Da den oprindelige bestilte kok meldte afbud 3 dage før sølvbryllup, springer Peter ind og redder hele dagen. Peter foreslog en meget kreativ menu, som viste sig at være innovativ og et kulinarisk høj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt var skønt. Fremragende kulinariske, smukke og smagfulde 6 retter som Anna havde fremtryllet ved vores fest i Svendborg. Det hele spillede og kommunikationen med Anna var tip top og hyggelig tilmed... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde en virkelig skøn oplevelse med både maden og kokkene (Davide og Aaron). Maden var super lækker, flot anrettet og fuld af smag – lige præcis den slags kvalitet, man håber på, når man invite... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De gjorde det fantastisk, de var hjælpsomme og forståenden og maden smagte formidabelt. Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerne er, at der var store problemer med den første kok vi havde booke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ChefMe er Danmarks førende platform, hvor kunder nemt kan finde og booke professionelle kokke til enhver anledning. Uanset om du planlægger en privat middag med en michelin kok, et stort event med en foodtruck, eller ønsker catering, tilbyder ChefMe en unik løsning, der matcher dine behov. Vi gør det simpelt at skabe uforglemmelige madoplevelser. Vores kokke spænder fra Michelin-niveau til specialister i events og buffeter, og hver booking er skræddersyet til dine ønsker. Gennem vores platform får du adgang til et bredt udvalg af menuer, gennemsigtige priser og autentiske kundeanmeldelser. Hos ChefMe brænder vi for at gøre dit arrangement ekstraordinært, og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen fra inspiration til færdigt måltid.
Gammeltorv 6, 1457, København K, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Vi havde besøg af en engageret kok, der ikke alene sørgede for en fantastisk middag, men ligeledes efterlod køkkenet pletfrit. På den måde hjalp han til at skabe rammerne for den perfekte aften, hvor man kunne være nærværende i stedet for at stå i køkkenet.

Antwort von chefme - lej en kok
Super lækker mad. Fint anrettede “taste” retter der smagte utroligt godt. Venlige kokke som havde styr på serveringerne og alt forløb perfekt og som aftalt. Kan varmt anbefales.

Antwort von chefme - lej en kok
Davide was kind, professional and a pleasure to have in our kitchen. He served delicious and well-presented food just like being on a good restaurant. We felt completely relaxed, and the kitchen was left clean and tidy. Thank you Davide!

Antwort von chefme - lej en kok
The entire process from start to finish was amazing! Aaron managed to slightly alter the menu to adhere to a food intolerance. The food was delicious, each course was perfectly timed, and the kitchen was left clean the way that he found it. The serving sizes were generous where we managed to have left overs. Would highly recommend this experience to everyone!

Antwort von chefme - lej en kok
Første kok jeg kontaktede var ikke et match, blev kontaktet af Chefme, som hjalp mig med at finde 'det' jeg søgte. Kommunikationen med kokken var hurtig og effektiv - og det sammen med betaling. Alt i alt en god oplevelse. ikke sidste gang jeg vil gøre brug af Chefme konceptet.

Antwort von chefme - lej en kok
Fantastisk veltillavet mad! Behagelig og professionel kok og tjener, der fik det hele til at spille fra først til sidst. Virkelig en gourmet oplevelse. De varmeste anbefalinger herfra!

Antwort von chefme - lej en kok
Hvad gør man når man ikke syntes 5 stjerner, 10 stjerner eller endnu flere, er nok hvis man skal beskrive den oplevelse det var at have Niklas på besøg ? Han havde komponeret en super lækker 4 retters menu og med 4 lækre snacks til start. Som vært kan man ikke ønske sig mere end når ens gæster ikke taler om andet end hvor fantastisk et måltid det har været. TAK for det Niklas.

Antwort von chefme - lej en kok
Vil give intet mindre end fem flotte stjerner! Maden smagte fantastisk, og han efterlod køkkenet rent og ryddet. Kommunikation var god, klar og afslappet. Vil anbefale ham som kok det til alle!

Antwort von chefme - lej en kok
Så enkelt og virkelig en genial genvej til den bedste oplevelse! Vi bookede en fantastisk kok, som vi nok aldrig havde fundet hvis ikke vi havde brugt chefme.

Antwort von chefme - lej en kok
God forventningsafstemning - nemt at kommunikere med ChefMe.
Selve dagen var outstanding - både mad og kok. Det er ikke sidste gang, vi benytter dette.

Antwort von chefme - lej en kok
Adam og hans team var top professionelle og jeg kunne ikke have været mere tilfreds.
Super fin online dialog ifht at sætte menuen og hurtige svar. Føltes meget trygt.
Og da de gik kunne man ikke se at de havde været der - alt var fixet på trods af 25 gæster og 5 retter. Tak!

Antwort von chefme - lej en kok
Thomas er en god og rolig kok og lavede en fantastisk middag til vores vinklub og det var en virkelig fornøjelse at overtage køkkenet efter Thomas alt opryddet og vasket en perfekt oplevelse kan kun anbefales.

Antwort von chefme - lej en kok
Vi og vores gæster havde en fantastisk oplevelse med Malte. Alt spillede både før, under og efter vores arrangement. Menuen var Malte super god til at planlægge, og justere efter gæsterne, ligesom han naturligvis kom til aftalt tid, og da han tog afsted kunne man ikke se i køkkenet at han havde været der. Alt spillede og alle elskede maden og oplevelsen. Stor anbefaling herfra 😊

Antwort von chefme - lej en kok
Super god oplevelse. Maden var virkelig lækker. Kokken var kompetent og imødekommende, præsenterede maden undervejs på en fin måde og havde ryddet fint op i køkkenet. Kommunikationen op til arrangementet fungerede upåklageligt. Alt i alt er jeg meget tilfreds. Kan klart anbefales.

Antwort von chefme - lej en kok
Dejlig mad til familie ferie
Super dejlig mad til vores familie ferie i sommerhuset. Alt fungerede perfekt

Antwort von chefme - lej en kok
Thomas og hans Crew levede fuldt op til vores forventninger, og faktisk mere til. Vi havde sat barren højt til vores fest, og med Thomas og hans mad kom vi helt op. Serveringernes præcision var helt i top, og alle 5 retter var smukt anrettet på tallerkener toppet med friske urter og blomster. Retterne var smagsmæssigt spændende og smukt komponeret. Og alle retter smagte helt fantastisk. Der var masser af roser fra vores gæster. Vi vil bestemt vælge Thomas og Chefme en anden gang.

Antwort von chefme - lej en kok
Dennis var super sød, professionel og hyggelig at have i køkkenet. Middagen var lækker og alle var meget imponerede. Alt var fint ryddet op og gjort rent da Dennis kørte igen. Alt i alt - topklasse 👌

Antwort von chefme - lej en kok
Super lækker mad, flot anrettet, velsmagende og pæne portioner. Nem bestilling, god kommunikation

Antwort von chefme - lej en kok
Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerne er, at der var store problemer med den første kok vi havde booket. Det havde ikke noget specifikt at gøre med ChefMe, og de var utrolig hjælpsomme og reagerede hurtigt for at finde os en erstatning, hvilket de allerede gjorde inden for en halv dag.

Antwort von chefme - lej en kok
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.