Dinoffentligetransport Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan ikke gennemskue om det er Din offentlige transport der står for Basiskortet, men her er mine frustrationer. Der er alt alt for få Checkpunkter. Man skal ofte gennem en hel eller halv perro... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne ville jeg give minus vil jeg give 1000 minus. Frygteligt usympatiske mennesker som arbejder og driver biksen, når bus/tog whatever er forsinket eller aflyst tager ingen ansvar men lige... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

08/05/22 9A Der skulle ankomme kl 17:05 ved Glostrup skole søndervang valgte at stoppe foran busstop stedet, bussen stod stille i et kort øjeblik men åbnede ikke døren, kørte derfor videre og igno... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har oplevet bus-omlægninger i forbindelse med letbanen. Igen har den øfferlige transport udvist seriøs kreativitet i at tørre numse i deres kunder. Vi er flere der skal bruge bussen når vi skal til... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Forfærdeligt kundeservice!

Det er 2. gang de ikke levere mit ungdomskort på min app. Første gang fik jeg en bøde som de ikke gad give mig pengene tilbage fra selvom jeg havde betalt for måneden. Nu er det anden gang der går fejl i deres app og jeg bliver nød til at købe et pendlerkort for 700 kr plus de 405 kr som jeg betaler hos dem hver måned. Derudover har de trukket 1500 kr. Sidst men ikke mindst er der det værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. De påstår der er intet at gøre selvom det er deres system der er fejl i. Derudover er det “min” skyld at de ikke har sendt mit ungdomskort ind på appen.

26. Februar 2023

Hej Dot.Stigende priser.

Hej Dot.Stigende priser.
Det virker som om at I lader priserne stige for altid.
Servicen følger ikke med på nogen måder & ens løn stiger ikke men i ladet det stige alligevel gor evigt & så er I meget stille på det område.

20. Februar 2023

Det er noget rod.

Det er noget rod.
Det er uklart.
Og man ender med at miste penge.

Offenligt transport herhjemme er her for at sjæle din hårde tjente penge.

Det er en forbrugsscam uden lige.

17. Februar 2023

Urealistiske DJØF køreplaner

De har indført en virkelig ringe løsning på bus 300S, hvor den er blevet delt i to på Gladsaxe Trafikplads så man skal skifte fra en 300S til en anden. I følge Rejseplanen vil der være en bus videre efter ca 5 minutter, men i realiteten er ventetiden omkring 20 minutter. Det her virker måske i en DJØFfers regneark, men det fungerer ikke i virkeligheden og det er endda uafhængigt af myldretid så de kan ikke undskylde sig med vejarbejdet på strækningen. Derudover bliver det ikke meget bedre, at den bus man skal videre med ofte holder på Trafikpladsen og holder pause lige fra man ankommer på pladsen og det passer chaufføren at starte bussen med 20-30 minutters forsinkelse.

14. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man kan ikke købe en enkelt zone i dot appen

Det er godt nok griskt! Jeg har månedskort igennem dotappen til bl.a. zone 2. Så kan jeg ikke rejse med billet fra zone 2 til zone 1 uden at købe zone 2 igen for at få zone 1. Derudover er det også ringe at prisen i dot appen er meget højere end på rejsekort.

6. Januar 2023

Ungdomskort

Deres app til ungdomskort virker næsten aldrig. Er super ærgelig over det da jeg skal bruge det hver dag. Det koster trods alt 400kr om måneden

22. Dezember 2022

Tak for 200kr ud af vinduet DOT

Tak for 200kr ud af vinduet DOT. At tage 150s er som at spille lotto. Nogle gange er man heldig at den kører efter planen. For det meste er den dog 10 minutter forsinket, og i dag betød det så et misset tog på hovedbanegården.

21. Dezember 2022

Gør nu rent!!!

S-togene, busserne og metroerne er så beskidte. Der ligger affald overalt og der er tegnet graffiti flere steder.

19. Dezember 2022

Dummebøder

Ok det er menneskeligt at glemme en gang imellem. men 1000kr i bøde virker da helt absurd, Så ingen julegaver til ungerne I år.

7. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uetisk og utrolig dårlig personale

Føj et dårligt system de har. Når man glemmer at skifte fra barn til voksen kort og personalet opdager, skal I sku ikke give en kontrolafgift hvis det er ubevidst. Man bør ikke straffe for at glemme at skifte noget ud med afgifter, i hvert fald så har I fået mange sure ansigter fra de gamle derhjemme

14. November 2022

Ubehagelige!

Ret ubehageligt at DOT nu har valgt kun at ansætte super smarte unge drenge som går rundt og opfører sig som om deres DOT ansættelse giver dem retten til at snakke som de vil til folk og gå og spille smarte over for folk som de har lyst til, også selv ældre mennesker. Synes det er en rigtig ubehagelig vending! Blev fysisk smidt ud af bussen selv om jeg havde en billet, bare fordi ham der kiggede på billettter mente han så mig købe billetten på vej ind i bussen, frem for før jeg stod på, selvom han stod i den anden ende af bussen og intet ville kunne se på min skærm. Og at det skal få ham til at behandle mig som en kriminel når jeg har købt billet og være aggressiv over for mig og derefter fysisk rykke mig ud af bussen uden nogen undskyldning bagefter! Det er super flovt at blive råbt af foran alle mennekser og fysisk hevet ud af bussen som om man har gjort noegt galt, selvom jeg står og viser min billet til ham. Virkelig skidt måde at behandle "kunder" på. Totalt ubehageligt! Har set ikke lyst til at benytte mig af DOT længere. Det er derfor alle mennekser tager bilen på arbejde i stedet for bussen! Som jeg så også vil gøre fremover, vil hellere betale for bensin og parkering end at betale for at have en gruppe unge drenge stå og spille smart og være ubehagelige over for en som om de var en bande eller noget!

3. November 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Download af ungdomskort er besværligt

Det er besværligt at få downloades ungdomskort. Man skal afinstallere appen før man downloader kortet, men det står der ikke i vejledningen. Ved et af trinene står der indtast den tilsendte sms kode, men den kode kommer ikke hvis man allerede har appen.

23. Oktober 2022

Bad experience

Today I left home in Vangede - Gentofte to take a 20 minute trip which turned out to be almost 2 hours . I arrive at the bus stop in charllotenslund and wait 40 minutes, when I arrived I should have waited 15 minutes, I decided to look at the small identification plate of the stop where there is a warning that the bus was not stopping there. I walked another 15 minutes until I reached another stop of another bus, with another number and when I look at the sign, it was no longer stopping there. Until I decided to walk another 20 minutes and go to charlottenlund station where I could probably catch a train to Hellerup and then a bus home. We pay an absurd price for transport in this city and this company should at least offer decent transport.

6. Oktober 2022

Forfærdeligt firma

De her firma fungerer som en stor scam. Deres system er så dårligt skruet sammen at der er fejl med billetter konstant. Oven på dette har de ubeskriveligt inkompetente medarbejdere. En kombination af det gør at intet virker, og man intet hjælp kan få. Gør dig selv en tjeneste og brug rejsekort eller DSB i stedet.

23. September 2022

Værste app nogensinde

Værste app nogensinde, den virker næsten aldrig og har oftest problemer med at give billet. Så snart man har betalt kan man ikke se sin billet men betalingen er gennemført siger den. Den har også problemer med at lokalisere en på kortet selvom der er fuld dækning og lokation slået til, hvilket i mange situationer har gjort at jeg ikke har kunne købe billet og misset min bus.

28. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr