God kundebehandling og service. Bare pass på at det riktige adaptret er ned diagnosevektøyet. Jeg måtte bestille et slik adapter selv fra Ebay, men Diagnbut. dekket dette for meg. (ca 350 kr). Det syn... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Strålende Service kjøpte et diagnoseverktøy som jeg ikke fikk til, sendte mail på en søndag og fikk umiddelbar respons, etter en kort dialog fant vi ut at jeg måtte ha et annet verktøy, bestilte det... Mehr ansehen
Kjøpte et iCarsoft cr max av Diagnosebutikken. Tok ikke apparatet i bruk før det hadde gått mange mnd. Viste seg etter at apparatet ble forsøkt tatt i bruk at det hadde en software feil som førte til... Mehr ansehen
Fikk problem med min Icarsoft CR Pro (fikk ikke kjørt diagnose, var låst) Sendte mail til Diagnosebutikken og spurte om hva som kunne være problemet, fikk kjapt svar fra Christian som kontaktet... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Granhaugan 2, 7081, Sjetnemarka, Norwegen
- kontakt@diagnosebutikken.no
- diagnosebutikken.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Meget bra og kjapp service👍👍👍
Top Service
Top Service
Utrolig kjappe tilbakemeldinger på e-post og rask levering. Gratis frakt var det også.
Kan jo ikke bli bedre enn det :)
Enestående service og handel
Bare positivt å si, raskt svar selv sent på Lørdag kveld.
Ble anbefalt ett annet diagnose utstyr en det jeg så på pga feilkoder på bilen. Angrer ikke på det, fant feilen (del skiftet) og feilkoder er slettet.
Anbefaler denne butikken.
Takk for handelen!
Rask og hyggelig handel
Rask og hyggelig handel. Desverre ble det noe kluss med posten, men Diagnosebutikken.no ordnet opp og løste problemene posten hadde ansvaret for umiddelbart. Lett å få tak i og rask respons! Slik skal det være; null problem for meg som kunde! Anbefales på det varmeste!
Veldig god service
Veldig god service. Kjapp tilbakemelding. Foxwell i50
Overlegen kundeservice og rask levering!
Svært god support og service
Svært god support og service, hyggelige, hjelpsomme og raske tilbakemeldinger 🥇🥇🥇
Super kundebehandling og service
Kjøpte iCarSoft diagnoseverktøy for over 1 år siden. Fikk nå problemer med ABS funksjonen og kontaktet Diagnosebutikken for hjelp. Ble tatt seriøst og fikk nytt diagnoseverktøy på dagen. Anbefales !
Meget fornøyd
Meget fornøyd. Svarer fort på meldinger. God kunde servicese. Anbefales sterkt
Har hatt hjelp av de flere ganger og…
Har hatt hjelp av de flere ganger og altid raskt og hyggelig svar. Er svært behjelpelig
MB V2.0
Produktet fungerer perfekt.
Det anbefales å lese bruksanvisningen og sette seg inn i bruken, før en begynner å trykke.
Norsk tekst og lett forståelig.
Rask levering, godt innpakket og ingen skader.
Gratis oppdatering på nett.
Anbefales
Meget bra oppfølging av ordre
Meget bra oppfølging av ordre, og god servise :-)
Hei!
Hei!
Ser du har gitt oss en anmeldese på trustpilot. Denne er feilaktig da vi hele veien her har sendt iht det du har opplyst i ordren hva gjelder adresse og levering. Det du har bestilt blir aldri sendt til postkasse. Grunnen her er manglende merking på adresse som også er beviselig på begge sporingsnumrene hos posten. Så denne anmeldelsen blir helt feil.
Vi ber deg derfor slette denne innen 21.12.2023.
Ber om bekreftelse på dette.
Mvh
Christian
Dette er måten Diagnosebutikken AS velger imøtekomme sine kunder.
Rask svar på mail
Rask svar på mail, selv på kveldstid.
God dialog for å finne best egnet produkt.
Er produktet like bra som servicen, så blir dette helt utmerket. 😁👌
Responsen ved spørmål om salg/levering/forsendelse
Utrolig rask respons ved forespørsel om mulige hentetidspkt ved hovedkontoret i TRD.
(lenge etter normal kontortid). Fikk tilbud om å hente varen direkte på hovedkontor samme ettermiddag/kveld. Det endte selvfølgelig opp med direkte handel på nett og utlevering på kontorsted samme dag hvor innehaver tok turen for direkte utlevering.
Effektiv og oversiktlig nettbutikk
Effektiv og oversiktlig nettbutikk. Kjapp levering og gode priser.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.