De fiets werd zeer snel geleverd. De wachttijd was precies zoals de webwinkel had aangegeven. De fiets arriveerde gemonteerd, rijklaar en in perfecte staat, zonder krassen, deuken of beschadigingen. D... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
8 april een "laatste kans" (model van vorig jaar) fiets besteld die binnen 12 werkdagen bezorgd zou worden. Toen ik zelf belde na 12 dagen waar mijn fiets bleef werd me verteld dat ze al vanaf 9 ap... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn mountainbike krijgt altijd een grondige beurt bij Cubestore Leersum. Word altijd prettig geholpen. Er wordt ook eerlijk gezegd wat vervangen moet worden en wat nog wel even mee kan.
Unternehmen hat geantwortet
CUBE Stores Nederland is jouw specialist in CUBE fietsen, e-bikes, kleding en een breed assortiment andere producten van het toonaangevende merk CUBE. Bezoek onze online winkel op cubestores.nl en ontdek alles wat je nodig hebt voor je volgende fietsavontuur. Of je nu een mountainbike, trekkingfiets of e-bike zoekt, bij CUBE Stores ben je aan het juiste adres. Onze webshop biedt een ruim aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires die je 24/7 kunt bestellen, het hele jaar door. Let op: de beoordelingen op Trustpilot zijn uitsluitend bedoeld voor onze online webshop en niet voor onze fysieke winkels.
James Wattweg 12-14, 3133KK, Vlaardingen, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 77 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Wij hebben de Cargo fiets van cube mogen ontvangen en wij zijn enorm enthousiast! Goede communicatie, fiets super snel geleverd en helemaal in elkaar gezet, na de levering ook nog goed contact met het cube team. Van ons een dikke 10!

Antwort von cubestores.nl
Recent 2 Cube Nuroads online besteld en zeer tevreden over de levering en het oplossen van een probleem met 1 van de fietsen. Kan Cubestore in Schimmert wat van leren, daar ben je niet welkom met een online gekochte Cube. Fijn contact gehad met zowel Jens als Luke. Luke heeft moeite gedaan om de 2e fiets die in eerste instantie uitverkocht was alsnog te leveren. Super!

Antwort von cubestores.nl
Zeer tevreden over mijn ervaring met CUBE Stores Nederland. Ik ben vanaf het eerste moment goed geadviseerd en het contact verliep erg prettig en persoonlijk.
De fiets werd perfect rijklaar geleverd en de service was top. Ook werden de accessoires gratis gemonteerd.
Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig advies, fijne service en een kwalitatieve fiets.

Antwort von cubestores.nl
Sinds kort heb ik de CUBE Trike en ik ben er ontzettend blij mee! Ik ben overgestapt van een ander merk,de kwaliteit en afwerking van de fietsen van CUBE gaven voor mij echt de doorslag om deze overstap te maken.
Daarnaast ben ik enorm prettig geholpen en goed geadviseerd tijdens het hele proces. Je merkt aan alles dat er veel passie en kennis binnen het bedrijf aanwezig is. De levering verliep snel en inmiddels kan ik me al bijna niet meer voorstellen zonder deze fiets op pad te gaan.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, comfort en uitstekende service!

Antwort von cubestores.nl
Bestelling onvolledig geleverd ( 2 van de 3 producten) zonder verklaring ( formulier/ mail oid). Je krijgt uberhaupt geen verzendbevestiging. Gemaild en na een week nog geen antwoord, telefonisch niet bereikbaar, wordt je naar de mail verwezen ivm drukte. Op de website zie ik dat mijn bestelde product online niet op voorraad is, dat was het wel toen ik het bestelde. Geen idee of en waneer het nog geleverd wordt. Slechte communicatie/ bereikbaarheid.
Aanvullend: CSR-33409 ook te vinden in onderwerp mail, gaat om de carrier Basket. Wanneer kan ik deze verwachten?

Antwort von cubestores.nl
Onlangs heb ik via de webshop diverse artikelen aangeschaft, waaronder een ACID Mudguard, een ACID Kickstand en een RFR Chain Checker. Alle producten voldeden volledig aan mijn verwachtingen en waren netjes verpakt geleverd.
Wat mij daarnaast erg positief opviel, was de snelle levering. De belofte “Vandaag besteld, morgen in huis” werd daadwerkelijk waargemaakt. Een fijne webshopervaring waar ik zeer tevreden op terugkijk.

Antwort von cubestores.nl
Op 12 en 13 April 2 mountainbikes de website van Cube besteld. Beide fietsen waren op dat moment op voorraad met een levertijd tussen de 7 en 9 werkdagen.
Fijn dacht ik, over 3 weken Meivakantie, en mijn partners verkaardag. Dat komt goed uit. 1 fiets als verjaardagscadeau voor mijn partner, en lekker een paar dagen eropuit met de nieuwe fietsen.
Helaas….. de Mei vakantie inmiddels om, alsook de verjaardag van mijn partner.
Geen fiets voor de verjaardag, en niet weg kunnen gaan met de nieuwe fietsen die eigenlijk wel geleverd moesten worden volgens de informatie die bekend was ten tijde van bestellen.
De fiets bestellen is prima, je krijgt mooi een bevestiging in de mail.
Maar daarna heb je pech, geen verdere informatie over de verwachting.
De klantenservice is onbereikbaar, zowel dagelijks bellen, als ook diverse mailtjes waarop geen enkele reactie volgt!
Inmiddels is 1 fiets geleverd, van de 2e bestelde fiets ontbreekt nog elk spoor….
Terwijl beide fietsen gewoon op voorraad waten ten tijde van de bestelling.
En dat is net de fiets die als verjaardags cadeau bedoeld was.
Nogmaal ben ik niet van de reviews schrijven, maar de klantenservice van Cube is op dit moment echt dramatisch en dat moet ik toch even kwijt, aangezien de dagelijks gebeld wordt, maar niemand opneemt. En de mails onbeantwoord blijven.
Graag hoop ik via deze weg toch nog op een antwoord of oplossing, aangezien de vakantie en verjaardag teleurstellend en anders gelopen zijn door het uitblijven van een levering van de fiets.

Antwort von cubestores.nl
Onlangs heb ik een Cube Kathmandu Hybrid comfort pro gekocht bij de webwinkel van Cube Stores. Bij levering bleek er helaas een onvolkomenheid aan de fiets te zitten, wat natuurlijk even schrikken was bij een nieuwe fiets.
Dit is echter ontzettend netjes en professioneel opgelost. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan door Luuk. Hij nam de tijd voor mijn vragen en reageerde ook per e-mail erg vlot en behulpzaam. Het is fijn om te merken dat een bedrijf niet alleen goede producten verkoopt, maar ook klaarstaat voor de klant als er eens iets misgaat.
Ik ben ontzettend blij met de afhandeling en natuurlijk met mijn prachtige fiets. Een aanrader!

Antwort von cubestores.nl
Oktober 2025 een Cube Agree gekocht, begin december wegens terugroepactie Voorvork terug, tot op heden nog steeds geen fiets. Ik begrijp best dat cubestores afhankelijk is van Cube, maar enige vorm van verwachtingsmanagement ontbreekt. Laatste contact was vorige week waarin mij is verteld dat de vorken binnen zijn maar ze afhankelijk zijn van handjes in de werkplaats. Ik wacht al 5 maanden! ik mag hopen dat mijn fiets voorrang krijgt. Voor je het weet is dit seizoen weer voorbij en fiets ik in de zomer van 2027 met een fiets uit 2025 waar niet eerder op is gefietst. Ik wil een oplossing en anders mijn geld terug.
UPDATE: inmiddels inderdaad cubestore gesproken, begrijpelijk zijn zij afhankelijk van Cube, mijn fiets wordt deze week geleverd.

Antwort von cubestores.nl
Slecht levert niet volgens afgesproken tijd
Zeeeeer slecht bereikbaar telefonisch als per mail!!
Schade fiets geleverd !!
2 weken naar mail hierover eindelijk bericht en een medewerker
Schaamde zichzelf hoe dit is gegaan hij heeft mij daarna wel geholpen!

Antwort von cubestores.nl
Eind 2025 deze fiets gekocht. Vanwege terugroepactie op voorvork nog steeds geen fiets ontvangen, terwijl de vorken al een paar weken bij de CubeStores liggen. Zelf continue achteraan moeten bellen en mailen om een update te vragen. De afgelopen 2 weken niet meer bereikbaar, niet op mail en telefoon. Het is inmiddels 8 mei en tot op heden geen fiets! Ik hou er steeds meer rekening mee dat die nooit geleverd gaat worden.

Antwort von cubestores.nl
Bedankt aan Lindy van de klantenservice om te zorgen dat mijn fiets voor mijn vakantie binnen is gekomen!

Antwort von cubestores.nl
Op 16 april een fiets besteld die volgens de website op voorraad was. Daarna een bericht gekregen 2 weken later met de strekking dat de fiets niet op voorraad was. Voor niets 2 weken gewacht en het geld was natuurlijk ook al afgeschreven. Sindsdien geen contact meer kunnen krijgen met Cube. Het zullen mogelijk prima fietsen zijn maar de klantenservice en website van deze partij zijn waardeloos. Ik kan dus niemand aanraden om hier te bestellen.

Antwort von cubestores.nl
Ik weet niet eens meer waar ik moet beginnen…..
Dure fiets gekocht via de webshop, beschadigd geleverd (krasschade op het achter spatbord.) Dit kan gebeuren, oplossing duurde even… maar ach, uiteindelijk is de fiets opgehaald door hetzelfde koeriersbedrijf (als levering) ter reparatie. Duur van de reparatie volgens de klantenservice? Een week. Dit was op 8 april 2026. Geen bewijs van ophalen, geen bericht dat ie aangekomen was bij Cube, geen voortgangsbericht, geen bericht dat ie klaar was, geen bericht dat ie weer terug was onderweg naar mij. Uitkomst, na een week… geen fiets terug.
Dan wil je de klantenservice bellen. Daar krijg je standaard geen gehoor. Na 2,5 minuut gaat de telefoon over op voicemail, daarna moet je de verbinding verbreken. Dagen geprobeerd, zonder resultaat. Op 1 dag, 16 april 2026, was ik het zo zat dat ik 9x a 2,5 minuut per keer achter elkaar gebeld heb. Je raad het al…. Geen gehoor. In het ondertussen e-mail, geen reactie of als er een reactie kwam, was het geen oplossing. Officiële klacht ingediend per e-mail. Geen reactie. Uiteindelijk overgegaan tot Ingebrekestelling met een reageertermijn van 3 dagen. Je raad het al, geen reactie. Gewoon een Cube winkel gebeld. Die in Vlaardingen. Aardige medewerker en vertelde dat ze zelf ook geen contact krijgen met het hoofdkantoor en alles via Teams regelen met het stellen van vragen. Meestal krijgen zij met 2 dagen antwoord. Nou ja, als klant nog niet meegeholpen natuurlijk… dus voornemens om aangifte te doen bij de politie van verduistering van de fiets.
Tot 4 mei. Toen was er eindelijk contact. Als klap op de vuurpijl bleek er de hele maand niets met de fiets te zijn gedaan. Goh, wat verrassend. Kennelijk was er geen nieuw spatbord om zodoende de beschadigde te vervangen. Men wist ook niet meer wat er precies mis mee was. “Gelukkig” waren er wel een aantal dingen aangedraaid die los zaten, alleen dat probleem was mij niet bekend dus het was ook niet mijn klacht. Vroeg me eigenlijk meer af of we het wel over dezelfde fiets hadden. Dus wat doe je als bedrijf als je geen service kan/wil verlenen? Dan koop je het en daarmee de klant af. Dus 200 euro korting ter compensatie aangeboden gekregen en de volgende dag zou de fiets retour komen.
Het is inmiddels 5 mei. Mijn fiets zou vandaag terugkomen met nog steeds de beschadiging. Aangezien het vertrouwen dusdanig een dieptepunt heeft bereikt had ik me op een aantal scenario’s voorbereid, namelijk:
- verkeerde fiets terug,
- wel de juiste fiets maar met meer beschadigingen erop dan eraf,
- of er komt helemaal geen fiets.
Nou je raad het al, er komt vandaag geen fiets. Ik heb vanochtend het koeriersbedrijf gebeld (Focus Koeriers) waar Cube zaken meedoet. Zij hebben geen order ontvangen. Dus toch vanochtend maar weer tegen beter weten in Cube proberen te bellen, gesloten om 8.30u maar volgens het bandje te bereiken na 9.00u. Dus vandaag na 9.00u inmiddels alweer 8x proberen te bellen. Zonder resultaat. Na 2,5 minuut krijg je de Voicemail en begint alles gewoon weer van voor of aan. Wauw…….
Conclusie is dus nog steeds: geen fiets, geen oplossing, geen contact.
Heb nog wat reviews zitten lezen en ook wat de standaard reactie van Cube erop is. Nou, laat die reactie maar zitten. Dat standaard antwoord over de herkenning van verminderde bereikbaarheid en dat men hun best doen om het snel op te lossen werkt 1x, misschien 2x….. maar daarna houdt wel een keer op. Hele belevenis van een nieuwe fiets omzeep geholpen. Opzich ook knap als je dat als bedrijf voor elkaar krijgt. Had achteraf gezien dat geld nog beter in de fik kunnen steken, had ik er in ieder geval nog lol van gehad in de (mei)vakantie. Kortom, koop geen Cube… zolang je een huis-tuin-en-keuken-dingetje hebt en je bent niet van hen afhankelijk.. prima. Maar zodra je service nodig hebt, ben je als klant echt hè-le-maal nergens. Kansloos.

Antwort von cubestores.nl
Goed bereikbare en klantvriendelijke klantenservice. Had een probleem waarbij niet alle producten geleverd waren. Hebben ze heel netjes en snel opgelost, inclusief excuus en extra presentje! Top winkel!

Antwort von cubestores.nl
Fiets zonder krassen geleverd door vriendelijke man, helaas te laat wegens drukte en onderbezetting, er zat geen gebruiksaanwijzing bij, dat moet ik op internet zoeken maar daar staan geen basisbeschrijving in.

Antwort von cubestores.nl
Online een fiets gekocht. Nu wil ik gebruik maken van mijn wettelijke garantie termijn. Ivm een voorvork die niet deugd. Maar klantenservice is onbereikbaar. Zowel mijn mails als telefoontjes blijven sinds 27 maart onbeantwoord.

Antwort von cubestores.nl
Werkelijke schoenmaat komt niet overeen met de op de schoen vermelde maat.
Na terugsturen van de schoenen duurde het 4 weken, telefoontjes en emails, voordat het geld werd teruggestort.

Antwort von cubestores.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.