Vi vil til hver en tid anbefale Din havefest. Søde og effektive unge fyre og chefen selv kom og satte det flotte Panoramatelt op her på gården. Super god service at der bliver ringet i stedet for m... Mehr ansehen
Andreas og Dinhavefest.dk sprang til i 11. Time, da vores halloween-arrangement blev truet af regnvejr. Der blevet stillet telt op over spiseområdet og i øvrigt suppleret lidt og med borde og bæn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi lejede borde, stole, duge og service til en konfirmationsfest. DinHavefest.dk var hurtige til at melde tilbage, om vi kunne leje hos dem til den pågældende dag, og det lejede blev leveret og afhen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Tilbyder simple løsninger, billige priser og en verdensklasse service.
4623, Lille skensved, Dänemark
- Info@dinhavefest.dk
- dinhavefest.dk
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi vil til hver en tid anbefale Din…
Vi vil til hver en tid anbefale Din havefest.
Søde og effektive unge fyre og chefen selv kom og satte det flotte Panoramatelt op her på gården. Super god service at der bliver ringet i stedet for mail frem og tilbage. De har travlt ja og gud ske lov for det. Vi havde et skønt bryllup i et flot telt som vi ønskede.
Tak til Din Havefest.
Tak for jeres håndtering af vores fest…
Tak for jeres håndtering af vores fest arrangement

Fuldstændig fantastisk
Fuldstændig fantastisk service og de sødeste mennesker!😊

Antwort von Din Havefest
Forvent ingen service efter betaling af fuld beløb
Teltfest er noget opreklameret, og man mærker det klart hvis man vælger dinhavefest dk. Teltleje er så dyrt i forvejen og når udlejeren er så arrogant til at ignorere det aftalte ved at levere forkert, så hele festarrangementet ødelægges så er det absurd at betale for den ydelse. Det bliver ALT for dyrt både i lejeudgifter og hovedpinen med en yderst arrogant udlejer som dinhavefest dk. Det er hårdt at tjene penge men spild dem ikke på dinhavefest dk som er for stresset til endda at håndtere aftaler mv. Køb hellere selv telt eller lej et andet sted. Og hvis muligt find festlokale at leje. Det er trods alt for koldt i Danmark med klimaforandringen i disse tider til hyggelig teltfest, med blæsevejr, regn, kulde mv. Og dinhavefest firmaet gør sommerkulden til iskoldvinter med arrogant attitude hvor de endda forsøger at splitte et ægteskab ad ved at spille ægtepar mod hinanden fordi de ikke slev tager ansvar på det ren skrevne aftaler om forventet telttype og placering og de gør alt for at løbe fra selve aftalen. når først de har begået en fejl og er for stresset til at gøre din fest god fordi de har over kunder at tage sig af men ingen tid eller folk til det. Det fik vi at vide flere gange at de ALDRIG kan huske det aftalte fordi de har ALT FOR MANGE KUNDER. Så vi som kunder skal betale prisen for at de tager for mange kunder ind end de kan håndtere. Total absurd arrogance at forsøge at splitte parforhold ad, når man har en skrevet aftale på sort hvid at holde sig til. Gå lige en tur i skolen og lære at håndtere at læse aftaler igennem inden I tager betaling for noget I ikke kan håndtere. Og affejring af alle klager trods sort-på-hvidt aftaler er ren tyveri når I tager så mange penge fra det hårdtarbejdende forbrugere. Mage til fup og svindel....
Kan aldrig anbefale dinhavefest dk. Lån/lej telt hos andre, lej festlokale eller lign men spild ikke penge på dinhavefest for at undgå at ødelægge din festplanlægning med fejlleverance.

Antwort von Din Havefest
Tager ikke ansvar for egne fejl efter alt er betalt
Vi har ganske enkelt ikke fået den vare vi har bestilt og der er så mange dokumentationer på på skrift og på billeder og videoer og alligevel kan ejeren kun blærer sig til os med undskyldninger som at han har over 500 kunder dagligt og kan derfor ikke huske noget som helst så han er ligeglad med vores ulykke for han har for travlt. Ordret skrev han at kaldte han os latterlige og at han ikke vil bruge et minut af hans dyrbare tid på henvendelse om forkert leveret telt ift aftalen, selvom vores festindretning er helt ødelagt af denne forkerte leverede telt og at han "aldrig vil tale med os igen" ." Punktum."
Nu skal vi bare samle beviserne og bruge tid på at forfølge den ødelagte konfirmationsfest, da vi måtte ændre arrangementet en del og selv købe ekstra overdækninger.
Total absurd.
Kan bestemt ikke anbefaler Dinhavefest til nogen og vi vil går langt for at samle deres svar og alt andet på skrift for at advare vidt og bredt om det så bliver på forbruger tv. Budskabet om denne absurde forbruger behandling skal ud. Man tager ikke forbrugers penge og løber fra alt ansvaret sådan.
Pas på jer selv og jeres penge får når først den er betalt og de laver fejl, så er de ligeglade alt det tydelige aftalte både via fysisk besøg som koster penge og alt det skrevne på aftalen. Vi må kæmpe videre herfra.
Andreas fra Din havefest var meget…
Andreas fra Din havefest var meget serviceorienteret og hurtig til at besvare alle opkald mm
Desuden var han exceptionel god til at få det hele til at se hyggeligt og flot ud
Alt i alt en virkelig god oplevelse!

Superservice i 11.time
Der blevet stillet telt op over spiseområdet og i øvrigt suppleret lidt og med borde og bænke fra lager, da Andreas’ intuition sagde, at der ikke var siddepladser nok - super godt set.
60 glade børn og forældre havde fest i skoven og kunne spise i tørvejr.
Vi glæder os allerede meget til samarbejdet ved dette års arrangement som er lagt i kalenderen.
Bh. Cecilie, Sahra, Thomas og Christian

Antwort von Din Havefest
Ingen kundeservice når først du har betalt hele beløbet
Mere ubehøvlede ejer skal man lede længe efter. Har for mange kunder. Efter at være hjemme som man betaler for og alt er aftalt kan manden pludselig ikke huske noget og bebrejder min mand for hans fejl som vi har på skrift. Ingen forståelse fra ham, tager slet ikke ansvar vi skrev sammen kl 11 om at finde en løsning. Intet svar. Kl 20 siger han at han ikke vil hente sit telt før efter festen et telt der bare fylder og ødelægger vores have indretning og selve festen. må aflyse andre aktiviteter grundet teltets forkerte placering efter et BETALT besigtigelse. Totalt uacceptabel.
Køb selv telt eller leg et andet sted. Det her er alt FOR DYRT både økonomisk og mest sindsmæssigt at man tager sig betalt for noget man ikke levere ordenligt som aftalt. Vi taber penge ved at skulle købe ekstra tildækninger og aflyse ting og sager mv, men manden er bedøvende ligeglad.
Teltet skal bare ned men han vil ikke tage den væk så vi kan få vores have tilbage og få den fest med de aktiviter planlagt.

Antwort von Din Havefest
Alt leveret som aftalt og vores fest…
Alt leveret som aftalt og vores fest var i perfekte rammer i et meget fint panoramatelt med gulv og varmepumpe. Flinke folk satte det op og tog det med. Intet manglende.
Da teltet fik brug for et lille tjek dagen før festen pga kraftig storm og rusk i teltet, stod firmaet klar til at trylle og hjælpe.
Stor anbefaling her fra.

Antwort von Din Havefest
Den bedste måde at holde fest på!
Vi hyrede Din Havefest, da vi skulle holde en stor havefest i vores nye hus. Vi fik både leveret og opsat det smukkeste panoramatelt, gulve, lyskæder, disko lys, højtalere, borde/bænkesæt. Alt spillede upåklageligt; servicen, kommunikationen, kvaliteten, op- og nedtagning af telt samt gulve. Det er en helt fantastisk måde at holde fest på, og vi anbefaler Din Havefest til alle, vi kender!

Antwort von Din Havefest
Vi havde en fantastisk oplevelse med…
Vi havde en fantastisk oplevelse med Din Havefest! De sørgede for at opsætte et telt til vores havefest, og alt var perfekt. Teltet var af høj kvalitet, og det var lige hvad vi havde brug for, da vejret kunne være lidt usikkert. Vi lejede også borde, stole og gulv, som var i virkelig god stand og gjorde festområdet både funktionelt og flot. Hele processen fra bestilling til opsætning var professionel og effektiv. Teamet var venligt og pålideligt, og de gjorde vores festoplevelse meget nemmere. Jeg vil helt sikkert bruge Din Havefest igen til fremtidige events!

Rigtig god service
Kommunikationen fra start til slut var virkelig god, aftaler blev overholdt og super fint telt, gulv, lyskæder, køleskab og varmeblæsere virkede som de skulle. Flinke medarbejdere der satte tingene op og tog det ned igen præcis som aftalt. Alle tingene levede helt op til vores forventninger.
Kan kun anbefale Dinhavefest

Antwort von Din Havefest
Fantastisk service og god dialog med…
Fantastisk service og god dialog med Andreas op til vores bryllup. Kan virkelig anbefale dinhavefest.dk

Antwort von Din Havefest
Virkelig god oplevelse med din…
Virkelig god oplevelse med din havefest! Alt spillede og var super nemt for os, så vi ikke skulle stresse over omgivelserne for vores store 30 års fest.
Personalet var meget søde og punktlige.
Kæmpe stor anbefaling herfra!

Kan kun anbefale Din Havefest
Kan kun anbefale Din Havefest. De holder hvad de lover og kommer til tiden. Dem vil vi helt sikkert booke hos en anden gang. Mega god service. Selvom vi lånte et telt i december, var der dejligt lunt og folk sad uden overtøj, fordi vi lejede en varmekanon og gasvarmere til teltet.

Fantastisk panoramatelt
Vi har holdt en stor fest hvor vi skulle bruge deres 12x24m panorama test (vildt fedt telt).
Alt spillede fra bestilling, levering og opsætning til nedtagning. Dejligt at få teltet op nogle dage før festen og først få det hentet to dage efter. Det give ro til alle de andre ting.

Klar anbefaling af Dinhavefest
Jeg havde på vegne af min arbejdsplads hyret DinHavefest til at opstille to telte med gulv samt lyskæder, borde og stole til min arbejdsplads’ udendørs sommerfest for et par uger siden.
Dinhavefest var fra starten upåklageligt og prisværdigt serviceorienteret og imødekommende. Der var kort og effektiv responstid og løbende opfølgning. Det leverede var i god kvalitet og fin stand.
Dinhavefest sørgede for at levere, opstille og pakke ned som aftalt. Det fungerede ganske enkelt upåklageligt!
Jeg tøver efter den oplevelse derfor ikke med at benytte Dinhavefest en anden gang professionelt som privat og tøver heller ikke med at give mine varmeste anbefalinger af dinhavefest.dk her.

Fantastisk service
Vi havde hyret DinHavefest til at opstille bænke til vores udendørs vielse. De sørgede for at levere, opstille og pakke ned igen. Det fungerede upåklageligt! Kæmpe anbefaling herfra.

Kan ikke give Andreas andet end *****
Kan ikke give Andreas andet end *****, han reddede os kort før vi skulle holde fest, og tilbød en rigtig flot service aftale.
De kom og satte deres fine telt op efter aftale, til tiden og det hele. De hjælp endda til med at flytte et stort havebord. Total overskud.
Kun sød og venlig kommunikation.
Lejede tyl fra hans søster - Drømmetyl.dk og oveni tilbød de den fine service at levere det med sammen med teltet.
Virkelig en mand der plejer sin virksomhed og ved hvad service betyder.
TAK
Vi glæder os til at bruge jer igen allerede til maj.

Antwort von Din Havefest
Har lige haft en fantastisk oplevelse…
Har lige haft en fantastisk oplevelse med leje af festtelt.
Alt “ kørte” som aftalt og meget flot arbejde af de unge mennesker som både satte teltet op og tog det ned igen.
Super telt med gulv og lys 👍
Vil helt klart anvende “ dinhavefest” igen

Antwort von Din Havefest
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.