Samme høje kvalitet som altid. Vi udskifter løbende vores sengetøj til Dawns produkter og er hver gang fuldt tilfredse med både kvalitet og service.
Das sagen Bewerter
Har købt sengetøj fra DAWN- og er intet mindre end henrykt 🤩🤩. Har igennem mange år kun brugt sengetøj fra George Jensen- og har af flere omgange forsøgt mig med sengetøj fra andre mærker, uden do... Mehr ansehen
I keep coming back to purchase this lovely crisp bedlinnen. I have never had so much bedlinnen, my cupboard is full! But I cann't help stocking up when you have new designs/colours coming out, the ent... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
Kontaktinformationen
Egå Havvej 25C, 1. mf., 8250, Egå, Dänemark
- kontakt@dawndesigns.dk
- dawndesigns.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Lækkert sengetøj
Lækkert sengetøj. Har netop købt 2 sæt, det bliver nok ikke de sidste😊

Mega lækkert sengetøj
Mega lækkert sengetøj, der helt svarer til produkt beskrivelsen.
Dejlig hurtig levering.
Uden tvivl 5 stjerner
Lotte Masood

Forrygende kundeservice
Det er absolut det lækreste sengetøj jeg indtil videre har købt … kvaliteten er så fantastisk 😉 også til prisen 👍 Derudover er deres kundeservice så venlig, imødekommende og løsningsorienteret Tak for jer I får mine varmeste anbefalinger

Antwort von DAWN DESIGNS
Super lækkert og hurtig levering

Antwort von DAWN DESIGNS
Er vild med jeres farveudvalg og var…
Er vild med jeres farveudvalg og var grund til at jeg har skiftet til jeres udvalg. Den gode bomuld er i top og elsker at de flotte kantsyninger. Tak. Kommer igen…!

Super lækkert
Super lækkert , blødt og sprødt på samme tid.

Antwort von DAWN DESIGNS
Dawns produkter er bare lækre
Dawns produkter er bare lækre! Jeg ville gerne bytte til en anden farve, hvilket drillede lidt, og jeg fik meget venlig og hurtig hjælp fra kundeservice. Stor anbefaling herfra.

fresh and crisp
congrats and thanks for some amazing products. the material just feels amazing and stays fresh for so long. i have definitely experienced better sleep after using your products, im a big fan and a very happy customer:)

Antwort von DAWN DESIGNS
Meget hurtig levering👍🏼 Meget lækker og…
Meget hurtig levering👍🏼 Meget lækker og høj kvalitet🤩🤩

Skønne produkter, skøn service
Lækkert fra første syn på hjemmesiden til hver gang dynen er heldig at få et af betrækkene på. Opdagede desværre et lille hul i det ene efter få ganges brug og tog fat i kundeservice, hvor Thomas uden videre og på fineste vis fixede problemet med produktionsfejlen og gav os flere mulige løsninger, så vi nu kan ligge i et nyt sæt, mens det andet genbruges i et fint samarbejdsprojekt ml. Dawn og en lokal systue. Dawn har vores blødeste anbefalinger.

Lækkert sengetøj
Lækkert sengetøj , hurtig levering
Anbefalinger herfra 🤩🤩🤩🤩

Antwort von DAWN DESIGNS
En utrolig kompetent service.
En utrolig kompetent service.
Tror aldrig jeg har oplevet en sådan venlighed via både mail og tlf samtale med Thomas..

Antwort von DAWN DESIGNS
Rigtig lækker kvalitet til en god pris!
Rig lækker kvalitet til en god pris!

Antwort von DAWN DESIGNS
God service over hele linjen
God service over hele linjen. Dygtige medarbejder og kvalitets sengetøj.

Antwort von DAWN DESIGNS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.