CIBTvisas Benelux Bewertungen 36

TrustScore 3.5 von 5

3.6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jammer dat Nul sterren niet mogelijk is. Deze firma wordt ook nog eens aanbevolen door Reisorganisaties. Geven onjuiste informatie. Bijv. dat pasfoto's voor Visum China speciale afmetingen moeten he... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very structured way of managing the…

Very structured way of managing the preparation and application, well instructed and responsive rate is very high

18. August 2025

Antwort von CIBTvisas Benelux

Thank you for taking the time to leave a review. We appreciate it.

Oplichters

Oplichters, Visum kost € 12,47. CIBT rekent € 36,30 bemiddelingskosten terwijl via bijv officiele app zonder extra kosten is aan te vragen. Niet doen dus bij CIBT!

2. April 2025

Tourist Visa Algeria

CBIT's mr. Febian Bermawi in The Hague did an excellent and flawless job in obtaining my turist visum from the Algerian Embassy. Febian was focused, reliable in his advice and execution, support by a client-friendly approach. I use CBIT already many years and Febian stepped up to the high standard as all his predecessors did. I had zero trouble entering, staying in and leaving Algeria, a hidden gem,

21. Februar 2025

Antwort von CIBTvisas Benelux

Thank you for sharing your experience and the kind words about Febian. We appreciate your repeated business.

Ghana visum via ANWB-CIBT

Ik heb onlangs mijn Ghana visum via ANWB door CIBT laten organiseren. Op de website van het CIBT is alles zeer duidelijk uitgelegd, stap voor stap. Ik had dan toch nog wat vragen en ook via de telefoon wordt er op een zeer plezierige en duidelijke manier alles nog eens uitgelegd en doorgenomen. Geen verrassingen dus, en het visum kwam ook nog iets eerder als afgesproken. TOP en zeer professioneel afgehandeld.

12. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf bedriegt dus iedereen en…

Dit bedrijf bedriegt dus iedereen en maakt grove fouten die hun niet toegeven waardoor ik niet op reis kan gaan door hun fout , ik ben hierdoor mijn verlof kwijt, mijn vluchttickets, mijn reisverzekering en hotel kwijt

Ik heb hiervoor ook nog eens 350euro mogen betalen omdat ze mij visum niet op tijd kunnen afleveren

Waar is die zogenoemde customer service die geen service is IEDEREEN moet dit weten

20. März 2024

Dreadful company

Dreadful company. Needed 4 visas for a cruise at a cost of £900.One never came so missed Saudi Arabia. Stressful from the beginning. Different people promised different things. Absolutely appalling experience for me.

1. September 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vriendelijke service

Ik werd erg netjes geholpen, ook met advies voordat ik mijn visum aanvraag had geplaatst. Er werd een realistisch beeld geschetst van hoelang de aanvraag ging duren.

11. September 2023

Great Service

CIBT Netherlands handled my visa application for Saudi Arabia. This is a complicated visa to apply for and CIBT were really excellent. They knew the subject matter in depth and were able to plan and organise the process in a highly efficient manner. I would definitely recommend CIBT.

29. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een slechte kennis en en kunde bij…

Wat een slechte kennis en en kunde bij dit bedrijf of..... bewust zich van de domme houden. Dit bedrijf werd aangeraden vanuit de holland america line... de vraag is of HAL geen reviews leest. De vraag was heb je in canada een ETA nodig als het land binnenkomt per schip en verlaat per schip. Antwoord nee. De candese overheid heeft een superheldere beslisboom. Cibt beweerde bij hoog en laag dat een ETA wel nodig was.... tja als een groot deel van de passagiers hier in trapt dan is het kassa. Ik zou dezelfde teruggebeld worden voor een antwoord nou ik wacht nog.

5. Juni 2023

Antwort von CIBTvisas Benelux

Het spijt ons zeer dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We willen dit graag rechtzetten. Kunt u contact opnemen met onze European Operations Director, Vance McAllister via vance.c.mcallister@cibt.com, zodat we dit met u kunnen bespreken? Bedankt.

DOE HET NIET !

DOE HET NIET !! Een echte rip off ! U kan zelf beter naar de ambasade rijden, het is echt niet moeilijk. Of gebruik een ander kantoor. Wij betaalden 945 EUR voor 2 visa's voor China. Een schande. Terwijl je zelf alles moet aanleveren, eigenlijk doen ze NIETS ... U moet toch sowieso zelf rijden voor vingerafdrukken, dus het is nutteloos dit bedrijf te gebruiken. Het kost alleen VEEL geld. En er komen een hoop verdoken (niet gebruikte) opties en kosten bij !

UPDATE:
Na mijn bericht hier kreeg ik een e-mail waarin ze 75 EUR terug storten. Dit slechts voor 1 persoon terwijl het factuur over 2 personen gaat. Begrijpen wie het begrijpen kan.

31. Mai 2023

Antwort von CIBTvisas Benelux

Ulrich, bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat u het gevoel heeft opgelicht te zijn. We nemen graag de tijd om een onderzoek te doen op basis van uw feedback en een gepaste oplossing te vinden. Kunt u contact opnemen met onze Senior VP of Global Delivery, Eric Muething via eric.r.muething@cibt.com, zodat we kunnen proberen uw zorgen weg te nemen? Bedankt.

Waardeloos bedrijf.

Voor ons visum naar China hebben we een aanvraag ingediend bij CIBT. Voordat de papieren etc klaar stonden waren we al 2 weken verder. Uiteindelijk werden we opgebeld om een afspraak bij de ambassade. De afspraak zou pas 2 weken later plaatsvinden, omdat er volgen hun echt geen eerdere afspraak mogelijk was. Bij de afspraak bevestiging stond er in de mail dat wanneer je meer dan 6 stempels uit Turkije in je paspoort had je op een extra interview moest komen bij de ambassade. Na een telefoontje te hebben gepleegd met CIBT, zou dit interview inderdaad noodzakelijk zijn. Hierdoor zouden wij het visum niet meer optijd ontvangen voor onze vlucht naar China. Uiteindelijk zijn we zelf naar de ambassade gereden, omdat CIBT niks voor ons kan doen en het enige advies was dat we dan maar onze trip moesten verzetten. Aangekomen bij de ambassade werden we enorm vriendelijk geholpen en konden we de volgende dag terug komen zonder afspraak om onze papieren in te leveren. Uiteindelijk is er ook geen extra interview nodig en zijn we dus onnodig tijd en héél veel extra geld kwijt aan het CIBT. Mijn advies is dan ook om gewoon je papieren in orde te maken en zelf een afspraak bij de Chinese ambassade te maken en nooit via een tussenpartij te werken. Het enige wat zij doen is geld vangen voor werkelijk niks doen. Hebben geen enkele reactie vernomen van begrip.

13. April 2023

Waardeloos - visum te laat

Door dit bureau krijg je je visum te laat voor je vlucht : 1) website informatie is incorrect waardoor je documenten (foto's) steeds terugkrijgt 2) tips om te verbeteren zijn onjuist 3) via de telefoon ook geen hulp 4) bellen pas heel lang nadat alle documenten er zijn voor een afspraak, zelf bellen heeft geen zo in want 'zo kan dat niet' 5) de afspraak die je dan krijgt is na de datum dat je paspoort nodig is 6) en dan pas zeggen dat het op een andere plaats eerder kan (maar dan moeten de documenten opnieuw met een ander adres)

31. März 2023

Geen service

Op 17 februari op NL mijn documenten en dergelijke ingevuld. Ondanks ik werk, woon in België en Belg ben, kwam er geen melding dat ik verkeerd mijn profiel invulde. Door zelf contact op te nemen kwam ik te horen dat ik het op NL website had ingevuld. Na verlies van kostbare tijd, heb ik alles moeten overdoen op de Belgische site. Ook een versnelde procedure aangeduid. Op 28 februari heb ik datum "6 maart" wanneer ik visum nodig heb ingevuld. Geen melding dat ik op 6 maart mijn visa nog niet zou hebben. Ondanks ik zelf de dag na het invullen van mijn profiel gebeld (29 februari) met vraag of alles nog in orde kwam want ik wist dat het krap werd. Toen was alles OK. Net voor weekend belde ik nog eens want geen afhaling reispas en kreeg ik te horen dat mijn visumaanvraag nog op de desk moest komen en dan pas de dagen worden geteld. Over onze kosten door deze slechte service en geen melding met daarbij het gevolg van vertraging van het project. Ik mag er niet aan denken.
Algemeen besluit: Geen service en dus opvolging van CIBT. Ook vluchtgegevens worden gevraagd en moet je dus boeken, Blijkbaar is dat niet noodzakelijk. Dit in tegenstelling van een andere firma die ik onder de arm heb genomen.

6. März 2023

Antwort von CIBTvisas Benelux

Hallo Donald, het spijt ons te horen dat u moeite had met het begrijpen van de tijdlijn van uw aanvraag en het invullen van het juiste formulier. Zou u alstublieft contact kunnen opnemen met customercare@cibtvisas.nl? We willen dit graag voor u oplossen en u helpen met uw aanvraag. Met vriendelijke groet, CIBTvisas.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op voor oplichting bij aanvragen

Een vreselijk slecht bedrijf. Licht je op met registreren van aanvragen bij de ambassade. Je betaalt geld voor niets doen. Echte oplichters! Ga niet in zee met CIBTvisas.

30. September 2022

Antwort von CIBTvisas Benelux

Beste Klant, Bedankt voor het beoordelen van uw klantervaring met ons. Het spijt ons dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We verzoeken u om contact met ons op te nemen via: customercare@cibtvisas.nl zodat we u beter kunnen helpen. Vermeld in de e-mail wat uw order/-factuurnummer is. We kijken ernaar uit omdat dit probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. We hopen snel u van te horen.
Met vriendelijke groet, CIBTvisas

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr