Ik heb 2 paar schoenen besteld in Amsterdam die door verstiging Hilversum geleverd gingen worden. Een bevestiging zou via de mail volgen, maar is nooit verstuurd. Uiteindelijk kreeg ik inderdaad 2 paa... Mehr ansehen
Zeer slecht. 2x dansschoenen besteld die niet helaas niet pasten. Je moet wel direct betalen bij bestelling, maar geld terug krijgen, daar moet je over gaan zeuren, mailen en bellen en dan nog nemen z... Mehr ansehen
Ik heb 27 februari schoentjes besteld die 5 maart zouden zijn verzonden. Via track en trace code te zien dat ze niet zijn aangekomen bij post NL. telefonisch onbereikbaar. Via mail 1 x reactie waa... Mehr ansehen
Onlangs een bestelling geplaatst voor paar dansschoenen. Deze waren helaas uit de collectie gegaan, maar de klantenservice informeerden mij direct. Ze kwamen zelfs met schoenen die erop leken en s... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Klantenservice is supergoed, snelle levering en goede kwaliteit
Ik heb via bol.com twee paar dansschoenen bij Danswinkel besteld en die kwamen snel binnen. Een paar zat als gegoten en de andere heb ik retour gestuurd.
Ook wilde ik wat retourneren naar een andere winkel. Per ongeluk heb ik de ongebruikte retourbon van Danswinkel gebruikt om een product te retourneren van een andere winkel. En zo kwam het dat Danswinkel opeens een legging ontving en waar ze dus niets mee konden.
Ze mailden me direct hierover en boden ook aan om het pakketje met de juiste retourlabel terug te zenden naar het juiste bedrijf. Dit is echt klantenservice!! Dank jullie wel hiervoor.
Oplichters.
Ik heb dus eind september dansschoenen besteld daar. Vervolgens krijg ik begin oktober een mailtje. We hebben die schoenen niet meer, komt waarschijnlijk eind oktober binnen. Krijg de optie om te wachten of andere soort te krijgen. Die uiteindelijk ook niet beschikbaar waren btw. Heel oktober heen en weer gemaild en gebeld. Mail gehad we gaan het in orde maken je krijgt geld terug. Het is nu januari. Nog steeds geen geld terug.
Updates en versturen duurt traag, reageren niet op telefoon of mails
Updates en versturen duurt traag. Ze reageren niet op de mail. 2 balletpakjes retour gestuurd, maar van een pakje het retourbedrag teruggekregen. Op de mail en telefoon reageren ze niet.
Verschrikkelijke service!!!
Na 12 dagen nog steeds geen bestelbevestiging ontvangen. Twee keer telefonisch contact gehad en beide keren is mij verteld dat het dezelfde dag verstuurd zou worden. Nou mooi niet! Ik ben nog steeds in afwachting. Hele slechte service dit....
Slechte ervaring
Slechte ervaring, geen hulp tijdens passen van schoenen in de winkel.
Schoenen die je wilt passen krijg je aangereikt maar daarna geen verdere hulp, snel weer op de stoel gaan zitten totdat je weer een vraag hebt om nog eens een ander paar te passen.
Niet echt klantvriendelijk om hulp te bieden tijdens passen, je zou zeggen je wilt toch schoenen verkopen is klantvriendelijkheid toch belangrijk.
Gaan naar deze winkel niet meer terug
Ik herken de negatieve ervaring niet
Ik herken de negatieve ervaring niet. Ik maakte me zorgen om de bestelling of deze wel binnen was gekomen, omdat ze snelle levertijden communiceren, dus had er een mailtje op gewaagd. Snel antwoord gekregen. Het bleek dat 1 artikel besteld moest worden, maar ik kon al een deel krijgen als ik wilde. Dat wilde ik wel en dat werd netjes geleverd. Prima artikelen, nette service. Netjes verwerkt ook in de levering dat dit een deel is.
Ben al 2 maand over en weer aant mailen…
Ben al 2 maand over en weer aant mailen geen reactie meer. Nu krijg ik zelfs geen reactie meer van hun.
Bestel hier niet!
Bestel hier niet!
Ik heb begin september dansschoenen besteld en hadden ze niet. Alle alternatieven overigens ook niet... Vreemd. Toen geannuleerd en binnen 14 dagen zou ik het geld ontvangen. Niet ontvangen. Bij vraag om waar het geld blijft, blijft reactie uit. Het gaat om bijna 100 euro. Nog steeds geen geld retour..
Mijn bestelling is nooit aangekomen.
Mijn bestelling is nooit aangekomen.Toen ik belde, zeiden ze dat ze het artikel niet op voorraad hadden en dat ze het bij de leverancier moesten bestellen, wat 10 dagen duurde.Ik heb 10 dagen gewacht en toen ik belde, zeiden ze steeds dat ze het vandaag zouden verzenden, maar dat deden ze niet.
dus ik annuleerde mijn bestelling. Ik wachtte een week en had nog steeds mijn geld niet. Ze zeiden dat het 2 weken zou duren. 2 weken later heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Ik heb ze gebeld. Ze zeiden dat de transactie bezig is en dat het nog een paar dagen zou duren.
Ik wacht nog steeds op mijn geld terug. Ik vraag me af of ik het ooit terugkrijg.
Zeer gebrekkige communicatie en komen hun afspraken niet na!
Ik had op 15 juni een bestelling gedaan en laten weten dat ik het op 6 juli zou ophalen in Eindhoven wanneer ik ook spitzen zou passen. Ik ben ze toen helemaal vergeten op te halen. Onhandig, maar geen man overboord. Zou je denken. Vervolgens zouden ze het pakketje naar me opsturen en toen is het kwijtgeraakt tussen de vestiging in Eindhoven en de hoofdvestiging in Hilversum. In plaats van dat ze me zelf mailen met updates moest ik er steeds achteraan bellen en mailen! Vervolgens een vakantie waar ze ook niet over communiceerden. Er zijn me vervangende artikelen beloofd. Niets van terecht gekomen. Nu wil ik mijn geld terug. Akkoord over de telefoon. Zeven dagen verder nog steeds geen geld terug. Kortom: je wordt echt aan het lijntje gehouden!
Wat zeer, zeer jammer is, is dat ze het monopolie op de Nederlandse markt hebben omdat ze alle kleine ketens of zelfstandige winkels van vroeger hebben opgeslokt.
Slechte en trage communicatie en geen excuses
Accessoires voor spitzen besteld op 1 augustus. Na een week maar eens gemaild waar het blijft: van 5 tm 16 augustus op vakantie. Wel direct 19 augustus een mailtje met ‘de producten zijn niet op voorraad en we laten het weten als ze onderweg zijn’. Daar communiceer je dan toch even over!! Ik kreeg alles 23 augustus pas binnen. Het geeft me het gevoel van dropshippjng bedrijf, maar dan nog: als er netjes wordt gecommuniceerd dat het langer duurt hou ik daar rekening mee. En weet je, ik kreeg niet eens excuses. Niet voor de vertraging, niet voor het gebrek aan communicatie. En geen enkele reactie op mijn mail dat het wel jammer was dat de producten te laat waren omdat het een verjaardagskadootje was. Niets. Op de websitebezoek staat ‘contact voordat je een negatieve review schrijft’ en ik heb gemaild en gezegd dat ik het gebrek aan communicatie en excuses miste. Geen reactie. Onsympathiek
Bestelling online gefaanBestelling online gedaan
Bestelling online gedaan. Volgens de site waren alle maten van de dansschoen aanwezig. De bestelling is een dag later zonder opgaaf van een reden geannuleerd. Een aantal keren op verschillende dagen geprobeerd telefonisch contact te krijgen. Helaas niet gelukt. Steeds een antwoord apparaat. Dan maar gemaild. Dan blijkt dat de winkels een aantal weken gesloten zijn wegens vakantie. Uiteindelijk na een aantal dagen een niets zeggend antwoord op mijn mail. Op de vraag wanneer ik het betaalde bedrag retour ontvang geen antwoord en na een week nog steeds geen geld terug.
slecht bedrijf
Bestelde artikel was helaas veel te klein ,had al op aanraden van bol een maat groter besteld. Antwoord ze nemen het niet terug, tip je moest het product maar inknippen dan werd hij groter. Een andere optie van hun was om deze v.maillot te verkopen aan leerlingen van mijn balletschool. Gelukkig stond de rekening bij Bol nog open.
0 communicatie vanuit klantenservice (hebben ze die afdeling uberhaupt?)
Een paar standaard dansschoentjes besteld, maar kreeg geen verzendbevestiging. Na een week gebeld, nee klopt waren niet op voorraad. Zeg dat dan! De communicatie is gewoon 0, niets. Op een gegeven moment zijn ze geleverd en bij retourneren hetzelfde. Geen mail, geen bevestiging maar ineens bedrag retour. Typisch een winkel die ook webwinkel wil zijn, maar service ho maar.
Wat een geweldige service!
Wat een geweldige service! Ik wilde een paar danssneakers van Bloch aanschaffen, maar de maat die ik via de website van Blochbesteld had, was veel te klein. Aan de hand van de maat van mijn andere dansschoenen van een heel ander merk, kon Angela bepalen welke maat ik dan wel nodig had. Na een aantal emails heen en weer, heb ik de maat die zij aanraadde, besteld. De schoenen werden daarna tevens binnen zeer korte tijd geleverd en passen precies. Dank je wel, Angela, voor deze service!
Heel goed geholpen
Heel goed geholpen, we waren als beginners op zoek naar ballroom/latin dansschoenen. Veel gepast, goede uitleg en uiteindelijk het eerste paar waar ze mee aankwam gekocht! Zeer goed ingeschat.
Slechte service
Beter kan het niet!!
Beter kan het niet. Het probleem dat ik had met één paar van de meerdere die ik online kocht zeer professioneel en vriendelijk opgelost. Mijn aanspreekpunt Alina, heeft daar de grootste rol in gespeeld.
Drs Carool Beks
Beks Business Consultancy en cbwatches
Mierlo NB
Wat een prut service
Wat een prut service. Ik wacht inmiddels al bijna 2 maanden op een balletpakje. Betaling gedaan, maar ik hoor niks van ze. Vandaag maar eens gemaild. Zo jammer dit, omdat het een Sinterklaas kadootje voor onze dochter was.
Ben benieuwd hoeveel weken er nog moeten wachten tot de bestelling er dan eindelijk geleverd wordt. Duimen dat hij er voor de volgende kerst is en mijn dochter geen groeispurt gehad heeft.
Dure Rumpf danssneakers worden nog duurder indien je ze moet ruilen voor een andere maat ,omdat de kosten voor je zelf zijn !
Via de webwinkel rumpf danssneakers gekocht
Waren helaas niet op voorraad,waardoor we wel erg lang op de levering hebben moeten wachten .
Helaas bij het passen een 1/2 maat te groot besteld .
Voor eigen ! kosten terug gestuurd en in een record tijd weer de goede ontvangen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.