CBS-Online.dk Bewertungen 30

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en vare via webshoppen. Ønskede en ekstra vare med i forsendelsen og skrev derfor til dem, via deres mail. NO PROBLEM! Fik lynhurtigt svar og en guide til, hvordan vi lige kunne fikse det,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

* Bestilte en vare kl. 7 om morgenen, fra kl. 13 kunne jeg hente varen i butikken på Jagtvej. Det er hurtig service. * Meget imødekommende, hjælpsomme og servicemindede ansatte. * Billig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er min første anmeldelse på trustpilot og jeg synes at den skal gå ud til CBS-online.dk. De havde ikke så mange anmeldelser herinde, derfor var jeg lidt skeptisk i forhold til om jeg skulle... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtigt til afsendelse, men ville gerne have haft et tracking nr Og så syntes jeg at man burde skulle vælge om man vil lave profil eller uden inden købet Og så at i opfordrer til trustpilot der vise... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

YEPP MAXI BARNESTOL 799.-Vejl. 1299.-KØB NU Abus catena kædelås Vejl. 359.- 149.- Yepp Maxi Barnestol Vejl. 1299.- 799.- Abus Skraper Kid Vejl. 399.- 289.- Reelight 220 Lygter Vejl. 499.- 279.- GRIP GRAB HANDSKER 229.- Vejl. 349.-KØB NU Basil forkurv Ve...

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

CBS-online.dk

De havde ikke så mange anmeldelser herinde, derfor var jeg lidt skeptisk i forhold til om jeg skulle bestille noget fra deres hjemmeside - jeg tog chancen, hvilket jeg bestemt ikke fortryder!

Jeg bestilte min vare (hvilket i øvrigt var et godt kup) til afhentning i butikken og kunne komme og hente den dagen efter. Super fedt!

28. August 2017

Hej Maya,

Jeg er meget glad for din gode anmeldelse og at du gav os en chance :-) Vi er altid klar til at levere varerne hurtigt og altid med et meget højt service niveau. Sådan som jeg selv ønsker det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse med de bedste anbefalinger

Super god oplevelse med de bedste priser og personlig kommunikation hele vejen igennem. Kan kun anbefale CBS Online til andre! Og så var de virkelig hurtige til at levere min ordre.

25. August 2017

Hej Nanna,

Det er super dejligt med en god anmeldelse. Vi arbejder på højtryk, så alle kan få den samme super gode oplevelse som vi har givet dig :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5-stjerner til CBS-online for meget …

5-stjerner til CBS-online for meget hurtig og god service.

17. August 2017

Hej Rikke,

Mange tak for de 5 Stjerner. Vi arbejder på højtryk så vi kan få endnu flere varer hurtigt ud af døren :-)

Barnestol til cykel

Barnestol til cykel bestilt kl 22, fik en mail dagen efter at mine ting kunne afhentes i butikken effter kl 12.. Det må man sku sige er god service :)..

10. August 2017

Hej Nicki,

Tak for din gode anmeldelse. Som jeg har skrevet før, så elsker vi god service, derfor er vi også meget glade for at kunne tilbyde alle vores kunder, mulighed for selv at afhente online bestillinger i vores pakkeshop i København.

Super hurtig levering

Super hurtig levering! Jeg bestilte en cykelhjelm, og samme dag fik jeg en venlig mail om, at varen var sendt afsted. Dagen efter modtog jeg pakken. Kunne ikke være mere tilfreds.

9. August 2017

Hej Maiken,

Mange tak for den gode anmeldelse, det er super fedt med alle de mange stjerner vi modtager, vi kører bare på endnu mere:-))

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt som et Lyn super billigt

Kl 14 tirsdag bestilte jeg en barnestol som kostede 699kr som hos Design cykel er var på tilbud til 1095kr.
Pakken var allerede hos mig dagen efter kl 10 👍 det er super fedt

2. August 2017

Hej Dave,

Tak for din flotte anmeldelse :o) Vi løber alt det vi kan, så i hurtigt kan få leveret jeres varer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Særdeles hurtig service og håndtering …

Særdeles hurtig service og håndtering af ordre. Alt i alt upåklageligt. De varmeste anbefalinger herfra.

31. Juli 2017

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse :-) Det glæder mit service hjerte så meget.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og hurtig levering!

Super god service og hurtig levering!
Jeg er SÅ tilfreds. Kan klart anbefales.

14. Juli 2017

Hej Katrine,

Det er super fedt med 5 stjerner igen :-) Mange tak :-) Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, så vi kan give endnu flere mennesker en rigtig god oplevelse i vores online univers :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service og mega hurtig …

Fremragende service og mega hurtig levering 👍

2. Juni 2017

Hej Hanne,

Mange tak for din super gode anmeldelse :-)

Det er vores 1 anmeldelse på trustpilot, derfor er jeg ekstra glad. Jeg er selv vild med god service og håber derfor at vi hos CBS-online.dk fremover, kan give rigtig mange mennesker den samme gode oplevelse som vi har givet dig:-)

Adm. direktør | CBS-online.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr