Nordic Cleanware AB Bewertungen 771

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra utan krångel. Det enda och stora minuset var embalaget som var så bräckligt att det gick sönder vid färden från utlämning till parkeringsplatsen. En liten upphöjning i kundvagnen (utlämningsställ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är mycket nöjd med mitt köp från Nordic Cleanware AB. Produkterna håller hög kvalitet och motsvarar verkligen mina förväntningar. Leveransen gick smidigt och allt kom väl förpackat. Servicen känd... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag skulle gärna ge den 5 stjärnor, men av de tre beställningar jag har lagt i den här butiken fanns det ett par mindre problem i två beställningar (balansen är inte bra, 2 fel i 3 fall) som löstes my... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk service, sent på kvällen kom jag på att en av mina varor var fel, skrev ett mail till er för att höra om det gick att ordna. Nästa dag före 0800 fick jag ett trevligt mail att det red... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reinigungsfirma
  2. Reinigungsmittelanbieter
  3. Fachhandel für Bürobedarf

Über Nordic Cleanware AB

Vom Unternehmen geschrieben

Om Nordic Cleanware AB

Nordic Cleanware AB har i över 35 år hjälpt kunder med professionell lokalvårdsutrustning och hygienprodukter. Vi skapar kundvärde genom våra ledord; Kvalitet - Flexibilitet - Innovation.

Vi är certifierade enligt kvalitet ISO 9001 och miljö ISO 14001, vilket innebär att vi på ett systematiskt sätt arbetar med ständiga förbättringar i verksamheten till fördel för både våra kunder och personal.

Högtryckstvättar

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lång leveranstid.

9. April 2026

Tack för ert omdöme!
Vi beklagar om leveranstiden upplevdes som lång.

Produkten som ni beställt är en beställningsvara, vilket innebär att produkten inte finns i vårt eget lager utan tas hem specifikt efter att en order lagts. När man beställer en sådan vara betyder det att den reserveras och beställs in enbart till den lagda ordern.

Leveranstiden för beställningsvaror kan därför variera, eftersom flera faktorer spelar in. Till exempel om varan finns tillgänglig hos leverantören vid beställningstillfället, hur snabbt den kan skickas från deras lager, samt frakttider både till oss och vidare till slutkunden.

Vi uppskattar att ni tog er tiden att ge oss feedback, det tar vi med oss.

bra info

Sjukt bra dammsugare! Snabb leverans 🚚

7. April 2026

7. April 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig hantering av kundtjänst när en…

Trevlig hantering av kundtjänst när en produktvariant utgått.

2. April 2026

Smidigt att beställa

Smidigt att beställa. Snabb leverans.

30. März 2026

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabba svar när min valda produkt…

Snabba svar när min valda produkt behövdes ersätta med en annan.

Nöjd

Nöjd med produkten

Rätt produkter och bra

Rätt produkter och bra, men lite väl lång leverans!

Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att ni är nöjda med produkterna.

Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider på produkter som är beställningsvaror och uppskattar verkligen er feedback, den hjälper oss att bli bättre.

Hoppas vi får möjlighet att ge er en ännu smidigare upplevelse nästa gång!

19. März 2026

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dåliga påsar

Jag måste tyvärr säga att det var de sämsta påsar jag någonsin har köpt. Efter att fjärde påsen gick sönder så gav jag upp. Det går inte att få isär dom, hur försiktig man än är.

12. März 2026

Antwort von Nordic Cleanware AB

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det är verkligen tråkigt att höra att påsarna inte levde upp till dina förväntningar.

Vi kan se att påsarna som ni beställt är tillverkade av ett material som utvinns av majsstärkelse som ett mer miljövänligt alternativ, vilket tyvärr kan innebära att de inte är lika slitstarka som traditionella plastpåsar.

Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att föra den vidare till vårt team för att undersöka vad som kan ha gått fel.

Vi vill gärna få möjlighet att rätta till detta, du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice på info@cleanware.se så hjälper vi dig vidare med en lösning.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss.

Snabb leverans. Tack!

19. März 2026

Bra service

Bra service och bra bemötande i butiken.

16. März 2026

All blev tillbelåtenhet

All blev tillbelåtenhet, som vanligt. Leif från Tomelilla

16. März 2026

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb leverans, men jag har inte hunnit testa det jag beställde ännu. Därför inte full pott.

18. März 2026

Tack för ditt omdöme!

Så hoppas vi att ni blir nöjda efter att ni hunnit prova produkterna. :)

Nordic Cleanware AB

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr