Samme høje kvalitet som altid. Vi udskifter løbende vores sengetøj til Dawns produkter og er hver gang fuldt tilfredse med både kvalitet og service.
Har købt sengetøj fra DAWN- og er intet mindre end henrykt 🤩🤩. Har igennem mange år kun brugt sengetøj fra George Jensen- og har af flere omgange forsøgt mig med sengetøj fra andre mærker, uden do... Mehr ansehen
I keep coming back to purchase this lovely crisp bedlinnen. I have never had so much bedlinnen, my cupboard is full! But I cann't help stocking up when you have new designs/colours coming out, the ent... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lækkert fra første syn på hjemmesiden til hver gang dynen er heldig at få et af betrækkene på. Opdagede desværre et lille hul i det ene efter få ganges brug og tog fat i kundeservice, hvor Thomas uden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
Egå Havvej 25C, 1. mf., 8250, Egå, Dänemark
- kontakt@dawndesigns.dk
- dawndesigns.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Samme høje kvalitet som altid
Amazing Quality Flat Sheets ♥️
I'm over the moon with my flat sheets. Beautiful quality ♥️ This is the 2nd time I'm buying DAWN sheets, and it's not the last.
Delivered quickly and smoothly👌🏾
Fejl i levering og manglende respons/hjælp.
Jeg havde set frem til at modtage et fuldt set betræk + lagen.
I emballage hvor der ifølge etiketten skulle have været et 260x260 lagen var der i stedet et 140x200 dynebetræk (et mål jeg ikke bruger).
Jeg skrev straks en e-mail til DAWN, hvor jeg beskrev problemet og vedhæftede fotos.
Der er efter flere dage fortsat ikke kommet noget svar på min e-mail.
En øv oplevelse - der har gjort det at bestille sengetøj på nettet til en besværlig oplevelse.

Antwort von DAWN DESIGNS
Materialet
Materialet, øko stofligheden.
Farverne som findes i naturen.
Indpakning, service og levering.
Jeg har kun sengetøj fra Dawn
Jeg har kun sengetøj fra Dawn, lækker kvalitet og lynhurtig levering.
Sover som en drøm, dejligt og køligt
Jeg har for nyligt købt sengetøj hos DAWN.
Bommuld og hør da jeg har det varmt om natten.
Det er lidt dyrt, men alle pengene vær.
Så da der var fødselsdags tilbud.
Så slog jeg til, så har jeg sæt at skifte med.
Hurra hurra
The Prince on the Pearl
My bedsheet, stars and stripes
Colors of fall and spring
Five stars, no less, the best
⭐⭐⭐💛⭐
Super lækkert og blødt sengetøj i god…
Super lækkert og blødt sengetøj i god kvalitet. Hurtig levering.
Der mangler en knap i sengetøjet, og jeg har skrevet til support-teamet, men jeg har endnu ikke modtaget svar retur.
Det er da bare fuldstændig fantastisk…
Det er da bare fuldstændig fantastisk sengetøj 😍👍
Super lækkert sengetøj og hurtig…
Super lækkert sengetøj og hurtig levering
God pris og god kvalitet
Dawns sengetøj er bare dødlækkert
Dawns sengetøj er bare dødlækkert! Det holder godt vask efter vask. Køber kun sengetøj fra Dawn fremover.
Kvalitet & Blødhed
Jeg elsker mit andet køb hos DAWN Sengetøj
Det har den helt præcise følelse af lækkert sengetøj
Den har den knitrende lyd på den gode måde og blødhed senge tøj skal ha
Uanset hvor mange gange jeg har vasket det, ligner det sig selv - Så her får man. Virkelig et kvalitetsstempel hos DAWN.
Sengetøjet virker rigtig lækkert
Sengetøjet virker rigtig lækkert. Jeg glæder mig til at give det til min datter og svigersøn i julegave.
For det første vidunderligt og dejligt…
For det første vidunderligt og dejligt sengetøj 🙏. Herudover nem bestilling - jeg havde bestilt et for kort dynebetræk i første omgang, opdagede hurtigt efter bestilling min fejl og skrev til Dawn. Ingen problem i at ændre til et længere betræk. Og hurtig levering herefter 🙏.
Helt fantastisk positiv oplevelse at…
Helt fantastisk positiv oplevelse at handle med DAWN. Flot service og ualmindeligt lækkert produkt. Så STOR ros til firmaet og de ansatte. 🥰🩷🎄
Lækreste sengetøj i fineste farve
Lækreste sengetøj i fineste farve.
Skønne julegaver jeg her fik købt.
Min varmeste anbefaling til at købe dette skønne Percale sengetøj.
Plus en rigtig fin og dejlig hjælp af Sofie (kundeservice). Tak og en glædelig jul til alle i Dawn Designs🎄
I had a good overall experience
I had a good overall experience, from the website to delivery. Information was clear and i got the product just a few days after placing my order.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.