WestAce casino Bewertungen 225

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trash site . You will never win a damn thing . I deposited 6 or 7 times over the last few days and didnt win a penny back absolutely nothing ,I played all the qualifying bonuses and still nothing . Av... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"De HAARLEM" reageert nergens op! Had eind november onderstaande bestellingen gedaan en betaald . Mail en site is uit de lucht ?! Ga mijn bank vragen het bedrag terug te halen ! Ben... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichter! Is dezelfde oplichter als Henstra Amsterdam/ Hoogstra Amsterdam! Verkoopt ook zogenaamd Phillips koffiemachines voor €60,- die normaal €600, kosten. Daarna krijg je 2 rode touwtjes gelever... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters.. niet bestellen.. goedkope Chinese meuk.. terugsturen niet mogelijk.. gegarandeerd je geld kwijt.. mocht iemand weten wie achter dit bedrijf zit. Laten we dan met z’n allen ons geld terugh... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

WestAce Casino is an online casino platform providing a variety of games such as slots, table games, and live casino experiences. It is designed to offer an entertaining and accessible environment for players of all levels, with regular promotions and a wide range of gaming options. The platform aims to ensure a smooth user experience and responsive customer support.

1.5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

13 oktober 2 jassen besteld

13 oktober 2 jassen besteld. Op de site wordt gesuggereerd dat vòòr een bepaald tijdstip in de avond bestellen, leidt tot snellere levering. De suggestie wordt op de site ook gewekt van een fysieke winkel in Nederland.

Tot op heden (31.10) nog niets ontvangen. Ook bij mij een track en trace code die leidt naar China. Snelle levering was bij voorbaat met zo'n afstand dus ook niet mogelijk. Geen directe contactgegevens op de site. Bedrog. En alle reacties van het bedrijf op deze website lijken door AI gegenereerd.

13. Oktober 2024

Beste Remco,

Bedankt voor je feedback en ik betreur de frustratie die deze ervaring heeft veroorzaakt. Ik wil graag een aantal punten verduidelijken en je zorgen rechtstreeks aanpakken.

Op onze website staat dat bestellingen binnen 24-48 uur na verwerking worden verzonden, maar de levertijden zijn 7-15 werkdagen, afhankelijk van de vraag en logistiek. Onze excuses als dit niet duidelijker was tijdens je winkelervaring.

Hoewel we uitsluitend online werken, is ons team er om je te helpen met alle vragen. Onze klantenservice-e-mail info@dehaarlem.nl is beschikbaar voor ondersteuning en we streven ernaar om problemen snel op te lossen.

Wat betreft de track en trace die leidt naar een internationale vervoerder, werken we samen met betrouwbare wereldwijde leveranciers om concurrerende prijzen en kwaliteitsproducten te garanderen. Onze excuses als dit niet duidelijk was op het moment van aankoop.

We nemen je feedback serieus en zullen eraan werken om de duidelijkheid en leveringsverwachtingen te verbeteren. Als je meer hulp nodig hebt, neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op.

tja ook erin getrapt

tja, ook wat besteld maar nog steeds niets ontvangen.
grrrr..... en betaald

31. Oktober 2024

Beste LU,

Bedankt voor je feedback. Ik bied mijn oprechte excuses aan voor de vertraging in je bestelling. Wees gerust, we werken er hard aan om eventuele vertragingen in de verzending op te lossen en ervoor te zorgen dat je je artikelen zo snel mogelijk ontvangt.

Als je geen update hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@dehaarlem.nl, zodat we je snel kunnen helpen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lange levertijden weinig info en service bestaat niet!!

Ook hier een miskoop gehad, ofja, tot op heden niets ontvangen en de track en trace blijft maar op een vage 'Yanwen' website staan uit China.
Bestelling 15 oktober 2024 geplaatst en betaald, een aantal keren geprobeerd de koop te annuleren, dat recht heb je namelijk in NL als online consument, zeker als je meer dan twee weken wachten geen enkel bericht ontvangen hebt wat betreft verzending en aankomst eigen land.
Enkel steeds een bericht van ene Welmoed Jacobs van de klantenservice als reacties op mijn berichten dat ik geduld moet hebben, en ze de koop niet kunnen annuleren etc.
In de voorwaarden staan ook andere dingen dan ze nakomen helaas.

Ik doe het waarschijnlijk niet meer, dus wees gewaarschuwd.
Mocht ik de producten ontvangen en ze zijn verder goed en in orde, zal ik ook dat laten weten in een review, want zo eerlijk mogen we ook zijn uiteraard!!

15. Oktober 2024

Beste Ritchie,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Ik vind het heel vervelend om te horen over de frustratie die is ontstaan ​​door de vertragingen en het gebrek aan duidelijkheid in onze communicatie. Uw feedback is waardevol en ik bied mijn oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Wat betreft de levertijd, streven we ernaar om alle bestellingen snel te verzenden. Tijdens piekperiodes kunnen er echter onverwachte vertragingen optreden, met name bij internationale logistiek. Ik verzeker u dat we voortdurend samenwerken met onze verzendpartners om dit proces te verbeteren.

Ik begrijp uw zorgen over annuleringen en waardeer uw feedback over deze kwestie. Ons beleid is ontworpen om zowel klanttevredenheid als operationele processen in evenwicht te brengen, maar ik realiseer me dat dit mogelijk niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Als u uw bestelling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@dehaarlem.nl, zodat we u verder kunnen helpen en ervoor kunnen zorgen dat u uw artikelen zo snel mogelijk ontvangt. Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, zullen we met u samenwerken om het probleem eerlijk op te lossen.

Uw eerlijkheid en geduld worden zeer op prijs gesteld en ik kijk ernaar uit om van u te horen zodra uw bestelling is geleverd.

Wat slecht zeg!

Wat slecht zeg!! Waardeloze producten, komen absoluut niet overeen met foto, nooit zoiets gezien. Nooit meer!!

17. Oktober 2024

Beste Wim,

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt me echt om te horen dat het product dat u hebt ontvangen niet aan uw verwachtingen voldeed. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons en ik betreur het ten zeerste als u teleurgesteld bent.

Ons doel is altijd om producten van hoge kwaliteit te leveren die overeenkomen met onze beschrijvingen en afbeeldingen. Als het artikel dat u hebt ontvangen aanzienlijk afwijkt van wat werd geadverteerd, verzoek ik u vriendelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@dehaarlem.nl. We willen deze kwestie graag verder onderzoeken en een oplossing bieden.

Uw feedback is waardevol om ons te helpen onze diensten te verbeteren en onze klanten betere ervaringen te bieden. Laat ons weten hoe we u verder kunnen helpen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kreeg een waardebon

31. Oktober 2024

Beste Theo,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je je voucher hebt ontvangen. Als je vragen hebt over hoe je deze kunt gebruiken of als we je ergens anders mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.

We waarderen je steun en hopen dat je geniet van je winkelervaring bij ons!

Onbetrouwbaar!!!

13 Oktober een bestelling gedaan van een Peaky Blinders jas, binnen 48 uur geleverd stond op de site, en tot op heden nog helemaal niets ontvangen. Track & trace zegt nog te wachten op de vervoerder om op te pikken in Yanwen China. Gezien de reacties hieronder zou het mij aan ten zeerste verbazen of het überhaupt nog verzonden gaat worden naar Nederland.

28. Oktober 2024

Geachte heer Wollinga,

Bedankt voor uw bericht en uw geduld met betrekking tot uw bestelling.

Ik wil graag verduidelijken wat "verzonden binnen 48 uur" betekent. Deze term geeft aan dat we ernaar streven om uw bestelling binnen 48 uur na plaatsing te verwerken en te verzenden. Dit staat echter los van de levertijd, wat de tijd is die het kost voordat de bestelling op uw adres aankomt nadat deze is verzonden.

Nadat een bestelling is verzonden, kan het extra tijd kosten om u te bereiken, afhankelijk van verschillende factoren zoals verzendmethoden en verwerkingstijden. We begrijpen dat wachten op uw bestelling frustrerend kan zijn en we streven ernaar u gedurende het hele proces op de hoogte te houden.

Als u nog vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op. We zijn er om u te helpen en willen ervoor zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

Bedankt voor uw begrip.

Geen Retour ticket

Laatst 2 jassen (Maat: XXL) besteld bij dit malafide bedrijf. Bijelkaar €116,92
Te eerste zijn de jassen veel te klein en ten tweede is de kwaliteit zeer slecht en zijn deze jassen heel dun.
Direct een retour ticket aangevraagd.
Maar die ticket krijg ik dus niet omdat ze beweren dat de jassen in de uitverkoop zijn en dan geldt het retourneren van de jassen niet.
Ik heb nergens tijdens het bestellen hier maar iets over gezien anders had ik het nooit besteld.
Ik kan een voucher krijgen van hetzelfde bedrag. Daar heb ik toch niet om gevraagd.
Dus 1 tip van mij... Bestel hier NIETS!

27. Oktober 2024

Beste Rob,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wij verontschuldigen ons oprecht voor de teleurstelling die u hebt ondervonden met betrekking tot de jassen en het retourproces.

Wij begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen. Ons retourbeleid, dat duidelijk op onze website staat, geeft aan dat afgeprijsde artikelen niet in aanmerking komen voor retournering of restitutie. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat deze informatie toegankelijk is op onze website en het spijt ons als het niet duidelijk was.

Hoewel we doorgaans een voucher aanbieden voor toekomstige aankopen in plaats van een restitutie, stellen we uw feedback op prijs en zullen we deze in overweging nemen om onze klantcommunicatie te verbeteren.

Neem gerust rechtstreeks contact met ons op via e-mail als u dit verder wilt bespreken. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we hopen deze kwestie op een manier op te lossen die voor u werkt.

Oplichters

Oplichters. Zeer slechte kwaliteit kleding die je vervolgens niet kan retouren. Bij het door mij aangeschafte product staat: "14 dagen niet goed geld terug garante". Zeer brutaal dat hier vervolgens geen gehoor aan gegeven wordt. Wordt verplicht akkoord te gaan met voucher, of 25% terug. Kan echt niet wat hier gebeurd. NIET KOPEN

28. Oktober 2024

Beste Huisman,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Wij verontschuldigen ons oprecht voor uw ervaring en begrijpen uw frustratie over de kwaliteit van de kleding en het retourbeleid.

We willen verduidelijken dat ons retourbeleid duidelijk op onze website staat. We streven ernaar om ontevreden klanten opties te bieden, om hen eerlijke oplossingen te bieden voor hun zorgen. We streven ernaar om dit proces zo transparant mogelijk te maken en stellen uw begrip op prijs.

Uw zorgen zijn belangrijk voor ons en we moedigen u aan om rechtstreeks contact met ons op te nemen via e-mail, zodat we samen kunnen werken aan een bevredigende oplossing. We waarderen uw input echt en hopen uw ervaring in de toekomst te verbeteren.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Had een jas besteld die niet naar wens…

Had een jas besteld die niet naar wens bleek en heb een retouraanvraag gedaan. Snelle reactie en mocht het artikel behouden en het volledige bedrag werd in de vorm van een waardebon gestort. Heb inmiddels wat anders besteld.

26. Oktober 2024

Beste R. Kroep,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u snel heeft gereageerd op uw retourverzoek en dat u tevreden was met de oplossing die we hebben geboden. Het is geweldig om te weten dat u het artikel hebt kunnen houden en een tegoedbon hebt ontvangen voor uw volgende aankoop.

We waarderen uw voortdurende steun en kijken ernaar uit u weer van dienst te zijn. Als u vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Op 13 oktober jas besteld

Op 13 oktober jas besteld. Binnen 48 uur geleverd. Nou nog steeds niks ontvangen. En ik schrik mij rot wat betreft recensies!!
Ook betreft dat je het geld niet terugkrijgt!!

Ik heb een mail verstuurd. En zo niet gaan we onze rechtsbijstandverzekering inschakelen!!

Dus mensen bestel hier nooit!! Echt oplichting!!

26. Oktober 2024

Beste Conny,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. We leven echt mee met uw frustratie over de vertraging bij het ontvangen van uw bestelling en begrijpen hoe teleurstellend deze ervaring kan zijn.

We willen verduidelijken dat onze standaard verzendtermijn doorgaans tussen de 7 en 15 dagen is, vooral tijdens drukke periodes. Hoewel we ernaar streven om bestellingen snel te leveren, kunnen onvoorziene omstandigheden soms leiden tot vertragingen.

Wat betreft ons retourbeleid, hebben we specifieke richtlijnen voor artikelen die tijdens uitverkopen of promoties zijn gekocht, die we duidelijk op onze website vermelden. We streven er echter naar om een ​​oplossing te vinden die voor u werkt. We moedigen u aan om contact op te nemen met ons klantenserviceteam via e-mail of telefoon, en we zullen ons best doen om u te helpen.

We waarderen uw geduld en begrip terwijl we door deze situatie heen werken. Als er nog iets is waarmee we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Beste Allemaal

Beste Allemaal , Hier op de review van dehaarlem.
Wij zijn bezig met een onderzoek naar deze dropshipper en hebben aardig wat info , mails en foto’s binnen…
Er gaat ook een groot online artikel verschijnen met aan jullie ook het advies …doe aangifte wegens misleiding en oplichting…
Het lijkt mss niet de moeite waard omdat het vaak om enkel tientjes gaat maar dit gaat ontzettend lonen.
Op het moment dat alle info compleet is zal ik meer informatie over deze dropshipper delen…..

19. Oktober 2024

Beste Arjan,

Bedankt voor uw feedback en voor het onder onze aandacht brengen van uw aandacht. We nemen alle feedback serieus en zijn toegewijd aan het aanpakken van eventuele problemen.

We begrijpen dat vertrouwen essentieel is bij online winkelen, en onze excuses voor elke negatieve ervaring die u mogelijk heeft gehad. We willen echter willen begrijpen waarom u gelooft dat onze zaken zich bezighouden met bedrieglijke praktijken. Uw inzichten kunnen ons helpen bij het aanpakken van eventuele misverstanden.

Als u specifieke informatie of opmerkingen heeft die u wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op via info@dehaarlem.nl. We zouden de mogelijkheid waarderen om problemen op te lossen en uw vertrouwen in ons bedrijf te herstellen.

Bedankt voor je begrip en we kijken ernaar uit om van je te horen.

Slechte service

Vandaag 2 jassen ontvangen, die beiden niet goed zijn qua maat.
Willen deze retourneren, maar dit kan dus niet. En krijgen er ern tegoedbon om aan iets anders te besteden.
Echt triest en belachelijk!!

Dus koop nooit bij de Haarlem

25. Oktober 2024

Beste Jolanda,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Onze excuses voor de teleurstelling die u bent tegengekomen met de grootte van de jassen die u hebt ontvangen. Het is echt jammer dat ze niet aan je verwachtingen voldeden, en we begrijpen hoe frustrerend deze situatie kan zijn.

We willen dit goed voor u maken. Neem contact op met ons rechtstreeks via info@dehaarlem.nl, en we zullen ons uiterste best doen om u te helpen deze kwestie op te lossen.

Uw feedback is belangrijk voor ons en wij waarderen uw begrip.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi bedrijf prima service,heb 2jassen…

Mooi bedrijf prima service,heb 2jassen besteld maar een maatje te klein,heb een voucher gekregen om andere te bestellen,helemaal top.Ruud Bettink

25. Oktober 2024

Beste Ruud,

Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden en voor het nemen van de tijd om je ervaring te delen! We zijn verheugd om te horen dat u een geweldige service hebt ontvangen en onze voucher nuttig vond bij het bestellen van de juiste maten voor uw jassen.

Als u in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. We zijn hier om te helpen!

Nogmaals bedankt voor het kiezen van ons!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vandaag het pakket met kleding…

Vandaag het pakket met kleding ontvangen en ben verdrietig en voel me opgelicht. De naam De Haarlem suggereert dat het een winkel in Nederland is en de website ziet er gelikt uit. Voor €250 aan kleding besteld uit de peaky blinders lijn en onze dochters dachten dat het carnavalskleding was zo bedroevend slecht is de kwaliteit. Net gemaild om te retourneren. Ik wil ze nog een eerlijke kans geven om het geld terug te storten maar nu ik deze reviews lees ben ik er bang voor…..

24. Oktober 2024

Beste Lida,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Onze excuses voor de teleurstelling die u hebt gevoeld over de kwaliteit van de kleding die u hebt ontvangen. We begrijpen hoe belangrijk het is om items te ontvangen die aan uw verwachtingen voldoen, en we betreuren het dat we in dit geval tekortschieten.

Ons doel is om producten van hoge kwaliteit te bieden en we nemen uw feedback serieus. We streven ernaar om uw zorgen aan te pakken en ervoor te zorgen dat we de kwaliteit van ons aanbod verbeteren.

Wat uw terugkeer betreft, moedigen we u aan om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@dehaarlem.nl. Wij zijn hier om u te helpen en ervoor te zorgen dat u een eerlijke oplossing voor uw zorgen ontvangt.

Bedankt dat je ons de kans hebt gegeven om dit goed te maken, en we waarderen je begrip.

FAKE

Is fake. Je besteld gewoon net als bij aliexpress. 1 jas besteld kreeg een vestje binnen van goedkope kwaliteit. Mailen met hun heeft ook geen zin want je krijgt een automatische antwoord en geen oplossingen. NIET BESTELLEN IS FAKE!!!!

Zelfs hun antwoord hieronder is niet te geloven. Ze benoemen dat ze met een oplossing komen. JA 2 Of een waarde bon (om nog meer chineese troep te kopen) of 25% van je geld terug. Nauw trap er niet in. Dit is en blijven oplichters.

19. Oktober 2024

Beste Kaj,

Bedankt voor het delen van je feedback en ik bied oprecht mijn excuses aan voor de negatieve ervaring die je had met je bestelling.

Ik begrijp hoe frustrerend het moet zijn om een ​​artikel te ontvangen dat niet aan je verwachtingen voldoet, vooral als je een ander product had verwacht. Dit is niet de ervaring die we willen bieden en het spijt me als onze communicatie tekortschiet. We reageren persoonlijk op elke aanvraag en ik verzeker je dat we er zijn om te helpen.

Neem contact met ons op via info@dehaarlem.nl en we zullen met je samenwerken om een ​​oplossing te vinden, of het nu gaat om het verzenden van het juiste artikel of het aanbieden van een alternatief.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht en ik hoop dat we dit voor je kunnen oplossen.

LEDER BESTELD PLASTIEK ONTVANGEN

Ik bestelde een handgemaakte lederen tas type Emma en ontving een confectie PLASTIEK handtas in een afschuwelijke bruine kleur na 20 mails was het nog steeds niet gelukt om mijn volledige aankoopsom terug te krijgen.
Nu wordt deze tas op de Haarlem weer aangeboden onder type Jana. Zelfde rommel andere naam

12. September 2024

Beste Manuela,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. Onze excuses voor de teleurstelling die u bij uw bestelling hebt ervaren. Het is zorgwekkend om te horen dat u een ander product hebt ontvangen dan verwacht, en wij begrijpen uw frustratie.

We streven ernaar om kwaliteitsproducten en uitzonderlijke service te bieden, en we betreuren het dat we in dit geval niet aan die normen voldeden. Uw opmerkingen over het retourproces zijn waardevol en we werken actief aan het verbeteren van onze procedures om een ​​soepelere ervaring voor onze klanten te garanderen.

Neem contact op met ons rechtstreeks via info@dehaarlem.nl, zodat we deze kwestie kunnen oplossen en u verder kunnen helpen.

Bedankt voor je geduld en we hopen je vertrouwen in ons bedrijf te herstellen.

Malafide dropshipper

Staat niet op hun site maar is een Dropshipper die goedkope AliExpress kleding voor veel hogere prijzen verkoopt. Misleidende info op de site over "beperkte voorraad" (die ze dus?? niet hebben) en zogenaamde kortingen. Geen retouradres op de site te vinden wat wettelijk verplicht is. Als product niet ok is, krijg je dus gegarandeerd problemen om te retourneren en je geld terug te krijgen. Verzinnen onzin om onder de wettelijke "binnen 14 dagen retourregeling" uit te komen. Dikke kans dat je je geld of het grootste gedeelte gewoon kwijt bent.
Heb verschillende sites met exact dezelfde inhoud voorbij zien komen. Waarschijnlijk dezelfde eigenaar.

18. Oktober 2024

Beste Willy,

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt me om te horen dat u zich misleid voelt en ik wil uw zorgen rechtstreeks aanpakken.

Wij nemen transparantie en klanttevredenheid zeer serieus. Onze producten en promoties zijn ontworpen om waarde te bieden en we streven ernaar om nauwkeurige informatie te verstrekken over voorraad en kortingen. Wat betreft ons retourbeleid, houden we ons aan de wettelijke vereisten en streven we ernaar om eventuele problemen zo soepel mogelijk op te lossen voor onze klanten. Als u problemen ondervindt met uw bestelling, moedig ik u aan om contact met ons op te nemen via info@dehaarlem.nl en we werken graag samen om een ​​oplossing te vinden.

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we waarderen het dat u dit onder onze aandacht brengt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De oh zo mooi bewerkte jas

(Reactie update zie onderaan)

De oh zo mooi bewerkte jas, blijkt gewoon een goedkoop temu ding te zijn. Zoals het meeste op hun site achteraf.

wil je troep, koop dan rechtstreeks bij Temu, duurt net zo lang, scheelt de helft.

wil retourneren, maar dat kan volgens hun eigen richtlijnen..en al zou 't kunnen dan staat er ''retour buitenland op eigen kosten'' ofwel..china..succes niet te betalen.

Reactie,

De webshop geeft aan in gesprek te willen. Mail contact is op zich redelijk (helemaal gezien het een dropshipper is) Met hun reactie hier doen ze hun best om netjes over te komen.

We hebben uitgebreid contact gehad. meerdere malen heb ik hun moeten wijzen op illigale voorwaarden met meerdere bronnen. Ze blijven dit negeren en je ziet je geld nooit meer terug.

17. Oktober 2024

Beste Jan,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Het spijt me om te horen dat de jas niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u ontevreden bent over de kwaliteit en het retourproces.

Ik begrijp uw frustratie volledig. We streven ernaar om producten aan te bieden die overeenkomen met de beschrijvingen en afbeeldingen op onze site, en ik verontschuldig me als dit niet het geval was in uw ervaring. Wat betreft het retourproces, ons beleid is er om transparantie te garanderen, en we begrijpen dat internationale retourzendingen onhandig kunnen zijn.

We willen dit graag voor u oplossen. Neem contact met ons op via info@dehaarlem.nl, zodat we uw opties kunnen bespreken en kunnen werken aan een oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en ik hoop dat we dit voor u kunnen oplossen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb een colbert en vest besteld uit de…

Heb een colbert en vest besteld uit de Peaky Blinders collectie. Zag er op de foto's en in de omschrijving geweldig uit. Uitstekende kwaliteit stond geschreven.
Bij trage aankomst van het pakket zat er alleen een colbert in, vest ontbreekt.
Kwaliteit is zeer slecht, dunne stof, je kijkt er dwars doorheen.
Totaal niet in overeenstemming met de foto's en de beschrijving en eveneens niet volledig.
KIJK UIT!

16. Oktober 2024

Beste Gerard,

Bedankt voor je feedback en het spijt me echt om te horen over je teleurstellende ervaring.

Ik begrijp je frustratie volledig, vooral over het ontbrekende vest en de kwaliteit die niet aan je verwachtingen voldoet. We streven ernaar om onze producten nauwkeurig weer te geven en ik verontschuldig me als het jack niet aan de foto's voldeed.

Wat betreft het ontbrekende vest, wil ik je verzekeren dat dit niet de ervaring is die we voor onze klanten willen. Neem contact met ons op via info@dehaarlem.nl en we zullen met je samenwerken om dit probleem snel op te lossen, hetzij door het ontbrekende item te sturen of door een alternatieve oplossing te vinden.

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen je toekomstige ervaringen met ons te verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles in orde

Tevreden met mijn ervaring bij De Haarlem. Bestelde een paar schoenen en een jas, beide waren vrij snel binnen. Eenmaal binnen was ook de kwaliteit dik in orde. Daarbij kreeg ik ook nog een leuk kaartje met korting bij mijn bestelling. Ik zal zeker nog eens terugkeren!

16. Oktober 2024

Beste Kars,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden was met je ervaring bij De Haarlem en dat je bestelling snel is aangekomen. Het is geweldig om te horen dat de kwaliteit van de schoenen en jas aan je verwachtingen voldeed.

We zijn blij dat je de kortingskaart leuk vond en we kijken ernaar uit je weer te verwelkomen voor je volgende aankoop! Als je in de toekomst vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr