Coriolan Bewertungen 366

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verigheta a fost liveat la termenul comunicat la momentul efectuării comenzii. Este foarte frumos realizată, cu atenție la detalii, iar ambalarea a fost făcută cu multă grijă. Se vede clar profesional... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MINUNATE! Sunt tot ce ne-am dorit. Am inceput cu un mail catre Coriolan si am finalizat printr-o experienta extraordinara. Am primit raspuns la toate intrebarile mele si suport din partea lor. Am ale... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produsele sunt de calitate, prețurile sunt corecte, nu cele mai ieftine dar nici nu te împing la magazinul din colț. Multe lucruri le pot modifica designerii. Sunt și lucruri pe care le refuză deși pa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produsele au venit într-un timp foarte scurt și exact când a fost preconizat, prețul este unul foarte corect și cu mult mai mic decât de la alți producători. Produsele sunt foarte calitative, superbe... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Juweliergeschäft
  2. Schmuckdesigner
  3. Schmuckgraveur
  4. Schmuckreparaturservice

Vom Unternehmen geschrieben

Brandul Coriolan s-a născut din dorința și ambiția de a putea oferi verighete, inele de logodnă și bijuterii de o calitate superioara și la un preț competitiv cuplurilor care hotărăsc să-și unească destinele. Din 1996, Coriolan este „Făurar de Fericire”, un artizan care a dat mereu valoare diamantelor și bijuteriilor din aur. Îmbinând tradiția și experiența, Coriolan și-a îndeplinit cu promptitudine promisiunile față de peste 150.000 de cupluri care s-au bucurat de inelele de logodnă și de verighetele făurite la Iași.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superb! I recommend with confidence.

Superb, quality products, fast delivery, clear and reliable information

2. April 2025

Antwort von Coriolan

Mulțumim mult pentru apreciere! 💛 Ne bucurăm că ați fost mulțumit(ă) de calitatea produselor, livrarea rapidă și comunicarea clară. Ne dorim ca fiecare experiență Coriolan să fie la fel de plăcută și vă mai așteptăm cu drag ori de câte ori aveți nevoie de o bijuterie specială! ✨

Foarte mulțumită!

Foarte mulțumită!
Livrare rapidă!

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru apreciere! 💖 Ne bucurăm că ați avut o experiență plăcută și că livrarea a fost rapidă. Să purtați bijuteria cu drag! ✨

superba bijuteria !

Brosa este superba, ambalata frumos, timpul de livrare a fost scurt ! Sunt foarte incantata !Multumesc!

5. März 2025

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase! 💖 Ne bucurăm că broșa v-a încântat și că livrarea a fost rapidă. Să o purtați cu drag! ✨

5(meritat din plin!)/5

Sunt clienta a magazinului de multi ani si in toata aceasta perioada totul a fost perfect: personal calificat, amabil, termene de livrare respectate intotdeauna, intretinere bijuterii gratuita. Este prima data cand comand de pe magazinul online. Vineri am comandat, cu rugamintea livrarii rapide, marti am primit coletul. Impecabil impachetat! Iar bijuteria comandata spre a fi oferita cadou e atat de frumoasa incat n-am putut sa ma despart de ea si am pastrat-o! Au produse pt toate gusturile si pt toate buzunarele, iar preturile sunt bune.

3. März 2025

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru fidelitatea și încrederea acordată de-a lungul anilor! 💖 Ne bucurăm enorm că experiența de cumpărare online a fost la fel de plăcută ca și cea din magazin și că bijuteria v-a cucerit atât de mult încât ați ales să o păstrați. Sperăm să vă bucurați de ea și vă așteptăm cu drag și cu alte ocazii! ✨

Recomand din suflet

Recomand Cu mare drag această bijuterie, verighetele noastre au ajuns în timp foarte util și sunt pe placul nostru

29. Juli 2024

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru recomandare și pentru încrederea acordată! ✨ Ne bucurăm că verighetele au ajuns la timp și că sunt exact așa cum vi le-ați dorit. Să le purtați cu drag și să aveți o căsnicie plină de fericire! 💖

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Am comandat o pereche de verighete sunt…

Am comandat o pereche de verighete sunt foarte mulțumită de promptitudine și calitate va mulțumesc eu va dau 1000 de stele ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase! Ne bucurăm că verighetele v-au adus bucurie și că experiența cu noi a fost pe măsura așteptărilor. Să le purtați cu drag și să aveți o căsnicie minunată! ❤️

Great value for money

Excellent products, great delivery

Antwort von Coriolan

Thank you for your kind words! We're delighted to hear that you’re happy with our products and delivery. We appreciate your support and look forward to serving you again! 💛

Excellent

One of the best shopping experiences and customer service I encountered! Thank you!

Antwort von Coriolan

Thank you so much for your wonderful feedback! We're thrilled to hear that you had such a great shopping experience with us. Your satisfaction means the world to our team! 💛 We look forward to serving you again in the future! ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The jewelry is absolutely beautiful

The jewelry is absolutely beautiful. To be honest, they are more extraordinary in reality then the site photos.
Also, the Coriolan service was very professional and fast.

Antwort von Coriolan

Thank you so much for your wonderful feedback! 💖 We're thrilled to hear that you love the jewelry and that it exceeded your expectations in person. It’s also great to know that our service met your standards. We truly appreciate your support and look forward to serving you again!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We recomand to buy from Coriolan

Everything was great,your people was very kind and we appreciate their support

25. Februar 2025

Antwort von Coriolan

Thank you for your kind words! 😊 We're delighted to hear that you had a great experience and that our team could assist you. We truly appreciate your support and look forward to serving you again in the future!

Tot ce ne-am dorit

Tot ce ne-am dorit. Profesionalism de la alegerea verighetelor până la livrare. Multumim!

24. Februar 2025

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru apreciere! Ne bucurăm că v-am putut oferi exact ceea ce v-ați dorit și că ați avut o experiență plăcută alături de noi. Să purtați verighetele cu drag și să aveți o căsnicie plină de iubire!

Verighete

Recomand! Comunicație foarte bună iar verighetele comandate au sosit perfecte!

3. Februar 2025

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru recomandare și pentru cuvintele frumoase! Ne bucurăm că ați avut o experiență plăcută și că verighetele au fost exact așa cum v-ați dorit. Vă dorim momente de neuitat alături de ele și vă așteptăm cu drag și la următoarele comenzi!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sunt foarte multumita de verighetele pe…

Sunt foarte multumita de verighetele pe care le-am primit. Recomand!

31. Januar 2025

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim mult pentru recenzie și pentru recomandare! Ne bucurăm enorm că sunteți mulțumită de verighetele alese. Vă dorim clipe minunate alături de ele și vă așteptăm cu drag și pe viitor!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Urata

O experiență nu tocmai plăcută!

6. Februar 2025

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru feedback! Ne pare rău să aflăm că experiența dumneavoastră nu a fost pe măsura așteptărilor și ne cerem scuze pentru eroare intervenită pe site-ul nostru. Cu ajutorul dvs. am reușit să identificăm problema și în momentul de față site-ul funcționează corect.

Sperăm totuși că ne veți mai acorda o șansă în viitor și noi vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută!

Produse calitative

Produse calitative, preturi accesibile.

6. Februar 2025

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru recenzie și pentru aprecierea produselor noastre! Ne bucurăm că ați găsit calitatea dorită la prețuri accesibile. Vă așteptăm cu drag și la următoarele cumpărături!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

First buying experience from you

Your contact person was very helpfull with all the details which I needed. I could say also that the flower pendant is much more beautiful comparing with photos. It was a pleasure buying from you. Thank you!

30. Januar 2025

Antwort von Coriolan

Thank you so much for your wonderful feedback! We’re thrilled to hear that you had a pleasant experience and that the flower pendant exceeded your expectations. We’re glad our team was able to assist you with all the details you needed. It was a pleasure having you as our customer, and we look forward to serving you again in the future!

Cercei bebe

Cercelușii fetiței au venit foarte frumos ambalați, cu atenție deosebită la detalii. Mi se par cam mici, dar pentru urechiușele ei sunt exact ce trebuie.

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia dumneavoastră și pentru încrederea acordată! Ne bucurăm că cercelușii au fost pe placul fetiței și că ambalajul a fost apreciat. Dimensiunea lor este gândită special pentru cei mici, astfel încât să fie confortabili și potriviți. Vă așteptăm cu drag și pe viitor pentru alte comenzi!

Minunate modele

Minunate modele. Promptitudine. Livrare rapidă.

8. Januar 2025

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia dumneavoastră! Ne bucurăm că modelele noastre v-au impresionat și că ați fost mulțumiți de promptitudinea și rapiditatea livrării. Aprecierea dumneavoastră înseamnă mult pentru noi și ne motivează să oferim mereu servicii de calitate. Vă așteptăm cu drag și cu alte comenzi!

Produse cu design deosebit

Produse cu design deosebit, Atent lucrate.
ambalare excelentă si prețuri corecte

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim pentru recenzia dumneavoastră și pentru aprecierea produselor noastre! Ne bucurăm că ați remarcat designul deosebit și calitatea lucrăturii, precum și atenția acordată ambalării. Feedback-ul dumneavoastră ne încurajează să menținem aceleași standarde ridicate. Vă așteptăm cu drag și cu alte comenzi în viitor!

Calitate exceptionala

Calitate exceptionala, atentie la detalii si preturi foarte bune. Va multumesc!🙏

Antwort von Coriolan

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia dumneavoastră și pentru aprecierile atât de frumoase! Ne bucurăm că ați remarcat calitatea produselor noastre și atenția pe care o acordăm detaliilor. Suntem recunoscători pentru încrederea acordată și vă așteptăm cu drag și pe viitor.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr