DR TV er en dårlig kanal. Og er overhovedet ikke beregnet til almindelige mennesker. Det forpligter ikke når man får penge af staten I spørg hvilken dag. næsten hver dag.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super platform
Måske det var på tide at komme videre fra stenalderen? Drtv som app/streamingtjeneste må være et useriøst skoleprojekt fra 7. Klasse. Det fungerer på ingen måde som Adam i Eva. Utroligt hvad en landsdækkende TV udsendende kanal kan præstere. Optimer nu den platform. Jesus for elendighed
DR TV er en dårlig kanal
Det forpligter ikke når man får penge af staten
I spørg hvilken dag. næsten hver dag.
Ekstrem dårlig platform
Jeg er kstrem skuffet over at man som landsdækkende tv station som der betales til over skatten, har så dårlig en streeming oplevelse, som på ingen måde kan måle sig med andre. Brugervenligheden er under alt kritik og alene baggrundsfarven som er så lys at man bliver blændet af det om aftenen. Endvidere er det mere reglen end undtagelsen at programmerne pixelerer, eller går helt i sort.
Få det nu ordnet så det er muligt at nyde de ellers gode programmer og udsendelser
DR-App er den dårligste streamingsapp
DR-App er den dårligste streamingsapp, der findes. Intet fungerer på appen. Den streamer forfra i igangsatte programmer. Seneste programmer findes ikke på forsiden. Søgefunktionen fungerer ikke optimalt. Hvis man streamer via chromecast og anvender sin telefon og vil afspille en anden lyd fra sin telefon, og man justerer lydstyrken, så justeres lydstyrken på fjernsynet. Det er ikke muligt at få det tilbage med normal lyd. Genstart af appen skal ske ofte. Ingen øvrige streamingtjenester sker disse gængse problemer.
Ansat en it-programmør til at fikse jeres app.
Burde være muligt at give minus…
Burde være muligt at give minus stjerner totalt ubrugelig app ,kan ikke vise dr1 og skriver at det kun er muligt i Danmark!!!!! ,hvad med at bruge nogle af milliarderne på at ansætte nogle folk der ved hvad de laver .
Sport
De viser hvem der vandt på å forsiden af fodbold/håndbold kampen det er virkelig irriterende så der får for de 1 stjerne
Appen fryser lyde forsvinder og appen…
Appen fryser lyde forsvinder og appen skal genstartes for at få lyden tilbage. Generelt tung og langsom. Ikke brugbar.
En stor joke
Er i chok over skatteborgere betaler til sådan en gang p!s. Generelt en elendig app på alle parametre kontra andre streamingtjenester. Under Frankrig - Paraguay (VM), gik TV appen i hvid skærm, prøvede på 2 andre tv hvor den gjorde det samme. Der blev altså slet ikke vist noget på DR1. Alle siger appen er l@rt…. kom nu ind i kampen!
Helt til grin
Få nu opdateret den app! Det kan ikke være rigtigt at danmarks største tv station, som har nydt af borgernes penge i så mange år, stadig har så dårlig og langsom en app i 2026. Det er til grin :)
En helt igennem dårlig streamingplatform
En helt igennem dårlig tjeneste. Langsom reaktionstid ved tasteinput, billede der stopper mens lyd fortsætter eller omvendt.
Spolefunktion hører fortiden til.
At man skal registrere og logge ind er jeg ligeglad med, men er man tvunget til at betale, er brugeroplevelsen simpelthen nødt til at være markant bedre, end hvad der er tilfældet.
Hvorfor er TV guide sparet væk i…
Hvorfor er TV guide sparet væk i chromecast!!!!
Det ville jo lette manøvreringen i app!!!
Hvorfor kan der ikke ændres i videokvalitet, der nok er årsag til at forbindelsen bliver afbrudt eller udsendelsen hakker !!!
Man lovede så mange VM kampe,i sender…
Man lovede så mange VM kampe,i sender ikke en skid andet end det i selv vil,sikke en fallit for et statslig TV kanal.
Elendig
Elendig. Lyden forsvinder. Og hvis det ikke er lyden, så er det billedet.
Dr har oplyst at, jeg bare skal geninstallere Appen. Til ingen nytte. Problemerne kommer igen.
Nu bliver den afinstalleret for ever.
Dårlig
Hold da op en dårlig app hele hiden lave ny kode når det næsten er umuligt 😡
Crasher hele tiden og har en umulig og…
Crasher hele tiden og har en umulig og elendig brugerinterface
Drtv det er det dårligste altid fryser…
Drtv det er det dårligste altid fryser billeder og den lægger meget. Der kommer frem uuuuups der er sket en, netværksfejl ..beklager vi arbejder på sagen. Det har de gjort længe og uuuuups der er sket en netværksfejl igen vi beklager men arbejdet på sagen så en stjerne herfra
DRTV fryser på Smart TV
Vi har siden 2025 oplevet problemer med DRTV app’en på vores Smart TV. Billedet fryser, lyden fortsætter et par sekunder og forsvinder så også. Det sker som regel mindst én gang om dagen. Nogle dage må vi helt opgive at se DR, da det sker med få minutters interval. Jeg kontaktede DR Brugerkontakt i august sidste år, og de foreslog at jeg geninstallerede app’en, hvilket jeg gjorde, uden held. Problemet er der stadig
Ingen hjælp at hente
Ingen hjælp at hente os deres kundeservice, inkompetent ligesom resten af dr
Elendig app der bliver ved at skrive…
Elendig app der bliver ved at skrive oops eller fejl og så det evindelige log ind som dr er det eneste app der har
Hver dag står drtv og tænker
Hver dag står drtv og tænker
Den kedelig cirkel gider vi ik se på mere
Øv øv
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.