Never ever order on this website! Takes more than 1 month to have your order! You can’t get refunded, they asked for pictures of your body get dressed and even after sending that they still asked... Mehr ansehen
Minimaal 1 maand gewacht op mijn bestelling i.p.v. enkele dagen. Zogenaamde winkelwebsite binnen enkele dagen opgedoekt en digitale link vanuit bestelling ging naam Italie. Verzendingsmail kwam dan... Mehr ansehen
Jag annullera min order men fakturan ligger fortfarande kvar hos klarna och det är 2 månader sedan jag annullera min order! Går inte maila till företaget. Om dom inte svarar på varför inte de makule... Mehr ansehen
Grote oplichters!!! Begin april2 jurkjes besteld, vorige week waren ze zogenaamd afgeleverd, NOT!!! honderden keren gemaild, maar hun translator werkt volgens mij niet! Elke keer het zelfde tot ze... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
CHICLADY is puur fraude en ik voel me machteloos ! Zelfs de logistieke dienstverlening die alles voor PIUFASHION verstiurd is niet te bereiken !
Ik heb bij de reviews al mijn hart gelucht!
Er helt tilfreds
Er helt tilfreds. Hurtig levering og lækker bluse fik jeg. Så længe standarden holder så køber jeg gerne der igen.
Mega dårlig stil
Mega dårlig stil, at man ikke kan afmelde nyhedsbrev på det link, der følger med e-mailen. Man kan heller ikke kontakte deres kundeservice via det link, der er med nyhedsbrevet. :(
Desuden kunne returlabelen heller ikke bruges til returnering af varerne. Jeg måtte betale 90 kr for at sende skidtet retur.
Heb het gevoel aan het lijntje gehouden…
Heb het gevoel aan het lijntje gehouden worden!!! Ik zet een aantal reviews op faceboek ben ook van plan dit slechte bedrijf bekend te maken door bericht te plaatsen in de krant, juist om zoveel mogelijk mensen te waarschuwen en behoeden artikelen te bestellen bij dit oplichters niet bestaande (?) bedrijf.
Fik mine vare efter længe ventede i en…
Fik mine vare efter længe ventede i en måned da det kom blev jeg så skuffet da det ikke ligner det på billedet og så dårlig kvalitet gider ingen gang sende retur da jeg ikke gider bruge mere tid på dem handler aldrig mere hos dem hold jer væk fra denne side
Jag annullera min order men fakturan…
Om dom inte svarar på varför inte de makulerar min faktura gällande order CH3869364704 kommer jag gå vidare i ärendet!! Riktigt dåligt företag’
Alles is nep!!!
Alles is nep!!!
Geld gewoon kwijt! Foetsie weg!
Niks binnen gehad..
Ik ga het hier niet bij laten zitten.
Zet er een advocaat op!
Har lige været på post kontoret
Har lige været på post kontoret, men den retur label jeg har, kan jeg ikke sende retur, de kan ikke se hvorhen, den skal sendes til
Dårlig retur service
Jeg har nu i en uge forsøgt at komme i kontakt med firmaet da den retur label jeg har modtaget ikke kan bruges på post indleveringsstedet. Ugyldig stregkode siger de.
De bliver ved med at fremsende den samme label og sidder nu med kjoler for 700 kr som jeg ikke kan bruge og ej heller sende retur.
Så brug ikke dette firma !!!!!!
Chiclady is een niet bestaande…
Chiclady is een niet bestaande organisatie wat mij betreft!
2 juni besteld en betaald niks gekregen en dus deze recensie hier geplaatst. Krijg daarna bericht dat ze mijn gegevens willen, die heb ik net opgestuurd. Tot mijn verbazing kan ik niet meer inloggen!
Vorige recensie hier ;
2 juni bestelling geplaatst, (Bestellingsnummer :
CH8816930204
Datum van Bestelling :
2020-06-02 13:52:50)
(Bovenste 4 regels gekopieerd en geplakt vanuit mijn bestelling van mijn account!!)
nu nog niks geleverd gekregen. Iets langer wachten vind ik geen probleem maar dit vind ik niet normaal. Het leukste is nog dat ik de rekening wel al heb betaald!
Jammer voor Chiclady heb ik met een ander mailadres nóg een bestelling geplaatst waar ik nog wel mee in kan loggen. (Lees ; wel hetzelfde wachtwoord!!)
Dus bij deze Chiclady mijn tweede bestelnummer welke betaald is en niet geleverd.
Dit heb ik nl al een keer eerder bij hun gehad en ik wist zeker dat mijn account klopte, je kunt immers zien dat het ook afgeschreven is!!
Deze organisatie levert gewoon weg niet !
@trustpilot kan ik nog meer voor jullie betekenen? Lijkt mij zo toch overduidelijk dat er hier gesproken wordt over een niet bestaande organisatie?
Oplichters.
Oplichters.
Niets daar bestelen.
En retour kenen ze niet.
Ik heb maar 40 euros terug gekreken op 1 besteling van 86 euros. Op hun aanrading moest ik de pakket recommandé terugsturen anders geen terugbetaling. Heb ik gedaan, 35 euro's. Dus ik heb in totaal 81 euro's betaald voor niets en een heel hoop aan problemes van e-mails enz...
Deze bedrijf zou moeten verwijdert worden van faceboek.
Grote oplichters!!
honderden keren gemaild, maar hun translator werkt volgens mij niet! Elke keer het zelfde tot ze toe gaven dat de jurkjes niet meer leverbaar waren! Nu kreeg ik een gratis verzendingvan 8.79 euro, maar het geld van mijn jurkjes krijg ik niet terug!!! Wees gewaarschuwd bestel niets bij deze oplichters!!!
Ik wil graag een retour adres
Ik wil graag een retour adres, heb nu inmiddels al 4 keer om gevraagd maar krijg hier geen antwoordt op! Vind dit het vervelend eerst niet volledig alles opgestuurd gekregen en heb via klarna besteld. Dadelijk kan ik het volledige bedrag nog betalen voor iets wat ik niet wil hebben. Mijn bestelnummer is CH8873506430
Heb een jurkje besteld.
Heb een jurkje besteld.
En betaald.
Wil t volgen lukt niet.
N melding maken lukt ook niet.
Ben op een of andere manier niet meer in hun systeem.
Jurkje niet ontvangen.
Mails gestuurd dan moet ik n ticket aanmaken.
Ook dat gaat niet meet.
Want mijn bestelling zit er blijkbaar niet meer in.
Heb foto,s gemaakt.
Kan ik ook niet versturen.
Jeg ventede på mine vare i måneder og…
Jeg ventede på mine vare i måneder og da jeg så Kunne hente Min pakke i onsdags, var kvaliteten af tøjet så ringe og matchede overhovedet ikke billederne. Desuden var forsendelsen på over 200kr. Jeg vil gerne sende retur men har problemer med komme i kontakt med dem og de registrere kun 2 dele tøj og til en helt forkert pris som er langt under salgsprisen. Desuden er den Retur label Ikke en godkendt og mangler stregkode så pakkeposten kunne ikke sende den retur. Nu sidder jeg stadig med en pakke fuld af dårligt tøj som har kostet mig mange penge og ingen returlabel. Pengene trak de med det samme.
Hvor bliver min taske af,??.
Hvor bliver min taske af,??.
Har sendt mail til jer.
Mit ordrer nr er43 47 52 61 198
Bh.Marianne Jensen.
Retourneren
Ik heb op 17 juni bestelling ontvangen maar het is niet naar wens en probeer het terug te sturen ik heb dit ook online geprobeerd om mijn bestelling terug te sturen maar helaas ik kan geniet uit printen op geen enkele manier lukt dit het ordernummer is CH3062460902 ik zou graag willen weten hoe ik het kan terug sturen dat het makkelijk is om iets terug te sturen klopt niet ik zou graag antwoord op mijn bericht willen als dat niet gebeurt ga ik elders een klacht indienen die jullie niet leuk vinden
1 weekje en toen had ik mijn tshirts al…
1 weekje en toen had ik mijn tshirts al binnen! Super kwaliteit, heel blij mee!
Måske var jeg en af de heldige for jeg…
Måske var jeg en af de heldige for jeg fik mine varer, dog efter lang leveringstid.
Bikinien, var super til kvaliteten. Kjolen af noget ikke særligt åndbart stof. Trusserne ikke så flotte irl.
Men til prisen helt fint!
NO COMPRES EN CHICLADY
NO COMPRES EN CHICLADY. Hice un pedido de cuatro pares de zapatos. Al cabo de un mes, de ver que no llegaba, hablé por el chat y me dijeron que el pedido ya estaba en mi casa, que había llegado un domingo a las 4 de la mañana. No me pusieron ninguna facilidad para encontrarlo y cuando reclamé a Paypal, de repente apareció. Dos días depués, indicando a paypal que había llegado. Además, cuando llegó los zapatos tenían una calidad lamentable, unos no me valían, todos olían fatal, otros no bajaba la cremallera, otros no eran lo que había pedido, calidad malísima para el precio que pagas así que decido devolverlos todos. Me dicen que el gasto del envío lo tengo que hacer yo. Mi sorpresa es que no solo tengo que correr con el gasto del envio 60€, si no que también tengo que enviar yo el pedido y no puede ser con cualquier compañia. Ten cuidado dónde compras, en chiclady el servicio es malísimo. Yo me he gastado 106€ para nada, la calidad lamentable y el envío y devoluciones fatal.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.