DASK - Dansk Skadedyrskontrol Bewertungen 128

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Karen H bosat i Århus . Mistanke om væggelus efter hjemkomst fra ferieophold i Berlin feb 2026. Henvendte mig til Dask.nu ,ved Martin Fik en særdeles god information om væggelus,intet spør... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kontaktede DASK med en bekymring om borebiller i gammelt træværk. Hvor andre kunne have øjnet et hurtigt og nemt salg, så blev vores bekymringer påtalt, vi fik en venlig og professionel - og yders... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde problem med mår på loftet og senere rotter. Martin kom ud til os over flere besøg, og hjalp med både inspektion, rådgivning om sikring og aktiv bekæmpelse. Effektiv mod mår med det samme. Hjalp... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Schädlingsbekämpfung

Vom Unternehmen geschrieben

Skadedyrsbekæmpelse. Serviceaftaler på skadedyrsbekæmpelse.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Klar anbefaling.

DASK er fantastiske.
Venlige og rare medarbejdere Jonas og Thomas.
og Martin (Chef)
De tager pænt fodtøjet af og er meget forsigtige ved ens ting.
Vi har fået sprøjtet for skægkræ x 3.
Fair pris og effektiv behandling.
Vi ser forsat (døde) skægkræ. Men vi venter tålmodigt på at de forsvinder, vi har fået lagt æddegift, og sprøjtet sidste gang for 2 uger siden.
Kan klart anbefale DASK til andre.

12. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og yderst proffesionelle…

Super service og yderst proffesionelle !!
Vi har havde Jesper fra DASK forbi vores hus, da vi igennem længere tid har haft problemer med skægkræ / sølvfisk.
Vi havde en god snak om problemet pr tlf. Dagen efter kom Jesper og forklarede alt om processen og skadedyrene og gik derefter grundigt til værks med at bekæmpe de små krapyler. Nu er der gået 1 uge og vi har ikke set skyggen af dem.
Jeg vil ikke betænke mig med at ringe til DASK en anden gang og de får mine varmeste anbefalinger

16. November 2022

Super forløb

Overholder aftaler.
Hurtigt og effektivt blev mus i køkkenskab fanget.
Kompetent og venligt personale.
Kan helt klart anbefales.

8. Oktober 2022

Vejledning vedr. skadedyr

Tak til Martin for god vejledning vedr. uønskede husdyr.
Der er ingen tvivl om at skulle jeg få brug for skadedyrsbekæmpelse, vil det være ham jeg ringer til

24. Oktober 2022

Kompetent

Kompetent, saglig og ærlig rådgivning modtaget af Martin.
En usædvanlig nyttig og god oplevelse!

31. August 2022

1000 tak

1000 tak til Martin for super kompetent rådgivning og din flinke måde at være på.
Venligst
Tina Basse

26. August 2022

Bedbugs på hotelværelse

Efter tre ugers interrail bød vores sidste hotel på bedbugs. Vi blev meget nervøse, googlede og googlede, men blev mere nervøse. Vi valgte derfor at ringe til Dask.nu og fik Martin i røret. Han forklarede os stille og roligt, hvad vi skulle gøre. Det gav en kæmpe ro at få råd(60-70 grader i tørretumbler minimum 30 minutter med alt tøj eller syv døgn i fryseren). Kæmpe thumbs up.

19. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut professionel service og…

Absolut professionel service og tilgang.
Obs Vi har ikke købt en service, kun snakket med dem.

De ringede op, hørte om sagen, stillede simple spørgsmål, som andre ikke havde, som vendte hele sagen (at skadedyrsbekæmperne for borebiller nok ikke kunne hjælpe i vores bestemte situation, da arbejdet ville ikke kunne udføres ordentligt i vores sag).

Så de sparede os penge fra at have folk ude og se (og betale dem for at se vores situation, som allerede ville kunne have været afvist over telefonen). Og de ønskede tydeligvis at levere oprigtig kvalitet.

Yderst faglig snak og de kom med løsningsforslag til os, nu hvor de ikke kunne hjælpe os. Desuden vedlagt yderligere kontaktoplysninger etc, således vi kan igen tage en faglig snak med dem ved behov.

9. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

STIK MOD ALT FORNUFT.

Jeg føler mig godt og grundigt "Bagrendt". Her kom en person fra Dansk Skadedyrskontrol som skulle fjerne et hvepse bo og et bi bo i jorden. Han sprøjtede noget ind over hvepse boet og det samme gjorde han ud over bi boet i jorden, det hele tog ET KVARTER og vi kom af med 2600, 00 kr for operationen. Jeg har fået oplyst forkert pris, ligesom den samme operation hos de fleste andre der fjerner hvepse og bier koster mellem 6 0g 800 kr pr stk ALT inclusive.

9. August 2022

Professional and pleasant

Professional, friendly, prompt and thorough. These guys know what they’re doing and they are pleasant to interact with. Called them on a Monday and had someone on-site Wednesday to take care of murbier.

6. Juli 2022

Virkelig god service!

Jeg ringede ind til DASK, efter formodning om væggelus. Jeg havde en rigtig god snak med Martin, som virkelig kunne berolige mig. Vi skulle ikke have gang i behandling, men alligevel tog han sig tiden til at besvare alle mine spørgsmål. Det er virkelig god kundeservice! Jeg ville anbefale alle der har skadedyrsproblem at kontakte DASK - man føler sig hørt og ekstremt godt hjulpet. Stort tak herfra.

30. Mai 2022

Væggelus bekæmpelse

Vi var ramt af væggelus og kontaktede dask.nu og vi havde en god snak med Martin over telefonen. Han ved stort alt om dette og var meget kompetent til at forklare og berolige os. Vi fik 3 behandlinger mod væggelus og pt er der ingen at se. Kan klart anbefale dask.nu og følg endelig deres råd! Vi gjorde og det lykkes pt at få has på de små sataner.
Som sagt, følg deres råd så har i større chance for succes.

30. Mai 2022

Myrebekæmpelse

Jeg brugte dask.nu til myrebekæmpelse, og al spillede bare! Venlig og kompetent medarbejder som vidste hvad der skulle til. Varmeste anbefaling herfra, jeg kommer til at bruge firmaet fremadrettet!

5. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super rådgivning ifm second opinion

Jeg kontaktede dem for second opinion ift mistanke om møl, som anden skadedyrsbekæmper havde sagt det var, efter fremsendelse af fotos. DASK kunne fortælle at det IKKE var møl og professionel behandling ikke var nødvendig. Gratis råd og vejledning og knap 5.000 kr. sparet som den anden ville have for at rense sommerhuset. Ærlig og kompetent rådgivning - uden det kostede en krone. Kommer helt sikkert igen hvis jeg skulle få andre uventede besøg der kræver handling. Varme anbefalinger herfra.

4. Mai 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har ræv i haven

Har ræv i haven, og selvom DASK ikke kan gøre noget da den er med hvalpe, så fik jeg meget fin rådgivning omkring muligheder.

20. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr