De site zelf is prima. Ik vind het alleen kwalijk dat veel partijen adverteren met functies die toch detavast/midlance of zelfs ronduit op detacheringsbasis zijn terwijl duidelijk de "alleen fre... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik maak nu zo'n 2,5 jaar gebruik van Freelance.nl. Al sinds 1985 werk ik als zelfstandige in de ICT en ik heb inmiddels aardig wat ervaring opgedaan met verschillende platformen. Uiteindelijk ben ik m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik gebruik freelance.nl om in contact te komen met intermediairs. De site werkt goed en is overzichtelijk. Vooral de mogelijkheid om een filter in te stellen en zo een seintje te krijgen bij nieuw gep... Mehr ansehen
Freelance.nl verbindt als marktleider al bijna 20 jaar freelancers aan organisaties. Op ons platform brengen we zoveel mogelijk verbindingen tot stand, zodat mensen echt gelukkig worden en organisaties sneller groeien. Alle freelancers en organisaties efficiënt verbonden!
Reyjkjavikstraat 1, 3543 KH, Utrecht, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
De site zelf is prima.
Ik vind het alleen kwalijk dat veel partijen adverteren met functies die toch detavast/midlance of zelfs ronduit op detacheringsbasis zijn terwijl duidelijk de "alleen freelance" filter aangevinkt is. Deze partijen worden door WetDBA al aardig in het zadel geholpen maar als ze dan ook nog eens de mogelijkheid hebben om ZZPers te misleiden en zodoende hun tijd te verdoen met luchtkastelen vind ik dat een kwalijke zaak.
Dit soort praktijken gaan ten koste van de goede naam van Freelance.nl

Antwort von Freelance.nl
Vroeger was dit echt een goed platform, maar nu heb ik honderden euro's betaald en krijg ik echt de slechtste on-serieuze freelancers die je je maar voor kan stellen.

Antwort von Freelance.nl
Het platform werkt op zich goed, maar de kwaliteit van de opdrachten holt achteruit. Het aanbod wordt overspoeld door recruiters en dubbele vacatures van grote partijen. Het lijkt er helaas op dat er vooral CV's verzameld worden; ik steek veel tijd in mijn reacties, maar hoor vervolgens helemaal niets meer. Geen reactie en geen afwijzing. Erg zonde van de tijd.

Antwort von Freelance.nl
Onze ervaring met Freelance.nl is zeer teleurstellend. Zodra het om betalingen gaat, staan ze paraat, maar op het gebied van service, meedenken of klantrelatie laten ze het volledig afweten. Alles draait om geld, niet om de klant. Ik zou dit platform absoluut vermijden.

Antwort von Freelance.nl
Platform voor dozenschuivers. Veel slechte ervaringen met partijen die actief zijn op Freelance.nl. Sommigen begeven zich onder verschillende namen op het platform. Algemene teneur is dat het platform niets doet aan kwaliteitscontrole en toegang van deelnemers. Bespaar jezelf een betaald lidmaatschap. Er zijn legio andere opties die gratis zijn.

Antwort von Freelance.nl
Ik heb in de afgelopen periode meerdere keren (±11) gereageerd op opdrachten, waarvan sommige een zeer hoge match hadden. In veel gevallen blijven reacties simpelweg openstaan, zonder terugkoppeling.
Wat ik lastig vind, is dat recruiters niet reageren op inhoudelijke vragen en dat dezelfde opdrachten via meerdere kanalen tegelijk worden aangeboden. Dat geeft weinig vertrouwen in de daadwerkelijke opvolging.
Na twee kwartalen betalen heeft dit helaas niet geleid tot een serieus gesprek of concrete bemiddeling. Dat is teleurstellend en niet wat ik verwacht had van een betaald platform.
Ik plaats deze review vooral om dit beeld te delen, omdat ik vermoed dat meerdere zzp’ers hier tegenaan lopen.

Antwort von Freelance.nl
De website zit vol met niet-zzp opdrachten en doorstuur.

Antwort von Freelance.nl
Ik heb voor mijn eerste zoektocht naar de juiste developer voor mijn project zoveel goede aanmeldingen van applicanten gekregen, dit binnen enekele dagen. Super!

Klantenservice is goed.
Na 2 jaar heeft het geen projecten voor me opgeleverd. Een paar gesprekken. Dus veel werk voor niets.
Ze hadden me na een jaar ook een goedkoper abonnement aan kunnen bieden. Als je eenmaal een project hebt, is de abonnementsprijs niet meer belangrijk

Antwort von Freelance.nl
Gemakkelijk inschrijven en zoeken naar een potentiele interimopdracht.

Antwort von Freelance.nl
Ik had een vraag gesteld op de website en ik werd de volgende dag gebeld en ook gemaild met de oplossing. Directe en snelle service !!

Antwort von Freelance.nl
Prima website, leuke opdrachten en veel response. Daar zit leven in. Ga zo door.

Antwort von Freelance.nl
Top platform! Meerdere opdrachten gehad via deze weg. Goede en snelle communicatie.

Antwort von Freelance.nl
Er werd duidelijk gecommuniceerd over het probleem en er werd snel een oplossing aangereikt en uitgevoerd.

Antwort von Freelance.nl
Zeer tevreden over de werking van freelance.nl
Goed in de communicatie, vriendelijk in de omgang. Op korte tijd veel connecties gemaakt en persoonlijke afspraken ingepland. Aanrader!

Antwort von Freelance.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.