CoolCurl.nl Bewertungen

TrustScore 3 von 5

3.0

In het verleden waren bestellingen in orde. Bij de bestelling laatst is er een verkeerd product geleverd. Mails gestuurd, meerdere keren via chat op de website aangegeven. Geen reactie over hoe dit... Mehr ansehen

Zondag middag een bestelling geplaatst, puur omdat er stond vandaag besteld is morgen in huis. Het is nu donderdag en helaas nog niks gezien. Bestelling 14235 Update: pakket is zaterdag thuis geko... Mehr ansehen

Ik heb bij Coolcurl via BOL[punt]com Eco Styler Styling Gel (zwarte pot - Eco Protein – extra sterk) besteld, omdat het grootste formaat voor een “aantrekkelijke” 10,88€ werd aangeboden. Helaas kreeg... Mehr ansehen

1. Kosmetikgeschäft

"CoolCurl.nl" biedt een enorme selectie van de beste haarproducten voor elk type krul, spiraal, golvend of steil haar om je haar er elke dag fantastisch uit te laten zien en aanvoelen - van sulfaatvrije shampoos en diepe conditioners, tot ontwarrende middelen en kroezen afwerkingsproducten. Natural haar producten voor iedereen voor een hele scherpe prijs

Akzeptabel

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Gewoon Top…

Gewoon Top…
Gummy wax besteld op CoolCurl.. scherpe prijzen. Website duidelijk, ruime keuze en snel verzonden.. Dag later binnen dus gewoon top.. 👍👍

4. August 2025

Geld niet terug na 5 dagen wachten

Ik heb iets terug gestuurd 5 dagen gewacht en niet ontvangen daarna heb ik de site gebeld en zeggen ze niks

21. Januar 2025
CoolCurl.nl-Logo

Antwort von CoolCurl.nl

Bedankt voor uw bericht.
We begrijpen dat het vervelend is dat u het retourbedrag nog niet heeft ontvangen.

Zou u ons alstublieft het retourbewijs of de track & trace van de zending kunnen sturen? Dan kunnen wij direct nakijken waar het pakket is gebleven en het bedrag zo snel mogelijk aan u terugbetalen.

Onze excuses voor het ongemak. We lossen dit graag zo snel mogelijk voor u op

Andere versie ontvangen dan afgebeeld

Heb een bestelling geplaatst voor 3 producten - twee daarvan stonden anders afgebeeld dan wat ik heb gekregen. Waarvan één een kleinere versie is dan ik dacht dat ik zou krijgen. Heb gemaild om te vragen hoe we dit konden oplossen en hier geen reactie meer op gekregen. Niet echt netjes, zal hier niet weer bestellen.

23. November 2024

Heel slecht

Heel slecht. Ze reageren nergens op. Wilde een wijziging maken in mijn bestelling direct na plaatsen bestelling, staat op de website dat dat gewoon mogelijk is. Overal waar mogelijk contact geprobeerd op te nemen, nergens antwoord gekregen. Bestel hier niet !! Kijk liever verder naar een andere site. Ik bestel hier NOOIT meer.

Update: is opgelost, maar zou er niet weer bestellen.

8. August 2024

Excellent service

Excellent service

Good comunication: Something really good with them is that they assist you by phone and solve any problem with their website also they always sent me emails about the status of my order.

Quick Delivery: I made the purchase July 10th and I received my products July 12th.

I will definitely buy again in this website.

12. Juli 2024

Geen oplossing geboden

Bijna een maand geleden een product besteld via bol.com. Deze is echter nooit bij mij terecht gekomen. Ik heb hierover contact opgenomen met coolcurl.nl. Zij zouden het doorsturen naar de vervoerder en een terugkoppeling sturen. Dit is echter nooit gebeurd. Echter, kreeg ik wel een boze bezorger aan de deur die beweert het product geleverd te hebben. Ik heb hierover weer contact opgenomen met coolcurl.nl. Opnieuw een reactie terug dat ik me niet druk moest maken. Ondertussen een tweede betalingsherinnering gekregen en het probleem nog niet opgelost.
Zojuist heeft bol.com de betaling geannuleerd.
Het kan best zijn dat er ergens iets misgaat met een levering. Daarvoor heb ik ook begrip. Maar mij wekenlang laten wachten op een oplossing, vind ik niet netjes. Jammer dat bol het nu heeft moeten oplossen, ik had het graag met coolcurl.nl zelf op willen lossen. Helaas, mij zie je hier niets meer bestellen.

18. Juni 2024
CoolCurl.nl-Logo

Antwort von CoolCurl.nl

Bedankt voor uw review.
u besteld via Bol.com daarom Bol.com moet oplossen bieden.
En we hebben een verzoek naar Bol.com gestuurd om uw geld terugsturen