Danmarks Expressen ApS Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice og et virkelig dygtigt flyttehold! ​På trods af en masse uforudsete udfordringer som næsten gjorde, at vi blev nødt til at udskyde flytningen, gjorde holdet alt hvad de ku... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg gjorde brug af Danmarks ekspressen, da jeg i begyndelsen af August skulle flytte fra København til Oslo, og jeg var på ingen måde skuffet. Servicen var i top lige fra selve flytningen til kontakt... Mehr ansehen

1. Umzugs- und Lagerservice

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks Expressen er dit nye valg inden for transport og flytning, med vores fastpris pakkeløsninger har vi gjort det let og overskueligt for dig som kunde at gennemskue økonomien så du kan bruge tiden på de mange andre ting der fylder i forbindelse med en flytning.

Hervorragend

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice og flyttet team

Fantastisk kundeservice og et virkelig dygtigt flyttehold!

​På trods af en masse uforudsete udfordringer som næsten gjorde, at vi blev nødt til at udskyde flytningen, gjorde holdet alt hvad de kunne for at finde en alternativ plan. De skaffede ekstra mandskab og ekstra flyttebiler, så vi kom i hus til tiden.

​Fremragende kundeservice og en rigtig god oplevelse, de får vores varmeste anbefalinger!

23. Juli 2026

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tak for de flotte ord og for din fantastiske anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder rigtig meget for os, at du fremhæver både vores kundeservice og flyttehold. Uforudsete udfordringer kan opstå, men vi gør altid vores bedste for at finde en løsning, så vores kunder kommer godt i mål. Vi er derfor glade for, at vi med ekstra mandskab og flere flyttebiler kunne sikre, at jeres flytning blev gennemført til tiden.

Tusind tak for anbefalingen og for tilliden til Danmarks Expressen. Vi ønsker jer alt det bedste i jeres nye hjem, og skulle I få brug for hjælp igen, står vi selvfølgelig klar.

Danmarks Expressen 🚛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thank you very much guys

Thank you very much guys, it was super good and professional 👍

30. Juli 2026

Dear Claudio,

Thank you very much for your kind review!

We're delighted to hear that you were happy with our service and that you found our team professional. Providing a smooth and reliable moving experience is always our goal, so your feedback means a lot to us.

Thank you for choosing Danmarks Expressen. If you ever need help again with a move or transport—whether within Denmark or between Denmark and Norway—we'll be happy to assist you.

Best regards,

det var mega godt

det var mega godt, jeg er meget taknemmelig, mange tak

29. Juli 2026

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tak for de flotte ord, Federico!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Din tilfredshed er det vigtigste for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Mange tak for din anbefaling. Skulle du få brug for hjælp igen – uanset om det er en flytning i Danmark eller mellem Danmark og Norge – står vi klar til at hjælpe.

Den bedste flytteservice

Den bedste flytteservice, meget professionel og opmærksom. Jeg ville helt sikkert hyre dem igen.

24. Juli 2026

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tak for den flotte anmeldelse, Daniel!

Det betyder meget for os, at du oplevede vores service som både professionel og opmærksom. Vi gør os umage for at sikre en tryg og effektiv flytteoplevelse, og derfor er det en stor fornøjelse at læse din feedback.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for transport eller flytning – både i Danmark og mellem Danmark og Norge.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle have nogle møbler op til min mor…

Skulle have nogle møbler op til min mor og det gik uden problemer 👏🏻 de var søde, kom til tiden og hjalp med at bære møblerne ind hvor min mor ville have dem. De tog sig endda tid til at hjælpe hende med at sætte en lampe op uden ekstra betaling 😃 10/10

11. Juli 2026

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tak for de flotte ord og den fantastiske anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at flytningen til din mor forløb helt som den skulle. Hos Danmarks Expressen gør vi os umage for at være punktlige, hjælpsomme og yde lidt ekstra, når vi har mulighed for det – så det er skønt at høre, at hjælpen med lampen også blev værdsat.

Vi håber, at din mor bliver glad for sine møbler i mange år frem, og skulle I en anden gang få brug for hjælp med transport eller flytning – hvad enten det er i Danmark eller mellem Danmark og Norge – står vi naturligvis klar.

Endnu en gang tusind tak for anbefalingen og de 10/10! ⭐⭐⭐⭐⭐

Flinke og behjælpelige.

Flinke og behjælpelige.

22. Juni 2026

Tusind tak for de 5 stjerner, Emilie! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder meget for os, at du oplevede os som flinke og behjælpelige. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at vi kunne hjælpe.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover, og du er altid velkommen, hvis du får brug for os igen.

**Danmarks Expressen ApS**

12 ⭐️ stjerner ⭐️

12 ⭐️ stjerner ⭐️
De er effektive, påpasselige og venlige. Tak for en super flytning. Jeg kan varmt anbefale Danmarks Expressen - FlytKbh.

17. Juni 2026

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse – og for de **12 stjerner!** ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os utroligt meget, at I oplevede vores team som effektive, påpasselige og venlige. Vi gør os umage for, at hver flytning bliver en tryg og god oplevelse, så det betyder meget at få sådan en tilbagemelding.

Tusind tak for anbefalingen og for tilliden til **Danmarks Expressen. Vi ønsker jer alt det bedste i jeres nye hjem, og vi står selvfølgelig klar, hvis I får brug for os igen.

**Danmarks Expressen ApS **

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og rigtig god service

Hurtig og rigtig god service, service helt i top og venlige flyttefolk , kan klart anbefales 🙏🤗

10. Juni 2026

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplevede hurtig og professionel service, og at vores flyttefolk gjorde et godt indtryk. Vi sætter en stor ære i at levere en tryg og effektiv flytning fra start til slut.

Tusind tak for din varme anbefaling – den betyder rigtig meget for os. Vi ønsker dig alt det bedste i dit nye hjem og står selvfølgelig klar, hvis du får brug for os igen.

**Danmarks Expressen ApS **

Flytning fra Norge til Danmark

Danmarks Expressen hjalp os med at flytte for vores far, fra Norge til Danmark.
De er super effektive og meget løsningsorienteret.
Op til flytningen var der er super fin og afslappet kommunikation, og da selve flytningen skulle ske, skete det med et snuptag.
Danmarks Expressen har min og min families varmeste anbefalinger, og jeg kan sagtens forstå, at Chatgpt anbefaler dem som de helt rigtige til en flytning mellem Norge og Danmark.

2. Mai 2026

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse, Glenn – og for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os utrolig meget, at I havde en god oplevelse med flytningen fra Norge til Danmark. Internationale flytninger kræver god planlægning og tæt kommunikation, så det betyder meget for os at høre, at både processen op til flytningen og selve udførelsen levede op til jeres forventninger.

Det er en ekstra stor anerkendelse, at I vil anbefale os til andre, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at gøre jeres fars flytning så tryg og problemfri som muligt.

Tusind tak for tilliden – vi ønsker jer og jeres far alt det bedste, og står naturligvis klar, hvis I får brug for hjælp igen.

**Danmarks Expressen ApS**

Service uden lige

Service uden lige. Vi fik leveret en sofa fra Norge til Aarhus med kort varsel, og Benjamin var både hjælpsom og løsningsorienteret gennem hele forløbet. Vi var opdaterede hele vejen og vi blev hjulpet gennem hele processen (told, moms og andet papirarbejde) - og så kom sofaen hurtigt hjem til os. Alt sammen til en god pris. Kan kun anbefale at flytte med Danmarks Expressen!

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget, at I var tilfredse med hele forløbet. Vi ved, at transport mellem Norge og Danmark kan virke uoverskuelig med told, moms og papirarbejde, så vi gør meget ud af at guide vores kunder hele vejen og finde de bedste løsninger.

Tak for de pæne ord om både servicen, kommunikationen og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at I følte jer godt informeret fra start til slut – og at sofaen kom sikkert frem til Aarhus.

Tusind tak for anbefalingen og for tilliden til **Danmarks Expressen**. Vi står naturligvis klar, hvis I får brug for hjælp igen.

**Benjamin & resten af teamet hos Danmarks Expressen ApS**

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle have fragtet en stor sofa…

Vi skulle have fragtet en stor sofa hjem fra norge, og Benjamin satsede både liv og lemmer for indsatsen. Som om intet mindre kunne gøre det. God pris, bedre service. Kan klart anbefales

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse, Rasmus – og for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Sikke nogle flotte ord – dem er vi virkelig glade for. Det var en fornøjelse at hjælpe med at få sofaen sikkert hjem fra Norge, og vi gør altid vores bedste for at finde en løsning, også når opgaven kræver lidt ekstra.

Tak fordi du fremhæver både servicen og prisen. Den kombination arbejder vi hver dag på at levere til vores kunder.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, at I får rigtig meget glæde af sofaen i mange år frem.

**Benjamin & resten af teamet hos Danmarks Expressen ApS**

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget imødekommende og flittige og…

Meget imødekommende og flittige og løsningsorienterede flyttefolk. Det gik som en leg. En meget behagelig flytning. Tak for det. I anbefales på det allerbedste. Tak til Jer
Kirsten Hajslund

Kære Kirsten
Tusind tak for din flotte anmeldelse – den sætter vi stor pris på 🙏
Det glæder os rigtig meget at høre, at flytningen gik som en leg, og at du oplevede vores team som både imødekommende og løsningsorienterede.
Hos os siger vi lidt for sjov, at vores flyttefolk arbejder så effektivt, at selv Chuck Norris ville være imponeret 😉
Tak fordi du vil anbefale os – det betyder virkelig meget.
Du er altid velkommen igen, hvis behovet opstår.
Hilsen
Chick Norris & mand 😉

København til Oslo

København til Oslo: Alt kom fram i god behold og til rett tid.

19. Dezember 2025

Kære Rolf
Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏
Det glæder os at høre, at alt kom frem i god behold og til aftalt tid. Det er præcis det, vi arbejder for hver dag.
Hos os siger vi med et smil, at når Chuck Norris ikke selv flytter, så ringer han til os 😉
Du er meget velkommen igen, hvis behovet opstår.
Chuck Norris & Mand
Danmarks Expressen 🚛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med Danmark ekspressen…

Veldig fornøyd med Danmark ekspressen hjelp med flytting fra København til Oslo! God service og kommunikasjon.

19. Dezember 2025

Tusen takk for den fine anmeldelsen, Julie 🙏
Vi er veldig glade for å høre at du var fornøyd med både servicen og kommunikasjonen i forbindelse med flyttingen fra København til Oslo.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss igjen dersom du får bruk for hjelp i fremtiden.

Vennlig hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, til tiden og tydelig kommunikation. Kan godt anbefale til flytninger fra Norge til Danmark.

29. November 2025

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god service, tydelig kommunikation og levering til tiden.
Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med flytningen fra Norge til Danmark.

Skulle du få brug for hjælp igen i fremtiden – eller kende nogen der skal flytte over grænsen – er du altid meget velkommen hos os.

⭐️ 5/5 Stjerner

⭐️ 5/5 Stjerner

Min mormor skulle have flyttet nogle ting fra hendes brors hus i Norge til Danmark, og Danmarks Ekspressen klarede det hele helt uden problemer. Super god kommunikation, fair pris, og alt kom frem præcis som det skulle.

En flytning der gik som smurt. Kan varmt anbefales! 🚚✨

6. November 2025

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏
Det glæder os meget at høre, at flytningen for din mormor forløb helt problemfrit, og at både kommunikationen, prisen og leveringen levede op til forventningerne.

Tak for anbefalingen – og I er altid velkomne til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe fremover.

Kjempegod opplevelse

Jeg brukte Danmarks Expressen da jeg skulle flytte fra Aarhus til Trondheim. Alt gikk meget fint. Mine ting blev godt ivaretatt, og jeg fikk god informasjon og oppfølging fra Benjamin.
Vil absolutt bruke dem igjen, og de anbefales :)

13. Oktober 2025

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🙏
Det er veldig hyggelig å høre at flyttingen fra Aarhus til Trondheim gikk bra, og at du følte deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Vi setter stor pris på at du fremhever oppfølgingen – og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt igjen dersom du får behov for hjelp i fremtiden.

Vennlig hilsen

Excellent and reliable service

Excellent and reliable service! Ben and his team moved my stuff from Uppsala to Copenhagen, were completely transparent and clear about every aspect of the move, and were fun to hang out with as well. Highly recommended.

9. August 2025

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Thank you very much for the great review 🙏
We’re really happy to hear that you had an excellent experience with your move from Uppsala to Copenhagen, and that you appreciated both the transparency and the atmosphere during the job.

Thank you for the recommendation – you’re always welcome to contact us again in the future.

Kind regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse med Danmarks…

Rigtig god oplevelse med Danmarks Expressen omkring et flyttelæs fra Oslo til Malmö – hurtig leveringsmulighed, venlig service, tæt opfølgning hele vejen og alt leveret til tiden. Kan varmt anbefales.

9. August 2025

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏
Det glæder os meget at høre, at flytningen fra Oslo til Malmö forløb som aftalt, og at både leveringstid, service og opfølgning levede op til forventningerne.

Tak for anbefalingen – og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe fremover.

Danmarks Expressen ApS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr