Trash site . You will never win a damn thing . I deposited 6 or 7 times over the last few days and didnt win a penny back absolutely nothing ,I played all the qualifying bonuses and still nothing . Av... Mehr ansehen
"De HAARLEM" reageert nergens op! Had eind november onderstaande bestellingen gedaan en betaald . Mail en site is uit de lucht ?! Ga mijn bank vragen het bedrag terug te halen ! Ben... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oplichter! Is dezelfde oplichter als Henstra Amsterdam/ Hoogstra Amsterdam! Verkoopt ook zogenaamd Phillips koffiemachines voor €60,- die normaal €600, kosten. Daarna krijg je 2 rode touwtjes gelever... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oplichters.. niet bestellen.. goedkope Chinese meuk.. terugsturen niet mogelijk.. gegarandeerd je geld kwijt.. mocht iemand weten wie achter dit bedrijf zit. Laten we dan met z’n allen ons geld terugh... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
WestAce Casino is an online casino platform providing a variety of games such as slots, table games, and live casino experiences. It is designed to offer an entertaining and accessible environment for players of all levels, with regular promotions and a wide range of gaming options. The platform aims to ensure a smooth user experience and responsive customer support.
Niederlande
- westace@westace.com
- dehaarlem.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Les geleerd...
Absoluut niet tevreden met het ontvangen product. Ik had vooraf op Trustpilot moeten kijken, dan had ik beter geweten. Producten komen niet uit de EU. Zijn van zeer slechte kwaliteit. Wanneer je terug betaling of retour probeert aan te vragen wat er niet in gegeven. Ik raad ten zeerste af om hier iets te kopen.

Antwort von WestAce casino
Really bad communication with the…
Really bad communication with the seller. The bag was supposed to arrive via PostNL but I got a message from DHL that they attempted a delivery unsucessfully. Dhl didn't attempt any delivery so I try contacting them to leave it at a pickup point. I get answer from DHL that for this track trace code it is not possible to make any changes and only sender can change it. Sender refuses to cooperate and keeps telling me to fix it with DHL. I ask for another delivery or reimbursement but sender refuses both. Also, products come from China not from NL. I made an official complaint against them, this shop is a total scam.

Zeer slechte kwaliteit
Mijn jurk lijkt van geen meter op de jurk van de foto en video. De kwaliteit van het materiaal is heel goedkoop. De jurk bestaat uit twee lagen. De tweede laag is een doorzichtige laag met wat glitters en de onderste laag zit binnenstebuiten. Zo kijk je tegen alle naden aan. De kleur komt totaal niet overeen. Het zou champagne moeten zijn, dit is de meest goedkope kleur geel. Het telefoonnummer is niet in gebruik en via de mail wordt er niet gereageerd op mijn verzoek tot retourneren. De jurk kwam na 3 weken uit China.
Ik zou nooit bestellen via deze site.

Antwort von WestAce casino
Ik koop een vest dat niet overeenkomt…
Ik koop een vest dat niet overeenkomt met het plaatje, krijg een te grote maat, ik wil hem ruilen voor kleiner. Krijg alleen een melding dat ik geen geld terugkrijg omdat hij afgeprijsd was.
Ik gooi het desbetreffende vest dus weg, waardoor De Haarlem meewerkt aan milieuvervuiling en de afvalberg.
Het duurde ook nog 3 weken voordat het vest kwam.
En Nee De Haarlem, ik wil geen dialoog, ik wil mijn geld terug en jullie je vest.( ook geen kleinere maat van het vreselijke lelijke vest)
Neem maar contact met de klantenservice, ik ben al in gesprek.
Wat een SLECHTE winkel.

Ga zo door!
Ik vind De Haarlem een zeer degelijke partij.
Ik heb zelf problemen met mijn borsten, De Haarlem is een van de enige bedrijven in Nederland die hier een passende en betaalbare oplossing voor hebben. De Natural lift BH's zijn erg betaalbaar en van goede kwaliteit. Om deze reden keer ik vaak bij ze terug.
Toen ik zag dat ze nu ook op trustpilot zitten, kon ik het niet laten om even mijn ervaring te delen. Dus dikke pluim voor jullie, en ga zo door!

Antwort von WestAce casino
Voordat je op bestellen klikt bij…
Voordat je op bestellen klikt bij deHaarlem … Lees even de reviews. Wat hieronder staat kan ik alleen maar bevestigen. Niets is wat het lijkt. Geen van de bestelde items lijken dan ook maar een beetje qua maat of uiterlijk. Duidelijk dropshipping en misleiding. Volledig genegeerd worden bij retourbeleid. Denk na voordat je besteld! Ik had vooraf beter even kunnen checken op Trustpilot.

Klantonvriendelijk, slechte kwaliteit
Tas besteld die na 3 weken nog niet binnen was. Bleek lelijke kwaliteit uit China te zijn. Op de foto's staan de tassen veel mooier afgebeeld. Na de vraag of mogelijkheid tot retourneren houden ze me aan het 14 dagen retourbeleid, terwijl de tas echt veel te laat binnen was en ik vanaf het moment van ontvangst nog binnen de 14 dagen was. Totaal geen klantgerichte organisatie en communicatie is waardeloos en volgens mij via AI. NIETS BESTELLEN DUS!

Ben gewaarschuwd!…
Ze hsndelen ook inder de naam Amsterdam. Ook weer zo’n webshop die de je belazerd, prachtige foto’s, komt allenmaal uit china, slechte kwaliteit en lijkt er nog niet op.. en dan het “ons verhaal”. Wel knap gedaan deze manier van oplichten. retourbeleid klopt niet, je wordt een korting aangeboden die max de helft is vd gekochte producten. Spul is nog geen €1 waard.
ben gewaarschuwd..

Antwort von WestAce casino
Zelfde tassen voor een fractie van de prijs bij Temu te koop !
Ik heb ook een leren tas besteld. Wat helemaal geen leren tas bleek te zijn. De website zag er in mijn ogen betrouwbaar uit. Maar in het vervolg eerst maar op trustpilot kijken, voordat ik wat bestel bij een onbekende website. Dit blijkt toch duidelijk om dropshipping te gaan. En na wat onderzoek gedaan te hebben, kun je dezelfde tassen voor een fractie van de prijs gewoon bij Temu bestellen Dus het is gewoon misleiding en oplichting!

DeHaarlem oplichterij.
Doet zich voor als gerenomeerd bedrijf,
Tas is te duur.\en de levertijd werd ook overschreden.
Bij Alie express dezelfde tas en dan de helft van de prijs.
Terugsturen op eigen kosten naar china of een te goed bon voor nog meer troep.

Niet intrappen
De tas die ik besteld heb zou leer moeten zijn. NIET DUS. Het is goedkope, neppe troep uit China.
Op de site wordt dat niet aangegeven.
Afgeprijsde artikelen kunnen alleen retour in ruil voor een cadeaubon.
Dus troep ruilen met troep. Nooit iets bestellen hier.

Absolute oplichterij
Absolute oplichterij. Mooi geadverteerde kleren, die gewoon uit China blijken te komen. Meldingen worden gewoon genegeerd

Zwembroek besteld
Zwembroek besteld, duurde eindeloos.
Bla,bla, en excuus...?
Blijkt uit China te komen, wat van tevoren niet zichtbaar is.
Haarlem klinkt nogal Nederlands...
Vandaar dat de beloofde levertijd totaal niet haalbaar is.
Komt in zwart binnen, ipv blauw.
Foto moeten sturen.
Kan 5 euro korting krijgen, of terugsturen op eigen kosten. (€20.--)
Ja, de groeten, het is mijn fout niet!!!
(Zij vinden hem trouwens wel blauw, in ieder geval "discutabel ".)
Heel veel heen en weer gemaild, we komen er niet uit.
Verschrikkelijk bedrijf, dat goedkope zooi hier onder een "chique " naam op de markt brengt.
Prachtige foto's, hopeloze oplichterij, en niet willen oplossen.
Nooit iets kopen!

Oplichters!
Oplichters! Schoenen besteld, maar heb minstens 4 weken moeten wachten. Uiteindelijk ontvang ik de schoenen, blijkt het plastic troep te zijn! Retourneren kan ineens niet meer, dus ik ben erin getrapt! KOOP DAAR NIET!!!

Koop hier NIET
Koop hier NIET! Leren tas blijkt plastic, retourneren niet mogelijk. Helaas ben ik er ook ingetrapt, wees gewaarschuwd.

Antwort von WestAce casino
Op site staat dat het een leren tas is…
Op site staat dat het een leren tas is maar blijkt gewoon nep leer te zijn.

Oplichting!
Zo jammer dat ik dit nu pas lees. Ook ik ben opgelicht met zo’n verschrikkelijke tas. Levertijd uiteindelijk na meer dan 10 dagen. Lelijkste tas ooit!
Inderdaad laten neppen door mooie reviews.
Onderstaande reactie is onzin. Ik heb weken met welmoed gemaild waarbij hij traineerde en geen volledig aankoopbedrag terug wilde geven ondanks de niet goed geld terug garantie die ze adverteerden bij de tas. En toen opeens kreeg ik de reactie: nu valt het buiten de 14 weken en kreeg ik helemaal niets meer terug. Wat een oplichters!

Mega slecht!
Mega slecht!! Ik had een paar echt leren tassen besteld, nou die waren zeker niet van leer. Retourneren was totaal niet mogelijk, terwijl dat wel gewoon zou moeten kunnen volgens hun website. Nu zit ik met een aantal tassen die niet aan mijn verwachtingen voldoen, door een fout van de verkoper. De Haarlem weigert hun fouten te herstellen, super triest. Veel geld kwijt aan hele slechte producten.

lelijke plastic tas
IK kreeg na mijn bestelling op 26-08 en betaling van 39,50 daarvoor maar geen ontvangstbevestiging van De Haarlem. Vandaag 9 september werd bij mij een lelijke plastic tas bezorgd in plaats van die mooie leren tas met de naam Rosalie. Ik ben nog bezig met een plan hoe dit te pareren. Maar ik zeg alvast: Niet bestellen daar, mensen!

ABSOLUUT FAKE
Had ik maar eerder trustpilot geraadpleegd.... dehaarlem.nl is ABSOLUUT FAKE - misleidend en pure misdaad. En ik ben erin getrapt omdat ze met sneaky persoonliike verhalen op socials verschijnen. NIET DOEN - NIET KLIKKEN - WEL AANGEVEN!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.