De er så søde, imødekommende hvis man har spørgsmål eller henvendelser. Ig hurtigt fragt
Advarsel!! Folkens, Hold jer langt væk. Virkelig en snyder virksomhed. Fortjener ikke en eneste stjerne. Snakker dårligt og behandler deres kunder virkelig dårligt. De burde meldes. I lærer aldrig, at... Mehr ansehen
Kunne man give 0 stjerner havde de fået det. Ofte fejl i leverancer, som de ikke vil udbedre. Indehaverne taler grimt til deres kunder. Brokker over, hvis kunderne ikke vil købe deres varer og så... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Betalte min pose onsdag…hentede den i pakkeshop lørdag. Ejeren havde sagt på live eller FB, at de havde meget om ørerne i øjeblikket, og at de nok først kunne sende pakker på mandag eller tirsdag�... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg betalte for mine varer i går og…
Jeg betalte for mine varer i går og pakken blev meldt til GLS 15.43, nu er det dagen efter og GLS har ikke modtaget min pakke, så de kan ikke levere den til mig. Så hvad med I får fingeren ud og får sendt den afsted???
Super god virksomhed
Virkelig en af de bedste virksomheder!🤩
Virkelig god virksomhed med masser af lækre varer til gode priser. Nogle gode og hyggelige lives de laver😍
Har været fast kunde næsten siden de startede og bliver ved med at være det til de stopper! De yder den bedste service og der er aldrig brok eller uenigheder hvis der skulle være noget med det man har købt ved dem. Så virkelig kun positive ting jeg har oplevet ved dem og en kæmpe anbefaling til andre kunder❤️
Kun positive oplevelser
Har handlet en del gange her og har aldrig haft problemer eller dårlige oplevelser, varene har altid været i fin stand og til virkelig gode priser, og har desuden også kun haft positive oplevelser med deres kundeservice, hurtig responstid og en super behandling 😍
Kæmpe anbefaling
Rigtig gode lives der bliver sendt med rigtige gode priser!
Kæmpe anbefaling herfra
Hold jer væk fra dette firma.
Hold jer væk fra dette firma.
Har handlet 2 gange begge gange fejl i beløbet. Skriver en pb der går meget længe inden man får svar, og dette svar er egentlig ikke til noget.
1. Gang var der strømper med som jeg ikke havde bestilt ( og slet ikke i min str. ).
+ 50 kr. formeget.
2. Gang defekte varer og 21 kr. formeget på regningen.
Har skrevet der går både 3-4 dage inden man får svar hvis overhovedet.
Fik ikke svar på hvordan de ville refundere de 21 kr.
Den defekte vare ville de sende en ny sammen med min næste ordre, som jeg takkede nej til da jeg ikke skal handle hos dem mere, deres svar var bare ok.
26 juni skriver jeg til dem igen at jeg synes de er useriøse og igen kun et dumsmart svar : ok.
Og så blev man blokeret
Så hold jer lang væk.
Super hyggeligt live de sender
Super hyggeligt live de sender
Jeg har ikke haft nogle problemer med mine varer og hvis jeg har haft så har de altid været søde at svare en på chatten og derefter blevet rettet.
Stor ros for jeres arbejde i at lave live kæmpe skulder klap for jer ❤️🇩🇰
Ingen fortrydelsesret
Ingen fortrydelsesret, som købeloven foreskriver. Jeg har modtaget en kjole i en anden størrelse end de har oplyst. De svarer ikke på henvendelser vedr. kjolen. Tænker heller ikke deres brug af "depositum" er i overensstemmelse med købeloven - men jeg går videre til Forbrugerombudsmanden med denne virksomheds metoder.

Fusk!
Indehaver af completed påstår at have samarbejde med Gucci, men dette samarbejde kender Gucci ikke noget til. Virksomheden er heller ikke CVR registeret. Så vil på det kraftigste fraråde folk at købe her, og specielt designertasker der med stor garanti ikke er ægte!

Antwort von Completed
Super service, lækre tilbud - og indimellem en kæmpe rabat som man nærmest falder bagover på stolen af..
Er der det mindste, fejl eller skader på div. Ting man har købt synes jeg altid servicen er i orden med de sender ny med din næste ordre, ingen sure miner herom, en god stemning på lives, dem som mener der kun er surt opstød på lives skal huske på at det er frustrationen over man ikke kan sælge tingene billigt altid idet dem der er på muligvis har købt eller ikke mangler, dette er på ingen måder personligt som nogen desværre tolker det som ..
har kun de varmeste anbefalinger herfra
Blev udelukket
Ville i dag den 4 marts prøve at købe nogle sneakers på Completed Facebook live udsendelse. De solgte Adidas Campus sneakers til vild overpris 1099, jeg nævnte de koster fra 529 på Boozt, så blev jeg udelukket fra chatten efter de sagde det var en løgn, men prøv selv at Google det.

Antwort von Completed
Dårlig kundehåndtering eller mangel på samme
Deres kundehåndtering/-service er enormt useriøs og barnlig.
Humørsvingningerne er høje, når det ikke går efter planen på deres lives. Og det er vel at mærke de kunder som følger dem, som skal lægge øre til dette - utrolig dårlig stil. Har overværet, at den mandlige indehaver kaldte kunderne for navnet på en dyreart - meget stødende 😳
De er lang tid om at besvare beskeder. Har flere gange betalt før tid, men oplevet at varen ikke kommer til GLS før alligevel og samtidig er pakkerne ofte dårligt pakkede, der er sendt forkerte varer eller mangler varer.
Efter seneste oplevelse, hvor jeg af indehaverne blev talt grimt til samt blev beskyldt for at lyve, takker jeg af.
Jeg forstår godt de taber kunder til deres lives.
Kunne man give 0 stjerner havde de fået…
Indehaverne taler grimt til deres kunder. Brokker over, hvis kunderne ikke vil købe deres varer og så bliver de kaldt skældsord på Facebook lives.
De lægger auktioner op på deres side med ‘sælges til højest bud’, men når de ikke tilfredsstillende pris/bud, slettes auktionen bare (uden salg til den der bød højest). Når man så spørger ind til det og har billeddokumentation for højeste bud ignorerer de blot ens beskeder.
Mega dårlig stil.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Simpelthen den bedste service man kan…
Simpelthen den bedste service man kan tænke sig. 🥰 der er aldrig problemer med noget skulle der være fejl eller mangler klare de også dette. 💪🏻
Så god service, god forklaring på vare, billige produkter. Næppe anden sortering. Men tak for jer. ❤️🥰

Altid fantastisk kundeservice
Altid fantastisk kundeservice. Søde og rare mennesker, der altid er klar til at hjælpe.
Rigtig mange gode mærkevarer til billige penge.
Vil til hver en tid være tryg ved at handle her

Antwort von Completed
Har handlet flere gange på completed…
Har handlet flere gange på completed via budrunder, og i live. Jeg har købt lige fra tøj, tasker, ting til bolig mv.
Absolut værd at købe hos dem. Gode priser, ægte varer og så er de altid til at lave en god handel med. Desuden er de gode til at hjælpe med at finde bestemte ting de evt ikke lige har på lager til gode priser.
Så i får absolut 5 stjerner herfra, har aldrig haft nogen former for bøvl og har en da desuden haft en ombytning, som blev håndteret til UG.
Så kan klart anbefale at købe her og være med til deres Liveshows
Desværre kan man ikke give 0 stjerner
Desværre kan man ikke give 0 stjerner, for completed har ikke fortjent én eneste.
Jeg bød på nogen Hugo Boss boxershorts, prisen kom ikke særligt højt op, auktionen sluttede og jeg var den som havde budt højest.
Dagen efter har de bare slettet auktionen, jeg spørger ind til hvorfor og svaret er at varen var solgt og at de altid slettede auktioner når de var slut. Et hurtigt kig på deres Facebook side afslører noget helt andet.
Dagen efter er varen til salg igen, jeg byder og vinder igen auktionen og så skete der ikke mere, jeg rykkede dem for betalingslink, de sender det og jeg betaler med det samme. De trækker pengene med det samme og sender mig et link så jeg kan tracke pakken. Efter nogen dage tjekker jeg linket, der står så at pakken stadig er hos afsender.
Jeg ringer og snakker med den kvindelige medejer, som påstår hårdnakket at den selvfølgelig er sendt men at GLS nok har smidt min pakke væk. Jeg kontakter GLS, de fortæller at de ikke har afhentet nogen pakke ved firmaet.
Jeg kontakter dem igen og snakker denne gang med ejeren. Det sjove er at han i denne samtale ikke beder om ordrenummer eller andet men bare siger at han tjekker op på det.
Dagen efter får jeg en privat sms fra ejeren om, at de har fundet min pakke og nu vil den blive afsendt.
Jeg modtog så i dag pakken, selve varen indpakning er total smadret som havde man hoppet på kassen men emballagen fejlede ingenting. Helt klart en 2 sorterings varer, det glemmer de bare at fortælle. Virkelig ærgerligt da det var en gave.
Første og sidste gang at jeg handler hos så inkompetent et firma!
Både ejer og medejer vælger efter denne anmeldelse på trustpilot at kontakte mig privat på både sms, messenger og opkald. Yderst ubehageligt.
Ejer byder selv med på live. køber det, sættes til salg dagen efter
Jeg var med på en live hvor de solgte Gucci tørklæder, jeg ville ha købt et til min kæreste, hvis den blev solgt til en ordentlig pris, men så sørme om ikke Michelle (ejeren) selv sad og bød med, og hun bød den så højt op, folk stoppede med at byde, og hun selv fik den købt. Dagen efter var den til salg igen. Det er virklig dårlig forretnings skik. Så må de lade vær med at lave aktioner på deres ting, hvis tingene ikke må gå til den laveste pris muligt, den burde indbringe 1299, men det højeste bud er 450, så kører brokken bussen på fuld tryk. Og så samme tid hører man næsten hver gang Tonny skabe sig over folk ikke vil købe det han sælger. Men når han så kalder hans kunder tabere, så vil folk nok overveje en ekstra gang inden de køber. Og så er flere af deres ting container retur varer med fejl og huller i.
Kort fortalt, det med ejerne selv byder med, for at få prisen op. Det er virkelig dårlig stil. Og det er sket flere gange kan jeg læse herinde.
Byder på egne varer
De satte en computer til salg og sagde man kunne byde fra 5 kr og så kunne man jo drømme om at få den billigt. Da prisen ikke nåede op på hvad de ønskede bød de selv 2899 kr. Et firma byder da ikke på egne varer så kunne de i stedet have sat en mindstepris. At sige at folk kunne byde fra 5 kr var kun for at få aktivitet på opslaget.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har handlet hos Completed i snart 2 år 🫶🏼 Hyggelige live auktioner, god kundeservice, hurtig levering, skarpe priser og gode varer ❤️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.