Jeg har besøgt Magret flere gange, og hver eneste gang har jeg gået derfra med en følelse af klarhed og ro. Hun er utrolig dygtig til at formidle budskaber på en måde, der er både kærlig og direk... Mehr ansehen
Jeg har fået lavet et horoskop af Margret, og det var så brugbart og præcist. Det har hjulpet mig til stor klarhed. Fuld tilfredshed fra min side af. Jeg giver min varmeste anbefaling.
Jeg havde en utrolig givende oplevelse hos Margrèt. Jeg følte mig virkelig set og forstået og hendes ekspertise og varme væsen skabte en atmosfære af tryghed og tillid og hvis jeg får behov, så vil... Mehr ansehen
Jeg har haft en fantastisk dejlig oplevelse hos Margrèt, som jeg besøgte til en clairvoyance for første gang og blev virkelig forbløffet over hvor præcis, dybtgående og dygtig hun er. Margrèt guide... Mehr ansehen
En fantastisk oplevelse
Margrèt guidede mig med empati og indsigt i mine udfordringer og jeg gik afklaret ud ad døren igen.
Vil lige nævne at min datter for flere år siden fik udarbejdet et personligt horoskop hos hende og de 3 timers indtaling har hun lyttet til mange gange og har haft stor glæde af. Jeg kan varmt anbefale Margrèt, hvis man får behov for hjælp i sit liv.
Bedste hilsner, Lene
Jeg har besøgt Margret for et års tid …
Jeg har besøgt Margret for et års tid siden og skal til at booke en tid igen, for jeg er dybt imponeret over, hvad hun kunne fortælle om mig og min situation, som hun overhovedet ikke kendte til i forvejen og jeg havde ikke givet hende nogen som helst info` inden. Den fremtid som hun fortalte ventede mig, kom til at passe, men jeg fik også råd og vejledning til at undgår nogle ting i fremtiden, som plagede mig og det holdt også stik.
Jeg har før fået clairvoyance hos andre kendte clairvoyante, men aldrig haft så fed en oplevelse, som hos hende. Jeg vil påstå at hun må være Danmarks dygtigste til den information, som kommer fra den åndelige verden til dem, som har behov. Desuden er hun et varmt og sødt menneske med hjertet på det rette sted. Jeg kan varmt anbefale Margrèt for det er alle pengene værd.
Utrygt med en rå tone
Jeg var ved Margret i foråret '23.
Jeg havde bestilt en times clairvoyance ved hende, og havde en god mavefornemmelse med valget udfra hendes hjemmeside og de anmeldelser hun havde fået der.
Da jeg kom blev jeg først irettesat på at jeg kom for tidligt. Jeg blev overrasket, men ventede gerne udenfor til et minut i altså et minut før min seance startede.
Det var min første gang jeg prøvede clairvoyance, og vidste derfor ikke helt om jeg skulle aflevere billedet af den 3.person hun skulle stille ind på, da jeg kom indenfor. Da jeg spurgte kunne jeg se og høre hun blev meget frustreret og jeg oplevede næsten at få voksen-skæld-ud.
Til selve seancen var hun færdig, da der var gået 30 min. Men hun krævede stadig fuldt beløb for de 60 min jeg havde bestilt. Næsten intet har vist sige at skulle passe her senere.
Jeg havde en oplevelse af utryghed og at hendes tone var rå. Blandt andet var en af hendes råd at jeg skulle gå til stemme lærer, da jeg lød som et barn (på det tidspunkt var jeg 25 år). Da jeg fortalte min kreds om hendes råd kiggede de alle på mig med chokerende ansigtsudtryk og med kommentaren hvad hun bildte sig ind.

Fantastisk oplevelse
Jeg har i dag oplevet noget så fantastisk som at være hos Margret. Hun er en utrolig sød, varm, kærlig og simpelthen så dygtig. Jeg har aldrig været så afklaret over, hvordan jeg skal forholde mig i forbindelse med et brud.
Det blir ikke sidste gang, at jeg besøger Margret.
en unik oplevelse
Jeg har været til en clairvoyance hos Margret for kort tid siden og jeg må sige, at det var en helt unik oplevelse, som jeg gerne gentager, hvis jeg kommer i problemer igen. Jeg har prøvet flere clairvoyante gennem årene, men ingen som hende, for hun er bare spot on. Jeg var blevet anbefalet af en kollega og jeg vil selv anbefale hende til dem som jeg kender, hvis de har et behov. Tak Margrèt for din indsigt og din søde måde at være på og jeg håber meget at du bliver ved nogle år endnu, for vi kan ikke undvære dig.
Jeanette Christensen
“Den mest magiske og kærlig clairvoyant…
“Den mest magiske og kærlig clairvoyant i universet”💫❤️
Margret har været min skønne clairvoyant i over 15 år og har altid været ærlig, lyttende, kærlig, sensitiv , dygtig og meget professionel .
Hun har hjulpet mig igennem flere kriser i mit liv, hvor via hendes rådgivning kommer jeg videre og har derefter næsten altid et triumf kort på min hånd.
Efter en session hos Margret føler mig tryg, fredfyldt, sikker og tager de beslutninger som Margret og hendes kærlige åndelige guider har rådet mig til.
og…….tøver aldrig! 🙏🌹
Margret har også lagt min horoskop et par gange, med stor og fantastisk præcision .
Når du kommer til Margret må du åbne dit hjerte, føler dig tryg og beder ydmygende om hjælp fra hende og universet, så kommer det.
Margret er i dag en del af mit liv ,min sjæleven, rådgiver, vejleder og vidunderlig clairvoyant .
Kom bare ind i Margrets magiske Univers!!❤️
Clairvoyance i særklasse
Kan kun sige ydmygt tak for endnu en session , som er tryg professionel og skræmmende præcis .
Har prøver en del andre og Margret er den eneste der har kunne guide og vejlede mig i alle aspekter af mit liv både på det personlige og karriere mæssigt ..
De budskaber jeg har modtaget har vist sig passe gang på gang ..
Har henvist flere der alle efter noget tid har sagt de var meget imponerede over hvor nøjagtige Margret har forudset tingene .
Får mine varmest anbefaling og 5 stjerner herfra
Professionel, dygtig og klar i spyttet
Margrét er en bestemt dame, med en stor dygtighed og yderst professionel og fokuseret i sit arbejde. Jeg er hende dybt taknemmelig for hendes store faglighed og hendes evner. Hun har givet mig så meget "bare" ved et enkelt besøg.
Jeg kan kun anbefale Margrét på det højeste og varmeste! Tak for hende.
HELT UNIKT OG ANBEFALELSESVÆRDIG
HELT UNIKT OG ANBEFALELSESVÆRDIG
Jeg har nu besøgt Margret for 3. Gang. Første gang var for 8 år siden og jeg rejser gerne fra London, hvor jeg bor, til København bare for det samme, når jeg har nogle uløselige problemer. Jeg tager også gerne en PCR test inden jeg ankommer her i coronatiden, som hun forlanger, for hun er bare så dygtig og jeg tager ingen chancer ved at prøve at gå til andre. Desuden bliver hun også anbefalet af andre top professionelle clairvoyanter her i London. Hvorfor går jeg så ikke til en af dem i stedet, når jeg nu bor der? Ja, det er fordi Margret taler mit sprog, får alle nuancer med, hun går i dybden og er spot on, hvilket der er meget få som kan. Desuden skal man intet fortælle om sig selv eller hvorfor man kommer, det sørger hun for at gøre.
Skal man have valuta for pengene, så er hun absolut den bedste.
Majken Wilson
Følte jeg var igennem en helt igennem…
Følte jeg var igennem en helt igennem trist oplevelse af uforskammethed, frækhed samt ligegyldighed. Kan ikke anbefales!!!!!!
Jeg er forbløffet over hvad et horoskop kan fortælle
Jeg har fået lavet et horoskop hos Márgret i juli 2021 og er virkelig glad for det. Det har jeg ikke fået sagt til hende endnu, men det får jeg gjort. Jeg fik både et fødsels- og et fremtidshoroskop. Det er penge, jeg virkelig er glad for at have givet ud. Jeg er ikke så meget til clairvoyance, astrologi mm, men står et sted i mit liv, hvor meget af mit grundlag er revet bort. Så jeg har brug for at få flere kort på hånden - få nye vinkler ind i mit liv. Så et horoskop var et forsøg på dette. Og jeg er fuldstændig overvældet over, hvor meget en kvinde - der SLET ikke kender mig - er istand til at sige på baggrund af et fødselstidspunkt og -sted. Jeg har faktisk skrevet det ud og drøftet med andre, om det bare er ting der passer på alle. Det kan man godt føle når noget passer for godt. Men det er tydeligt, at mange af tingene er mig og ikke andre omkring mig. Jeg er meget tilfreds.
Passioneret, erfaren og UTROLIG DYGTIG astrolog/clairvoyant!!!
Første gang jeg søgte hjælp hos Magret var tilbage i 2017 idet min daværende samarbejdspartner snød mig med en stor sum penge som medførte min virksomhed måtte lukke og slukke da jeg ikke kunne betale firmaets driftsomkostninger. Hun fortalte mig hvad jeg skulle gøre for at få pengene ud af synderen og at jeg ikke ville få det hele ud af dem men jeg kunne regne med at få omkring det halve af hvad han tilbageholdte. Sjovt nok tikkede halvdelen ind på min konto en måneds tid efter.
Desuden var jeg meget i tvivl om mit parforhold på daværende tidspunkt, idet jeg ikke var klar til at binde mig til en person for resten af livet. Magret fortalte mig hvad der ville være bedst for mig at gøre. Jeg valgte selv at afslutte forholdet og det har vist sig, at være det bedste valg jeg nogensinde har taget!
Ovenstående er blot et lille udpluk af de emner jeg har drøftet med hende. Hvis alt skulle skrives ned, bliver jeg nok ikke færdig før imorgen ....
Jeg har stadig kontakt med Magret den dag i dag og bruger hende som en slags mentor når jeg skal træffe nogle store beslutninger i både mit personlige og professionelle liv.
Jeg kan til enhver tid anbefale Magret til både læsning af horoskop og clairvoyance.
Alt i alt, en meget tilfreds klient!!!
Tusind tak for et perfekt horoskop
Tusind tak for et perfekt horoskop, som jeg blev meget glad for. Min søster har anbefalet dig for hun har også fået lavet et sådant hos dig. Jeg kunne genkende næsten alt og kan bruge det fremadrettet.
Synes du er utrolig dygtig og præcis
Amalie Clausen
Kan man klage over et horoskop?
Efter et par måneder med research bestilte jeg et horoskop hos Margret Grøn Levring. Jeg bestilte det fordi hun havde gode anmeldelser - og på hendes webpage beskrev hun sit engagement, professionalisme og perfektion mht. at levere en god vare, og desuden tilbyder hun en telefonkonsultation hvis der er punkter dyngerne vil have uddybet. Dyrt var det - men jeg betaler gerne for kvalitet og følte mig helt rolig.
Jeg oplyste om jeg havde fået lavet mit horoskop før - min fødselstid var korrigeret af Christian Borup - og dette horoskop kunne jeg aktivt bruge i lang tid. Jeg glædede mig!
Da jeg modtog det ringede jeg til hende for at sige, det var kommet frem og jeg glædede mig - og hvis jeg havde spørgsmål kunne jeg jo altid ringe! “Det bliver vist ikke nødvendigt”, var svaret - der var jo ikke mere at sige til det!
Jeg startede lytningen - og det første jeg undres over er at hun havde endnu engang korrigeret mit fødselstidspunkt! Det betød at størstedelen af det hun sagde jeg var og indeholdt, kunne jeg slet ikke genkende!
Desuden havde jeg stillet helt specifikke spørgsmål, hvor jeg synes hun “fejrede mig af” med en bemærkning om at det kunne hun slet ikke forstå, for mit horoskop lagde faktisk op til det modsatte.
Jeg skrev en mail til hende - jeg ville ikke forstyrre, da hun havde understreget at hun allerede var i gang med det næste - og understregede at det var et omfattende arbejde, men jeg havde svært ved at kende mig selv i fødselshoroskopet og at jeg havde en fornemmelse af hun havde negligeret mit spørgsmål og om vi kunne tage en samtale og få det vendt så jeg kunne finde hoved og hale i det.
Det var hun ikke interesseret i.
Svaret var hun aldrig havde haft folk det havde sagt de ikke kunne kende sig selv og at hun håbede jeg kunne finde ro i det med tiden.
Problemet er at når man hører om sådan behandling fra spirituelle medier - så føler vi os ofte flove fordi vi føler vi er “gået i en fælde” Jeg betalte 3900 kr - på tilbud!!! - for et horoskop der blev tids-korrigeret så jeg ikke kunne genkende mig selv. Min tro på hende og det hun kan og gør er væk. Jeg ville ønske jeg kunne bede om et nyt horoskop - men vil jeg kunne stole på det?
Jeg har klaget til Nævnenes Hus - altså Forbrugerrådet. Hvorfor? Ikke fordi jeg regner med der sker noget som helst andet end at folk syntes jeg er tåbelig at have betalt et så stort et beløb på “sådan noget fis!” - men for at understrege, at det er ligegyldigt hvilken service du som erhvervsdrivende udbyder, hvis du ikke lever op til dét..... ja, så må der være en konsekvens!
Til andre der overvejer at få lavet et horoskop - vent til der er mulighed for at få en præsens-konsultation og se dig godt for!

Utrolig dygtig clairvoyant
Utrolig dygtig clairvoyant, som har været særdeles præcis med hendes forudsigelser på alle punkter. Jeg har været yderst tilfreds :)
Margrét ved hvad hun laver og er spot on
Margrét ved hvad hun laver og er spot on!
Simpelthen en fantastik kvinde som bare er spot on med hvad hun siger og er direkte i hendes formulering, ærlig men også meget kærlig og forstående over for en.
Jeg har prøvet clairvoyance før men ingen har kunne ramme så spot on som Margrét.
Hun kan virkelig anbefales og man bliver ikke skuffet når man går derfra.
Betal først
Af Magret Levrings hjemmeside fremgår det, at man skal betale på tilsendt faktura eller kontant ved fremmøde. Det forstod jeg sådan at man kunne betale kontant når man var mødt frem - enten før eller efter sessionen. Det kan man dog ikke. Margret ville have 1000 kr for en halv time før vi startede. Hun havde i øvrigt pr mail bedt om 100 kr. ekstra for at lægge et tarotkort, som - skrev hun - kunne gøre at jeg fik flere svar på kortere tid. Jeg synes, at når man betaler 1000 kr. for en halv time, så må man da forvente, at man får det ypperste. Hvorfor skal man betale ekstra for at få mere? Nå, men enden blev at jeg sagde, at jeg først ville betale når vi var færdige. Det ville hun ikke acceptere, hun ville have pengene først. Jeg tænker, at hvis man vil have pengene først, så kan det vel kun være tegn på, at man ikke kan stå inde for sit produkt? Jeg havde forinden fortalt hende, at jeg normalt gik hos en anden clairvoyant som har 14 måneders ventetid. Hun afsluttede så med at sige, at jeg så kunne vente 14 måneder på hende. Om jeg så skal vente hele livet, sætter jeg i hvertilfald ikke mine ben hos hende igen

Utrolig dygtig
Utrolig dygtig, fås ikke bedre. Kan varmt anbefale hende til andre.
Skuffende oplevelse
Jeg syntes det lød rigtig fint på hendes hjemmeside, det med at hun ville starte med at fortælle mig, hvorfor jeg var kommet - dvs. at hun uden at jeg havde givet hende nogen former for stikord, ville kunne se de udfordringer, jeg kom med. Jeg havde meget høje forventninger, men de blev slet ikke indfriet. Hun kom ikke i nærheden af at "gætte"/se, hvorfor jeg var kommet, hun kunne ikke se at jeg havde to børn, og hendes beskrivelse af min mand kunne jeg slet ikke genkende. Da jeg fortalte hende om børnene, begyndte hun at tale om dem, men eftersom hun ikke rigtig havde fået nogen info ind om dem, før jeg fortalte hende om dem, tror jeg nærmere hun gættede, end at hun kunne se noget om, hvordan de er og hvordan de kommer til at udvikle sig. Da hun ikke rigtig fik nogen info ind om noget som helst, begyndte hun at lægge tarot. Det var ikke noget, jeg havde bedt om. Jeg havde godt læst på hjemmesiden, at man kunne tilkøbe det for 100 kr., men jeg blev noget overrasket over, at hun ville have ekstra betaling for det, da sessionen var slut, eftersom hun jo selv havde taget dem i brug, af mangel på bedre. Desværre fik jeg ikke sagt fra, og betale bare.
Super godt
Jeg har før fået en clairvoyance hos Margrèt og jeg tænker ofte på hvor dygtig hun var, både til at komme ind på mig og mine problemer med det samme( uden at jeg havde åbnet munden først), samt hendes forudsigelser, som alle har holdt stik. Derfor valgte jeg for nogle måneder siden, at hun også skulle udarbejde et personligt horoskop for mig og det er nok den største gave,jeg har givet mig selv. De mere end 2 timers indtaling omkring mig, mit liv og min fremtid er uundværlig og noget jeg kan bruge resten af mit liv.
Jeg kan absolut anbefale Margrèt, hvis man vil opsøge dygtig clairvoyant eller astrolog, som er i en klasse helt for sig selv. Jeg håber inderligt, at hun bliver ved med sit arbejde i nogle år endnu til gavn for os andre.
Mary Salvador
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.