Super betjening og forklaring af medarbejder, har vi spørgsmål kan vi altid ringe og få hjælp Kan varmt anbefale DIN HØRESPECIALIST Torvet 3 6300 Gråsten
Unternehmen hat geantwortet
Fin service uden du følte dig presset til at aftage produktet Eneste problem var at bet.maskinen afviste mit visa kort, fordi der ikke også stod Dankort. Hvilket der var var blevet påpeget fra buti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget venlig og kompetent betjening! Fik foretaget en rigtig grundig høreprøve med udskrift af resultatet, med god forklaring. Fuld tilfredshed med mine høreapparater.
Unternehmen hat geantwortet
Din Hørespecialist er en kæde af høreapparatsbutikker, der sælger, tilpasser og servicerer et bredt udvalg af høreapparater fra danske WIDEX og Oticon. Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatsbruger tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsning og høreapparater vi har. Hos Din Hørespecialist tager vi afsæt i en unik audiologisk profil, som er kendetegnet ved, at vi stræber efter at du som kunde oplever Høresucces. Vi ønsker du har succes med din hørelse, og lader dig teste forskellige høreapparater, opleve forskellige indstillinger og benytter et bredt udvalg af audiologiske redskaber for at sikre, du får den mest succesfulde høreoplevelse.
www.dinhs.dk, Dänemark
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Dygtig og behagelig betjening, med god og fyldestgørende betjening. alt fungerede perfekt

Antwort von Din Hørespecialist
Den udstrakte service og venlige betjening

Antwort von Din Hørespecialist
Flinke og venlige personer, men kunne godt ha fortalt om den gratis parkering de havde så havde jeg sparet 53,50kr det er også penge for en pensionist.

Antwort von Din Hørespecialist
Min oplevelse af Din Hørespecialist er meget positiv. Man følte sig i gode og trygge hænder under hele forløbet til høreapparaterne blev udleveret. Og fin opfølgning efterfølgende

Antwort von Din Hørespecialist
God oplevelse hos hørespecialist Hørsholm. Fik fortaget en høreprøve og fik et udprint af min lyd/ tone resultatet, alt sammen inden for 15 min. Professional og venlig team, kan varmt anbefale klinikken.

Antwort von Din Hørespecialist
Det var på alle måder en god oplevelse. Jeg er meget tilfreds med forløb og resultat

Antwort von Din Hørespecialist
Vort besøg i butikken var positivt vi fik den hjælp og vejledning vi havde behov for på en professionel måde som var forståelig Dorte er lyttende hjælpsom Hun er bare god.

Antwort von Din Hørespecialist
Pernille i Hørsholm er meget kunderorienteret og gør sit bedste for at hjælpe med mit problem med Widex SmartRic apparater. Desværre kunne hun ikke løse problemet, da det var en designfejl fra Widex' side. Se derfor min bedømmelse af Widex!

Antwort von Din Hørespecialist
Jeg fik mine første apparater hos Din Hørespecialist - Viby Torv i 2018.
Efter en grundig vejledning og afstøbning af øre.
Samt dertilhørende grundig kalibrering af apparaterne.
Endte jeg med en fuldstændig unik og helt naturlig lytteoplevelse .
Faktisk har jeg ved flere lejligheder, glemt at jeg havde dem på.
Efter flere år uden nogen udfordringer med disse apparater, var det dog tid til udskiftning.
Da jeg er relativt ny på høre-området, ville jeg gerne undersøge det øvrige marked for modeller, klinikker mm.
Skuffelsen var dog stor.
Hos andre klinikker, er høreprøve samt såkaldt tilpasning er absolut ikke noget at skrive om.
Deres høreprøve bliver foretaget meget overfladisk.
Tilpasning bliver foretaget ved hjælp af at knitre med en pose og slå en ring i bordet
Dette bevirker mange kompromiser.
Enten skal du affinde dig med en mekanisk. skinger og unaturlig lyd.
Eller at det lyder som om at du sidder i en osteklokke.
Så turen gik igen til Din Hørespecialist Viby Torv.
Grundig vejledning.
Meget grundig afstøbning af øre.
Professionel kalibrering af apparaterne.
Med deres helt unikke automatiske tilpasning.
Dette bevirker at lydbilledet opleves fuldstændigt naturligt.
Der er ingen behov for justeringer under de forskellige dagligdags oplevelser.
I første omgang var det dog ikke 100 procent tilfredsstillende for mig med de nye apparater.
Men et opfølgende online kalibreringsmøde
Rettede op på dette.
Så der hersker ingen tvivl.
Mit 3. fremtidige sæt bliver også fra Din Hørespecialist i Viby.
Der er ingen grund til at gå på kompromis med din hørelse.
Du finder ganske enkelt lkke et bedre sted, hverken med service eller tilpasning af apparaterne.
Mine første apparater:
Prisniveau - Sublim
Widex Unique 440 CIC
Com Dex
Mit nuværende nylige andet sæt:
Prisniveau - Sublim
Widex Moment 440 M-CIC
Com Dex
Mit 3. Sæt
Jeg er forventningsfuld..

Antwort von Din Hørespecialist
Meget venlig betjening og god forklaring
Østergade i Kolding

Antwort von Din Hørespecialist
Helene i Birkerød er en rigtig dygtig og kompetent hørespecialist. Hun tager sig tid til, at gøre tingene ordentligt og er meget grundig. Man går derfra, med en rigtig god oplevelse. Man får forklaret tingene, og får endda en udskrift af ens hørekurve som bliver lagt i et chatek, med andre pjecer om apparaterne.
Det er noget, de offentlige høreklinikker kunne lære en del af.

Antwort von Din Hørespecialist
Hurtig tid til prøve. Fyldestgørende instruktioner og glimrende virkning af apparatet.

Antwort von Din Hørespecialist
Rigtig god service, venlighed og forklaring.
Et sted jeg godt vil anbefale.

Antwort von Din Hørespecialist
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.