Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd, søt liten pakke med koselig hilsen på. Fikk med en ekstra dekant på kjøpet og kvaliteten på alt var helt perfekt. Anbefales!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlet fra nettsiden ved flere anledninger, og alle gangene har jeg blitt like fornøyd. Utrolig rask sending. Kan ikke uttale meg om kundeservice da jeg ikke har hatt behov for å kontakte de :) Ved... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig bra utvalg og rask levering. Ble overrasket over hvor fine selve flaskene var, de kan jeg lett ha stående fremme. Jeg fikk dessuten med en gave på kjøpet, en ekstra dekant som faktisk ble en av... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nå handlet hos Dekanten flere ganger over noen måneder og jeg må si jeg kunne ikke vært mer fornøyd. De har en oversiktlig nettside og god service. De er også veldig hyggelige og tar tydeligvi... Mehr ansehen

1. Anbieter von Duft- und Aromastoffen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tilbyr parfymeprøver i ulike størrelser – nøye utvalgt fra både nisje- og designermerker av høyeste kvalitet. Hos oss finner du eksklusive dufter som sjelden er å finne i tradisjonelle parfymerier her i landet. Hver duft i sortimentet vårt er håndplukket med lidenskap og ekspertise. Er du usikker på hvilken parfyme som passer deg? Vi hjelper deg gjerne med å finne rett duft – enten du er ute etter noe feminint, maskulint eller unisex. Ta gjerne kontakt med oss via nettsiden, så finner vi en skreddersydd løsning for deg.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bra og hyggelig handel

Har handlet fra Dekanten flere ganger nå. Rask levering, og får alltid en ekstra sample og hyggelig melding i pakken. Kommer til å handle her jevnlig.

17. März 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Hanna, tusen takk for din fantastiske tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Vi er veldig glade for at du setter pris på våre små ekstra gaver og hyggelige ord! Det er nettopp dette som gjør hverdagen vår her i Dekanten ekstra spesiell. Vi ser frem til å betjene deg igjen, Hanna. Velkommen tilbake når som helst!

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med parfymene! God service og rask levering!

26. Februar 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Nathalia, tusen hjertelig takk for de fem stjernene og de flotte ordene! 😊 Det gleder oss stort at du er fornøyd med parfymene og vår service. Rask levering er noe vi alltid streber etter. Vi ser frem til å betjene deg igjen, Nathalia. Velkommen tilbake når som helst!

Anbefales!

God, rask service og forsendelse!

13. März 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Ekm, tusen takk for de fem stjernene og for din flotte tilbakemelding om vår service og forsendelse! 😊 Vi sørger alltid for å gi våre kunder den beste opplevelsen. Gleder oss til å betjene deg igjen! Velkommen tilbake når som helst.

Kayali-tester

Kom raskt i posten. Pakket inn greit og med hyggelig melding. Kjempekjekt å få prøve ut parfymer.

28. Februar 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Sarah, tusen takk for den herlige anmeldelsen! 😊 Vi er veldig glade for å høre at du hadde en positiv opplevelse med oss, og at du likte vår hyggelige melding med parfymer. Ditt smil og tilfredshet er vår største motivasjon. Vi gleder oss til å betjene deg igjen, Sarah. Velkommen tilbake når som helst!

10/10

10/10 fin innpakning og kom med en hygelig beskjed.

22. Februar 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Nathan, tusen takk for den strålende anmeldelsen og det ekstra poenget for innpakningen og vår hyggelige beskjed! 😊 Vi er alltid glade for å høre at kundene våre er fornøyde og at små detaljer som disse er lagt merke til. Vi ser frem til å betjene deg igjen. Velkommen tilbake når som helst, Nathan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig hyggelig og profesjonell handel

Veldig hyggelig og profesjonell handel. Flaskene er godt beskrevet og av god kvalitet. Anbefaler å handle på dekanten. Kommer garantert til å handle flere ganger

9. Februar 2024

Antwort von Dekanten.no

Tusen hjertelig takk Bartek for den flotte vurderingen av oss, dette setter vi umåtelig stor pris på. Vi opptatt av veldig høy standard og kvalitet i alle ledd, vår garanti = Alltid fornøyd. Vi gleder oss til fortsettelsen. :)

Veldig hyggelig og profesjonell handel♥️

Veldig hyggelig og profesjonell handel♥️
Rask levering, fikk extra prøver i min bestilling og hilse lapp inne pakken:) synes var utrolig hyggelig :) Hver prøve/flaske er pakket godt og markert med navn på parfymer.
Anbefaler Dekanten på det sterkeste♥️!

29. Januar 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Kunde, tusen hjertelig takk for en veldig flott vurdering av oss, dette setter vi enormt stor pris på. Dette er gir oss masse energi i hverdagen og vi håper du nyter dine nye dufter og koser deg kjempemasse. Takk så mye nok en gang, dette betyr mer enn du aner. :)

Rask og effektiv

5. November 2023

Antwort von Dekanten.no

Hei Cathrine, tusen takk for en veldig hyggelig vurdering av oss, dette betyr mer enn du aner. Hjertelig takk for din godhet. :)

Raskt levert

Som sist, hyggelig service og rask levering

5. November 2023

Antwort von Dekanten.no

Hei Christine, tusen takk for handelen nok engang og samt du legger igjen en flott vurdering. Dette er ord som betyr mye for oss, vi lytter og fortsetter den gode vibben. Hjertelig takk skal du ha. :)

Raskt

Raskt, enkelt og hreit

2. November 2023

Antwort von Dekanten.no

Hei Sindre, tusen takk for en hyggelig vurdering av oss, hyggelig du er fornøyd og velkommen tilbake ved en senere anledning. :)

Gode dekant prøver…

Var veldig fornøyd med prøvene og fikk det e skulle pluss litt ekstra :)

6. November 2023

Antwort von Dekanten.no

Hei Jan-Erik, tusen takk for handel og flotte ord. Dette betyr masse for oss, det at du er glad gjør oss glade. Hjertelig takk nok engang. :)

Kjapp levering

Kjapp levering, godt innpakket og testeren luktet som den skal

16. November 2023

Antwort von Dekanten.no

Hei Stein, tusen takk for en veldig flott vurdering av oss, dette betyr uendlig mye for oss. Hjertelig takk nok en gang for at du valgte å handle fra oss. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her er det ingenting å klage på!

Her er det ingenting å klage på! Har brukt dekanten ved flere anledninger og det er til dags dato ingenting å klage på! Servicen er noe for seg selv, det skulle vært flere butikker med samme kundeinstilling! Perfekt butikk for når man vil prøve en parfyme, men også for når man ikke helt ser grunnen til å kjøpe en hel flaske med parfyme om man kun bruker den til en mer skjelden anledning! Om man skal lukte ekstra godt på en spessiell dag så kan man unne seg en dekant av en mer ekslusiv parfyme, så slipper man å legge masse penger i en parfyme som blir å stå og bli dvask over tid, alltid fersk!

15. November 2023

Antwort von Dekanten.no

Hei Kristoffer, tusen takk for en nydelig vurdering av oss, slike tilfeller blir ord fattige men gleden er på vår side og nyt parfymene dine. Det har du virkelig fortjent, tusen hjertelig takk nok engang. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk dekantene fortere enn jeg hadde…

Fikk dekantene fortere enn jeg hadde sett for meg, og kommer garnetert til å kjøpe fra denne siden oftere!

26. Oktober 2023

Antwort von Dekanten.no

Hei Ziemowit, tusen hjertelig takk for en flott vurdering av oss, dette gleder oss i hverdagen og dette setter vi enormt stor pris på. Takk igjen fra oss. :)

Superfornøyd!

Veldig rask frakt, fikk med en ekstra vareprøve i "gave" og hyggelig lapp inni pakken! Kjempefornøyd og kommer definitivt til å kjøpe herifra igjen🤩

17. Oktober 2023

Antwort von Dekanten.no

Hei Heidi, så koselig vurdering du har gjort av oss. Dette gjør oss glade og setter det vi gjør til en trivelig greie, tusen hjertelig takk for støtten. Betyr uendelig mye for oss. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God beskrivelse av varen og dens…

God beskrivelse av varen og dens innhold. Oversiktlig og lett å bestille fra nettsiden. Kanskje litt dyrt for noen få dråper parfyme.

15. Oktober 2023

Antwort von Dekanten.no

Hei May-Britt, tusen hjertelig takk for flotte ord, dette betyr enormt mye for oss. Vi er her for dere, takk igjen for støtten. :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har ikke fått parfyme etter to uker

24. Oktober 2023

Antwort von Dekanten.no

Hei Kevin, dette beklager vi virkelig og dette skal vi ta taki med det samme, pakken din ble sendt herfra Mandag den 16 og den burde du ha fått nå. Her har det skjedd noe i postgangen som vi må dukke lengre nedi, alle skal få varene de har bestillt. Vi finner en løsning på dette så vi har en dialog på saken. Se eposten vi har sendt deg. :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr