Jeg har besøgt Magret flere gange, og hver eneste gang har jeg gået derfra med en følelse af klarhed og ro. Hun er utrolig dygtig til at formidle budskaber på en måde, der er både kærlig og direk... Mehr ansehen
Jeg har fået lavet et horoskop af Margret, og det var så brugbart og præcist. Det har hjulpet mig til stor klarhed. Fuld tilfredshed fra min side af. Jeg giver min varmeste anbefaling.
Jeg havde en utrolig givende oplevelse hos Margrèt. Jeg følte mig virkelig set og forstået og hendes ekspertise og varme væsen skabte en atmosfære af tryghed og tillid og hvis jeg får behov, så vil... Mehr ansehen
Jeg har haft en fantastisk dejlig oplevelse hos Margrèt, som jeg besøgte til en clairvoyance for første gang og blev virkelig forbløffet over hvor præcis, dybtgående og dygtig hun er. Margrèt guide... Mehr ansehen
Ingen gætterier, kun ærlighed med en varm humor.
Jeg gik til Margret med en følelse af ikke helt at vide hvad mit problem var. men jeg vidste at der var et problem.
på under 5 minutter havde Margret italesat mit problem og det holdt stik.
Fantastisk oplevelse, uden noget hokus pokus, men derimod ærlighed og respekt og mange gode råd og håb om mit eget væsen. Jeg gik derfra med følelsen af at havde mødt en fantastisk klog og varm kvinde, med en ualmindelig fascinerende gave.
kan kun anbefale Margret!
MIN VARMESTE ANBEFALING
Tusind tak for et konstruktivt, seriøst og meget præcist stykke arbejde i forbindelse med mit fødsels og fremtidshoroskop. Alt har været meget rammende og præcist ligesom den clairvoyante rådgivning, som jeg modtog sidste år.
Jeg har stor respekt for din professionelisme og faglige dygtighed og ikke mindst for din ligeså søde og varme væremåde. Min store anbefaling af dig til alle som har behov
Jytte Junas
Meget dårlig oplevelse uforskammet…
Meget dårlig oplevelse uforskammet modtagelse ,fik udleveret en anden klients cd.
Jeg fandt selv Margrét på nettet og …
Jeg fandt selv Margrét på nettet og synes hun havde fantastiske anbefalinger. Jeg blev slemt skuffet og stoppede hende ca 12 min inde i hendes clairvoyance.
Jeg fortalte hende det som det var, at intet af det hun sagde eller tog fat i passede på mig. Hun begrundede det med at jeg ikke havde noget at sammenligne med da hun troede jeg aldrig havde prøvet det før.
Jeg har før har prøvet clairvoyance, og været meget imponeret over hvor meget en anden person kan fornemme om en.
Det er min klare fornemmelse, at Margrét skød i blinde og prøvede at ramme rigtigt og da hun ikke gjorde, gik hun den stik modsatte vej af hvad hun havde sagt før.
Jeg bad hende stoppe.
Hun sagde at jeg ikke behøvede betale, hvilket jeg var meget overrasket over og der synes jeg hun var fair-virkelig! Det skal hun have.
Men i bund og grund en skuffende og utilfredsstillende oplevelse.
helt fantastisk
Jeg er kommet hos Margret siden 2001 og altid fået hjælp og gode råd til de ting der har naget mig.Da jeg var på arbejdsmarkedet og skulle skifte job var det altid rundt om Margret for at høre hvilke job jeg skulle vælge og altid var det rigtigt hvad hun fortalte så jeg kan kun anbefale hende!l!!!!!!
l
Uhyggelig god!
Jeg kan - kun - anbefale Margret!
Hun er den - af alle dem jeg igennem tiden har besøgt - som jeg vender tilbage til, igen og igen og igen...når jeg virkelig har brug for retning og en guide...
(Jeg tror, at) du SKAL have noget på hjerte. Og at du skal være åben og villig til at 'give' af det der fylder i dig. Er du det, så kan Margret noget andre ikke kan! Det er min oplevelse!
HVER gang jeg har været hos Margret, har hendes ord vist sig, at blive skræmmende rigtige! På godt og ondt. Men det har altid været det jeg har haft brug for; sandheden. Ikke bare én der sagde det, jeg helst ville høre.
Alt er jo subjektivt. Også mine oplevelser. Men jeg kommer ikke udenom at synes, at Margret, til dags dato, er den bedste clairvoyant jeg har været hos.
kh C
Meget dygtig
Jeg har været hos Margret flere gange de sidste par år, hun er en knusende dygtig clairvoyant, spot on. Det vil være synd at sige andet. Jeg har lagt mærke til at der er et par negative kommentarer herinde og det fatter jeg slet ikke. Der står i øvrigt på hendes hjemmeside at der ikke gives afdødekontakt, så jeg forstår ikke at man kan klage over noget der ikke gives. Mine oplevelser samt 2 af mine venninders har været over al forventning.
Tak for professionel clairvoyance på højt niveau.
Jeg har mødt en imponerende dygtig clairvoyant! Hendes navn er Margrèt Grøn Levring. Hun er en clairvoyant, som på dygtig og varmhjertet vis finder den direkte vej ind til sagens kerne, som kompromisløst og ærligt giver brugbare og konkrete råd til at løse igangværende problemer. Margrèt Grøn Levring er meget præcis i hendes arbejde, meget erfaren og omsorgsfuld i hendes formidling af budskaber fra den åndelige verden. Man får intet mindre end sandheden, og den gives med respekt og empati. Margrèt Grøn Levring har en unik grad af etik i hendes arbejde. Hun sætter rammerne og bestemmer betingelserne, hvilket en dygtig fagperson gør, både af hensyn til den, der søger hjælp, og af hensyn til egne grænser og respekten for den åndelige verden. Margrèt er den "ægte vare", et menneske som har autoritet og dybde i det hun gør. Hun besidder åndelig integritet og hæderlighed. Det var en ære at møde dig.
Min Øjenåbner.
Mit møde med Margret Grøn Levring var helt fantastisk. Et virkelig dejligt og varmt møde, hvor mine øjne blev åbnet. Hun har en skøn og levende måde at forklare tingene på og jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Efter det møde, var og er jeg et forandret menneske og jeg kan kun varmt anbefale, at opsøge Margret Grøn Levring.;-)
Elendigt og fejlagtigt
Allerede da jeg kom skældte hun ud over at jeg kom for tidligt, det viste sig nemlig at hun ikke havde et venteværelse og det ville hun så lige påpege at det var for dårligt at komme for tidligt. Allerede der burde jeg være gået.
Jeg betalte for en time, men efter 20 minutter havde hun ikke mere at sige fordi der ikke "kom mere til hende"
Det var dybt useriøst, utroværdigt og blandet med at hun ovenikøbet var strid og uhøflig ved ankomst, så var det ingen god oplevelse.
Intet af det hun fik sagt viste sig efterfølgende at holde stik, det virkede som rent gætværk og det var det sikkert også, bare fejlagtigt gætværk.
Kan bestemt ikke anbefale nogen at gå til hende, medmindre de gerne vil betale en hel masse penge for dårligt gætteri og dårlig behandling.
Kig i clairvoyant foreningen efter en clairvoyant
Har været til mange clairvoyanter gennem årene, men må sige at denne gang blev jeg meget skuffet og dårlig behandlet. Clairvoyance-seancen var alt andet end overbevisende . Jeg begyndte efterfølgende at undersøge hvem kvinden var og fandt ud af at hun ikke engang er medlem af clairvoyant foreningen. Hvilket så gør at man ikke kan klage over hende. Kig i clairovyant foreningen næste gang du er på udkig efter en clairvoyant.
Fantastisk
Jeg har med stor forundring læst anmeldelsen af Margret Levring og vil gerne give min kommentar også. Margret er en virkelig dygtig clairvoyant, hun er faktisk den dygtigste clairvoyant jeg nogensinde har været hos og jeg har været hos en del gennem årene. Derfor gør det mig ondt at hun får en sådan grim anmeldelse for det er helt, helt forkert. Jeg kender flere som har været hos Margret gennem årene og alle siger det samme nemlig, at der findes ikke nogen som er mere sympatisk, sød og fantastisk dygtig. Blot et indspark som jeg syntes er fuld fortjent.
Lise Jørgensen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.