Dentalklinikken - Amager Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Amagerbrogade 146, 2300 København, København S, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været igennem et tandblegningsforløb hos Dentalklinikken Amager, og det kan jeg varmt anbefale! Særligt stor tak til Danny, som har givet en utrolig professionel og nærværende betjening. Man... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had a really great experience with Danny. I was in a lot of pain and honestly quite nervous before my appointment, but he made sure I felt comfortable and relaxed throughout the whole process. He was... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tandlægen har fulgt mig gennem adskillige år. Han overbehandler ikke. Jeg har fx et par begyndende huller, han holder øje med. De har været der i over 20 år... Senest har jeg fået udskiftet en sli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg følte mig helt rolig med tandlægen Raman. Han fortalte stille og roligt hvad der skulle ske og kunne fornemme når jeg havde brug for en pause. Samtidig med at hans assistent havde fornemmelse for... Mehr ansehen

1. Zahnarzt
  2. Kosmetische Zahnmedizin
  3. Klinik für Zahnmedizin
  4. Implantologe
  5. Zahnärztlicher Notdienst
  6. Zahnaufhellung

Vom Unternehmen geschrieben

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, Dänemark

Alle Bewertungen

873 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk god oplevelse fra start…

En fantastisk god oplevelse fra start til slut. Høflig god orientering om hvad næste skridt er altså en grundig forklaring. Kan klart anbefales.

23. Oktober 2025

Kære Jens

Tusind tak for din anmeldelse. Det er afgørende for en tryg oplevelse, at man hele tiden ved, hvad næste skridt er, så det glæder os meget, at du satte pris på vores grundige orientering undervejs.

Bedste hilsner Dentalklinikken Amager

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst professionel og behagelig tandpleje

Jeg kan varmt anbefale Dentalklinikken Amager, hvor jeg altid oplever at få en professionel og omhyggelig behandling. Tandlægen tager sig tid til at forklare, undersøgelserne er grundige, og behandlingen foregår i trygge og behagelige rammer.

23. Oktober 2025

Kære Bettina

Tusind tak for din flotte anbefaling. Det betyder meget for os, at du altid oplever en høj standard, når du besøger os. Vi prioriterer netop tiden til at forklare tingene grundigt, så du kan føle dig helt tryg i stolen.

Bedste hilsner Dentalklinikken Amager

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service og kommunikation var god.

1. Oktober 2025

Kære Hamody

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både service og kommunikation levede op til dine forventninger. Det betyder meget for hele teamet.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har en rigtig god og dygtig…

Jeg har en rigtig god og dygtig tandlæge mvh Helen

2. Oktober 2025

Kære Helen

Tusind tak for din flotte anmeldelse
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds og føler dig i gode hænder hos din tandlæge. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Altid fin behandling

Altid fin behandling. Personalet er professionelt, venlige og kompetente.

En behagelig oplevelse, selvom det ikke er mit største ønske, at skulle til tandlægen. 😊

5. September 2025

Kære GMB

Mange tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du føler dig godt behandlet og tryg hos os – også selvom tandlægebesøg ikke altid står øverst på ønskelisten. Det betyder meget for os, at du oplever både professionalisme og en behagelig atmosfære.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig behagelig og professionel…

Rigtig behagelig og professionel oplevelse. Især for en, der har haft tandlægeskræk i mange år. Jeg kan virkelig anbefale Dentalklinikken!

3. September 2025

Kære Emilie
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en behagelig og professionel oplevelse hos os – især når du tidligere har haft tandlægeskræk. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg, og derfor betyder din tilbagemelding rigtig meget for hele teamet.

Tak fordi du vil anbefale Dentalklinikken – vi ser frem til at tage godt imod dig igen

Nænsom. Grundig. Venlige

Altid servicemindet. Ren klinik. Lyse rum. Nænsomt, trygt, grundigt og meget tilfredsstillende behandling.

Absolut anbefaling med tandlægeskræk, for forståelse og tryghed er til stede.

2. September 2025

Kære Susanne.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du føler dig tryg og godt taget imod hos os. Det betyder meget for os, at både omgivelserne og behandlingen opleves nænsom og grundig – særligt når man har tandlægeskræk. Din anbefaling er vi meget taknemmelige for.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fadi og hans team på Amager er bare…

Fadi og hans team på Amager er bare super. Har fået lavet forskellige ting og det er bare tip top kvalitet. Informativt både før under og efter. Er meget tryg i deres kyndige hænder. 5 stjerner herfra!

29. August 2025

Kære Brian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🌟 Det glæder os meget at høre, at du føler dig tryg hos Fadi og resten af teamet, og at du er tilfreds med både kvaliteten og den information, du får før, under og efter behandlingen. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sød og venlig behandling

Sød og venlig behandling. Næsten ingen ventetid.

21. August 2025

Kære Kjeld

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏 Vi er glade for at høre, at du har oplevet en sød og venlig behandling – og at ventetiden har været minimal. Det betyder meget for os at give vores patienter en tryg og behagelig oplevelse fra start til slut.

Glimrende tandlæge

Shaun er meget omhyggelig og forklarer, hvad han laver og hvorfor. Gør det meget mindre ubehageligt at gå til tandlæge

19. August 2025

Kære Hans

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Det glæder os at høre, at du føler dig tryg og godt informeret under behandlingen – netop det, vi ønsker for alle vores patienter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Dentalklinikken på…

Kan varmt anbefale Dentalklinikken på Amagerbrogade 👍
De har det sødeste og mest professionelle personale 😁 Har været patient i en længere årrække og vil helt sikkert fortsætte i fremtiden..

19. August 2025

Kære Dennis

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸
Vi bliver så glade for at høre, at du har følt dig godt taget imod gennem årene, og at du oplever både professionalisme og imødekommenhed hos vores personale.

Super service rutinet personale

15. August 2025

Kære Ida

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Det glæder os meget at høre, at du oplever både super service og rutineret personale. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats bliver værdsat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og en virkelig…

Fantastisk service og en virkelig behagelig oplevelse. Man er aldrig i tvivl om, at Nilgun ved præcis, hvad hun taler om og rådgiver om :-)
Tusind tak, Nilgun

Mvh Erdal U.

15. August 2025

Kære Erdal

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🌸
Det varmer at høre, at du har haft en så god oplevelse, og at Nilgun har kunnet give dig tryghed og kompetent rådgivning.

Behageligt miljø

Behageligt miljø, super professionel behandling og nærværende, sympatisk personale, der på roligste vis fortæller og foregriber hver handling.
Alt spiller max !

13. August 2025

Kære Anders

1000 tak for de fem skønne stjerner. Vi er glade for, at du oplever både nærvær og professionalisme hos vores team, vi glæder os til at byde dig velkommen igen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aldrig har jeg følt mig så godt tilpas…

Aldrig har jeg følt mig så godt tilpas hos en tandlæge. Raman er en dygtig og kompeten tandlæge, som har fuldstændig styr på sit håndværk. Derudover var han såååå sød og udstrålede en dejlig ro, som fik mig til at glemme min tandlæge skræk. Tusind tak Raman, du er min tandlæge fremover. Bedste anbefalinger fra Anne Kluxen

6. August 2025

Kære Anne

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du har haft en så god oplevelse, og at Raman har hjulpet dig til at glemme tandlægeskrækken. Vi sender rosen videre og glæder os til at byde dig velkommen igen fremover! 🦷😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel, behagelig og kompetent behandling

Jeg kom til dentalklinikken på Amager med lidt af en tandkrise og med et forsikringsselskab som svigtede. Men louise og Fadi var super hjælpsomme, dugtige og behagelige. Super fin behandling.

27. Juni 2025

Kære Mette

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig godt videre, også selvom omstændighederne ikke var de nemmeste. Vi sender rosen videre og glæder os til at tage imod dig igen på klinikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste service og ærlige personale

Bedste service. Personalet er meget venlig.
Priserne er god, billigere end mange andre steder, og de laver ikke ekstra behandlinger bare for at tjene penge. Siden jeg begyndte hos dem har jeg ikke betalt for noget der ikke vare nødvendigt.
Gik hos en anden før, der fortalte mig at flere af mine tænder var færdige og jeg skulle have kroner på mindst 10 tænder. Da jeg skiftede hos Dental klinikken fik jeg at vide at det ikke var andet end 2 tænder der skulle have krone, resten var meget pæne.
Tak for jeres ærlighed, det er meget værdsat.

30. Juli 2025

Kære Hussein

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du føler dig tryg og godt informeret. Vi gør os umage for altid at anbefale den behandling, der reelt er behov for, og det betyder meget at få den slags tilbagemeldinger. Tak for tilliden :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god og kompetent tandlæge

Fantastisk god og kompetent tandlæge. Altid en god oplevelse og venligt personale.
Har været tilknyttet Peter Nygaard-Wulff i mere end 10 år.

16. Juli 2025

Kære Lars

1000 tak for dine 5 flotte stjerner, og tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord!
Det er en stor glæde for os at høre, at du har haft gode oplevelser gennem årene – og at både Peter og resten af teamet fortsat lever op til dine forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt personale var super flinke.

Alt personale var super flinke.
Karina var utrolig professionel i sin måde at behandle mig på .
Og efter som jeg lider lidt af tandlægeskræk så formår hun at være helt nede på jorden.
Det er lige før at man føler sig hjemme der
Og tandlægen gav sig tid til at forklare mig hvad der skulle ske og hvad han gjorde.
Hvis jeg kunne give dem flere stjerner havde jeg ikke tøvet et sekund med det.

15. Juli 2025

Kære Claus

Tusind tak for dine 5 skønne stjerner – det varmer virkelig!
Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt behandlet, især når du normalt oplever tandlægeskræk. Vi ved, hvor vigtigt det er med ro, forståelse og god kommunikation, og vi er glade for, at både Karina og resten af teamet har kunnet give dig netop det.

Dentalklinikken Amager 🦷 ( Karina )

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har altid været nervøs for at gå…

Jeg har altid været nervøs for at gå til tandlæge, men hos Dentalklinikke , følte jeg mig tryg og i gode hænder,de tager sig tid til at lytte og forklare tingene på en måde, så man forstår det,både tandlægen og personalet er super søde og professionelle.

11. Juli 2025

Kære Rawaa

1000 tak for de 5 skønne stjerner.
Det betyder utrolig meget for os at høre, at du følte dig tryg og i gode hænder hos os – især når tandlægebesøg tidligere har været forbundet med nervøsitet. Vi gør os umage for at tage os tid til hver enkelt patient og sikre, at alt bliver forklaret grundigt og forståeligt.
Vi sætter stor pris på dine ord om både tandlægen og personalet – det varmer.

Dentalklinikken Amager 🦷

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr