Havde en god oplevelse med en af jeres ansatte ved navn Danny Han var professionel og betænksom hvilken gjorde hele oplevelsen god. Er ofte nervøs til Tandlægen og han beroligede min nerve hvilk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dentalklinikken på Amagerbrogade er udstyret med alt hvad der er behov for og har generelt et kompetent og meget venligt og imødekommemde personale inden for alle fagområder. Det gør det til en god o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Danny. Selvom det var mange år siden, jeg sidst havde været hos tandlægen, og jeg døjer lidt med tandlægeskræk, formåede Danny at få mig til at føl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget sød og omsorgsfuld tandlæge. Stille og rolig, spørger om man er okay. Virkelig en god og behagelig oplevelse. Jeg har tandlægeskræk, så jeg ved, hvad jeg taler om. Jeg følte mig meget tryg.
Unternehmen hat geantwortet
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Danny er supergod og hurtig. Nemt. Ingen problemer:)

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Jeg har den sødeste og meget betænksomme tandlæge, da jeg har det som mange lidt tandlægeskræk og nogle besværlige tænder, bliver der altid taget hensyn til mine behov.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Tak Raman for en god og behagelig oplevelse! God kommunikation til patienter der kan være lidt nervøse .

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Havde en god oplevelse med en af jeres ansatte ved navn Danny
Han var professionel og betænksom hvilken gjorde hele oplevelsen god.
Er ofte nervøs til Tandlægen og han beroligede min nerve hvilket jeg er taknemlig for 😌

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Jeg har tandlægeskræk, så jeg ved, hvad jeg taler om. Jeg følte mig meget tryg.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Det gør det til en god oplevelse at gå til tandlæge.su

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Som sædvanlig en god oplevelse hos Peter.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Meget professionel og behagelig tandlæge. Danny var grundig, forklarede tingene klart og fik mig til at føle mig tryg under hele behandlingen. Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale ham.

God og tillidsfuld behandling

Antwort von Dentalklinikken - Amager
En god og kostbar oplevelse, hvor hun prøvede at hjælpe mig mod løse tænder - håber, det hjælper🤞

Antwort von Dentalklinikken - Amager
En god tandplejer som forklarer grundigt hvad hun laver. Søde og venlige mennesker.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Jeg får mine årlige tandeftersyn hos Dentalklinikken og er meget glad for dem - venlige, fleksible og professionelle 👍

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Very friendly and extremely professional team - and a pleasant experience considering I am someone who likes to avoid a dentist’s chair

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Bliver mødt af venligt personale som virkelig tager sig af deres patienter. Den tandplejer jeg havde tog sig tid og farligheden er helt I top.

Antwort von Dentalklinikken - Amager
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.