Colorfulliving.dk Bewertungen 287

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en PRE-order vase og en lampe hos Colorfulliving i slutningen af januar. Jeg kontaktede dem i starten af februar for at høre, hvornår jeg kunne forvente levering af varerne, og de svarede hur... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

STJERNE GOD SERVICE Jeg har længe fulgt den på Facebook, og kigget på deres hjemmeside. Jeg handlede for første gang via deres Facebook live shopping og jeg må bare indrømme, det var SINDSYGT godt.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Unika krusene skulle bruges til gave, og de vakte stor glæde. Både farverne og formene er meget smukke. Der var også gjort meget ud af indpakningen, så de nåede sikkert frem. Jeg kan kun anbefale Co... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt på colorfullliving mange gange. Og som altid er jeg yderst tilfreds! God side med et godt udvalg! Jeg har en enkelt gang haft brug for at kontakte kundeservice og her var svartiden lynhu... Mehr ansehen

1. Geschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Et farverigt online-univers til hjemmet

4.9

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og hurtig levering. Meget tilfreds

Super hurtig service

Hej Jannie,
Mange tak fordi du tog dig tiden til at give os en anmeldelse, det betyder meget.
Og dejligt at du er tilfreds med din bestilling fra Colorful Living. Vi håber vi igen en anden gang, må levere varer til dig.

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside, og hurtig levering

Hej Rafiki,
Vh. Natasha, Colorful Living

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk og personlig service :-)

Fantastisk og personlig service :-)
Jeg købte to glaslamper, hvor den ene gik i stykker under fragt, jeg fik en ny uden problemer - dog er jeg ked af, jeg ikke fik pakken lamperne op med det samme, jeg modtog dem, så kunne Colorfullliving have fået pengene retur af GLS - så opfordring herfra, tjek dine varer med det samme - for at hjælpe den virksomhed, du køber af.

Hej Stine,
Tusind tak for den uddybende anmeldelse af dit køb hos Colorful Living. Det betyder meget for os, at vores kunder vil bruge deres tid på dette.
Jeg er glad for vi hurtig fandt en løsning i forhold til lampen, og jeg håber du er glad for begge i dit hjem.

Rigtig god service..

Rigtig god service... Meget imødekommende når jeg kontaktede dem, da min ordre var meget forsinket. Kan kun give min bedste anbefaling. 🤗🤗🤗

Hej Tina,
Mange tak for din anmeldelse og tak for de fine ord. Vi beklager selvfølgelig at du har måtte vente efter tid på din bestilling.
Vi står altid behjælpelige ved de mindste spørgsmål og vi håber vi igen en dag må levere varer til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en god handel med hurtig…

Det var en god handel med hurtig levering og varerne helt i top👍🏼😊

Hej Hanne,

Købt til gave

Købt til gave, modtageren glad og tilfreds..

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse og vi er glade for at høre at gaven faldt i god jord.

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Hurtig levering og god kundekontakt :-)

Hej Mille,
Tak for din anmeldelse og at du tog dig tiden til dette. Vi er glade for du synes der var en god kundekontakt, vi står ihvertfald altid tilrådighed for at snakke med vores kunder.

God og hurtig service

Hej Rikke,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Utrolig glad for varerne, og det personlige brev var prikken over i’et. Det kan kun anbefales! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Line,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du synes om vores personlige hilsen i pakken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering af nogle meget…

Super hurtig levering af nogle meget smukke glas. Kan varmt anbefales, både varerne og butikken :)

Hej Stina,
Mange tak for din anmeldelse og dejligt at høre du er glad for de købte glas.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og effektiv levering. I fin indpakning og med personlig hilsen

Hej Trine,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt og stort flot udvalg

Nemt og stort flot udvalg. Hurtig levering

Hej Denise,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du kan lide vores udvalg af varer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og fine ting.

Super flotte ripple vin glas fra Anna von lipa og super hurtig levering og god mail service.

Hej Lena,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du er tilfreds med både dine produkter samt kundeservicen fra vores side.
Vi håber at vi en dag igen, må levere varer til dig.
Vh. Natasha Stifter af Colorful Living

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man får en super god oplevelse hver…

Man får en super god oplevelse hver gang man handler 🤩 har kun fået en super service.

Hej Vibeke,
Tusind tak for din anmeldelse, og tak for at have bestilt fra os flere gange. Det betyder meget, og vi håber vi igen en dag, må sende fine varer afsted til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super smukke og lækre produkter

Super smukke og lækre produkter. Altid god service og hurtig kommunikation. Er glad for at handle ved Colorfulliving

Hej Amanda,
Mange tak for din anmeldelse og tak for de fine ord. Og ikke mindst tak for dine gentagne ordrer. Der er intet bedre end genkøbende kunder.
Vh. Natasha Stifter af Colorful Living

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikker indpakning og alle produkter levede op til forventningerne

Hej Clara,

Alt spillede bare 👌🏼

Hej Line,
Tak for din anmeldelse og du tog dig tiden til dette.
Dejligt at høre du er tilfreds - det er det vigtigste for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en lækker ny glasvase i…

Jeg bestilte en lækker ny glasvase i PRESALE, og modtog den i hel og fin stand i den uge, jeg var blevet lovet den ❤❤❤

10. März 2022

Hej Karin,
Mange tak for din anmeldelse og din bestilling af en vase på preorder.
Dejligt at vasen er faldet i god jord hos dig.

Super god service.

9. März 2022

Hej Sabine,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En hurtig og nem bestilling via…

En hurtig og nem bestilling via hjemmeside- alt blev leveret hurtig og nem, som aftalt

9. März 2022

Hej Lone,
Mange tak for din anmeldelse. Vi håber at se dig som kunde igen en dag.
Stifter af Colorful Living

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr