WestAce casino Bewertungen 225

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trash site . You will never win a damn thing . I deposited 6 or 7 times over the last few days and didnt win a penny back absolutely nothing ,I played all the qualifying bonuses and still nothing . Av... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"De HAARLEM" reageert nergens op! Had eind november onderstaande bestellingen gedaan en betaald . Mail en site is uit de lucht ?! Ga mijn bank vragen het bedrag terug te halen ! Ben... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichter! Is dezelfde oplichter als Henstra Amsterdam/ Hoogstra Amsterdam! Verkoopt ook zogenaamd Phillips koffiemachines voor €60,- die normaal €600, kosten. Daarna krijg je 2 rode touwtjes gelever... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters.. niet bestellen.. goedkope Chinese meuk.. terugsturen niet mogelijk.. gegarandeerd je geld kwijt.. mocht iemand weten wie achter dit bedrijf zit. Laten we dan met z’n allen ons geld terugh... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

WestAce Casino is an online casino platform providing a variety of games such as slots, table games, and live casino experiences. It is designed to offer an entertaining and accessible environment for players of all levels, with regular promotions and a wide range of gaming options. The platform aims to ensure a smooth user experience and responsive customer support.

1.5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Les geleerd...

Absoluut niet tevreden met het ontvangen product. Ik had vooraf op Trustpilot moeten kijken, dan had ik beter geweten. Producten komen niet uit de EU. Zijn van zeer slechte kwaliteit. Wanneer je terug betaling of retour probeert aan te vragen wat er niet in gegeven. Ik raad ten zeerste af om hier iets te kopen.

14. Oktober 2024

Hallo,

Bedankt voor het delen van uw feedback en het spijt me te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed.

We begrijpen uw teleurstelling en hoewel ons doel altijd is om kwaliteitsproducten en een positieve ervaring te bieden, is het duidelijk dat we in uw geval tekort zijn geschoten. We hebben een retourproces en ik verontschuldig me als dit niet duidelijk is gecommuniceerd. Ik moedig u aan om contact met ons op te nemen via e-mail, zodat we uw zorgen kunnen bespreken en samen een oplossing kunnen vinden.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen u verder te kunnen helpen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Really bad communication with the…

Really bad communication with the seller. The bag was supposed to arrive via PostNL but I got a message from DHL that they attempted a delivery unsucessfully. Dhl didn't attempt any delivery so I try contacting them to leave it at a pickup point. I get answer from DHL that for this track trace code it is not possible to make any changes and only sender can change it. Sender refuses to cooperate and keeps telling me to fix it with DHL. I ask for another delivery or reimbursement but sender refuses both. Also, products come from China not from NL. I made an official complaint against them, this shop is a total scam.

12. Oktober 2024

Beste Emanuela,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Het spijt me echt om te horen over uw frustrerende ervaring met het leveringsproces en ik begrijp hoe deze situatie ongemak heeft veroorzaakt. Ik verontschuldig me voor de miscommunicatie en voor eventuele verwarring over de verzending.

Ter verduidelijking: we werken met betrouwbare bezorgpartners, maar het lijkt erop dat er in dit geval een probleem was. We streven er altijd naar om duidelijke instructies te geven en klanten te helpen bij deze kwesties. Ik zou graag met u samenwerken om dit probleem op te lossen, dus neem rechtstreeks contact met ons op via e-mail, zodat we mogelijke oplossingen kunnen onderzoeken.

We nemen uw feedback serieus en ik zet me in om uw ervaring met ons te verbeteren. Nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Zeer slechte kwaliteit

Mijn jurk lijkt van geen meter op de jurk van de foto en video. De kwaliteit van het materiaal is heel goedkoop. De jurk bestaat uit twee lagen. De tweede laag is een doorzichtige laag met wat glitters en de onderste laag zit binnenstebuiten. Zo kijk je tegen alle naden aan. De kleur komt totaal niet overeen. Het zou champagne moeten zijn, dit is de meest goedkope kleur geel. Het telefoonnummer is niet in gebruik en via de mail wordt er niet gereageerd op mijn verzoek tot retourneren. De jurk kwam na 3 weken uit China.
Ik zou nooit bestellen via deze site.

23. September 2024

Beste Ernestine,

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt me echt om te horen dat de jurk niet aan uw verwachtingen voldeed, met name wat betreft kwaliteit en kleur. Ik begrijp volledig hoe teleurstellend dit moet zijn en ik verontschuldig me oprecht voor het ongemak.

We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren en het spijt me om te horen dat dit niet tot uiting kwam in uw ervaring. Wat betreft uw verzoek om een ​​retourzending, zou ik u vriendelijk willen vragen om opnieuw contact met ons op te nemen via e-mail, zodat we dit probleem zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen.

We stellen uw feedback zeer op prijs en staan ​​klaar om u te helpen met eventuele verdere vragen of zorgen die u heeft.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik koop een vest dat niet overeenkomt…

Ik koop een vest dat niet overeenkomt met het plaatje, krijg een te grote maat, ik wil hem ruilen voor kleiner. Krijg alleen een melding dat ik geen geld terugkrijg omdat hij afgeprijsd was.
Ik gooi het desbetreffende vest dus weg, waardoor De Haarlem meewerkt aan milieuvervuiling en de afvalberg.
Het duurde ook nog 3 weken voordat het vest kwam.
En Nee De Haarlem, ik wil geen dialoog, ik wil mijn geld terug en jullie je vest.( ook geen kleinere maat van het vreselijke lelijke vest)
Neem maar contact met de klantenservice, ik ben al in gesprek.

Wat een SLECHTE winkel.

8. Oktober 2024

Beste Linda,

Bedankt voor je bericht en het spijt me echt om te horen dat je teleurgesteld bent over het vest en de algehele ervaring. Ik begrijp je frustratie volledig, vooral gezien de vertragingen en de problemen met de maatvoering.

Ik wil je verzekeren dat we je zorgen serieus nemen en hoewel ons beleid geen restituties toestaat voor afgeprijsde artikelen, betreur ik het echt dat het product niet aan je verwachtingen voldeed. Als er een andere manier is waarop we je kunnen helpen, laat het ons dan weten.

We stellen je feedback op prijs en ik verontschuldig me nogmaals voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ga zo door!

Ik vind De Haarlem een zeer degelijke partij.

Ik heb zelf problemen met mijn borsten, De Haarlem is een van de enige bedrijven in Nederland die hier een passende en betaalbare oplossing voor hebben. De Natural lift BH's zijn erg betaalbaar en van goede kwaliteit. Om deze reden keer ik vaak bij ze terug.

Toen ik zag dat ze nu ook op trustpilot zitten, kon ik het niet laten om even mijn ervaring te delen. Dus dikke pluim voor jullie, en ga zo door!

27. August 2024

Beste Sylvine,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en voor het delen van uw positieve ervaring met ons! We zijn erg blij om te horen dat u onze Natural Lift-bh's zowel betaalbaar als van goede kwaliteit vindt en dat ze een geschikte oplossing voor u hebben geboden.

Het betekent veel voor ons dat u de tijd heeft genomen om zo'n geweldige recensie achter te laten en we zijn dankbaar voor uw voortdurende vertrouwen in De Haarlem. Uw feedback motiveert ons om geweldige producten en diensten te blijven leveren.

Als u ooit vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor uw steun en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voordat je op bestellen klikt bij…

Voordat je op bestellen klikt bij deHaarlem … Lees even de reviews. Wat hieronder staat kan ik alleen maar bevestigen. Niets is wat het lijkt. Geen van de bestelde items lijken dan ook maar een beetje qua maat of uiterlijk. Duidelijk dropshipping en misleiding. Volledig genegeerd worden bij retourbeleid. Denk na voordat je besteld! Ik had vooraf beter even kunnen checken op Trustpilot.

2. Oktober 2024

Beste Klant,

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt me echt om te horen dat de artikelen die u hebt ontvangen niet aan uw verwachtingen voldeden qua maat of uiterlijk. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en ik bied mijn oprechte excuses aan voor de teleurstelling die u hebt ondervonden.

We streven ernaar dat onze productbeschrijvingen nauwkeurig de artikelen weergeven die we aanbieden en ik betreur het dat dit niet uw ervaring was. Uw feedback helpt ons om zowel de productkwaliteit als de duidelijkheid op de website te verbeteren. Wat betreft het retourproces, het spijt me als het niet zo eenvoudig was als verwacht en we zullen dit beoordelen om ervoor te zorgen dat het aansluit bij de behoeften van onze klanten.

Als u nog vragen hebt of deze kwestie in meer detail wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op via info@dehaarlem.nl. We zijn er om u te helpen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en we waarderen de kans om onze service te verbeteren.

Klantonvriendelijk, slechte kwaliteit

Tas besteld die na 3 weken nog niet binnen was. Bleek lelijke kwaliteit uit China te zijn. Op de foto's staan de tassen veel mooier afgebeeld. Na de vraag of mogelijkheid tot retourneren houden ze me aan het 14 dagen retourbeleid, terwijl de tas echt veel te laat binnen was en ik vanaf het moment van ontvangst nog binnen de 14 dagen was. Totaal geen klantgerichte organisatie en communicatie is waardeloos en volgens mij via AI. NIETS BESTELLEN DUS!

2. Oktober 2024

Beste Solita,

Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij willen graag verduidelijken dat ons retourbeleid voorschrijft dat klanten binnen 14 dagen na ontvangst van hun pakket aanspraak kunnen maken op een retour. In uw geval heeft u helaas buiten deze termijn contact met ons opgenomen, waardoor we geen retour meer kunnen accepteren.

Desondanks willen we altijd openstaan voor een dialoog en zijn we bereid om samen naar een oplossing te zoeken. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op.

Ben gewaarschuwd!…

Ze hsndelen ook inder de naam Amsterdam. Ook weer zo’n webshop die de je belazerd, prachtige foto’s, komt allenmaal uit china, slechte kwaliteit en lijkt er nog niet op.. en dan het “ons verhaal”. Wel knap gedaan deze manier van oplichten. retourbeleid klopt niet, je wordt een korting aangeboden die max de helft is vd gekochte producten. Spul is nog geen €1 waard.
ben gewaarschuwd..

2. Mai 2024

Beste JP termaat,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze webshop niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij willen benadrukken dat we altijd openstaan voor een oplossing en verschillende opties voor compensatie bieden aan onze klanten.

Het is voor ons belangrijk om een klantgerichte service te leveren, en we willen graag samen met u kijken naar een passende oplossing. Neem alstublieft contact met ons op, zodat we uw situatie kunnen bespreken en kijken wat we voor u kunnen doen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelfde tassen voor een fractie van de prijs bij Temu te koop !

Ik heb ook een leren tas besteld. Wat helemaal geen leren tas bleek te zijn. De website zag er in mijn ogen betrouwbaar uit. Maar in het vervolg eerst maar op trustpilot kijken, voordat ik wat bestel bij een onbekende website. Dit blijkt toch duidelijk om dropshipping te gaan. En na wat onderzoek gedaan te hebben, kun je dezelfde tassen voor een fractie van de prijs gewoon bij Temu bestellen Dus het is gewoon misleiding en oplichting!

28. August 2024

Beste Afina,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt me echt om te horen dat de tas die u hebt ontvangen niet aan uw verwachtingen voldeed, met name wat betreft het materiaal en de prijs. Ik begrijp hoe teleurstellend dit moet zijn geweest.

Wij streven ernaar om kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen aan te bieden en ik betreur het dat dit niet tot uiting is gekomen in uw ervaring. We stellen uw feedback over de website ook op prijs en we werken er voortdurend aan om de transparantie in onze productbeschrijvingen te verbeteren.

Als u nog vragen hebt of dit in meer detail wilt bespreken, neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op via info@dehaarlem.nl. We zijn er om u te helpen en streven ernaar uw zorgen aan te pakken.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

DeHaarlem oplichterij.

Doet zich voor als gerenomeerd bedrijf,
Tas is te duur.\en de levertijd werd ook overschreden.
Bij Alie express dezelfde tas en dan de helft van de prijs.
Terugsturen op eigen kosten naar china of een te goed bon voor nog meer troep.

24. September 2024

Beste J.H.,

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen en uw ervaring met ons hebt gedeeld. Ik bied mijn oprechte excuses aan voor de teleurstelling die uw aankoop heeft veroorzaakt, met name wat betreft de prijs, levertijd en het retourproces. Ik begrijp volledig hoe frustrerend deze situatie voor u moet zijn.

Wij streven ernaar om concurrerende prijzen en kwaliteitsproducten aan te bieden, maar ik betreur het dat we deze keer niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wat betreft het retourproces, ik begrijp uw zorgen en we zullen ons beleid herzien om ervoor te zorgen dat het duidelijk en eerlijk is voor alle klanten.

Als u dit verder wilt bespreken of aanvullende opties wilt verkennen, neem dan rechtstreeks contact met ons op via info@dehaarlem.nl. We zijn er om u te helpen en zetten ons in om uw zorgen aan te pakken.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen dat we op basis van uw ervaring kunnen verbeteren.

Niet intrappen

De tas die ik besteld heb zou leer moeten zijn. NIET DUS. Het is goedkope, neppe troep uit China.
Op de site wordt dat niet aangegeven.
Afgeprijsde artikelen kunnen alleen retour in ruil voor een cadeaubon.
Dus troep ruilen met troep. Nooit iets bestellen hier.

24. September 2024

Beste Rianne,

Bedankt voor je bericht en voor het delen van je feedback. Ik vind het echt vervelend om te horen dat de tas die je hebt ontvangen niet aan je verwachtingen voldeed en dat het materiaal niet was zoals beschreven. Ik begrijp hoe frustrerend het moet zijn als het product niet overeenkomt met wat je verwachtte.

Wat betreft ons retourbeleid, verontschuldig ik me als het niet duidelijk was op de site. We zullen dit herzien om in de toekomst meer transparantie te garanderen, met name met betrekking tot afgeprijsde artikelen.

Neem gerust rechtstreeks contact met ons op via info@dehaarlem.nl als je je opties wilt bespreken of als je nog vragen hebt. We zijn er om je te helpen en willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je ervaring.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht en we stellen je feedback op prijs.

Absolute oplichterij

Absolute oplichterij. Mooi geadverteerde kleren, die gewoon uit China blijken te komen. Meldingen worden gewoon genegeerd

17. September 2024

Beste Mary,

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt me echt om te horen dat u teleurgesteld bent over uw ervaring, met name wat betreft het product en de communicatie. We begrijpen hoe frustrerend het is als verwachtingen niet worden waargemaakt en ik verontschuldig me voor het ongemak.

We streven ernaar om al onze klanten duidelijk en tijdig te communiceren en ik betreur het dat uw berichten niet zoals verwacht werden beantwoord. Uw feedback is belangrijk voor ons en we werken er voortdurend aan om zowel de kwaliteit van onze producten als onze klantenservice te verbeteren.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@dehaarlem.nl. We zijn er om u te helpen en willen uw zorgen zo goed mogelijk aanpakken.

Nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Zwembroek besteld

Zwembroek besteld, duurde eindeloos.
Bla,bla, en excuus...?
Blijkt uit China te komen, wat van tevoren niet zichtbaar is.
Haarlem klinkt nogal Nederlands...
Vandaar dat de beloofde levertijd totaal niet haalbaar is.
Komt in zwart binnen, ipv blauw.
Foto moeten sturen.
Kan 5 euro korting krijgen, of terugsturen op eigen kosten. (€20.--)
Ja, de groeten, het is mijn fout niet!!!
(Zij vinden hem trouwens wel blauw, in ieder geval "discutabel ".)
Heel veel heen en weer gemaild, we komen er niet uit.
Verschrikkelijk bedrijf, dat goedkope zooi hier onder een "chique " naam op de markt brengt.
Prachtige foto's, hopeloze oplichterij, en niet willen oplossen.
Nooit iets kopen!

4. September 2024

Beste Fred,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze webshop niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een bestelling niet verloopt zoals gehoopt.

Na het ontvangen van de foto's hebben we kunnen bevestigen dat de zwembroek die u heeft ontvangen inderdaad de donkerblauwe variant is die u had besteld. We begrijpen dat er verwarring kan zijn over de kleur, maar op basis van de foto's kunnen we bevestigen dat het geen zwarte zwembroek is. Als we een fout hadden gemaakt in de levering, zouden we uiteraard direct een nieuwe zwembroek hebben opgestuurd.

We willen echter heel graag dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Daarom bieden we u graag de mogelijkheid om gratis een nieuwe zwembroek uit te kiezen uit ons assortiment. Dit is een manier voor ons om ervoor te zorgen dat u een product ontvangt waar u blij mee bent.

Neem alstublieft contact met ons op via e-mail, zodat we dit snel voor u kunnen regelen. We waarderen uw geduld en hopen u alsnog een positieve ervaring te kunnen bieden.

Oplichters!

Oplichters! Schoenen besteld, maar heb minstens 4 weken moeten wachten. Uiteindelijk ontvang ik de schoenen, blijkt het plastic troep te zijn! Retourneren kan ineens niet meer, dus ik ben erin getrapt! KOOP DAAR NIET!!!

6. September 2024

Beste Miranda,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt me echt om te horen dat u teleurgesteld was over de schoenen die u ontving en de langere verzendtijd. Ik begrijp hoe frustrerend dit moet zijn geweest en ik verontschuldig mij voor het ongemak.

Wij streven ernaar om kwaliteitsproducten en duidelijke retouropties te leveren en ik betreur het dat dit niet tot uiting is gekomen in uw ervaring. Als u dit verder wilt bespreken of hulp nodig hebt, neem dan rechtstreeks contact met ons op via info@dehaarlem.nl en we zullen ons best doen om uw zorgen aan te pakken.

Wij stellen uw feedback op prijs en zullen deze gebruiken om onze service in de toekomst te verbeteren. Nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Koop hier NIET

Koop hier NIET! Leren tas blijkt plastic, retourneren niet mogelijk. Helaas ben ik er ook ingetrapt, wees gewaarschuwd.

Beste Fran,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed.

We willen u graag informeren dat de tas die u heeft besteld, is gemaakt van hoogwaardig PU-leer en niet van plastic. PU-leer is een duurzaam materiaal dat een leerachtige uitstraling heeft en vaak wordt gewaardeerd om zijn kwaliteit en comfort.

Wat betreft de retourmogelijkheden: ons retourbeleid geeft aan dat retourneren niet mogelijk is voor het specifieke artikel dat u heeft besteld. Deze informatie is duidelijk vermeld in ons retourbeleid. Desondanks hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en willen we u graag tegemoetkomen.

We zouden het op prijs stellen als u ons een e-mail zou kunnen sturen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons.

De haarlem

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op site staat dat het een leren tas is…

Op site staat dat het een leren tas is maar blijkt gewoon nep leer te zijn.

Beste Danielle,

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen en dit onder onze aandacht hebt gebracht. Ik bied mijn oprechte excuses aan dat de tas die u hebt ontvangen niet aan uw verwachtingen voldeed en dat het materiaal niet was zoals beschreven op de website. Ik begrijp volledig hoe teleurstellend dit moet zijn.

Ons doel is om nauwkeurige productinformatie te verstrekken en we nemen uw feedback serieus. Als er een fout in de productbeschrijving staat, zullen we dit onmiddellijk onderzoeken om te voorkomen dat dit in de toekomst gebeurt.

Neem rechtstreeks contact met ons op via info@dehaarlem.nl, zodat we u verder kunnen helpen en de beste manier kunnen verkennen om dit probleem op te lossen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en we kijken ernaar uit om dit voor u op te lossen.

Oplichting!

Zo jammer dat ik dit nu pas lees. Ook ik ben opgelicht met zo’n verschrikkelijke tas. Levertijd uiteindelijk na meer dan 10 dagen. Lelijkste tas ooit!
Inderdaad laten neppen door mooie reviews.

Onderstaande reactie is onzin. Ik heb weken met welmoed gemaild waarbij hij traineerde en geen volledig aankoopbedrag terug wilde geven ondanks de niet goed geld terug garantie die ze adverteerden bij de tas. En toen opeens kreeg ik de reactie: nu valt het buiten de 14 weken en kreeg ik helemaal niets meer terug. Wat een oplichters!

Beste Barbara,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze webshop niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen hoe teleurstellend het kan zijn om een product te ontvangen dat niet aan uw verwachtingen voldoet, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Onze tassen zijn ontworpen met aandacht voor kwaliteit en stijl, en we betreuren het dat dit niet is overgekomen in uw geval. Wat betreft de levertijd: we doen ons best om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, maar soms kunnen er onvoorziene vertragingen optreden.

We waarderen al onze klanten en hun feedback, en we nemen deze opmerkingen serieus. Als u ons een e-mail kunt sturen, willen we graag kijken naar een mogelijke oplossing voor uw situatie. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we willen ervoor zorgen dat we u de service bieden die u verdient.

Mega slecht!

Mega slecht!! Ik had een paar echt leren tassen besteld, nou die waren zeker niet van leer. Retourneren was totaal niet mogelijk, terwijl dat wel gewoon zou moeten kunnen volgens hun website. Nu zit ik met een aantal tassen die niet aan mijn verwachtingen voldoen, door een fout van de verkoper. De Haarlem weigert hun fouten te herstellen, super triest. Veel geld kwijt aan hele slechte producten.

11. September 2024

Beste Lotte,

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt me echt om te horen dat de tassen die u hebt ontvangen niet aan uw verwachtingen voldeden. We begrijpen uw frustratie volledig en betreuren het dat uw ervaring teleurstellend is geweest.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de normen die we adverteren en we verontschuldigen ons als dit niet het geval was met uw bestelling. Hoewel ons retourbeleid is ontworpen om klanten te helpen, betreur ik alle verwarring of ongemakken die u in dit proces bent tegengekomen.

Als u dit verder wilt bespreken, neem dan contact met ons op via info@dehaarlem.nl en we zullen ons best doen om uw zorgen aan te pakken en mogelijke oplossingen te onderzoeken.

We stellen uw feedback op prijs en werken er voortdurend aan om onze diensten te verbeteren op basis van klantervaringen zoals die van u.

lelijke plastic tas

IK kreeg na mijn bestelling op 26-08 en betaling van 39,50 daarvoor maar geen ontvangstbevestiging van De Haarlem. Vandaag 9 september werd bij mij een lelijke plastic tas bezorgd in plaats van die mooie leren tas met de naam Rosalie. Ik ben nog bezig met een plan hoe dit te pareren. Maar ik zeg alvast: Niet bestellen daar, mensen!

26. August 2024

Beste Fernhout,

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen en uw ervaring met ons hebt gedeeld. Ik bied mijn oprechte excuses aan voor de teleurstelling die is ontstaan ​​door het artikel dat u hebt ontvangen. Ik begrijp hoe frustrerend het moet zijn om een ​​ander product te hebben verwacht en ik verontschuldig me oprecht voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Ter verduidelijking: ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten precies ontvangen wat ze hebben besteld. Ik wil deze situatie graag voor u oplossen. Neem rechtstreeks contact met ons op via info@dehaarlem.nl, zodat we u kunnen helpen met dit probleem en opties kunnen onderzoeken om het recht te zetten.

We werken voortdurend aan het verbeteren van onze service en uw feedback is daarbij van onschatbare waarde. Als er nog iets is waarmee we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt voor uw begrip en we kijken ernaar uit om dit voor u op te lossen.

ABSOLUUT FAKE

Had ik maar eerder trustpilot geraadpleegd.... dehaarlem.nl is ABSOLUUT FAKE - misleidend en pure misdaad. En ik ben erin getrapt omdat ze met sneaky persoonliike verhalen op socials verschijnen. NIET DOEN - NIET KLIKKEN - WEL AANGEVEN!

31. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr