Helt i top! - Claus er en yderst sympatisk fyr, god hjælp, overholder aftaler, hurtig afklaring på problemstillinger som ikke lige lå til højrebenet grundet gulvvarme. Virkelig erfaren og hurtig eks... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos CAVA VVS tilbyder alt inden for vvs faget, herunder gas, vand, afløb og fjernvarme. Vi tilbyder både små serviceopgaver, og større entrepriser.
Kirstinehøj 36C, 2770, Kastrup, Dänemark
- 66202323
- Info@cavavvs.dk
- cavavvs.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Det er bare i orden!
Vi skulle have installeret et Roca inwash-toilet. Det var ikke uden udfordringer med strøm, bestående rørføringer, afløb med mere. Claus kom forbi og vi fik en snak, kompetent rådgivning og overslag på opgaven af Claus.
Arbejdet er udført på bedste vis. Helt perfekt. Alt spiller. Claus er virkelig dygtig og omhyggelig og har stor faglig stolthed. Tingene skal bare være i orden og det er de.
Han er måske ikke den billigste på timeprisen, men til gengæld den bedste. Han er fra nu af vores vvs-mand.
Vi kan kun anbefale ham, hvilket vi da også gør til familie, venner og naboer.
Professionel og effektiv
5 stjerner herfra. Claus er dygtig og virker reel, erfaren og ærlig - og med god humor. Det er helt sikkert ikke sidste gang han ser noget til vores håndværkertilbud.
Hurtig og god ekspedition
Hurtig og god ekspedition. 5/5 stjerner herfra!
Super god oplevelse
Super god oplevelse.
Lad mig sætte et par ord på: Aftaler overholdt, god planlægning, god forventningsafstemning, kvalitetet i arbejdet, kontroller af arbejdet gennemført, faktura udstedt et par dage efter med beskrivelse af arbejdet inklusiv materialeliste.
Stort TAK til en VVS'er
Stort TAK til en VVS'er, som med erfarent overblik og snedig teknisk sans løste et halv-umuligt lorteproblem i løbet af en formiddag.
Bravo !
Tæt på en tryllekunst.
ITA, Kongedybet, Amager
Super dygtige!
Super dygtige!
Vi havde udfordringer med en utæt varmevandsbeholder, og den løste CAVA VVS super hurtigt. Rigtig hjælpsomme og dygtige. Vi vil klart bruge dem igen - og anbefale andre at gøre det samme.
5-stjerner til Cava VVS
Jeg havde fornøjelsen af at få besøg af Christian fra Cava VVS i dag for at få fikset min køkkenvask – og jeg kunne ikke være mere tilfreds!
Min vask har ikke fungeret i næsten to måneder, men Christian fik den ordnet på ingen tid. Han var utrolig flink, sympatisk og meget professionel. Han arbejdede hurtigt og effektivt, og tog sig tid til at forklare, hvad han gjorde undervejs. Det var virkelig rart at få indsigt i processen, og det viser, hvor dygtig og grundig han er.
Alt i alt en fantastisk oplevelse, og jeg vil klart anbefale Cava VVS til alle, der har brug for professionel og kompetent VVS-hjælp! 🌟🌟🌟🌟🌟
Hold jer langt væk fra dette firma
Hold jer langt væk fra dette firma. De er helt urimelige med deres priser. Priserne holder slet ikke med hvad de skriver på hjemmesiden. Virkelig dårlig ledelse.

Antwort von CAVA VVS
Fantastisk service
Fantastisk og hurtig service omkring problemer med afløb. Aftaler blev overholdt, og et potentielt problem blev samtidig løst, så jeg kan kun anbefale Cava VVS
Montering af nye radiatorer
Jeg har haft den bedste oplevelse med Cava VVS, og jeg vil anbefale alle at bruge dem. Jeg fik monteret to nye radiatorer af Claus. Han overholdt alle aftaler, og jeg er virkelig blevet glad for slutresultatet.
Overholder aftale og venlig
Fik kyndig rådgivning ift valg af gennemstrømningsvandvarmer vs varmtvandsbeholder. Jeg fik fremsendt tilbud med det samme og lavet aftale. God stil at ringe 10min før ankomst. Claus er behagelig og professionel og arbejdet hurtigt udført. Han tog sig tid til at forklare min spørgelystne 5-årige om glasuld og Rockwool.
Jeg vil klart anbefale Cava VVS til de andre i min kolonihaveforening.
Havde en enormt god og tryg oplevelse…
Havde en enormt god og tryg oplevelse med Cava VVS. Han kunne komme og hjælpe med kort varsel, var nem at få fat I, og var både sød, informativ og dygtig. Kun ros herfra!
kan klart anbefales
Jeg havde problemer med 2 toiletter. Cava VVS kom samme dag og fixede dem, så de igen virker perfekt. Claus er superflink, serviceminded og på alle måder ordentlig - og kan klart anbefales!
Hurtig og professionel VVS-service i København
Jeg ringede til Claus, da jeg opdagede, at min fjernvarmeanlæg var begyndt at lække. Claus svarede med det samme og var på min adresse inden for 15 minuter. Claus reparerede hurtigt de utætte rør og forklarede mig lidt om hvordan systemet virker. Aldrig før har jeg oplevet så hurtig og professionel. 5 stjerner herfra!
Byens bedste VVS’er!
Claus er en fremragende VVS’er, der holder sine aftaler, tager en fair pris og er sød og ordentlig. Han hjalp mig med at skifte blandingsbatteri og bruser i badet samt tjekke gaskomfuret.
Han kom samme dag, jeg ringede, mødte op med et smil, fiksede det hele hurtigt og pænt.
Alt i alt en service, der efter min erfaring ligger langt over gennemsnittet for vvs’ere i hovedstaden. Derfor tøver jeg heller ikke med at kalde ham byens bedste VVS’er!
Så har du brug for en dygtig VVS’er, du kan stole på, så kan jeg kun give Claus de varmeste anbefalinger.
Klar anbefaling!
Super service leveret troværdigt, pålideligt og engageret.
Høj kvalitet i udførelse og med blik for den nødvendige løsning baseret på kundens behov.
Klar anbefaling herfra!
Claus er simpelthen fantastisk
Claus er simpelthen fantastisk. Hurtig til at svare, finde tid og gør arbejdet til UG. Han er dygtig og simpelthen så behagelig! Har haft besøg af ham to gange. Og begge oplevelser gode.
Kæmpe anbefaling herfra! 🙏🏼
super service
Super service, kan klar anbefalde CAVA VVS. Han kom lyn hurtigt og klare problemet.
Rigtig god service Claus
Tak Claus du løste mit problem med mit wc selv om du ikke kunne komme ned og lukke for vandet!!! Jeg kan kun anbefale varmt CAVA VVS Claus han gør det umulige mulig Jeg fik et nyt toilet opgaven løst!!! 5 stjerner her fra
Har bestilt Claus til to opgaver. I begge tilfælde har han kunne komme hurtigt og leveret i god kvalitet. Meget sympatisk.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.