Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd, søt liten pakke med koselig hilsen på. Fikk med en ekstra dekant på kjøpet og kvaliteten på alt var helt perfekt. Anbefales!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handlet fra nettsiden ved flere anledninger, og alle gangene har jeg blitt like fornøyd. Utrolig rask sending. Kan ikke uttale meg om kundeservice da jeg ikke har hatt behov for å kontakte de :) Ved... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Anbieter von Duft- und Aromastoffen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tilbyr parfymeprøver i ulike størrelser – nøye utvalgt fra både nisje- og designermerker av høyeste kvalitet. Hos oss finner du eksklusive dufter som sjelden er å finne i tradisjonelle parfymerier her i landet. Hver duft i sortimentet vårt er håndplukket med lidenskap og ekspertise. Er du usikker på hvilken parfyme som passer deg? Vi hjelper deg gjerne med å finne rett duft – enten du er ute etter noe feminint, maskulint eller unisex. Ta gjerne kontakt med oss via nettsiden, så finner vi en skreddersydd løsning for deg.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Seriøst firma

Veldig bra duft trygt innpakket og logisk pris (veldig hyggelig med medfølgende gave) thumbs up

26. August 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Jan, tusen hjertelig takk for din fantastiske tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Det gleder oss å høre at du er fornøyd med duften, innpakningen og prisen. Vi håper du koser deg med gaven og ser fram til å betjene deg igjen! 🌟

Veldig rask levering

Veldig rask levering. Fikk alt eg bestilte. Fin innpakning som gjør det lett å se hvilken som er hvilken. 10/10 kommer nok til å bestille mer herfra.

31. August 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Niklas, tusen hjertelig takk for din fantastiske tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Det gleder oss å høre at du er fornøyd med leveringen og innpakningen. Vi ser fram til å betjene deg igjen og håper du finner mange flere favoritter hos oss! 🌟

100/10

Ingen kan måle seg med Dekanten.no! ✨ Gleder meg alltid til å handle herfra, og er alltid like fornøyd!! ☺️🌸

29. August 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Amanda, tusen hjertelig takk for din strålende tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Det betyr mye for oss at du er så fornøyd med å handle hos Dekanten.no. Vi gleder oss til ditt neste besøk! ✨🌸

Helt topp nettbutikk

Helt topp nettbutikk! Meget god service! Handler veldig gjerne igjen. :)

21. Mai 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Pete, tusen hjertelig takk for din flotte tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Det gleder oss å høre at du er fornøyd med vår service. Vi ser fram til å betjene deg igjen! 🌟

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På grensa til svindel

29. Juli 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Kjell, takk for din tilbakemelding. Vi er veldig lei oss for at du har hatt en så dårlig opplevelse hos oss. Ta gjerne kontakt med oss, så skal vi gjøre vårt beste for å finne en løsning. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser, raske og god service

Gode priser. Raskt og enkelt og bestille, og sendingen kom fortere enn forventet. En av dekantene jeg bestilte var feil, men de rettet fort opp og sendte ny dagen etter, uten ekstra kostnad. Veldig god kundeservice, skulle bare ønske de hadde enda større utvalg

15. Juli 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Adrian, tusen hjertelig takk for din fantastiske tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Det gleder oss å høre at du er fornøyd med våre priser og raske service, og vi beklager igjen for feilen vi rettet opp. Vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger og jobber kontinuerlig med å utvide vårt utvalg! Velkommen tilbake til Dekanten.no! 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er tredje gangen jeg kjøper på…

Det er tredje gangen jeg kjøper på under 2 uker ☺️ Jeg er så fornøyd🌸 Raskt og hyggelige❤️ Fikk til og med en gratis prøve! Handler igjen! GOD SOMMER 🌼

25. Juli 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Heidi, tusen hjertelig takk for din fantastiske tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Det gleder oss å høre at du er så fornøyd med både servicen og gratisprøven du mottok. Vi ønsker deg en riktig GOD SOMMER også, og ser fram til å handle med deg igjen! 🌼❤️

Seriøst og profesjonell.

Jeg har brukt flere tjenester til å skaffe parfymeprøver, og helt seriøst: det er bare dekanen.no som holder mål!

Jeg vil gå så langt som å si at dekanten.no er den eneste seriøse aktøren.

Rask på å svare, alltid ryddig og hyggelig kommunikasjon, og pakkene blir kjapt postlagt.
Dekanene de leverer har høy kvalitet.

14. Juli 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Ole, tusen hjertelig takk for din fantastiske tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Det gleder oss å høre at du anser Dekanten.no som den beste og mest seriøse aktøren for parfymeprøver. Vi ser fram til å fortsette å levere topp kvalitet til deg! Velkommen tilbake! 🌸

Profesjonelt

Ikke noe tull. Kvalitet samples med beskyttelse på atomizer. Fint merket med navn. Ikke minst var de pent pakket med en hyggelig hilsen fra ansatte skrevet utenpå pakningen + et karamell drops :)

8. Juli 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Anders, tusen hjertelig takk for din fantastiske tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Det gleder oss å høre at du er fornøyd med måten vi pakker og merker våre produkter. Vi håper karamell dropsen ga deg et ekstra smil på veien! Velkommen tilbake til Dekanten.no! 🌸

Rask service

Rask service, fin pakke og god forretningsidé. Parfymen, Sun Gria var dog for tung og søt for meg, så jeg er glad jeg kun kjøpte en prøve. Prøver gjerne en annen parfyme en annen gang.
Vennlig hilsen Lena

1. Juli 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Lena, tusen hjertelig takk for din flotte tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Det er synd at du ikke likte Sun Gria-parfymen, men vi har mange andre dufter som kanskje vil passe deg bedre. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne din perfekte match neste gang! 🌸

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, samt rask og riktig levering😊 Mye bra utvalg, håper på enda mer med tiden!☺️

1. Juli 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Tone, tusen hjertelig takk for din fantastiske tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Det er herlig å høre at du er fornøyd med kundeservicen, leveringen, og utvalget. Vi jobber kontinuerlig med å utvide vårt sortiment, så hold øye med nye produkter! Velkommen tilbake til Dekanten.no! 🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og veldig godt utvalg

God kundeservice og veldig godt utvalg. Ekte varer!
(Datoen er omtrentlig, men har handlet der flere ganger. )

6. Juni 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Marianne, tusen hjertelig takk for din fantastiske tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Det er herlig å høre at du er fornøyd med vår kundeservice og utvalget. Ekte varer og god service er viktig for oss, og vi er glade for at du opplever det slik. Velkommen tilbake til Dekanten.no! 🌸

Мансера Ред Тобакко

Купляв Мансера Ред Тобакко. Аромат оригінальний. Можливо ще щось куплю незабаром.

12. Juni 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Вадим, tusen hjertelig takk for din fantastiske tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Det er flott å høre at du liker Red Tobacco-duften. Vi ser frem til at du handler hos oss igjen snart! 🌸

Alltid fornøyd

Alltid fornøyd! Bestilt mange samples herfra.

24. Mai 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Lisa, tusen takk for din flotte tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Det gleder oss å høre at du alltid er fornøyd med våre samples. Velkommen tilbake, vi gleder oss til å betjene deg igjen! 🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kommer til å bestille igjen

Godt utvalg, god kommunikasjon, godt innpakkede produkter. Meget fornøyd!

22. Mai 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Jenny, tusen takk for din strålende tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Vi er utrolig glade for at du er fornøyd med både utvalget, kommunikasjonen og innpakkingen. Velkommen tilbake når som helst! 🌸

Anbefales!

Veldig bra utvalg og rask levering. Ble overrasket over hvor fine selve flaskene var, de kan jeg lett ha stående fremme. Jeg fikk dessuten med en gave på kjøpet, en ekstra dekant som faktisk ble en av mine favoritter. Pakken kom også med en håndskrevet hilsen som jeg synes var veldig hyggelig. Alt i alt en veldig god opplevelse.

10. Mai 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Silje, tusen takk for din strålende tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Vi er så glade for at du setter pris på vårt utvalg og de små detaljene vi legger til. Det gjør oss utrolig stolte å høre at du fikk en så god opplevelse hos oss. Velkommen tilbake når som helst! 🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt utvalg og super service

Godt utvalg og super service. Varene kommer også raskt. Tusen takk for en hyggelig handel! Jeg kommer til å fortsette å handle hos dere😊

13. Mai 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Amanda, tusen takk for din herlige tilbakemelding og full pott med stjerner! 😊 Vi er utrolig glade for at du er fornøyd med både utvalget og servicen vår. Det er nettopp dette som gjør jobben vår hos Dekanten.no så givende. Ser frem til å betjene deg igjen, Amanda. Velkommen tilbake når som helst!

Fantastisk

Fantastisk! Så glad for at jeg funnet Dem!

8. April 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Ewa, tusen takk for din fantastiske tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Vi er utrolig glade for at du har funnet oss og er fornøyd med oss hos Dekanten! Det er nettopp dette som gjør jobben vår så givende. Vi ser frem til å betjene deg igjen, Ewa. Velkommen tilbake når som helst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anbefales på det sterkeste!

Jeg har nå handlet hos Dekanten flere ganger over noen måneder og jeg må si jeg kunne ikke vært mer fornøyd. De har en oversiktlig nettside og god service. De er også veldig hyggelige og tar tydeligvis kundene sine på alvor. Og ikke minst: det kommer inn nye og spennende dufter med ganske korte mellomrom. Forsendelsene deres er enkle, men med et personlig preg og jeg syns det er så koselig. Sjekker siden deres med gjevne mellomrom og jeg kommer absolutt til å fortsette å handle hos dem. Superfornøyd 😊👍

12. April 2024

Antwort von Dekanten.no

Hei Cathrine, tusen takk for din fantastiske tilbakemelding og fem stjerner! 😊 Vi er så glade for at du setter pris på utvalget vårt av nye dufter og vår personlige touch. Det er nettopp dette som gjør jobben vår hos Dekanten så givende. Vi ser frem til å betjene deg igjen, Cathrine. Velkommen tilbake når som helst!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr