alles was prima geboekt, de hotels en de veerboten maar ook de passen voor de parken. van tevoren gewaarschuwd door organisatie om vooral je benzine tank in de gaten te houden want er zijn maar we... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hebben 3 weken een camper gehuurd om door Chile en Argentinië te rijden. Een onwijs mooie reis waarbij we veel hebben gehad aan de tips van Condor. De voorgestelde route hielp ons letterlijk en fi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We hebben een reis gemaakt door Chili, Argentinië en Paaseiland. Het was onze eerste keer in zuid Amerika. We hebben een geweldige en zorgeloze reis gehad dankzij Condor Travels. Alle benodigde papier... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
BELEEF EN ERVAAR EEN LAND ECHT! Wij vinden zelf rijden de mooiste manier om een land te ontdekken. Je beleeft en ervaart het land dan pas echt en dat is toch anders dan hoppen van highlight naar highlight. STOPPEN WAAR JE WILT Tijdens een selfdrive heb je alle vrijheid om te stoppen waar en zo vaak je maar wilt. En je komt niet alleen langs de highlights van een land maar ook door minder bekende regio's en langs kleine dorpjes en stadjes. ONTMOET DE LOKALE BEVOLKING Meestal maak je bij een selfdrive makkelijk en snel contact met de lokale bevolking. Echt zien hoe de mensen leven, werken én hen ontmoeten. Juist dit contact geeft naar ons idee je reis een extra dimensie. Niet het eindpunt maar de reis op zich is toch het doel? Al onze reizen worden volledig op maat gemaakt en kunnen geheel naar jouw wensen worden aangepast!
Kering 2-0001, 8072 TD, Nunspeet, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Wij (senioren) zijn uitgegaan van de 21-daagse selfdrive reis door Patagonië zoals Condor Travels die op de website heeft staan. Deze hebben we uitgebreid met enkele extra dagen tussendoor zodat we niet iedere dag verder moesten en af en toe een dagje rust hadden. Nadat we de auto hadden ingeleverd zijn we met de bus verder naar Ushuaia gegaan. Een echte aanrader. Ook in Buenos Aires zijn we een paar dagen gebleven. Van Condor Travels kregen we tips voor excursies en zij planden het ook allemaal; vliegreizen, overnachtingen, auto, excursies. Bijna alles was tot in de puntjes tip-top geregeld en we hebben een prachtige reis gemaakt waar we nog lang met plezier op terug kunnen kijken.

Antwort von Condortravels
Geweldige reis in alle opzichten. Alles prima geregeld, goed advies en een voorbeeld route waar we echt veel aan gehad hebben. De communicatie met de camperverhuurder liep ook allemaal perfect. Ook met het ophalen en wegbrengen ging heel persoonlijk. Een fijn gevoel aan over gehouden.

Antwort von Condortravels
Wij zijn net terug van een fantastische reis naar Peru en de Galapagos. Gedeeltelijk was het een self-drive reis, gedeeltelijk hebben we gebruik gemaakt van bussen en de Galapagos hebben we met een boot mogen bezoeken. Dankzij Condor travels was alles fantastisch georganiseerd, alle transfers klopten en er was goed contact met de lokale agent in zowel Peru als Ecuador!
De combinatie van cultuur, het prachtige landschap, de condors in Peru en de reuzenschildpadden in de Galapagos heeft het tot een onvergetelijke reis gemaakt!

Antwort von Condortravels
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.