DRTV app! Er noget af det mest elendige. Beder konstant om “log in” tillige melder om visse udsendelser der kun kan ses i Norden når man streamer over hi-fi via mobilnet, til trods for man befinder si... Mehr ansehen
Syntes det for meget at, man skal betale licens for se DR - og, TV2 !! Ledelsen bruger bare pengene på flytning af både TOP cheferne og, medarbejderes kones heste ... Dybt latterligt at, kræve m... Mehr ansehen
Manglende information på hovedfærdselsåre i DK. Det er mig helt aldeles uforståeligt, at når hovedfærdselsåre i DK rammes/spærredifferentiale trafikuheld, så meldes det kun ud i regionen, hvor uhe... Mehr ansehen
Jeg forsøger at høre DRP4 men jeg kan sjældent klare at høre det ret længe for selvom der kan være emner de snakker om som kan være interessante så har de en musikplayer liste med de samme numre dag... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Det er alt for dyrt at betale licens
Det er alt for dyrt at betale licens. Jeg kan ikke forstå, at det skal være så dyrt. Indholdet er vel OK, men kan man ikke gøre det bedre?
Genudsendelser arkitekt programmer og…
Genudsendelser arkitekt programmer og madprogrammer............men lønningerne er sky høje
For åndsvagt!!!
For åndsvagt!!!
Jeg har efter 7 år ikke haft nogen form for medier i mit hus. Ja, i hørte rigtigt. Der er stadig nogen af os der ikke har hverken mobil, radio, tablet eller tv.
Men så fik jeg bonusbørn og derfor bestemte jeg for at få et ældre Tv ind i mit hus. Dette TV stod på mit TV bord men da jeg ikke har haft nogen som helst form for kommunikationsudstyr i huset havde jeg derfor heller ikke nogen TV antenne. Der ville gå ca 1 måned før jeg fik mig taget sammen til at få dette stik fixet så de kunne se TV. Men så fik jeg en besked fra DR at de havde set ind af mit vindue at jeg har et TV og derfor havde de selv tilmeldt mig TV licens. Dette brokkede jeg mig over og fik at vide det gør ikke noget hvis Tv ikke er tilkoblet men bare det at man har et TV i stuen så skal man betale. Fint !!! Jeg kan ikke diskutere med love og regler, så derfor afmeldte jeg Licensen og afleverede TV´et igen til den person jeg fik det fra. Indtil jeg købte mit et nyt for 1 uge siden. Der var nu gået 2 måneder fra jeg fik at vide at en DR mand havde kigget ind i mit vindue. Så ringede jeg selv til DR licens for at tilmelde mig Licens nu da jeg havde købt et nyt TV som jeg også nu kunne tilkoble tv antennen.
Så fik jeg at vide, at min tilmelding skulle gælde fra det tidspunkt som Licens manden havde observeret mit ikke tilkoblede gamle TV og ikke fra det tidspunkt som jeg ringede ind på for at tilmelde mig. Så i bund og grund modsiger de sig selv. Hvorfor i hulen i hel... skal jeg betale licens fra et tidspunkt hvor jeg slet ikke har haft et TV i huset????
I øvrigt viser de ikke noget interessant, hvilket også er derfor jeg ikke har haft brug for denne ydelse.
En udsendelse I sender i øjeblikket er…
En udsendelse I sender i øjeblikket er under al kritik .
Behøver jeg at sige mere?
Er træt af DR.
Er træt af DR.
gider ikke betale license til jer. I sender alligevel dårlige programmer.
betaler for mit eget net og tv-pakke. Medielicensen bliver lige overkanten.
Spilder af penge kære danskere.
oven i det bliver forfulgt af gældstyrelsen... addddddd
Børneadfærd. Når I anvender journalister på rejser.
Når I anvender journalister, så skal det være tennisikoner. De får medaljer. Ikke fængsel.
Tænk hvis vi her i landet behandlede journalister på samme "venlige" måde.
Når men Taiwan blev da til et demokrati.
Hvornår slipper vi for den medielicens
Hvornår slipper vi for den medielicens? DR har indført. Hvem skal tage stilling til at den bliver afskaffet? Fat det dog. Vi gider ikke at betale til et oldgammelt monopol, som ingen gider at se eller høre på længere. Som kun hytter sine egne skind, og genudsender den ene skrækkelige udsendelse efter den anden.
tvungen betaling for den samme vare år…
tvungen betaling for den samme vare år efter år
med over 80% genudsendelser burde man kunne få de tårnhøje licens penge tilbage,hvis man er tvunget til at betale for den samme vare år ud og ind som man har betalt for en gang må det da kunne betragtes som svindel fra danmarks radio,hvordan kan det egentlig være lovligt når det er ulovligt alle andre steder at opkræve prisen for den samme vare flere gange??
man kan ikke andre steder blive tvunget til at skulle betale mere end en gang for den samme service/ vare/handel /mm,hvad gør at det kan være tilladt her ??? nogen der har svaret på det.....
Værste service jeg længe har oplevet!
Værste service jeg længe har oplevet!
Benægt benægt benægt det er det eneste i kan finde ud af, gang på gang laver i fejlagtige opkrævninger på jeres skod licens.
stop nu den galskab og lad være med at plyndre hr. og fru Danmark!!
I er en værre omgang Landsforrædere
I spilder potentielt millioner af…
I spilder potentielt millioner af licensbetalernes timer hver dag. Fandens til svineri og arrogance. Hvis tiderne ude i samfundet blev misligeholdt i samme grad, var nationen faldet fra hinanden forlængst! - Og I formidler 'kultur', vor Herre bevare os!
Dårligt fjernsyn masser af…
Dårligt fjernsyn masser af genudsendelser sidder lige og zapper rund kom så forbi Dr1 hvor de sørme genudsendelse en genudsendelse de vist den i aftens hvem var det nu vi var. Dejligt at man får noget for de mange penge man betaler til LICENS. Men generelt sender de ikke meget anden end genudsendelser på alle deres kanaler. For dårligt, licensen stiger hvert år og hvert år bliver de dårlige
Le Miserable
Tillykke. Det er lykkedes at lave de mest håbløse programoversigter på tekst Tv nogensinde. Giver voldsomme associationer til titlen på en kendt musical. Jeres programoversigter er uoverskuelige, forvirrede og rodede. Shape UP Guys.
Hvorfor er der så meget forstyrrende baggrundsmusik og lydeffekter?
Det er en plage at vil se en interessant dokumentar fra, ja både DR og TV 2. De har så høj baggrunds"musik/støj" at man ikke kan høre hvad de medvirkende siger.
DR er klar over problemet og fået mange klager, men vil ikke gøre noget ved det, "for effektens skyld". Hvorfor er det så svært at dæmpe baggrundsmusik ?, vi gider ikke spilde vores tid på de kanaler mere, men må jo pænt betale den dyre licens for ingenting.
Her vil jeg så ikke klage, og så dog alligevel over genudsendelser, der er godt nok mange, og de bliver genudsendt 3-4 gange, ja vi får "meget" for licenspengene. Skam til ledelse i de TV stationer !
State-driven propaganda TV out of context with public opinion
They effectively eliminated all options for giving them feedback.
We are not allowed to criticize state driven TV, but are forced to pay for it.
Danish Radio and Television (DR) are extrememely feminist, elitist and out of line with the general public opinions in Denmark.
Should be completely shut down and dismantled to the level of their only 1 program still relevant, "TV-Avisen"
Tvangsudskrevet ekstra skat
Syntes det for meget at, man skal betale licens for se DR - og, TV2 !!
Dybt latterligt at, kræve man SKAL betale medie licens for sådanne pampere !!
Fy for F...
H. Nørgaard Christensen
ØsterBo, Vejle
DR TV Hammerslag på De Vestindiske Øer
DR TV Hammerslag på De Vestindiske Øer.
DR bruger flere hundrede tussende kroner på at lave Hammerslag på De Vestindiske Øre, Det er fuldstændig vanvittig at bruge vores Licenspenge på det, når der kun er penge til genudsendelser på genudsendelser fra DR TV. Men folkene der laver Hammerslag trængte nok til en ferie på licens betalernes regning.
Licens er noget vi tager fra hinanden
Er der andre end mig der savner Erhard Jakobsen og Aktive Lyttere og Seere? Vi mangler nogen til at se de "røde lejesvende" i DR over skuldrene. Jeg synes deres seneste "rød-fascistiske" kampangne mod Den Korte Avis er mere end bare en skandale. Nu må det snart være nok med Anders Stegger og hans hetz mod firmaer m.v, der ikke deler hans kommunist-holdninger. Jeg er så f...... træt af hans grimme fjæs, FYR HAM.
Det samme gør sig gældende for DR generelt. Danskerne er til grin for deres egne penge, når de er tvangsindlagte til at betale medielicens og dermed er med til at støtte venstrefløjen, som DR helt åbenlyst er talerør for. Jeg opfordrer alle til at afmelde medielicens på DR's hjemmeside. Jeg ved godt at man skal betale, hvis man ejer et apparat der kan gå på nettet. Man kan jo bare sige, at det har man ikke, og så er det op til DR at bevise det modsatte. DR har ikke adgang til internetudbydernes og teleselskabernes kundekartoteker. Det kan de kun få via domstolene, og det vil de aldrig få. Og hvis der kommer en Stasimedarbejder fra DR og ringer på din dør, skal du ikke indgå i en dialog med ham. Det er stadig kun politiet der må afhøre/udspørge folk, så du er ikke forpligtet til at svare på noget som helst. Du skal bare kort og kontant afvise Stasimedarbejderen med ordene: "nej tak, ingen interesse" og så lukke døren.
Jeg betaler ikke licens, har ikke gjort det i årevis og kommer aldrig til det. Jeg nægter at støtte de "røde-hunde". Og til DR's stasifolk derude: har i hørt om Tor netværket, vpn og krypteret anonym e-mail? Held og lykke med at finde mig, i røde svin.
UNGSOMSSLØVSIND
Det er da pinligt når Jonas og Sisse mener at DR P4 København er deres egen private infantile legeplads hvor man frit kan latterliggøre sine lyttere !
Overlegent, arrogant umodent og unødvendigt, og de får penge for det !!!
DR er ved at blive at beskyttet værksted !!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.