DASK - Dansk Skadedyrskontrol Bewertungen 128

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Karen H bosat i Århus . Mistanke om væggelus efter hjemkomst fra ferieophold i Berlin feb 2026. Henvendte mig til Dask.nu ,ved Martin Fik en særdeles god information om væggelus,intet spør... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kontaktede DASK med en bekymring om borebiller i gammelt træværk. Hvor andre kunne have øjnet et hurtigt og nemt salg, så blev vores bekymringer påtalt, vi fik en venlig og professionel - og yders... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede dem for second opinion ift mistanke om møl, som anden skadedyrsbekæmper havde sagt det var, efter fremsendelse af fotos. DASK kunne fortælle at det IKKE var møl og professionel behandli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde problem med mår på loftet og senere rotter. Martin kom ud til os over flere besøg, og hjalp med både inspektion, rådgivning om sikring og aktiv bekæmpelse. Effektiv mod mår med det samme. Hjalp... Mehr ansehen

1. Schädlingsbekämpfung

Vom Unternehmen geschrieben

Skadedyrsbekæmpelse. Serviceaftaler på skadedyrsbekæmpelse.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra ! Dask har virkelig hjulpet os af med mus i etageadskillelsen, på en uge har vi fanget 21 mus 😳 uden deres hjælp havde vi ikke fået løst det kæmpe problem. De er profesionelle, serviceminded og virkelig hjælpsomme, dem kan vi varmt anbefale 🌸

20. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetent og professionel rådgivning!

Jeg har modtaget forbavsende ærlig, kompetent, høflig og professionel rådgivning fra DASK. Jeg har fra første telefonsamtale følt mig i trygge hænder og oplevet en venlighed, faglig viden og oprigtig interesse for at løbe problemet, som jeg blev meget positivt overrasket over. Tusind tak!

15. Juli 2020

Anbefales

God information, service og tæt opfølgning. Man føler at de gør sig umage for at ens problem bliver løst!

30. Juni 2020

Hurtig og effektiv hjælp

Hurtig og effektiv hjælp.

Jeg vil til enhver tid anvende DASK, til mine skadedyrsproblemer. De mødte op med kort varsel, og ydede hjælp udover det der var bestilt.

8. Juni 2020

Behandling af flæskeklanner

Vi har haft dask ude til at behandle flæskeklanner. Det var en sand fornøjelse. Der var hurtig levering, hurtig og effektiv behandling, samt god opfølgning. Jeg har efterfølgende været i dialog med både tekniker og ejer af virksomheden, som har vejledt ift. en fejl jeg lavede ifm. betaling af regning, hvor jeg bliver mødt af venlige og seriøse mennesker. Jeg vil til hver en tid anbefale dask og de bliver uden tvivl dem jeg kontakter, hvis der skulle komme nye skadedyrsproblemer. Jeg kan se, at der er én bruger, der giver en negativ anmeldelse herinde, grundet en hurtig gennemgang og behandling ift. murbier - Jeg kan bare sige, at ja, det går hurtigt. Men for mit vedkommende var det kun en god ting.

4. Juni 2020

Top service

Vi havde problemer med murbier og ringede til Dask som kort tid efter kom ud og sprøjtede vores mur. Efterfølgende kom hvepse til og igen var Dask på pletten med hurtig og god service. Hver gang var de høflige, grundige og rigtig gode til at holde os informerede. De får mine varmeste anbefalinger!!

3. Juni 2020

Dask i Kolding

Vi har brugt dask i Kolding til mår, mus, hvepse og murbier. Hver gang var Martin rar, grundig, effektiv og med meget rimelige priser. Informationsniveauet er virkeligt højt og de kommer ud med oftest en dags varsel. De kan virkelig anbefales og vi vil bestemt bruge dem igen, hvis vi får brug for det.

19. Mai 2020

Utrolig tilfredstillende service!

Vi har haft besøg af Martin og været utrolig glade for hans service og ikke mindst hans arbejde. Martin tog sig god tid til at rådgive og vejlede os i hvad vi skulle gøre fremadrettet hvis problemet skulle genopstå.
Han gør et grundigt stykke arbejde og afslutter ikke opgaven før problemet er løst og vi er tilfredse.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger herfra - vi vil helt sikkert bruge ham igen!
Tak for den virkelig gode service!!!

17. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun give mine allerbedste…

Kan kun give mine allerbedste anbefalinger.
Yderst professionel behandling, jeg følte mig meget tryg.
Jeg bestilte mår bekæmpelse og det virkede øjeblikkelig.
Selv da jeg efter 2 uger havde et spørgsmål, nøjes Marin ikke med at svare pr telefon, men kom på adressen, for at være sikker på, at jeg fik det helt rigtige svar på mit spørgsmål.

7. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende og ærlig service!

Jeg kontaktede Dask.nu for at få hjælp til at identificere, om vi havde fået sølvfisk eller skægkræ. Jeg var i telefonisk kontakt med Martin som hurtigt hjalp os. Martins store viden, gode råd og troværdige og ærlige service er med til, at vi til en hver tid vil anbefale firmaet til andre. Jeg håber ikke at det bliver nødvendigt, men hvis vi igen får brug for hjælp, så er Dask.nu det eneste firma som vi vil benytte.

19. Februar 2020

Meget hjælpsom telefonvejledning

Jeg ringede til DASK og fik fat i Martin, som hjalp mig over telefonen over flere omgange om hvad jeg selv kunne gøre for at få væggelus til livs, som var kommet med ved købet af en brugt seng (kan ikke anbefales...). Har var meget god til både praktiske og psykologiske råd, og tog sig god tid. Jeg er meget tilfreds med DASK og jeg vil helt klar stole på dem til at komme herud og gøre det af med kræene.

17. Februar 2020

Bedste service nogensinde!

Der er ingen tvivl om at Martin fra dask sætter ild og sjæl i sit arbejde.
Jeg har aldrig modtaget bedre service før.
han er så imødekommende, flink og rar.
og har uden tvivl forstand og viden indenfor mere end bare feltet i hans branche.
Jeg har løbende haft kontakt med Martin, da min kone og jeg har stået helt alene og uden forklaringer for hvad der terroriserer vores lejlighed og os.
Martin svarerede altid lynhurtigt over mail og mobil, hvis vi havde spørgsmål, og hjalp os også godt på den psykiske plan, da man let bliver påvirket af kryp, krimblen og kløe psykisk.
Jeg er så taknemmelig for alt hjælp og viden jeg har fået.
Kan uden tvivl, klart og varmt anbefale Martin fra dansk nu, til hver mand der står med problemer.
Bedste service og professionel tilgang, sød og rar person.
Kunne ikke være mere tilfreds!
Tak for det hele Martin!

12. Februar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en risiko for at have fået…

Vi havde en risiko for at have fået væggelus. Jesper fra dask.nu var super informativ og konkret i forhold til hvad vi kunne og skulle gøre. God opfølgning. Og grundig tjek og sprøjtning af risikoområdet. Mine bedste anbefalinger

5. Februar 2020

1000 tak for hjælpen!

Jeg skulle flytte, men der var forinden kommet sølvkræ i lejligheden, jeg flyttede fra. Hvordan kunne jeg nu undgå at få dem flyttet med til mit nye hjem?
Jeg havde søgt vejledning flere steder, men først da jeg snakkede med Jesper fra Dansk Skadedyrskontrol mødte jeg ordentlig forståelse for mit konkrete problem omkring flytningen.
Han havde stort kendskab til dyrenes levevis og gav sig tid til at forklare, hvordan bekæmpelsen kunne foregå, og hvad jeg selv kunne gøre. Jeg oplevede således et rigtig godt samarbejde om at få løst problemet.
Jeg sætter stor pris på Jespers venlighed, forståelse, seriøsitet og faglighed, og kan på det varmeste anbefale Dansk Skadedyrskontrol.

3. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi føler os godt snydt

Vi føler os godt snydt. Vi betalte 1975 kr for praktisk talt ingen ting. En tur rundt om huset et par useriøse gæt, som kunne have kostet os rigtig meget, hvis vi havde valgt at lytte - det var så det.
Vi kan absolut ikke anbefale Dask nu.

9. Januar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig hjælpsomt firma med dygtig ekspertise

Kan virkelig anbefale det her firma. De gør alt for deres kunder. De følger op på alting og vender tilbage samme dag, som man har henvendt sig. De har en stor viden i deres fag og man føler sig tryg i deres hænder. De har forståelse for, at man er ked af, at man har fået skadedyr ind i ens hus, og det er trygt at vide, at de har styr på, hvad de laver. Vi har haft kontakten til Jesper og hans kollega fra firmaet - og de er utrolig behagelig, dygtig og hjælpsom. Vi er så glad og taknemlig for, at der er fundet en løsning på vores problem. Så kan varmt anbefale dem.

19. Dezember 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ærligt, ordentligt, nede på jorden. Så flinke!

Ja er så glad for at jeg gik med min mavefornemmelse og valgte Dask! Det er nogle gennemgode nede på jorden drenge som kører den forretning! Har både haft besøg af Martin selv, og to af hans medarbejdere. Behandlingen af væggelus blev super professionelt håndteret, og Martin stod til rådighed alle ugens dage ved tvivlsspørgsmål. Jeg var så uheldig at have brug for 5 behandlinger, og det var så fedt at opleve at der stadig findes mennesker som holder deres æresord (også når der ikke er noget på skrift), de overholdt garantien og jeg betalte kun de første tre behandlinger. Jeg følte mig i så gode hænder hele vejen igennem, selv efter de tre behandlinger og da de jo på en måde kan siges at have arbejdet gratis var servicen helt ud over det sædvanligt. Martin ringede jævnligt for at høre hvordan det gik, og var altid til rådighed. Altid. Tusind tak Martin & Co. Tusind tak!!

23. Oktober 2019

Hurtig og effektiv hjælp

Hurtig og meget effektiv hjælp til fjernelse af hvepsebo. Hjælpen kom dagen efter jeg havde kontaktet firmaet.
Jeg havde besøg af Martin der gav sig tid til både at afhjælpe mit problem med hvepse og til at give mig råd og vejledning omkring udfordringer med sølvfisk.
Efterfølgende er jeg blevet ringet op som opfølgning på om mit problem var løst.
Jeg kan varmt anbefale at tage kontakt til dask.nu hvis du oplever problemer med skadedyr.

8. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i årevis døjet med invasion af…

Har i årevis døjet med invasion af myrer, og har prøvet stort set alt! Bla forskellige firmaer intet har hjulpet.
Af Martin fik vi en højst professionel vejledning , og han var meget grundig.
Jeg ville ønske at jeg havde kendt til firmaet noget før- og vil med sindsro anbefale dem til andre

27. August 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr