Comfitunderwear Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har länge haft svårt att hitta bh:ar som jag inte får ont av då minsta tryck mot ryggmusklerna ger mig spänningshuvudvärk. I och med att jag fick byta om den inte passade så vågade jag prova och h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Liivit ovat huomattavasti pienempää kokoa kuin yleensä vastaavan kokoiset. Vähän säätövaraa. Palautus maksaa yhtä paljon kuin tuotteet (3kpl). Palautuskäytäntö piti kysyä erikseen sähköpostilla. Asiak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte 3 olika färger. Passade perfekt, är enligt min åsikt enorm skön och gav flickorna ett mindre lyft. Är super nöjd och kommer beställa igen. Jag brukar få leta i timmar efter BH som passar. Detta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skönaste bh-arna jag någonsin haft, inget skav, inte för varma och ger ett bra lyft samt support samtidigt som de är otroligt bekväma. Enkla att tvätta och sitter snyggt även under skira tyger

Kontaktinformationen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

221 Bewertungen

Alle Bewertungen

60 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tilasin erehdyksessä liian pienen koon

Tilasin erehdyksessä liian pienen koon. Sopivan koon tilaaminen sujui helposti.
Nyt odotan innolla uusia sopivia liivejä.👍

3. April 2025

Higher hopes

After reading the previous reviews, I had a bit higher expectations for these bras.

Even though I checked the size from the chart, they don't fit as well as I was hoping. Also, the delivery took quite long.

Otherwise, the material feels good and quality seems to be okay.

5. April 2025

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Isorintaisille liian löperö kangas

Isorintaisille liian löperö kangas. Rintojen koon takia joutuu ottamaan ison koon ja näin ollen ympärysmitta jää löysäksi ei mitään tukea anna. Muuten toki kaunismalli, harmittaa.

24. März 2025

Tack för din recension.
Vi tar alla recensioner på största allvar och använder din feedback för att kontinuerligt förbättra vår kundservice och -upplevelse. Vi beklagar att höra att du har haft en negativ upplevelse.
Jag ber dig vänligen att kontakta vår kundtjänst på info@comfitunderwear.se. Vi hjälper dig gärna vidare med ditt ärende.

Alltså nej

Alltså nej. De sitter bra och ger ett fint lyft, men de är gjorda i gummi (nylon, dvs mjuk plast). Det är som att ha en badboll till BH och din hud kan inte andas så man blir helt fuktig under och det luktat snabbt illa. Måste tvätta dem två gånger per vecka! Kommer inte använda dem mer.

Edit: Ordernr. 20844.

2. April 2025

Tack för din recension.
Vi tar alla recensioner på största allvar och använder din feedback för att kontinuerligt förbättra vår kundupplevelse och service. Vi beklagar att höra att du har haft en negativ upplevelse.
Baserat på denna recension kan vi tyvärr inte hitta någon beställning som har lagts av dig. Tyvärr finns det företag som kopierar vårt namn, våra annonser och våra produkter, vilket kan sätta vårt varumärke i en orättvis negativ dager.
Vi ber dig därför vänligen kontrollera om du verkligen har lagt din beställning hos oss. Om så är fallet, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@comfitunderwear.se. Vi hjälper dig gärna vidare med ditt ärende.

Täydelliset

Liivit ovat täydelliset <3 eivät purista eikä kiristä :)

30. März 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Not a good company/ Ei ole hyvä yritys!

I did not like these bras, they are not a good fit or quality. Returning is not easy and they advised me by email to change the size in order to avoid high rerurning few! I do not recomend this company or their products! Will block their adds in the future and higly recomend you do the same.

Liivit eivät sopineet minulle ja halusin palauttaa ne. Siinä vaiheessa tuli s-posti jossa ehdotettiin että otan toisen koon että vältyn korkeilta palautuskuluilta. En suosittele näitä huonoja tuotteita enkä yritystä, tekee pakkomyyntiä. Menee estoon mainokset myös.

29. März 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I never had so comortable bra

I never had so comortable bra! I thought it was hard to put on but it wasn't. Still keep up my chest and back.
My garriage is much better even anything these bras not press my shoulders like other bras. Also these bras stay fit. I love these snd order more. Thank you so much😊

1. Februar 2025

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

It was simply make the order

It was simply make the order. Products is fine.

26. März 2025

Comfortable bras

Comfortable bras with wide enough shoulder straps.

20. März 2025

Vacker bh

Vacker bh, och den sitter härligt! Jag kommer definitivt att beställa fler.

28. Februar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Todella mukavat liivit päällä.

Todella mukavat liivit päällä.

18. März 2025

Using daily

Using daily, very comfy

12. März 2025

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

rintaliivit

Tilasin kolmet rintaliivit. Mukavantuntuiset päällä. Kokoa vaikea löytää. Jos ympärysmitta hyvä oli kuppikoko pieni jne. Sähköpostin avulla viestittely hieman hankalaa ja aikaa vievää. Sain kuitenkin uuden setin rintaliivejä veloituksetta eikä vääränkokoisia tarvinnut palauttaa.

5. März 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nästan omöjligt att få pengar tillbaka

Varan jag beställde var för liten. Den fanns inte i större storlek så jag ville skicka tillbaka den. Då fick jag välja på tre alternativ:
1. Skicka tillbaka till Kina på egen bekostnad. Med detta alternativ kom en lång harang om att det är helt på mitt ansvar att paketet kommer fram i gott skick och att jag inte får några pengar tillbaka om något händer
2. Få tillgodo på företaget så att jag kan handla GRATIS. Vadå gratis? Jag har betalat 399 kr...
3. Få tillbaka 50 % av pengarna.

Undvik detta företag!

2. März 2025

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Iris liivit ovat kovaa materiaalia sekä saumat hankaavat

Tilaamani rintaliivit tulivat nopeasti eli toimitus ok.
Rintaliivien sisäpinta on kova ja nyppyinen sekä saumat hankaavat.
Tilasin paketin 2+1ilmainen. Yhtä sovitin, mutta epämukavalta tuntui.
Koko on sopiva.
Palaan Olivia liivien käyttäjäksi, jotka ovat mukavan pehmeät.

1. März 2025

Olen kaksi kertaa tilannut

Olen kaksi kertaa tilannut, ensin harmaat ja mustat sama koko, harmaat aivan parhaat, mustat pienet (nousevat ylös). Nyt tilasin kolmet, harmaat taas hyvät ja harmikseni kahdet mustat samassa koossa liian pienet. Halusin palauttaa, niin tuleekin nyt uudet ilman kuluja, hienoa, jos ne vaan on sopivat, tilasin yhtä kokoa isommat 👍🏻

27. Februar 2025

Sitter perfekt

Jag var lite tveksam, men beställde det ändå på grund av de positiva kommentarerna på Facebook. Och jag är också väldigt nöjd med det. Jag kommer definitivt att rekommendera er.

10. Dezember 2024

Mukavat ja nätit👍

Olen tilannut monta kertaa ja koska nämä ovat niin mukavat & nätit en muita enää käytäkään. Kiva kun tuli valikoimaan myös valkoinen väri. Toimitus aina muutamassa viikossa.

24. Februar 2025

Looks like in pictures

I ordered 3×M size according to size-suggestions: black, red, beige. Beige is perfect size (seems to be bigger) , others a little bit tight to me. Looks and feel nice. Too much e-mails.

24. Februar 2025

Uselt. Köp inte

Riktigt usel. Produkten var sladdrig och uppfyllde inte mina förväntningar alls. Besvärligt att returnera. Kundtjänst bad mig att behålla varan och att de skulle skicka ny. Jag ville inte ha en ny. Fick en returadress till en person i Kina. Trots skickad, spårbar retur, så krävs jag på pengarna av Klarna eftersom Comfit inte godkänt returen. Uppdatering: Comfit godkände returen och jag slapp betala.

20. Januar 2025

Team Comfit

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr