Den Hemmelige Højskole Bewertungen 7

3. Schule
  4. Reiseveranstalter
  5. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Den Hemmelige Højskole! Dit skjulte tilflugtssted på bl.a. en af Palawans mest uberørte øer i Filippinerne. Her venter en unik højskoleoplevelse på dig, hvor du kan dykke ned i en verden af eventyr, læring og uforglemmelige minder. Vores højskoleophold strækker sig over 6-8 uger og er skræddersyet til unge voksne mellem 18 og 29 år, der søger spænding og autentiske rejseoplevelser. Den Hemmelige Højskole har to lokationer i Palawan området. Den ene ø hedder "Secret Island", hvor man bor i bambus hytter på stranden. Denne afsides beliggenhed betyder, at du og dine højskolevenner får hele øen for jer selv – jeres helt eget personlige paradis! Den anden lokation hedder "Island House", da den er beliggende på sin egen side af øen "Popotoán". Herfra findes der nogle af de bedste dykkerspots i verden og mødet med de lokale er kun en kort gåtur fra grunden. Begge lokationer er et sandt paradis med spektakulær natur, frodige skove og krystalklart vand. Den Hemmelige Højskole tilbyder en autentisk oplevelse, langt væk fra de overfyldte turistmål. Her kan du fordybe dig i det lokale liv og kulturen, og virkelig føle, at du er en del af noget specielt. Vores engagerede undervisere og personale sikrer, at du får en dybdegående og meningsfuld oplevelse, som du vil huske resten af livet. Skal du med på eventyr?

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Sikke en rejse

Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal begynde at beskrive mit eventyr med Den hemmelige højskole. Det har nok været den bedste beslutning i mit liv at tage med på pionerer opholdet.

Jeg havde aldrig været på en grupperejse før, men fik seriøst to fantastiske rejseforældre der har totalt styr på alting, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Filippinerne er et fantastisk land, både med kultur og natur, og man kommer i den grad væk fra turismen og helt tæt på lokalbefolkningen med Den hemmelige højskole. Undervisningen var sjov og så meget anderledes end hvad jeg lærte i gymnasiet.

Jeg havde fede valgfag som kitesurfing og explorer (wasp), og lærte også at forstå mig selv og andre på en helt anden måde, da vi arbejdede rigtig meget med teambuilding og selvforståelse. Jeg tror aldrig jeg har udviklet mig så hurtigt på bare seks uger. Turen var enestående, og har virkelig oplevet et sammenhold, jeg ikke tror jeg kan finde andre steder.

Og ja, vandet er lige så smukt i virkeligheden, som på deres instagram. Og ja, der er også 100% garanti for at se skildpadder, husk bare at have tålmodighed. 😀

Så hvis du bare det mindste overvejer den hemmelige højskole, så tilmeld dig med det samme, du vil ikke fortryde det!!

Hilsen Maria fra pionerer opholdet i foråret 2025.

Kære Maria,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – vi sidder med store smil, når vi læser den. Det betyder enormt meget for os at høre, at pioneropholdet har været en af de bedste beslutninger i dit liv, og at du både har følt dig tryg, udfordret og beriget undervejs.

Vi er så glade for, at du fik det fulde udbytte af både undervisningen, valgfagene og fællesskabet – og at du mærkede den særlige kombination af eventyr, personlig udvikling og stærkt sammenhold, som vi ønsker at skabe på Den Hemmelige Højskole.

Og ja – vi lover, at skildpadderne også er klar til fremtidige elever 😉🐢

Tak fordi du deler din oplevelse og sender gode råd videre til andre. Vi håber at se dig igen til nye eventyr i fremtiden!

Anne Katrine
Den Hemmelige Højskole

Kæmpe oplevelse!

Jeg var i foråret med Den Hemmelige Højskole på Filippinerne. Det var den fedeste tur, og jeg kan fremhæve mange ting, men jeg vil prøve at komme med nogle af de ting, jeg særligt satte pris på under rejsen 💛

Jeg tog Open Water- og Advanced-dykkercertifikat på rejsen. Ikke nok med, at det prismæssigt var en god deal, så fik jeg også nogle oplevelser i havet, som jeg aldrig havde troet, jeg skulle få. Jeg blev udfordret, men jeg følte, at jeg lærte noget efter hvert dyk, og kom hurtigt til at føle mig helt tryg ved udstyret.

En anden ting, jeg virkelig nød ved rejsen, var, at der var styr på det hele. Alle måltider var betalt, valgfagene kom lige til døren, rejselederne tog i introdagene ansvar for fællesskabet, og hurtigt blev højskolen et trygt sted for os alle 💛

En sidste ting ved rejsen, jeg var helt vild med, var selvfølgelig AK og Alex, der altid var der med en stor krammer, et godt råd, et klap på skulderen eller en øl til solnedgangen. Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre mennesker at være afsted med!

5 stjerner herfra!

Kære Kargo,

TUSIND tak for din fantastiske anmeldelse og de fine ord 💛 Det betyder så meget for os at høre, at du har haft en oplevelse, du vil huske – både under og over havoverfladen 🌊

Vi er glade for, at dykkercertifikaterne blev et højdepunkt, og at du følte dig tryg og godt guidet hele vejen – det er lige præcis det, vi drømmer om, når vi sammensætter opholdet.

Og hvor er det skønt at høre, at fællesskabet, rammerne og de små øjeblikke – krammere, gode råd og solnedgangsøl – gjorde en forskel for dig.

Tak fordi du tog med os ud i ø-paradiset, og for at dele dine oplevelser her.

AK & Alex 🌴✨

Minder for livet<3

Jeg var afsted på eventyr med Den Hemmelige Højskole fra marts til maj. Det var deres pionerophold så der var selfølgelig lidt usikkerhed i forhold til at de ikke havde afprøvet deres koncept før. Men der gik ikke ret lang tid fra jeg mødte AK og Alex første gang til at jeg var fuldstændig tryg ved at tage på eventyr.

AK og Alex er nogle af de mest imødekommende og rare mennesker jeg har mødt! Man kan mærke at de ægte interesserer sig for deres elever og at de virkelig gerne vil det her eventyr.

Højskolen er et af de bedste valg jeg har taget for mig selv. Man lærer sig selv at kende på en helt anden måde fordi man er langt væk hjemme fra og kommer ud af sin komfortzone. Heldigvis er fællesskabet et af de vigtigste fokuspunkter så man får hurtigt skabt en tryghedszone med både de andre elever men også AK og Alex.

Hvis du leder efter et anderledes men virkelig sjovt og hyggeligt højskoleophold så vil jeg helt klart anbefale at tage afsted med Den Hemmelige Højskole. Det er et ophold fyldt med gode oplevelser og man får minder for livet!!

Antwort von Den Hemmelige Højskole

Hvor bliver vi bare rørte og glade over dine ord ❤️
At du havde modet til at hoppe med som en del af vores allerførste hold – og at du samtidig gik all in på både eventyret og fællesskabet – betyder mere, end vi kan sige.
Vi er så taknemmelige for, at du troede på både os og idéen, før den overhovedet var afprøvet 🌴

Tak for minderne!

Højskole knus fra
AK & Alex
Den Hemmelige Højskole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En oplevelse for livet med Den Hemmelige Højskole!

Jeg har lige været afsted med Den Hemmelige Højskole i 6 uger i Filippinerne, og det har helt ærligt været en af de bedste oplevelser i mit liv! Vi rejste rundt til forskellige øer og byer, og hver destination bød på nye eventyr, refleksion og fællesskab.

Noget jeg virkelig satte pris på, var hvor godt organiseret og gennemtænkt det hele var. Der var en tydelig struktur og plan for rejsen, samtidig med at der var plads til spontanitet og hygge. Man følte sig tryg hele vejen igennem – både praktisk og socialt!

Det allerbedste var de relationer, man får undervejs – både med de andre deltagere og ikke mindst med vores fantastiske rejseledere, Ak og Alex, som virkelig gjorde en forskel.

Kæmpe anbefaling herfra 🙌🏼

25. März 2025

Antwort von Den Hemmelige Højskole

Ej, hvor bliver vi glade af at læse det her! 💛
Tænk at seks uger med saltvand, solnedgange og sand overalt kan ende med at blive en af de bedste oplevelser i dit liv – det gør os både stolte og rørte (og lidt ømme i hjertet af savn).

Vi elsker, at du har mærket både struktur og spontanitet – og at fællesskabet og trygheden har fyldt så meget. Det er præcis det, vi drømte om at skabe.

Tak for dine ord – og tak for dig!
Vi savner jer allerede under palmerne 🌴

Højskoleknus fra
AK & Alex

Eventyret begynder her

Jeg kan ikke sige andet end en kæmpe anbefaling herfra! Alex og AK tager en med ud på et helt autentisk og fantastisk eventyr, hvor at du bliver udfordret på egne evner og lærer dig selv og andre at kende på den bedste måde. Fælleskabet, oplevelserne, de små og store stunder, alle grinene, grænserne der bliver skubbet, kulturforståelse, alt det man får med hjem, kan man slet ikke beskrive forinden rejsen. Derfor er der kun en ting at sige: Rejsen er en 10/10’er så spring ud i det og husk at være åben og imødekommende, så skal det hele nok gå❣️☀️

Antwort von Den Hemmelige Højskole

Tusinde tak for dine søde ord - det betyder virkelig meget!
Og kæmpe tak for et fantastisk eventyr! Det har været en kæmpe fornøjelse at have dig med ombord <3

Mit livs rejse!!!

Mit livs rejse!!!

Det har været den vildeste tur der har overskredet alle mine forventninger.
At bo på 2 øde øer, prøvet kitesurfing, dykning i gamle vrag fra anden verdenskrig, en masse fede ture og at have dannet et så stærkt bånd med en masse mennesker på kun 6 uger. De er bare få ting af de mange højdepunkter på turen.

Alexander og Anne Katrine skal også have ros i den her anmeldelse. De har været så gode til at skabe et trygt, og hylende morsomt miljø at være i.

Kæmpe anbefaling herfra!!

2. Mai 2025

Antwort von Den Hemmelige Højskole

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Det har været fantastisk at have dig med på tur - tak for alle minderne :-)

Lattermusklerne bliver udfordret

Vildt god oplevelse. Man har to fantastiske rejseledere. Man bliver udfordret på sig selv igennem forskellige fag og valgfag, som er med til at gøre opholdet helt eminent.
Husk lattermusklerne - det er mega sjovt

2. Mai 2025

Antwort von Den Hemmelige Højskole

Tusinde tak for din anmeldelse - og tak for en fantastisk (og sjov) tur! Det har været en kæmpe fornøjelse at have dig med.

Tak for eventyret :-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr