Banner for HÖJSKOLENDK - Højskole i Udlandet

2. Reisebüro

Über HÖJSKOLENDK - Højskole i Udlandet

Vom Unternehmen geschrieben

Om HÖJSKOLENDK

Hos HÖJSKOLENDK skaber vi unikke højskoleophold for unge mellem ca. 18 og 30 år, hvor fællesskab, oplevelser og kulturmøder er i centrum. Vi tror på, at livet bliver rigere, når man udforsker verden sammen med andre, og vi brænder for at give unge mennesker mulighed for at opleve nye lande, nye mennesker og nye perspektiver – i trygge rammer.

Siden 2010 har vi arrangeret højskoleophold i udlandet og haft over 3.000 eventyrlystne elever med os på rejser verden rundt. Vores ophold kombinerer det bedste fra højskolelivet – stærkt fællesskab, personlig udvikling og uforglemmelige minder – mens vi sammen udforsker alt fra tropiske strande og vilde regnskove til høje bjergtoppe og pulserende storbyer.

Læs mere her

Et højskoleeventyr for livet

Når du tager på højskole i udlandet med os, får du meget mere end bare en rejse:

• 👫 Du bliver en del af et stærkt og inspirerende fællesskab, hvor sammenholdet varer ved.
  • 🏔 Du oplever storslået natur, spændende adventure-aktiviteter og møder nye kulturer på tæt hold.
  • 😍 Du opdager nye sider af dig selv, flytter grænser og styrker din selvtillid.
  • 🙏 Du rejser altid i trygge rammer med danske, passionerede rejseledere og engagerede undervisere ved din side.
  • 🧡 Du får et unikt og uforglemmeligt rejseeventyr, du vil huske resten af livet.

Se højskoleophold her

Har du nogle spørgsmål?

Vores team af eventyrlystne opholdskoordinatorer står klar til at hjælpe dig – uanset om det handler om rejsedrømme, pakkelister, gode rejsetips eller praktiske detaljer. Vi har selv været igennem det hele, så ingen spørgsmål er for store eller for små.🧡

📞 Ring til os på 70 27 90 07

✉️ Eller send en mail til info@hojskolendk.dk

4.8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Kæmpe oplevelse!

Kæmpe oplevelse!! Turen til Australien, New Zealand, Vietnam, Bali, Gili & Lombok var det hele værd. Man når at opleve så utroligt meget på 3 måneder, og vores underviser og rejseleder, Jacob & Elisabeth, gjorde det hele så trygt og godt. Stor anbefaling

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var på den fedeste rejse til…

Jeg var på den fedeste rejse til Australien, New Zealand, Vietnam og Indonesien - Jeg vil anbefale alle at gøre det, hvis de har den mindste interesse i at rejse med en masse andre unge og lære mere om sig selv og verdenen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en fantastisk tur til…

Jeg havde en fantastisk tur til Australien, New Zealand, Vietnam, Bali, Gili og Lombok. Jacob var en virkelig fantastisk og forstående underviser og Elisabeth havde kæmpe overblik og styr på det hele! En tur jeg aldrig glemmer og en kæmpe anbefaling!

Hej Mathias,
Tak for at dele din oplevelse med os! Vi er så glade for at høre, at du har haft en fantastisk tur og at fu har været glad for at have Jacob & Elisabeth med som underviser og rejseleder 🌍

Mit livs eventyr:))

Jeg var afsted med Holdet Australien, New Zealand, Vietnam, Bali, Gili og Lombok holdet som strakte sig over 3 måneder. Det var de bedste 3 måneder i mit liv. Jeg kan kun anbefale andre at tage på en rejse med HOJSKOLENDK

15. April 2026

Hej Laurits,

Tusind tak for at anbefale vores højskoleophold - vi er så glade for at høre, at du har haft dit livs eventyr på din rejse til Australien, New Zealand, Vietnam, Bali, Gili & Lombok ✈️🌍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været de mest fantastiske 3…

Det har været de mest fantastiske 3 måneder som jeg aldrig vil glemme!

23. April 2026

Hej Sofie,
Hvor er vi glade for at høre, at du har haft 3 fantastiske måneder på vores højskoleophold 🧡

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det har været de mest fantastiske 3 måneder med HÖJSKOLENDK! Jeg var på turen til Australien, New Zealand, Vietnam, Bali, Gili og Lombok, med Elisabeth som rejseleder og Jakob som underviser. Jeg kunne ikke have ønsket mig nogen bedre rejseleder og underviser! Man følte sig i meget trygge hænder med Elisabeth som rejseleder og hun havde altid styr på alt det praktiske. Jakob var en inspirerende og engageret underviser, der altid kom med god energi. Undervisningen var både spændene og meget givende, og styrkede også fællesskabet for vores hold endnu mere! Udover dette har der været de fedeste ting på programmet og vi har oplevet så mange fantastiske ting som jeg aldrig ville have været foruden. Derudover har jeg også fået venner for livet og et helt unikt højskolefællesskab, der ikke kan beskrives med ord.

Jeg kan kun anbefale HÖJSKOLENDK! Så TAG AFSTED hvis du overvejer det!

Hej Astrid,
Hvor er det skønt at høre, at du har haft et fantastiske højskoleophold fyldt med fede oplevelser, et stærkt fællesskab, givende undervisning og venskaber for livet! Det er lige præcis det vi håber, at alle vores elever får med sig 🧡

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ | 3 måneder jeg aldrig glemmer

Jeg tog afsted med en smule spænding i maven og uden helt at vide, hvad jeg gik ind til, og kom hjem med langt mere, end jeg nogensinde havde turdet håbe på.

Jeg kan helt ærligt sige, at det her er noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort. På bare 3 måneder har jeg oplevet en personlig udvikling og et fællesskab, jeg ikke troede var muligt.

Rejsen til Australien, New Zealand, Vietnam, Bali, Gili og Lombok var helt fantastisk, og hver destination bød på uforglemmelige oplevelser. Men det, der virkelig gjorde turen speciel, var menneskene og det stærke fællesskab, vi skabte sammen.

Noget af det vigtigste for mig var trygheden gennem hele rejsen. At rejse så langt væk kan føles som et stort skridt, men med Jakob som underviser og Elisabeth som rejseleder var man i de absolut bedste hænder fra start til slut. De skabte en ro og en sikkerhed igennem hele turen, hvor man aldrig stod alene.

Man blev altid grebet, både i de svære perioder og i de allerstørste øjeblikke. Samtidig havde de en helt særlig evne til at mærke, hvornår man var klar til at blive skubbet lidt ud af sin komfortzone og udfordret på den rigtige måde. Det gjorde, at man både følte sig tryg hele vejen igennem og samtidig voksede enormt meget som person.

Jeg vil bare sige, at Højskolen sender jer afsted på jeres livs rejse i de bedste hænder.

Jeg er taget hjem med venner for livet, større selvtillid og en masse nye perspektiver. Kæmpe TAK

Hvis du er i tvivl, så TAG AFSTED. Du vil ALDRIG fortryde.
DU KAN GODT🫵🏽🧡

Hej Sille,

Tusind tak for din anmeldelse 🧡
Det gør os så glade at høre dig fortælle om dit højskoleophold, og om alt det, som du har fået med på vejen - fællesskabet, personlig udvikling og en masse nye venner.

Hvor er det også skønt at høre, at både Jakob og Elisabeth var været gode til at tage hånd om jer under hele opholdet.

Kæmpe tak for at dele din oplevelse med os, og vi håber, at minderne og relationerne vil vare ved længe endnu 🌍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ville ønske jeg kunne gøre det igen!

Det har været den bedste tur med de sejeste oplevelser og de skønneste mennesker! Så hvis man overvejer at tage afsted, vil jeg bare sige: GØR DET!

15. April 2026

Hej Marie,

Tusind tak for din anmeldelse - det glæder os helt vildt at høre, at du har haft den bedste tur fyldt med gode oplevelser samt mennesker 🧡

Kæmpe anbefaling

Jeg har været på turen Brasilien, Argentina, Peru, Bolivia, Ecuador og Colombia i efteråret 2025. Det var den fedeste tur nogensinde. Vi fik som gruppe et helt fantastisk sammenhold. Vores 2 rejseledere Malte og Mattias var virkelig dygtige og virkelig med til at gøre vores rejse endnu federe ved alt tid at skabe god stemning og komme med ideer til sjove aktiviteter. Kan helt klart anbefale Højskolen.dk, da det er en oplevelse for livet. Man oplever både en masse vilde ting samtidig med at man får 30 nye venner.

5. September 2025

Hej Jonas,

Tusind tak for din anbefaling 🧡 Vi er så glade for at høre, at du har haft det fedeste højskoleophold fyldt med sammenhold, dygtigere rejseledere og en masse oplevelser og nye venskaber!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er netop kommet hjem fra 3 helt…

Jeg er netop kommet hjem fra 3 helt igennem fantastiske måneder i Sydamerika. Jeg har oplevet de vildeste ting, se de flotteste ting og jeg har gjort det hele med den mest fantastiske gruppe og rejseleder og underviser. Man udvikler sig gennem de mange forskellige oplevelser og igennem den fantastiske undervisning man får undervejs.
Jeg kan kun anbefale HOJSKOLEN.DK til alle!
Savner allerede <3

Hej Laura,

Det betyder utrolig meget for os på kontoret at høre, at dine tre måneder i Sydamerika har været så fantastiske! Det er jo præcis dét, vi drømmer om at kunne være med til at skabe: vilde oplevelser, stærke fællesskaber, personlig udvikling og undervisning, der giver perspektiv og sætter spor 🫶🏼

Og ja… det der savn kender vi godt, for højskoleophold har det med at sætte sig fast 🧡 Heldigvis betyder det også, at minderne, relationerne og udviklingen følger med videre.

Tusind tak for din varme anbefaling af HOJSKOLENDK.

Kæmpe anbefaling!!

Jeg har lige været på Sydamerika turen, og det var virkelig en fed oplevelse. Det har været de bedste tre måneder i mit liv, takket være en rigtig god gruppe og to rigtig søde og sjove rejseledere/underviser. De havde styr på det hele og kunne yde den hjælp man havde brug for undervejs. Man skulle bare læne sig tilbage:) undervisningen var også klasse!
Turen har givet mig oplevelser og venner for livet, som jeg aldrig glemmer. Jeg kan 100% anbefale höjskolendk.

Hej Amanda,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og din store anbefaling! Det gør os helt utrolig glade at læse, at de tre måneder i Sydamerika har været de bedste i dit liv – det bliver jo næsten ikke større! 🌎✨

Hvor er det bare dejligt at høre, at vores rejseledere og undervisere har formået at skabe den tryghed, der gjorde, at I bare kunne "læne jer tilbage" og nyde turen fuldt ud. Vi lægger stor vægt på, at der er styr på alt det praktiske, så I kan fokusere på fællesskabet og de store oplevelser, så det er skønt at få bekræftet, at det lykkedes. 🧡

Tusind tak fordi du valgte at rejse med os!

Alt det bedste, Emil, HÖJSKOLENDK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg rejste med HOJSKOLENDK på deres 3…

Jeg rejste med HOJSKOLENDK på deres 3 måneder rejse til Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse!!!
Rejsen var perfekt planlagt med en dejlig blanding af oplevelser, kultur, selvudvikling og fællesskab. Malte var en engageret og inspirerende underviser, og Mattias var en super dygtig og tryg rejseleder med styr på det hele.
Jeg er kommet hjem med minder, venskaber og oplevelser for livet.
Kan anbefale HOJSKOLENDK til alle, der overvejer en højskolerejse!!!

Hej Cornelia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de utrolig pæne ord! Det er simpelthen så skønt at læse om din 3-måneders rejse gennem Sydamerika – det lyder som om, det har været et sandt eventyr fra start til slut. 🌎✨

Vi er utrolig stolte af at høre, at både Malte og Mattias har været med til at gøre rejsen tryg, inspirerende og helt speciel for dig. Det er netop den kombination af fællesskab, personlig udvikling og store kulturelle oplevelser, vi brænder for at give videre til vores elever. 🧡

Det varmer helt ind i hjertet, at du kommer hjem med både venskaber og minder for livet. Det er jo lige præcis dét, det hele handler om! 🫶🏼

Tusind tak for din varme anbefaling.

Emil, HÖJSKOLENDK

KÆMPE anbefaling

Jeg har lige været med på turen til Sydamerika i efteråret 2025, og det er uden tvivl en af de bedste ting jeg nogensinde har gjort! Alle oplevelser har været så specielle og jeg har set ting, som jeg aldrig troede jeg ville se i virkeligheden. Vi havde den bedste rejseleder med, som bare havde styr på det hele og gav en masse tryghed, så man bare kunne læne sig tilbage. Og så havde vi den bedste underviser med hele vejen, som stod for både undervisning og en god omgang fællesskabsdyrkelse. Turen var i sig selv fantastisk og højskolen har virkelig givet mig venner for livet. Alt fra at melde sig til, at tage til afrejsemøde en måneds tid før, at møde op i lufthavnen, der var styr på det hele og man var ikke i tvivl om noget - og hvis jeg var i tvivl, så gav jeg bare et kald og de havde alle svarene. ALT er sørget for, og jeg kunne bare læne mig tilbage og nyde turen, fællesskabet og alt derimellem. Kan ikke anbefale det nok!

Hej Pernille,

Tusind tak for de dejlige ord. Det varmer her i vinterkulden. Vi er så glade for du har haft et fantastisk eventyr! Sydamerika har så meget at byde på 🌍

Du beskriver alt det vi ønsker i skal have ud af jeres livs eventyr. Vi gør alt hvad vi kan for, at i med tryghed og rejsesommerfugle i maven kan tage med os på eventyr. 🧡

Tusind tak for din anbefaling 🫶🏼

Emil, HÖJSKOLENDK

jeg var på "Brasilien

jeg var på "Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia" - rejsen i efteråret 2025.
Det var en fantastisk og uforglemmelig rejse perfekt udført af min rejseleder Mattias og underviser Malte! Der blev skabt de bedste rammer for oplevelser, fede aktiviteter og fællesskab i Sydamerika!

Hej Maria,

Tak for at dele din oplevelse af at rejse med os på eventyr til Sydamerika her i efteråret! Vi er super glade for at høre, at du har haft en uforglemmelig rejse med fede oplevelser, gode rejseledere og ikke mindst fællesskabet! Det er lige præcis det vi stræber efter at give vores elever, så det er skønt at høre, at det er den oplevelse du er rejst hjem med 🧡

Fantastisk tur!

Jeg er lige kommet hjem fra opholdet til "Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia." Vi havde Mattias og Malte (M&M) med som rejseleder og underviser. De har været super gode begge to og klaret det sindssygt godt. Begge har skabt helt fantastiske rammer, som har givet os den fedeste og mest uforglemmelige tur.
Alle ting som er inkluderet i programmet er super fedt, inklusiv undervisningen. Jeg lærte rigtig meget af at være afsted på denne tur. Vi fik et helt fantastisk fællesskab, som jeg har taget med hjem.
Kæmpe anbefaling herfra. Det har været de mest fantastiske 3 måneder <3
Andrea

Hej Andrea,

Tusind tak for din fine anbefaling 🧡

Det varmer helt ind i højskolehjertet at læse dine ord. Vi er så glade for at høre, at opholdet til Sydamerika har været en så stor og uforglemmelig oplevelse for dig!

Mattias og Malte bliver uden tvivl meget stolte over at læse din ros – de har lagt både hjerte, faglighed og nærvær i turen, og det er skønt at høre, at det har kunnet mærkes. At rammerne, undervisningen og fællesskabet har fungeret så godt, er lige præcis det, vi drømmer om, når vi sender jer ud i verden 🌍

Vi håber, at minderne, venskaberne og alt det, du har lært, er noget der vil være med dig længe endnu 🧡

Sydamerika 2025

Jeg rejste med HÖJDKOLENDK til "Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia" sammen med Mattias og Malte som rejseleder og underviser. Jeg kan på ingen måde forestille en bedre tur end med dem og med højskolen!!! Det er en kæmpe anbefaling herfra at tage et højskoleophold i udlandet med HÖJDKOLENDK.

Hej Anna,

Tusind tak for din fine anbefaling 🫶🏼

Det gør os oprigtigt glade at læse, at dit højskoleophold til Sydamerika har været så god en oplevelse! At du ikke kan forestille dig en bedre tur, er noget af det fineste, man kan høre som højskole 🧡

Tak for din varme anbefaling og for at dele din begejstring. Vi håber, at oplevelserne, fællesskabet og minderne følger dig længe endnu!

Sydamerika turen

Jeg var på turen “Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador og Colombia” i efteråret 2025. Med rejseleder og underviser, Mattias og Malte.
Det har været en helt fantastisk tur og Mattias og Malte har været så gode under hele turen. Aktiviteterne der er planlagt på turen er virkelig spændene og der er variation i det man laver. Der bliver også sat fokus på højskolefællesskabet. Selv under rundrejse. Det har virkelig været en tur jeg altid vil huske. Jeg kan varmt anbefale at tage på højskole med HöjskolenDK!!!

Hej Camila,

Tusinde tak for din anbefaling 🫶🏼
Vi er så glade for at høre, at du har haft et fantastisk højskoleophold i Sydamerika med en masse spændende aktiviteter og fællesskab! Vi håber, at minderne fra rejsen vil følge dig længe endnu 🧡

Brasilien

Jeg har været på rejsen til Brasilien, Argentina, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia i år. Med rejseleder Mattias og Malte

Det har været en mega god tur, Mattias og Malte har haft et mega godt samarbejde og en god kemi imellem dem.
Det har gjordt alt for at vi har fået de bedste 3 måneder i vores liv.
Undervisningen har været spændende og sjov.

Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre tur!

Hej Laura,
Hvor bliver vi glade af at læse din oplevelse med HÖJSKOLENDK - både undervisning, rejseledere og samarbejdet 🧡

Kæmpe anbefaling!!

Jeg var afsted i efteråret 2025 på rejsen rundt i Sydamerika. KÆMPE anbefaling – det var en fantastisk tur med helt fantastiske rejseledere, min var Mattias og underviseren var Malte, en perfekt duo. At både rejseleder og underviser er med hele turen, er en kæmpe styrke. Selv før afrejse fik man altid hurtigt svar på sine spørgsmål. En tryg og helt uforglemmelig oplevelse. ☺️☺️

Hej Josefine,

Det glæder os helt vildt at høre, at dit højskoleophold i Sydamerika har været en så tryg, lærerig og uforglemmelig oplevelse. Og ikke mindst at høre, at Mattias og Maltes samspil og nærvær – både før afrejse og hele vejen gennem rejsen – har gjort en forskel for dig.

At skabe trygge rammer, stærkt fællesskab og plads til både oplevelser og fordybelse er noget af det allervigtigste for os, så dine ord rammer lige ind i kernen af det, vi ønsker at give videre til alle vores elever 🫶🏼

Tak for din kæmpe anbefaling og for at dele din oplevelse 🧡

Laura, HÖJSKOLENDK

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr