Corefield
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Duurde erg lang voordat ik het artikel voor mijn moeder ontving. Het artikel bleek te klein, dus moet retour. Heb al een aantal keer gemaild naar hun support,... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fraud!!
Fraud!!! I had the same experience as others, ordered and paid and a tracking showing activity but it’s all fake. There was no attempt of delivery, I was home and I had other deliveries with no issues same time from other delivery companies. Zero response when contacting Corefield, no shipping company name given for contact. The order overview link in the email leads a random Russian YouTube clip.
Dit is een frauduleuze website
Dit is een frauduleuze website. Artikel besteld en betaald. Vervolgens krijg je een tracking waar de eerste dagen wel wat activiteit op te zien is, maar bij mij was het plots gedaan nadat het artikel in transport beschadigd was geraakt en terug naar de afzender moest gestuurd worden. Contact opnemen met Corefield is vergeefse moeite, want ze reageren gewoon niet. De Trustpilot recensies die je op hun website ziet zijn fake en ik heb Trustpilot hierop aangesproken, maat vanuit Trustpilot komt er geen reactie.
Misleidende informatie
Misleidende informatie. Ze hebben de verkeerde maat gestuurd en het allerergste: we hebben wel tien keer via de website en tien keer via de mail om een retourformulier gevraagd en kregen geen enkele reactie, terwijl je de producten binnen 14 dagen moet retourneren om je geld terug te krijgen. Oplichters, dus niet doen.
Reageren niet op emails en hun contact…
Reageren niet op emails en hun contact form.
Gezien bovenstaande niet mijn pakket ontvangen en geld kwijt
Artikel slechte kwaliteit, retour onmogelijk
Na weken kreeg ik sloffen binnen die totaal niet de kwaliteit hadden die beloofd was. Het bleek een artikel van een goedkope Aziatische website, duur verkocht door Corefield. Geen reactie op mijn herhaalde vraag om een retourformulier. Niet kopen bij Corefield!
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf
Heb al een aantal keer gemaild naar hun support, maar tot op heden geen enkele reactie.
Ze vermelden ook geen telefoonnummer, dus je kunt ze telefonisch niet bereiken.
Mijn advies, hier niets kopen!!
Sloffen besteld nu moet ik voor douane…
Sloffen besteld nu moet ik voor douane betalen ik heb de mail niet geopend
Vertrouw deze site niet de eerste keer dat ik ben opgelicht zij reageren nergens op weg 50,00
Pullover besteld na 3 weken kwam een…
Pullover besteld na 3 weken kwam een ander artikel .
De klantenservice reageert niet op mail en retourneren kan ook niet . Koop hier nooit iets!,,
Grote oplichters!!!
Wat een kl@te bedrijf reageren nergens op en spullen zijn niet geleverd DUS NIKS KOPEN BIJ HUN!!!!!
COREFIELD levert niet
COREFIELD : Onbetrouwbare website, leveren niet, geen mogelijkheid tot contact, je kunt weliswaar een bericht te sturen maar daarop komt dan geen reactie. Je bent gewoon je geld kwijt.
NIETS BESTELLEN HIER !!
Niet bestellen
Eind januari wat besteld. Tot op heden geen reactie of iets ontvangen. Meerdere mails gestuurd.
Is naar mijn mening een scam bedrijf
Is naar mijn mening een scam bedrijf. Gebruiken ook 17track als verzender. Staat ook overal als scam geregistreerd.
En adverteren met trustpilot hoge scores. Waarom dan nergens te vinden en allen op hun site?
3 weken geleden besteld en nog niks…
3 weken geleden besteld en nog niks ontvangen. Contact opgenomen via de website en geen reactie ontvangen. Vervolgens gemaild en geen reactie ontvangen. Ik denk dat dit de eerste keer gaat worden dat ik ben opgelicht. Eens moet de eerste keer zijn.
Product niet ontvangen en gemaild met…
Product niet ontvangen en gemaild met de vraag waar het blijft. Geen antwoord ontvangen. Bestel hier niks.
Wel betaald, niets ontvangen....
Bestelling geplaatst en betaald, maar nooit ontvangen. Geen reactie op diverse contactverzoeken. Diefstal kan dus ook zo..lelijk! Bah!
Product nooit ontvangen
Geen reactie
Outdoorschoenen besteld op 11 februari en naar aanleiding van de reviews contact met ze op te nemen.
Geen reactie dus en kan ook mijn bestelling niet volgen (error)...
Zou ze eerst grondig checken of dit geen nepsite is.
Retourneren kan hier niet
Nu al 10x om een retourformulier gevraagd en geen reactie, geen geld terug voor een lelijk en waardeloos product. Bestel hier nooit!
Nep website
Ik heb een bestelling gedaan maar heb er achteraf spijt van. De informatie op de website klopt niet ze bestaan vanaf 2024 en er staan reviews op van maanden gelegen. Ik kan mijn bestelling niet volgen ( Error 404) ik ben bang dat het een nep website is. Ik ben benieuwd of ik mijn bestelling nog krijg.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.