Jeg bestilte nogle træbogstaver, jeg fik aldrig varen. Og jeg fik heller ikke mine penge retur. Køb aldrig nogensinde noget derinde, deres kundeservice er så flabet og ubehøvlet.
Advarer!!!! mod at købe vare på deres hjemmeside mini fabrikken. Er nok ved at gå konkurs. Jeg bestilte en hylde på web siden 10 juni.Pengene bliv trukket på min konto, men har ikke modtaget nogen v... Mehr ansehen
Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Utrolig lang tid før de overhovedet sendte varen. Jeg bestilte min datters navn, og de sendte totalt forkerte bogstaver. Jeg konfronterede dem via ma... Mehr ansehen
Super hurtig levering af ordre: Et træskilt samt 3 Koziol Orion displays med Eg-bagplader. Desværre havde den ene store bagplade en kæmpe rids tværs over pladen, hvilket er ret øv. Resten af ordren va... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Minifabrikken er et kreativt univers af Originalt og tidløst interiør til boligen, der kan skabe personlighed og hygge i hjemmet. Vi er særligt kendt for vores kaffebar dekorationer, men også vores Danmarks- og Verdenskort, bogstaver, vægure, piktogrammer m.fl. findes i flere og flere danske hjem. Vores tilgang til at fremhæve det enkle og naturlige i designet, gør at vores designs kan passe ind i enhver bolig. Ved minifabrikken går vi op i kvalitet og håndværk. Vi designer og producerer selv vores produkter, vi håndplukker vores materialer og bruger kun anerkendte leverandører.
Industrivej 2, 6760, Ribe, Dänemark
- +4541832543
- kundeservice@minifabrikken.dk
- minifabrikken.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fusker firma !
Jeg har bestilt en vare her d. 20/10
Jeg har bestilt en vare her d. 20/10 har intet hørt eller modtaget. Jeg kan ikke skrive til deres kundeservice og deres hjemmeside eksistere ikke lige pludselig.
Så får nok aldrig min vare. Så jeg tror de er gået konkurs.
Virkelig dårlig kundeservice…
Virkelig dårlig kundeservice…
Jeg har købt et verdes kort i træ, men det var ikke skåret færdigt ud. Det vil sige at det ikke kunne prikkes ud af rammen. Jeg skriver til dem at der er fejl i udskæring, og de lover at sende en ny…. Derefter høre jeg intet fra dem, og de svare ikke tilbage på mine mails…
Øv det er mange penge for ingenting 🥺
Jeg har aldrig oplevet noget lignende
Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Utrolig lang tid før de overhovedet sendte varen.
Jeg bestilte min datters navn, og de sendte totalt forkerte bogstaver.
Jeg konfronterede dem via mail, der går flere dage, men så skriver de at de har sendt de manglende bogstaver.
Jeg spørg flere gange efter et trackingnummer eller info omkring pakken.
De svarer ikke efter dette, trods jeg har skrevet mange gange siden, og til sidst bedt pænt om at få mine penge tilbage!
Pengene er trukket for længst, og jeg står nu efter 4 uger med en ubrugelig varer og ingen respons.
De er totalt ligeglade.
Bestil ALDRIG derfra.
Bestil aldrig noget her!!
Bestil aldrig noget her!!
Servicen kan der ikke klages over for der er ingen!!
Jeg bestilte nogle varer den 7/9-25, jeg modtager en bekræftelse. Fredag ugen efter spørger jeg efter en ca leveringstid, får svaret fra dem at de beklager den lange leveringstid, og at jeg vil modtage dem om mandagen. Jeg får ingen tracking nummer. Herefter er der total radio silence, trods jeg sender flere beskeder hvor jeg spørger efter et tracking nummer. Jeg har i sidste uge sendt besked om at jeg betragter ordren som annulleret og jeg ikke forventer at de trækker pengene - heller ikke det har de responderet på.
Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det
Leverer ikke inden for tiden og svarer ikke på mails
Jeg har bestilt to ting hos Minifabrikken og har fået en ordrebekræftelse. Jeg har, på 10. dag nu, ikke modtaget noget fra dem. Hverken en fysisk pakke eller svar på de mails jeg skriver. Man kan ikke ringe til dem. Der er ikke trukket noget fra min konto endnu. Jeg bliver i tvivl om, om jeg nogensinde får min pakke..
Virkelig god service🙏🏼 både under og…
Virkelig god service🙏🏼 både under og efter, jeg lavede en fejl da jeg ikke havde fået foliet ordentlig af, men fik den bedste hjælp og service efter. ❤️
5 stjerner her fra!
Wow….
Imponerende dårlig service! Havde bestilt træbogstaver, hvor der er tydelig farveforskel i træet. Skriver til kundeservice, som afviser blankt at kunne se forskel i træet, selvom det er meget tydeligt på billedet. Mail korrespondancen er nu blevet så lang og udviser kun endnu mere uprofessionel service. Jeg er blevet kaldt flabet og usamarbejdsvillig. Jeg ønsker blot et ordentligt produkt af det jeg har bestilt og givet i gave!
Virkelig ikke en god oplevelse
Virkelig ikke en god oplevelse, har bestilt før hos minifabriken, hvor alt var i den skønneste orden, tingene var altid pakket sirligt ind, nu får man tre bogstaver som danner et navn, i total dårlig kvalitet, forskellige farver, og ingenting med til at hænge dem op med, det var der altid førhen.
Bogstaverne ligger bare og roder i en kasse, det ser sjusket ud.
Jeg har købt en vare den 15
Jeg har købt en vare den 15. juli 2025 og har endnu ikke modtaget den den 24. juli 2025.
De svarer ikke på mails, og der er ikke noget telefonnummer, man kan henvende sig til.
Hold jer langt væk
Som overskriften siger, hold jer langt væk. Jeg har tidligere handlet hos denne webshop og derfor tøvede jeg ikke (eller tjekkede trustpilot) med at bestille da jeg faldt over et godt tilbud. Problemet er bare de har fået nye ejere og de har ikke styr på tingene. Desværre. Ikke nok med der gik over en uge før de lavede en faktura, trak pengene og oprettede en pakke label til gls ja så gik der yderligere en uge, en uge hvor de vel og mærket havde trukket pengene, før de sendte mit produkt og det var først efter min 4 mail og min forklaring på det de gjorde var ulovligt. Det fik 2 døgn til at sende eller føre mine penge tilbage. 2 timer senere kl 8 om morgen blev den indleveret hos en pakke shop. Fejl kan ske. Men da jeg første gang skriver til dem, reagere de ikke, Anden mail får jeg afvide de har indleveret men at gls har lavet en fejl, en uge senere indlevere de pakken! Stå da ved hvis i laver en fejl! Alt andet er for dumt. Jeg handler der ihvertfald ikke igen. Det er ærgerligt for det var en super god webshop med gode produkter men det skal jeg lige love for de har ødelagt.
Alt var ok
Bestilte en clockradio tirsdag middag, afsendt med GLS og penge trukket næste dag. Afhentet i GLS shop fredag.
Så først anmeldelserne her efter mit bestillingen, og blev lidt nervøst, men altså ingen problemer.
Ubrugeligt og dårlig kvalitet.
Jeg købte bogstaver til min søns dør. Jeg modtog en pakke med bogstaver løst liggende i. De er misfarvede, R’et er spejlvendt og jeg har fået en kaffe-figur med som jeg ikke har bestilt…. Derudover STINKER de og er totalt ubrugelige.
Stedet anbefales ikke!!
Det er med blødende hjerte jeg skal give 1 stjerne.
Mit hjem er fyldt med deres produkter. Jeg har handlet vildt meget med tidligere ejer.
Men desværre haft to dårlige oplevelser med nye ejer der gør jeg er skiftet til andet sted.
Vil ikk anbefalde dette sted længere.
Sidste sommer gav jeg en veninde en gave der fra hvor der var en fejl på det ene bogstav. Det har vi stadig ikk fået erstattet trods vi begge forgæves har forsøgt. De har 100 underskyldninger
Til jul fik jeg en forkert gave der skulle byttes. Det er heller ikke lykkes😖
Simpelthen ikk sådan men køre en forretning.
Hold jer væk
Hold jer væk. Svar tid på flere uger på mails. Da jeg returnerede nogen kupler trak de penge for porto selvom jeg allerede havde betalte denne 49kr og de kommer med alverdens undskyldninger og er 14 dage om at svare.
Havde købt bogstaver hos minifabrikken……
Havde købt bogstaver hos minifabrikken… har aldrig modtaget min vare eller fået mine penge retur … som de ellers var rigtig hurtig til at få hævet… de påstår at varerne på et tidspunkt var sendt og jeg ikke hentede dem… jeg har så aldrig fået besked om det… betalte så dum så som jeg var en fragt mere… men de sender naturligvis ikke noget… det er det rene svindelfirma… i skal aldrig købe noget ved dem.. i ser hverken vare eller penge igen… når man så begynder at gøre krav på vare eller penge bliver de sure og mener det er chikane… hvor herre bevares det er det rene tyveri. Alle der er blevet snydt af dem burde blive ved med at ringe og skrive til dem indtil de har deres vare eller penge retur.
Min oplevelse er blevet slettet her….
Min oplevelse er blevet slettet her inde på trust fordi virksomheden ikke kan tåle at man få røde stjerner på deres virksomhed. Hvis i ikke kan tåle at få kritik fordi I ikke kan finde ud af at føre en virksomhed så synes jeg at I skal lukke jeres butik og lave noget andet. I snyder alle de kunder da desværre hopper I med begge ben inde på jeres hjemmeside. Ligesom mig. I er ville nok at I bliver ved med at snyde
Kunder i god tro at købe noget fra jer. Flovt for jer.
Svindel
Bestilte til afhentning, da jeg godt havde læst om de ikke får sendt afsted. Men kan nu oplyse om det hellere ikke er så nemt at hente. De svare ikke på mine henvendelser. Jeg har så også godt nok kun ventet 9 dage idag, men tiden går jo bare…..
Hold jeg væk fra denne “forretning”
Hold jeg væk fra denne “forretning”. Man kan ikke stole på deres lagerbeholdning på nettet. Så man ved aldrig om man rent faktisk kan bestille varen.
Du kan få en mail med beklagelse over at varen desværre ikke er på lager, men uden at man gider opdatere status på sin hjemmeside.
Hurtig levering. Fine produkter!!
Jeg var betænkelig ved at bestille grundet bedømmelsen herinde. Men jeg kontaktede butikken og vi mere ro i maven. Jeg lavede derfor en bestilling på bogstaver og sommerfugle. Jeg bestilte mandag aften d. 9 december. Og jeg har modtaget min pakke i dag, onsdag d. 11 december. Alt er som det skal være - og jeg er MEGET tilfreds! Hurtig levering! Ærgerligt med mange dårlige anmeldelser. Det kan jeg ikke genkende herfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.