Service til 5 ⭐️ + + Bæredygtigt køb der holder MAX! Bestiller torsdag aften 21.07 og 21.10 dropper der en mail ind om vi kan tage imod vores whiteboard dagen efter, hvilket hurtigt aftales. Bordet l... Mehr ansehen
Jeg stod og skulle bruge et hæve-/sænkestel til mig hjemmekontor. Fandt Circular Furniture, som havde et bredt udvalg af stel til ekstrem fair priser. Tog ud til deres lager, hvor der var en formida... Mehr ansehen
For anden gang købte jeg møbler hos Claus & Co. Fra man træder ind på lageret føler man sig velkommen - kaffe på kanden og alt bliver vist frem og præsenteret uden stress. Fandt 2 komplette k... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi handler med Brugt inventar fra det Danske erhvervsliv. Vi arbejder for at give brugte møbler et længere liv, så vi kan sænke behovet for produktion af nye møbler. Derved håber vi på at vi kan være med til at sænke klimapåvirkningen fra møbelindustrien. Vi sælger alle former for inventar, både hæve/sænkeborde, sofaer, kontorstole, konference møbler, mødelokal inventar, Loungemøbler. Vi sælger møbler i alle prisklasser fra alle mærker, eksempelvis: IKEA, HolmrisB8, HÅG, Arper, HAY, GUBI og mange andre Har vi ikke de møbler du ønsker på lager, så skriv til os på info@circularmovement.dk, så kan vi holde øje med markedet for dig. Hilsen Simon, Joakim og Claus
Tempovej 41, 2750, Ballerup, Dänemark
- info@circularmovement.dk
- circularfurniture.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Häg Capisco
Vi bestilte 3 kontorstole og fik leveret 3 stole, der ser næsten nye ud. De nyrensede og der er ikke nogen der har lagt mærke til at det ikke var en helt ny stol de modtog
De stærkeste anbefalinger herfra
circularfurniture.dk er super :)
circularfurniture.dk er super :)
Møblerne er som nye, af meget høj kvalitet - Mine køb har været Charles Eames/Vitra.
Priserne er attraktive.
Det er meget søde mennesker der er meget hjælpsomme og imødekommende - Leveringen af møblerne var også en god oplevelse - alt i alt en stor fornøjelse - Det bliver ikke bedre :)
Skulle bruge tre hæve sænke borde fik…
Skulle bruge tre hæve sænke borde fik dem leveret samme dag som jeg bestilte dem i Super fin stand som nye👌👌👍
Stor anbefaling
Hidtil hurtigste levering jeg har prøvet. For at være præcis; cirka 16 timer.
Derudover virkelig flot møbel - og af rigtig god kvalitet.
Stor anbefaling herfra
Fantastisk upcycling og tidsmoderne virksomhed
Jeg stod og skulle bruge et hæve-/sænkestel til mig hjemmekontor.
Fandt Circular Furniture, som havde et bredt udvalg af stel til ekstrem fair priser. Tog ud til deres lager, hvor der var en formidabel personlig betjening.
Klar anbefaling og helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler noget fra deres hjemmeside
For anden gang købte jeg møbler hos…
For anden gang købte jeg møbler hos Claus & Co.
Fandt 2 komplette kontorarbejdspladser som blev leveret fragtfrit i dag !
Alt som aftalt - møbler rengjort og forsvarligt pakket ind som var det nye møbler!
Super designermøbler på kontoret - som står som nye og klar til at blive brugt i mange år endnu.
KÆMPE KÆMPE anbefaling herfra !!!
Fantastisk god kundeservice og godt…
Fantastisk god kundeservice og godt koncept. Alt spillede 100% og kunne også selv komme ud og hente mit køb på adressen, hvor den fint blev hentet frem til mig.
Kan anbefales
En go' og problemfri oplevelse!
Jeg har købt en brugt kontorstol hos Circular Furniture og er meget tilfreds.
Kvaliteten på stolen er i top, standen stort set som ny, og prisen var alligevel væsentlig under nyprisen. Jeg glæder mig også over at der er 2 års reklamationsret på stolen, selvom den er brugt.
Købsprocessen var en rigtig go' oplevelse: Jeg mødte engagement omkring genbrugskonceptet og tillid til mig som kunde, da jeg kunne låne stolen med hjem og teste den.
Dejligt at vi er nået så langt at gode møbler ikke bare bliver kasseret 👍🏻
Service til 5 ⭐️ + + Bæredygtigt køb der…
Service til 5 ⭐️ + + Bæredygtigt køb der holder MAX!
Bestiller torsdag aften 21.07 og 21.10 dropper der en mail ind om vi kan tage imod vores whiteboard dagen efter, hvilket hurtigt aftales. Bordet leveres inden kl. 12 fredag som aftalt. Vel pakket ind og i tip top stand. Virkelig flot vare, som står som nyt selvom vi har købt bæredygtigt - ikke sidste gang vi handler hos Circular Furniture 👏🏻
Fede møbler, fantastisk kundeservice!
Vi har modtaget de fedeste kontorstole - bestilling og levering foregik nemt og ekstremt hurtigt. At købet indebar en fantastisk kundeservice, med overskud til humor, gjorde købsoplevelsen helt unik.
Cirkulært ♻️ Seriøst 👨🏼💻 Sjovt 🥳 i skøn forening. What’s not to like? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fremragende service
God service, kvalitet og hurtig levering helt ind på kontoret og samling. 🙏
Fantastisk service
Fantastisk service! Vi har modtaget de fineste stole og er fuldt ud tilfredse.
Vi anbefaler med sikkerhed Circular Furniture til andre!
Når service bliver enestående …
Vi bestilte mandag tidlig eftermiddag og samme dag - læs SAMME DAG!! blev vi ringet og fik tak for ordren og beskeden: dine varer er på vej - 2 timer efter ordren var lagt blev vores møbler modtaget. Fantastisk ordre håndtering, flot personlig service og smukke produkter.
Framragende service
Framragende service, jeg vil til enhver tid anbefale Circular Funiture til venner og familie!
Fantastisk Firma og Super Service !!!
Kan varmt anbefale denne lille virksomhed med stort serviceniveau. Deres produkter findes som annonceret. Jeg vil købe igen og også anbefale til venner og familie. Det er bedre at give møbler et nyt liv end at købe nyt! Mvh//Francis
Glimrende 👌
Glimrende! 👌
Fandt det helt rette hæve-sænke bord til super pris, for et halvt år siden. God og rask support omkring køb. Rask levering. Da jeg her ca 1/2 år efter oplevet problemer med bordet, fik jeg rask og god hjælp - og bordet virker igen som det skal. Anbefales!
Jeg er fan
Bestilte min stol tirsdag - levering torsdag.
Stolen lever fuldt ud op til mine forventninger.
Lynhurtig personlig respons ift. leveringsdato - og efterfølgende personlig opfølgning på om alt var OK efter modtagelse.
Jeg husker faktisk ikke at jeg nogensinde har fået sådan en service på et online køb. Jeg er fan :)
Super høj og ordentlig service
En virkelig fin virksomhed med en god kultur. Hele idéen er supersympatisk og læg dertil en supoer kommunikation, hurtig respons og høflig tone. Jeg anbefaler firmaet varmt og skal afgjort selv handle her mere.
Fantastisk koncept- virkelig gode…
Fantastisk koncept- virkelig gode møbler og fremragende betjening og service. Handler der meget gerne igen
Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle, kan kun anbefales på det varmeste!
Jeg købte en kontorstol, knap havde jeg betalt, før jeg fik besked om at den ville blive leveret dagen efter. Den kom som lovet.
Vi havde problemer med at samle den og ringede til firmaet. Der ville komme én ud og se på det samme dag. Claus kom og fiksede lynhurtigt problemet.
Det er da en udsøgt service. Jeg er ovenud tilfreds.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.