Fantastisk kundeservice og et virkelig dygtigt flyttehold! På trods af en masse uforudsete udfordringer som næsten gjorde, at vi blev nødt til at udskyde flytningen, gjorde holdet alt hvad de ku... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skulle have nogle møbler op til min mor og det gik uden problemer 👏🏻 de var søde, kom til tiden og hjalp med at bære møblerne ind hvor min mor ville have dem. De tog sig endda tid til at hjælpe hend... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Service uden lige. Vi fik leveret en sofa fra Norge til Aarhus med kort varsel, og Benjamin var både hjælpsom og løsningsorienteret gennem hele forløbet. Vi var opdaterede hele vejen og vi blev hjulp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Danmarks Expressen er dit nye valg inden for transport og flytning, med vores fastpris pakkeløsninger har vi gjort det let og overskueligt for dig som kunde at gennemskue økonomien så du kan bruge tiden på de mange andre ting der fylder i forbindelse med en flytning.
Tangmosevej 103, 4600, Køge , Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Punktlige, effektive, pakkede alle varer godt ind. Benjamin gav god support før og under flytningen og flytningen forløb som smurt.
Venligt og punktlig personale.
God betjening, gode priser.
🙏
100% problemfri flytning! Og godt humør hele vejen igennem. Tidspunktet for flytningen blev overholdt, og alle møbler og ting nåede frem i god behold. Store anbefalinger herfra.
Jeg gjorde brug af Danmarks ekspressen, da jeg i begyndelsen af August skulle flytte fra København til Oslo, og jeg var på ingen måde skuffet. Servicen var i top lige fra selve flytningen til kontakt og opdateringer angående kørsel, og derudover var prisen også rigitg fin. Jeg kan kun anbefale Danmarks expressen til alle der står og skal have fragtet/flyttet noget i Danmark eller resten af norden. 5/5 stjerner
Helt super!
Kom til avtalt tid.
Leverte til avtalt tid og bekreftet med video.
…og ikke minst billig!!
Meget hyggelig opplevelse
Anbefales på det varmeste!!
Danmarks Expressen har hjulpet mig med flere flytninger, og det er en fornøjelse hver gang. De er gode, effektive og yder en god service.
Vi brukte Danmarks Expressen til å flytte fra Oslo til København. Veldig hjelpsomme og vennlige folk - kom til avtalt tidspunkt og sørget for god kommunikasjon gjennom hele turen. Kan sterkt anbefales!!
Jeg brugte Danmarksekspressen til at flytte et lille læs fra Vanløse i København til Setesdal i Norge. De havde en super løsning, hvor jeg meget billigt bare kunne leje et par kvadratmeter på et flyttelæs som i forvejen skulle til Norge. Fed fleksbilitet, kommunikationen var gennemskuelig og flyttemændende var smilende og professionelle.
Jeg sku flytte mine bedsteforældre hjem til Danmark efter 20 år i Oslo. Hørte at Danmarks Expressen var begyndt igen og har brugt dem før. Efter en kort samtale var aftalen i hus. De kom dagen før og pakkede deres hjem ned, så profesionelle og tålmodige med min bedstemor som var noget nostalgisk til tider. De kom om morgen og fredag aften tog vi imod dem ved Køge. Kan ikke sætte en finger på folkene, samme glade og imødekommende service. 5 stjerner herfra kan varmt anbefale dem
Flyttede i februar 2022 fra Nibe til Norge. Fik en meget rimelig pris og yderst fleksibel service af Danmarks Expressen. Alle aftaler blev overholdt, pris blev overholdt, meget venlige flyttefolk, ingenting gik i stykker. Absolut anbefalelsesværdig!!! Ville helt sikkert vælge dette firma næste gang jeg skal flytte.
En helt fantastisk opplevelse. God kommunikasjon, effektiv flytteprosess, god pris og vennlige medarbeidere. Jeg kan definitivt anbefale Danmarks-Expressen.
Jeg brugte Danmarks Expressen for min flytning fra Danmark til Norge og kan stærk anbefale deres tjenester. Jeg blev ekstrem tilfreds med alle kommunikation før flytning og også da flytning var i gang, både med dem på kontor og chaufføren. De hentede og leverede mine ting i tiden med god kvalitet og effektivitet.
En utrolig god oplevelse. Kommunikation i top, Kom til aftalt tid. Utrolig effektive gutter der havde styr på tingene. Omhyggelige og forsigtige med vores ting.
Kan helt klart anbefale dette firma hvis man skal flytte.
Problemfri flytning til en god pris.
Rigtig god kundeservice, god pris, flinke og effektive flyttemænd - alt i alt en stor anbefaling herfra!
Selv da betalingen ved en fejl var trukket to gange, var responsen og refunderingen promte 👌🏽
Jeg vil bestemt gi Kenneth og hans team 5 stjerner for super god service, rimelig pris og dems vennlighet. De kom presis til tiden og holdt alle avtaler:) Tusen Takk
Super service og til aftalt tid. Benyttede både flytning og opbevaring af møbler i næsten 4 mdr. Kan varmt anbefales herfra.
Utrolig god oplevelse. Blev overrasket positivt over hvor hurtig flytningen gik og hvor meget vi kunne få med på de 20m3.
Effektiv og hurtig flytning og virkelig rare mennesker.
Kan varmt anbefales hvis man overvejer at flytte mellem Danmark/Norge.
Fikk flyttet møbler fra min 2-værelses leilighet fra København til Oslo med Danmarks Expressen. Veldig fornøyd! Dyktige folk. Anbefales.
Fantastisk service til en god pris!
Jeg havde bedt om 2 mænd til at flytte mine ting fra deportrum i DK til lejlighed på 4. sal i Oslo. De dukkede op med 3 mænd og tog ikke ekstra betaling.
Helt topp. Kenneth var veldig behjelpelig med å svare på eventuelle spørsmål jeg hadde og han var hurtig i sine svar på mail.
Jan O. som var sjåfør var helt fantastisk i sin dialog mtp kaos i grensekontrollen inn mot Norge. Anbefales på det varmeste.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.