Jag har länge haft svårt att hitta bh:ar som jag inte får ont av då minsta tryck mot ryggmusklerna ger mig spänningshuvudvärk. I och med att jag fick byta om den inte passade så vågade jag prova och h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Liivit ovat huomattavasti pienempää kokoa kuin yleensä vastaavan kokoiset. Vähän säätövaraa. Palautus maksaa yhtä paljon kuin tuotteet (3kpl). Palautuskäytäntö piti kysyä erikseen sähköpostilla. Asiak... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Köpte 3 olika färger. Passade perfekt, är enligt min åsikt enorm skön och gav flickorna ett mindre lyft. Är super nöjd och kommer beställa igen. Jag brukar få leta i timmar efter BH som passar. Detta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skönaste bh-arna jag någonsin haft, inget skav, inte för varma och ger ett bra lyft samt support samtidigt som de är otroligt bekväma. Enkla att tvätta och sitter snyggt även under skira tyger
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 53 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Easy to solve problem when the size didn´t fit.
I love the original - beatiful and comfortable

Antwort von Comfitunderwear
very happy with the top, and the delivery went smoothly.

Antwort von Comfitunderwear
Tuotteet tulivat nopeasti ja ovat mukavia. Laatu hieman heikkoa, mutta punaiset olivat upeat päällä.

Antwort von Comfitunderwear
Yllätyksekseni liivit istuvat hyvin, ei purista, ei kiristä. Suosittelen näitä myös siskoilleni.
Iloista kevättä!

Antwort von Comfitunderwear
I guess these are ok. I don't understand the hype about the bras. The fabric is thin, and I doubt how these will hold up in heavy use.

Antwort von Comfitunderwear
Olen tyytyväinen hinta laatu suhteeseen. Koko on juuri sopiva, käyttömukavuus kuten luvattiin erinomainen. Henkilökohtaisesti riittäisi vähempi pitsikuviointi.

Antwort von Comfitunderwear
I made two orders for me and my daughter and they were perfect.

Antwort von Comfitunderwear
Sain Koko L mutta sekin oli liian pieni vaikka mulle ehdotettiin M kokoa. Ja siniset liivit oli isommat kuin mustat ja valkoiset samaa kokoa.?

Antwort von Comfitunderwear
Liivit ovat niin hyvä päällä. Sangat eivät tipu eikä kangas löysisty käytössä. En käytä nykyään muita liivejä.

Antwort von Comfitunderwear
I ordered a second set of L-size bras and It seems that these are tighter under breasts than before and make a bit compressive feeling. I am still happy since straps are wonderfully wide!

Antwort von Comfitunderwear
Ei ole laadukkaat eikä istu kauniisti niin kuin kuvissa.

Antwort von Comfitunderwear
I ❤️ it. It fits so well. Definitely i will order again.

Antwort von Comfitunderwear
Liivit vaikuttavat materiaaliltaan mukavilta, oikeaa kokoa odotellessa😃
Asiakaspalvelu nopea ja hoitaa loistavasti asioita.

Antwort von Comfitunderwear
Miellyttävät helpostipuettavat liivit, sopivat hyvin T-paidan alle koska nännit eivät "paista" läpi :)

Antwort von Comfitunderwear
Yhdet liivit tilannut ja ne ovat hyvät. Sopivan koon valitseminen oli vaikeaa mutta onnistuin tilaamaan oikean koon. Liivit ovat pehmeät, huvin istuvat, ei hankaa eikä purista. Nopea toimitus++

Antwort von Comfitunderwear
Ihanan pehmeät, ei kiristä tai purista mistään.
Kauniin näköiset ja huippu hieno väri ( punainen).
Koko ei ihan täsmännyt, siksi en voi antaa viisi tähteä.

Antwort von Comfitunderwear
Liivit on ihanat päällä näin olkapää kipuisena ja muutenkin . Kauniit myös sanoi mieheni. Ja ne pysyy hyvin paikoillaan.

Antwort von Comfitunderwear
These were as great as I thought these would be! Prize and quality are on good level and for sure will buy other products later as well 👍

Antwort von Comfitunderwear
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.