Debuytenhof Bewertungen 14

TrustScore 2 von 5

1.9

1. Landwirtschaftsbetrieb

Vom Unternehmen geschrieben

Boerderij de Buytenhof is een rustige plek waar je geniet van het boerenleven, dichtbij Rotterdam. Ontdek, proef en geniet van het boerenleven op de Buytenhof.

1.9

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een oplichters bedrijf,

Wat een oplichters bedrijf
Je komt voor het spelen van je kleinkind, het speel gelegenheid ziet er niet uit smerig en gevaarlijk Daarnaast DURVEN ze het vragen van 1 klein sneetje met klein bakje pindakaas 4,75 en nog droog ook. De servering is kaal ziet er niet uit. Waar gaat dit om, een brood 5.75 niet normaal. Ik ga hier nooit meer heen.

30. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Parkeren dramatisch

Volgens de site is de Buytenhof rolstoeltoegankelijk, helaas viel dit vies tegen.
Auto moeten parkeren op een terrein vol kuilen en oneffenheden, kon daar met mijn rolstoel niet doorkomen.
Jammer, had mij op dat uitje verheugd maar kon onverrichte zaken weer huiswaarts

13. September 2025

Fijne plek.

Wat een prachtige heerlijke plek, zo onder de rook van Rotterdam. Een fantastisch terras met natuurlijke schaduw, geweldig speel plaatsje ervoor. Mooie omgeving, wij hebben nog niet kunnen plukken, dus daar kan ik niets over zeggen. We hebben vanmiddag even rondgelopen, bij de vrolijke varkentjes gekeken die lekker aan het rennen waren en wat gegeten op het terras.

De pannenkoeken waren wel echt bagger vet, alsof ze in een zee van boter hadden gedobberd. Erg misselijk geweest nadien en last van mijn darmen.

Maar het mag de pret niet drukken, het is een heerlijke plek.

15. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is heerlijk op de boerderij…

Het is heerlijk op de boerderij boodschappen te kunnen doen in alle rust, even door de moestuin of boomgaard te lopen waar alles groeit. Zo is de cirkel compleet. En voor ons kleine meisje heel educatief. Haar favoriet is bij de varkens kijken. We zien ze opgroeien gedurende het jaar. En altijd verse tomaatjes mee voor onderweg naar huis. Wat een fijne plek is de Buitenhof 👍

6. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Buytenhof waar ik meerdere keren per…

De Buytenhof waar ik meerdere keren per jaar kom met onze kinderen en mijn ouders. Appeltjes plukken, lunchen op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin, de winkel in om met tassen vol heerlijke en eerlijke producten thuis te smullen en te koken en bakken, bloemen pullen in de pluktuin en de workshops niet te vergeten. Kortom een heerlijke dag voor jong en oud!

3. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zo'n fijne, gastvrije en kindvriendelijke plek hier in de randstad!

Ik kom hier al ongeveer 15 jaar en heb het zien groeien tot de zorgboerderij die het nu is. Zo'n fijne landelijke plek hier in de randstad. Heel gastvrij!
Heerlijke theeschenkerij, fijne winkel met heerlijke locale producten. Ook zo leuk is de pluktuin in de zomer met veel bloemen en het plukken van vers fruit als aardbeien en appels.
Hele fijne gemoedelijke en zeer kindvriendelijke sfeer, met zeer regelmatig hele leuke activiteiten. Echt een aanrader.

3. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een oase van rust met aandacht voor mens en natuur

De Buytenhof is een oase van rust net onder de rook van Rotterdam. Het is een unieke plek waar regelmatig iets georganiseerd wordt voor kinderen al naargelang het seizoen (nu in lockdown is er de knapzakroute!) en waar je als volwassene ook je hart kunt ophalen met het plukken van aardbeien of in de bloementuin. Nog belangrijker is misschien dat het een zorgboerderij is met aandacht voor mens en natuur. De lokale producten in de winkel zijn geweldig en een deel is te proeven in de theeschenkerij. Ik had hier een geweldige ervaring tijdens een 'boeren high-tea' met vriendinnen. Zelfs zo geweldig dat ik erover heb geschreven in mijn boek 'Tropisch warm.' De Buytenhof is een echte aanrader!

1. Februar 2021

Kerstpakketten en meer!

Voor Kerst 2020 gekozen voor een kerstpakket van de Buytenhof en wat is dat onwijs goed ontvangen. Sowieso zijn we zelf fan van de Buytenhof en hopelijk hebben we nu nog veel meer mensen enthousiast gemaakt. De pakketten waren mooi ingepakt, de communicatie verliep super en alles werd ook nog eens op mijn school in Den Haag bezorgd! Naast de kerstpakketten is eigenlijk alles aan te bevelen: een lekkere pannenkoek, een kop koffie met een taartje, de kids die heerlijk kunnen buiten spelen, appels plukken... en ga zo maar door! Oh... en de voederplankjes van deze winter zijn ook een echte hit bij ons thuis! Een bezoekje is echt de moeite waard.

25. Januar 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een gezellig bezoekje.

Wij zijn met ons team van de basisschool een middagje lekker gaan theeleuten bij de Buytenhof. De ambiance is gezellig, het gebak verrukkelijk en de mensen gastvrij en aardig. Gewoon lekker doen, zeg ik.

24. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijkletsen tijdens een hightea!

Een super plek om even bij te kletsen onder het genot van wat heerlijks bij de theeschenkerij! Al meerdere keren de high tea gedaan..zeker een aanrader! Neem op de weg naar huis meteen een lekker kaasje met stroop mee uit de winkel!

22. Januar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr