Danswinkel Bewertungen 115

TrustScore 2 von 5

1.8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 2 paar schoenen besteld in Amsterdam die door verstiging Hilversum geleverd gingen worden. Een bevestiging zou via de mail volgen, maar is nooit verstuurd. Uiteindelijk kreeg ik inderdaad 2 paa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht. 2x dansschoenen besteld die niet helaas niet pasten. Je moet wel direct betalen bij bestelling, maar geld terug krijgen, daar moet je over gaan zeuren, mailen en bellen en dan nog nemen z... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 27 februari schoentjes besteld die 5 maart zouden zijn verzonden. Via track en trace code te zien dat ze niet zijn aangekomen bij post NL. telefonisch onbereikbaar. Via mail 1 x reactie waa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs een bestelling geplaatst voor paar dansschoenen. Deze waren helaas uit de collectie gegaan, maar de klantenservice informeerden mij direct. Ze kwamen zelfs met schoenen die erop leken en s... Mehr ansehen

1.8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling werd maar niet geleverd

Bestelling werd maar niet geleverd. Na week gemaild; bleek niet meer leverbaar. Geannuleerd & geld terug gevraagd, is nu 2 maanden geleden maar nog steeds m’n geld niet terug. Vandaag maar weer gemaild.

23. April 2023

bestelling door danswinkel geannuleerd

bestelling door danswinkel geannuleerd. geld na 2 maanden nog altijd niet terug. op mailtjes geen gehoor.

Ik krijg nu reactie dat het geld al teruggeboekt zou zijn en dat klopt niet, dus danswinkel kom je dan ook je afspraak na?

6. Februar 2023
Danswinkel-Logo

Antwort von Danswinkel

Goedemiddag! Het bedrag van uw retour is teruggeboekt. Aangezien het via een betaal provider gaat, kan het 2 werkdagen duren. Maar zoals wij eerder hebben aangegeven is het bij ons verwerkt. U geeft aan, dat u geen gehoor krijgt op mailtjes, maar dat kan niet kloppen, aangezien wij u reacties hadden gegeven. Wellicht kunt u nog in de spam kijken. Een prettige dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, vlotte oplossing na misverstand

Ik wilde mijn dansschoenen graag in een winkel kopen om te kunnen voelen hoe ze zitten. Na goed advies,hulp bij zoeken door medewerksters naar verschillende paren en maten (om goed te kunnen vergelijken) ben ik geslaagd voor een mooi en goed zittend paar.
Ik heb smalle enkels, dus heeft de medewerkster gaatjes bij gemaakt. Vooraf gaf zij netjes aan dat dit handmatig ging en de gaatjes misschien iets anders konden uitvallen dan de originele gaatjes. Dat vond ik geen probleem.
Eenmaal thuis bleek dat de gaatjes in beide bandjes wat ongelijk zaten. Daar heb ik over gemaild. Ik had snel antwoord. (1 dag) We kwamen na wat overleg tot overeenstemming dat ik nieuwe bandjes opgestuurd zou krijgen. Die zijn inmiddels (ook vlot, paar dagen) binnen. Bedankt danswinkel Hilversum!

16. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In winkel retour maar geen geld terug

De winkel in Hilversum heeft zeer beperkt assortiment. Daarom online 4 paar schoenen besteld en naar de winkel laten komen. Dat kan niet met de optie achteraf betalen zoals de marktstandaard is. Dus ruim 525 euro betaald. Geen van de schoenen voldeed en ik heb ze ter plekke in de winkel retour laten nemen. Meer dan 14 dagen later heb ik nog altijd niet mijn geld retour. Bizar en dat was eens maar nooit weer!!

17. Februar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede ervaring

Ik was erg geschrokken van alle reviews die ik las na het bestellen van 2 paar schoenen en maakte me een beetje zorgen. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik super netjes ben behandeld aan de telefoon bij vragen over levertijd, mijn levering prima is verlopen, en de schoenen ook nog top zijn. Heel blij mee. Ik vind dat dat ook best genoemd mag worden. Heel tevreden.

20. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik bestel schoenen (Rumpf griekse…

Ik bestel schoenen (Rumpf griekse sandaal), vervolgens hoor ik niets, dan bel ik en blijkt dat ze niet meer geleverd kunnen worden. Mijn geld is nog steeds niet terug gestort en de schoenen kun je gewoon nog bestellen??

26. November 2022

Ze smeert je schoenen van €150 aan

Ze smeert je schoenen van €150 aan, omdat ze weet dat je beginners dansles gaat volgen en niet weet of het nodig is. Vervolgens kan je je NIET gebruikte schoen van €150niet terugbrengen. Daarbij doet ze ook telefonisch alsof ze niet weet met wie ze praat, terwijl je elke detail uitlegt. Ze probeerde vriendelijk te blijven, maar wist zelf ook wel dat ze mij belazerd had.

30. September 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Even geduld aub

Bestelling deed een week op zich wachten. In deze 'vandaag besteld, morgen in huis maatschappij' is het geduld van de consument beperkt. Na automatisch gegenereerde bevestiging van mijn bestelling bleef het stil. Op de e-mail die ik na 3 dagen stuurde werd niet gereageerd. Desondanks alle bestelde pruducten een ruime week later keurig ontvangen.

Deze winkel lijkt het online gedeelte 'erbij' te doen. Webshop is alleen op maandag bereikbaar voor vragen en de bestelling laat even op zich wachten maar komt wel. Geen ervaring met retourneren, ik vermoed dat dit ook even duurt...

30. August 2022

Slechte service

Slechte service! Bestel je iets, twee weken later nog niet binnen. Geen communicatie. Als je belt bellen ze niet terug.

Het is niet heel moeilijk om wel service te bieden toch?

9. Juni 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Netjes afgehandeld

Ik verwachtte mijn pakketje maar het duurde een poosje, toen ben ik eens naar reviews gaan zoeken, en schrok ik van hetgeen ik hier las. Gelukkig kreeg ik wel telefonisch meteen contact met de danswinkel en hebben ze netjes mijn bestelling geannuleerd en mijn geld teruggestort omdat de levertijd erg lang was. Dus ook positief nieuws.

10. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op dit moment bezig met onderzoeken van…

Op dit moment bezig met onderzoeken van de bedrijven achter Fotobest en danswinkel.nl. Een heleboel websites met allemaal ongveer hetzelfde gestylde webwinkel en veel gebruik van linkne naar andere adressen en winkels en gebruik van locatiefoto's die niet kloppen. Daarnaast vele negatieve ervaringen. Pas op met dit bedrijf en de pasfoto service en andere foto/video apparatuur bedrijven en diensten gelinkt aan ditzelfde adres. Spoorstraat 13, Hilversum

9. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na incassobureau pas geld terug

Bestelling nooit ontvangen en geld terug duurde ontzettend lang. Nadat ik een incassobureau had ingeschakeld, had ik ineens mijn geld binnen een dag terug. Jammer dat dit nodig is.

28. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top winkel, top personeel in den Haag

Vandaag in Den Haag geweest voor nieuwe spitzen. Wat een verademing vergeleken met onze vorige ervaring in een andere winkel. Wat een kennis, kunde, vriendelijkheid, gezelligheid, rust, alle tijd en aandacht (ook voor de dans verhalen) en perfecte informatie! Leuke jonge meiden, waardoor het veel gelijkwaardiger praat, maar de kennis is er zeker niet minder om! Sterre (is volgens mij de naam van de topper die ons hielp) super bedankt voor je top adviezen en goede, zeer vriendelijke, vrolijke hulp! Ook de andere dames zijn toppers, heb mee gekeken naar andere klanten die door hen geholpen werden. Dochter is super blij met haar nieuwe spitzen en ik vond het leuk om mijn oude liefde, (de stijldans schoenen weer te zien), ook al kan ik nooit meer dansen zoals ik wil doordat ik in rolstoel zit. Heb gewoon genoten van dit bezoek en voor ons geen andere dans winkel meer, ook al is het vanuit Rotterdam wel even een ritje.

13. November 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Aan de ene kant een mooie winkel met…

Aan de ene kant een mooie winkel met ontzettend veel keuze, en echte 'stenen' filialen waar je terecht kunt om te gaan passen. Maar de web-winkel is niet zo best opgezet, je wordt niet op de hoogte gebracht wanneer de spullen verzonden zijn en met welke koerier, je moet de retourzending zelf betalen en bij retour moet je enorm lang wachten op je geld. Ik heb het nu niet over een paar weken - mijn retouren zijn al twee maanden in behandeling en zelfs na meerdere keren bellen nog steeds niet afgehandeld.

12. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen communicatie en nog steeds geen geld terug!

Ik heb lang op mijn bestelling moeten wachten, zonder tussentijds op de hoogte te worden gehouden. Ik had geen haast, maar had het wel fijn gevonden als ik tussendoor wat had gehoord, helemaal omdat op de website stond dat de producten die ik had besteld op voorraad waren. Op een mail met vraag daarover heb ik nooit antwoord gehad.
Toen eindelijk de bestelling binnen was, heb ik 1 artikel op eind juni terug gestuurd. Op 1 juli kreeg ik een keurige mail met de bevestiging van mijn retourzending met daarin de toezegging dat ik het retourbedrag binnen 14 dagen op mijn rekening zou krijgen. Ik wacht nog steeds en het is nu 29 juli. Op mijn mailtjes krijg ik geen antwoord en als ik bel krijg ik altijd de voicemail, waarop je geen bericht kunt achterlaten. Teleurstellend!

29. Juli 2021

Hele slechte webwinkel

Hele slechte webwinkel. Meer dan een half jaar moeten wachten en nog niks ontvangen. Eerst zou ik het geld terug krijgen en bericht worden als het weer op voorraad was... Echter geld toen nooit ontvangen. Nu werd er gezegd dat hetgeen ik besteld had niet meer leverbaar is komen ze met 3 alternatieve aan die ik niet mooi vond besluiten ze eenzijdig dat ik dan pech heb en storten ze het geld terug. Een HALF jaar gewacht en dan zo behandeld worden!?

6. Mai 2021

Super service

Super service! Ik had met spoed dansschoenen nodig en belde in voor advies. Ik kreeg direct een van de adviseurs aan de lijn.
Ik gaf aan dat ik opzoek was naar dansschoenen die ik op korte termijn nodig had.
De medewerker adviseerde een aantal schoenen die direct uit voorraad leverbaar waren en vertelde uitgebreid over de verschillen tussen de schoenen.
Ik koos degene die het beste paste bij mijn wensen en de levering was de dag daarna. Super geregeld.

EEN DIKKE PLUIM VOOR DE DANSWINKEL!!! 🩰

12. März 2021

Als webwinkel geen succes

Ongetwijfeld een leuke winkel om in het echt naar toe te gaan (ik heb leerlingen die met plezier spitzen hebben gekocht in Amsterdam), maar als webwinkel zeker geen succes. Van de drie artikelen die ik had besteld, bleken er twee helemaal niet leverbaar. Over de ene kreeg ik na een week of twee bericht, toen heb ik voor een ander merk gekozen. Er werd niks gezegd over dat het andere merk goedkoper was, niks over het verschil terug betalen (ook al ging het over een euro of twee, maar toch). Het andere artikel bleek na een maand wachten niet leverbaar. Suffe communicatie, een nare smaak in mijn mond over het geheel. Geen aanrader.

10. März 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr