chefme - lej en kok Bewertungen 420

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da den oprindelige bestilte kok meldte afbud 3 dage før sølvbryllup, springer Peter ind og redder hele dagen. Peter foreslog en meget kreativ menu, som viste sig at være innovativ og et kulinarisk høj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var skønt. Fremragende kulinariske, smukke og smagfulde 6 retter som Anna havde fremtryllet ved vores fest i Svendborg. Det hele spillede og kommunikationen med Anna var tip top og hyggelig tilmed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en virkelig skøn oplevelse med både maden og kokkene (Davide og Aaron). Maden var super lækker, flot anrettet og fuld af smag – lige præcis den slags kvalitet, man håber på, når man invite... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De gjorde det fantastisk, de var hjælpsomme og forståenden og maden smagte formidabelt. Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerne er, at der var store problemer med den første kok vi havde booke... Mehr ansehen

1. Online-Bestellservice

Vom Unternehmen geschrieben

ChefMe er Danmarks førende platform, hvor kunder nemt kan finde og booke professionelle kokke til enhver anledning. Uanset om du planlægger en privat middag med en michelin kok, et stort event med en foodtruck, eller ønsker catering, tilbyder ChefMe en unik løsning, der matcher dine behov. Vi gør det simpelt at skabe uforglemmelige madoplevelser. Vores kokke spænder fra Michelin-niveau til specialister i events og buffeter, og hver booking er skræddersyet til dine ønsker. Gennem vores platform får du adgang til et bredt udvalg af menuer, gennemsigtige priser og autentiske kundeanmeldelser. Hos ChefMe brænder vi for at gøre dit arrangement ekstraordinært, og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen fra inspiration til færdigt måltid.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Total oplevelsen,lige fra bestilling…

Total oplevelsen,lige fra bestilling til eksekvering. Hvirkelig lækker mad og alle 4 retter flot anrettet og serveret. Ved afslutning var køkkenet som blæst, en super oplevelse, både for os og vores gæster.

31. Januar 2026

Hej Jesper
Hvor er det godt at høre!

Tak for feedbacken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er trygt og nemt at få en dygtig…

Det er trygt og nemt at få en dygtig kok ud og lave mad i private omgivelser.

Jeg brugte Thomas A til min 50 års fødselsdag til at lave en lækker 3-retters menu. Det var virkelig velsmagende, gæsterne meget begejstrede og Thomas var venlig, professionel og med et glimt i øjet. Og køkkenet var perfekt ryddet efter brug.

Kan virkelig anbefale chefme.dk hvis du mangler en kok til din næste middag.

10. Januar 2026

Hej Merete
Det er vi super glade for!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

København priser.

9. Januar 2026

Hej Casper,

Vi er kede af at høre, at du syntes priserne er for høje. Vores kokke sætter selv priserne, da vi er en freelance platform. Prisen sættes efter antal personer, ønsker til menuen og om det er en hverdag/weekend.

God mad

God mad, god kommunikation og god oprydning

27. Dezember 2025

Hej Lasse,
Så godt at høre!

Tak for at dele din oplevelse med os.

Rigtig godt nytår.

Lækker julemad

Lækker julemad - specielt ris a L'amanden og kirsebærsaucen var virkelig lækkert.

24. Dezember 2025

Hej Kim,
Det er vi glade for!

Rigtig godt nytår.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kommunikation gennem hele forløbet…

God kommunikation gennem hele forløbet og ikke mindst på selve dagen, god til at fange gæsterne.
God til at komme med forslag og tage hensyn til særlige ønsker

12. Dezember 2025

Hej Winnie,
Tak for de fine ord!

Endnu en kulinarisk fuldtræffer

Fem glinsende stjerner til Mikkel og Nanna (Natur Gastronomi) for en kulinarisk fuldtræffer. Alle i vores lille selskab var mætte, glade og imponerede. Det var tredje gang, jeg benyttede Chefme - og alle tre kokke, jeg har mødt, har været fuldtræffere.

13. Dezember 2025

Hej Morten,

Dejligt at i havde en god oplevelse.
Natur Gastronomi er bare super dygtige!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en super dejlig aften

Vi havde en super dejlig aften. Vores kok var super imødekommende til at lave en menu i fællesskab og hører mine ønsker. Derudover var pasta retten en af de bedste pasta retter jeg nogensinde har fået!⭐️

5. Dezember 2025

Hej Sofia,

Dejligt at i havde en god oplevelse.
Og mega lækkert med pastan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde besøg af Thomas (Kristoffers…

Vi havde besøg af Thomas (Kristoffers kompagnon) til vores årlige “Thanksgiving med vennerne”, hvor en virkelig spændende 4-retters menu blev serveret i stedet for den traditionelle Thanksgiving-middag. Det var en fantastisk oplevelse fra start til slut.

Maden var kreativ, smagfuld og smukt anrettet, og hele aftenen forløb roligt og professionelt. Thomas var behagelig, effektiv og utrolig dygtig til at skabe en afslappet og hyggelig stemning for os og vores gæster.

Vi var fuldt ud tilfredse og vil helt sikkert bruge deres service igen. Kan varmt anbefales!

28. November 2025

Hej Bente,
Tak for den flotte anbefaling! :)

Vi er glade for, at i havde en god aften.

Rigtig god dag!

God brugerflade

God brugerflade. Mange søgekriterier til bl.a. at søge på konkret dato og område og ud fra dette få liste med mulige kokke og deres kompetencer, menu forslag etc.
Også mulighed at sende spørgsmål direkte til chefme

22. November 2025

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse og de flotte ord! Det varmer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Casper var med til at høre min 50 års…

Casper var med til at gøre min 50 års fødselsdag , i vores lille sommerhus, uforglemmelig.
Super lækkert mad, og godt humør

16. November 2025

Hej Carina,
Det er vi enormt glade for!

Super koncept

Super koncept

12. November 2025

Hej Mads,

Mange tak!

Fantastisk oplevelse

Via ChefMe fandt jeg Anna Guy, som lavede den mest delikate 4-retters menu til mine 18 gæster. Farvestrålende og smukt anrettet på tallerkenerne, og det hele smagte vidunderligt! Jeg var overvældet over, hvordan hun bare indtog vores køkken og ordnede ALT, selv opvasken. Hun løftede ethvert ansvar fra mine skuldre, så jeg kun skulle nyde mine gæster.
Fem stjerner til både hende og ChefMe og deres gode kundeservice.

1. November 2025

Hej,
Mange gange tak for de fine ord!

Anna er bare SÅ dygtig og vi er enormt glade for, at i havde en god oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert og hyggeligt - højt niveau

Super dejlig mad og vin af høj kvalitet - ligesom at spise på toprestaurant - og uden selv at skulle løfte en finger - helt perfekt så jeg kunne være nærværende overfor mine gæster

7. November 2025

Hej Claus,
Mange tak for de fine ord!

Vi er glade for, at i havde en god oplevelse.

5. gang var også en succes

Dette var 5. gang vi har fået mad via Patrick, alle gange har Frederik været vores kok. I går var han her igen, denne gang med en hjælper og igen var det bare fantastisk. Vi var 26 gæster i privat hjem. Lækker mad, ro på, flotte serveringer, god service og smil. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling. Selv processen optil har der ikke været en finger at sætte på.

7. November 2025

Hej Marie,
Hvor er det bare godt at høre!

Vi er glade for, at oplevelsen igen var god.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn oplevelse at have sin egen kok i…

Skøn oplevelse at have sin egen kok i sit eget hjem. Vild luksus , det gør vi gerne igen.

24. Oktober 2025

Hej Susanne,
Tak for de finde ord!

I er så velkomne en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rafael lavede et fantastisk måltid…

Rafael lavede et fantastisk måltid me...
Rafael lavede et fantastisk måltid med 6 retter. Alt var meget smukt anrettet og smagte fantastisk. Rafael er samtidig meget sympatisk hvilket også var medvirkende til at alt gik op i en højere enhed.
Vi booker meget gerne Rafael en anden gang og giver de varmeste anbefalinger.

25. Oktober 2025

Hej Anders,

Dejligt at i havde en god oplevelse.
Rafael er bare super dygtig!

Fantastisk arrangement !

Nem kommunikation hele vejen igennem.
Kokken og menuen var fantastisk ! Alle gæster var vilde med det hele.
Dejligt at kunne læne sig tilbage og nyde aftenen i egne omgivelser.

7. Oktober 2025

Hej!
Mange tak for de finde ord.

Vi er glade for, at i havde en god oplevelse.

Tak for at dele det med os.

Astrid, ChefMe

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr