Karen H bosat i Århus . Mistanke om væggelus efter hjemkomst fra ferieophold i Berlin feb 2026. Henvendte mig til Dask.nu ,ved Martin Fik en særdeles god information om væggelus,intet spør... Mehr ansehen
Vi kontaktede DASK med en bekymring om borebiller i gammelt træværk. Hvor andre kunne have øjnet et hurtigt og nemt salg, så blev vores bekymringer påtalt, vi fik en venlig og professionel - og yders... Mehr ansehen
Jeg kontaktede dem for second opinion ift mistanke om møl, som anden skadedyrsbekæmper havde sagt det var, efter fremsendelse af fotos. DASK kunne fortælle at det IKKE var møl og professionel behandli... Mehr ansehen
Havde problem med mår på loftet og senere rotter. Martin kom ud til os over flere besøg, og hjalp med både inspektion, rådgivning om sikring og aktiv bekæmpelse. Effektiv mod mår med det samme. Hjalp... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Skadedyrsbekæmpelse. Serviceaftaler på skadedyrsbekæmpelse.
Vindinggård Ringvej 1, 7100, Vejle, Dänemark
- info@dask.nu
- dask.nu
Hvis du skal give myrerne en tur
Hvis du skal give myrerne en tur, så har DASK.nu midler der dur! De ved hvad de snakker om og kommer gerne med råd og vejledning. Super venlig og engageret i sin tilgang. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bruger DASK.nu.
Entuiastiske og professionelle
Vi har anvendt DASK til både bekæmpelse af mosegris/muldvarp og rotter. DASK er meget professionelle og entutiastiske i deres tilgang og er altid klar til at hjælpe både på matriklen og per telefon. Vi kan varmt anbefale dette firma.
DASK kan virkelig anbefales
DASK kan virkelig anbefales. Servicen er i top og problemerne følges til dørs. Med dygtighed, venlighed og ordentlighed hele vejen igennem
Hurtig og effektiv håndtering af…
Hurtig og effektiv håndtering af væggelus. Fik svar på alle spørgsmål. Stor ros til dask.dk . Jeg vil til enhver anbefale Martin og co. til andre. Super service.
Fabelagtig service, ordentlighed og redelighed
Fabelagtig service! Glem alt om "alle de store"! Hos DASK var de ærlige omkring tvivl om effekten af et middel mod en konkret (sjælden) bille-art fra start af. Indvilgede i at give det et forsøg, hvor andre bare meldte hus forbi. Fik et virkelig flot tilbud og så gav de det en ordentlig skalle. Fantastisk dialog fra start til slut.
Ingen ventetid på telefon, kort ventetid på at skadedyrsbekæmperen ankom på adressen, fantastisk fair pris og ikke mindst en virkelig venlig og behagelig behandling (kun af os - ikke billerne!) hele vejen igennem.
Hvis man kunne give en ekstra stjerne for ordentlighed og redelighed, så var det klart DASK, der skulle have den! Det hører sgu til sjældenhederne, at man støder på virksomheder, der ikke kun skriver og reklamerer med, at de går op i god service til kunderne, men rent faktisk lever op til det og endda i en grad, hvor man bare må bukke sig i støvet. Tusind tak for jeres måde at være på, jeres professionalisme og virkeligt gode behandling. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, hvor vi henvender os, hvis det skulle blive aktuelt en anden gang.
Super hurtigt
Ordenlighed og professionalisme
Ud over at Martin og Co har valgt et fantastik sjovt navn, så er de også yderst professionelle og kompetente.
Vi har været uheldige at have et problem med væggelus. Efter flere samtaler med Martin har han selv vurderet, at det ikke er nødvendigt med et besøg og har ej heller sendt en regning.
Mange andre havde straks foreslået et besøg og dermed en og sendt en faktura.
Derudover har samtalerne været konstruktive og han har kunnet berolige og guide os i forhold ned nedkæmpelsen af utøjet.
Stor tak og endnu større anbefaling her fra.
Ringede vedr. muligt skadedyr. Sendte billeder og blev ringet op umiddelbart efter med svar, og evt. behandling. Meget venlig og imødekommende og med tålmodighed til at besvare mine mange spørgsmål! Dem vil jeg på det bestemteste give min varmeste anbefaling.
Fremragende service
Vi tog kontakt til DASK fordi vi havde været så uheldige at erhverve os et væggelus angreb i vores hus efter at have fået senge fra et hotel. Vi vågnede op dagligt med voldsomt udslet og var mildt sagt enormt presset..
Vi bliver derfor sat i kontakt med Martin, som prompte guider og vejleder os til punkt og prikke, allerede bed første opkald!
Han får lagt en god fagligt kompetent plan for hvordan vi kommer problemet til livs og går i sving med at behandle kun 2 dage efter kontakt.
Han får styr på det og giver os tilmed gode råd til forebyggelse fremadrettet, så vi kan være væggelusfri i fremtiden!
Generelt helt igennem fantastisk service og punktlighed. Vi har været så glade for at have valgt dask!
Når service og bekæmpelse går hånd i hånd
Jeg har af flere omgange være i kontakt med Dask.nu og jeg er yderst tilfreds med de virkelig gode service. Martin har virkelig formået at anerkende mig i problematikken, og handle hurtigt så jeg kunne komme af myrerne i en fart. Jeg havde selv samme dag besøg af Patrick, en mega kompetent medarbejder fra Dask.nu, han havde en meget bred viden og gav en effektiv behandling. Dask får top point fra mig.
Fantastisk behandling både af kunder og…
Fantastisk behandling både af kunder og skadedyr.
Har brugt DASK i flere sammenhænge lige fra, skimmelbiller, myrerangreb, gedehamse og svirrefluer. Alle gange har kvaliteten og behandlingen været i top, med god dialog, rådgivning, behandling og opfølgning. I mit tilfælde har jeg talt i telefon med Martin og Patrick har besøgt os. Og man får hurtigt en fornemmelse af de tager det seriøst, de taler sammen og er effektive. Intet negativt herfra!
God vejledning
Havde en rigtig god snak, hvor jeg fik relevant og hjælpsom vejledning over telefonen.
God service, får hvad man bliver lovet
Altid tilgængelig. Rigtig god kommunikation. Hver gang jeg har henvendt mig får jeg er opkald hvor vi aftaler nærmere.
De behandlinger vi har fået mod sølvfisk og myrer hjulpet upåklagelig.
Stor anbefaling herfra.
Super dygtige og professionelle
Venligt personale. Super service. Fornuftig pris.
Vejledning
Jeg har fået vejledning af Thomas i forhold til om jeg havde skægkræ eller sølvfisk i mit hus. Thomas virkede utrolig troværdig(i modsætning til en del af de andre skaderdyrsbekæmpere som jeg har snakket med), og gav man ganske gratis hans bud på hvilket dyr det drejede sig om.
Han mente at det var sølvfisk som jeg havde besøg af, selvom det for ham vil være mere gunstigt hvis det havde været skægkræ.
Kæmpe anbefaling herfra.
Kun ros herfra
Jeg har sjældent oplevet sådan en god service og passionen for at hjælpe os i en enormt frusterende situation skinner igennem.
Vi fik hjælp af Martin, som er yderst hjælpsom, informativ, høflig og forstående. Giver sig tid og er meget dygtig og professionel.
Kæmpe ros herfra.
God service fra kompetent medarbejder
Vi var desværre så uheldige at have besøg af murbier sidste år. Jeg ringede derfor til DASK for at få noget hjælp. Jeg var så heldig at få fat i Martin, som rådgav mig om, hvordan jeg kunne få udbedret problemet og han havde endda viden om, hvilken fugemasse jeg skulle bruge. Martin har sparet mig for en skadedyrsbekæmper og en mure. Det er hvad jeg kalder for god service.!
Myrerbekæmpelse
Vi havde problemer med tilbagevendende myrer-familier. Da de ikke var velkommen bestilte vi DASK til at komme og hjælpe os.
God service, rare ansatte, effektiv behandling og fint til prisen.
Hvis vi får uønsket besøg igen, ringer vi til DASK.
Kan klart anbefale DASK skadedyr
Kan klart anbefale DASK skadedyr. Hurtig service og vi har ikke set skyggen af den mår siden 👍 fair priser.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.