Vi fik en rigtig god behandling. Rene og Nigel. Hurtigt og godt arbejde. God service. Vi vil helt bestemt benytte os af det firma igen, og anbefale det videre.
Kan kun anbefale Københavns vvs.! God sparring på badeværelses projekt. De kommer som aftalt. Aftalerne bliver holdt. Giver besked hvis de bliver forhindret/forsinket. Har brugt Københavns vvs... Mehr ansehen
Styr væk fra dette elendige firma, de er kun ude efter 1 ting, PENGE! Sender lærling til 600kr timepris, der skal: - Konsultere med sin chef hele tiden. - Handle forkert ind, så ekstra tur til... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Uanset om det er store eller små opgaver, løser vi dem med den faglige stolthed i højsædet. Fra opsætning af ventilation og klimaanlæg til service på varmeanlæg; fra arbejde med køkken og bad til udskiftning af rør og faldstammer. Skal I have udført et større arbejde, anbefaler vi, at I tager os med på råd fra starten. På den måde kan vi rådgive om de mest optimale løsninger, så I får det bedste resultat, når arbejdet er færdigt.
Husumvej 88, 2700, Brønshøj, Dänemark
- service@kbhvvs.dk
- www.kbhvvs.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi fik en rigtig god behandling
Vi fik en rigtig god behandling. Rene og Nigel.
Hurtigt og godt arbejde.
God service.
Vi vil helt bestemt benytte os af det firma igen, og anbefale det videre.
Søde og servicemindede
Vi bestilte en vvs’er og fik hurtigt svar at de kunne komme dagen efter. Idag kom der en super sød vvs’er ud til os, som løste opgaven. Det var en fornøjelse, kan klart anbefale København vvs 😊
Super god service
Super god service og altid klar til at rykke ud akut
Super VVS firma
Super VVS firma, der altid står klar til at hjælpe i nødens stund.
Vi fik lagt gulvvarme i et stort kælderlokale, det var nemt at lave en aftale og der blev fundet materialer ud fra billeder vi sendte på mail. Og givet et meget rimeligt tilbud. Firmaet sendte 2 effektive montører som vidste hvad de lavede og hurtigt løste opgaven
Københavns VVS kan jeg fuldt ud stå…
Københavns VVS kan jeg fuldt ud stå inde for. Har blandt andet brugt dem ved afvikling af et stort erhvervsmæssigt byggeprojekt med etablering af 7 lejligheder, med tilhørende centralt varmesystem, 14 badeværelser og 4 gæstetoiletter. Når man har med mennesker at gøre, så vil fejl unægtelig forekomme. Københavns vvs har dog formået er rette op på disse, og de har altid haft en problemløsende tilgang. Jeg har også privat brugt Københavns VVS til et sommerhusprojekt med samme fine resultat. Ved forudgående pristjek har Københavns VVS være konkurrencedygtige. Ved begge projekter har jeg haft vvs'erne Claus og Christian tilknyttet, og de får derfor en varm anbefaling herfra !
God vvs’er
Kan kun anbefale Københavns vvs.!
God sparring på badeværelses projekt.
De kommer som aftalt.
Aftalerne bliver holdt.
Giver besked hvis de bliver forhindret/forsinket.
Har brugt Københavns vvs gennem flere år til div. Opgaver og kan kun anbefale dem.
Helt til grin "service".
Helt til grin "service".
Fik lavet en vvs attest ved salg af andelslejlighed. Stillede spørgsmål til den, og efter gentagen kontakt og forsikring om svar, samt rykkergebyr lykkedes det først at modtage endeligt svar tre måneder Efter vi havde solgt og var flyttet.
1 stjerne er for højt sat!
Lærlings timepris på 600kr!
Styr væk fra dette elendige firma, de er kun ude efter 1 ting, PENGE!
Sender lærling til 600kr timepris, der skal:
- Konsultere med sin chef hele tiden.
- Handle forkert ind, så ekstra tur til butikken på kundens regning.
- Transportbeslag vidste han intet om, jeg skulle selv vejlede ham rundt.
- Der kom vand under vasken, så blev det sendt en rigtig vvs’er for at færdiggøre.
- Tager betalt for pr. påbegynde time.
- 6 timers arbejd for montering af vaskemaskine.
Flinke og kompentente
Jeg har nu to gange fået hjælp af Københavns VVS. Begge gange har den, som kom ud til mig, været flink og god til at forklare årsagen til problemerne. Og efterfølgende har alt virket, som det skulle.
Klar anbefaling
Jeg har flere gange brugt Københavns VVS - radiatorer, toilet, fjernvarmeanlæg. Alle gange har jeg været meget tilfreds. Aftaler bliver overholdt, arbejdet udført som aftalt og prisen er i orden.
ihvertfald Københavns bedste service
Kbh. VVS altid perfekt service, feedback og super håndværk. Vi har været kunde i flere år og det
forsætter vi med.
Kan ikke anbefales
Super fint firma
Super fint firma, god service,flexibelt,god til at forklare en havd der skal laves. og priserne var rigtige gode.
Vi har kun godt at sige om firmaet.
Det kunne ikke have været en bedre…
Det kunne ikke have været en bedre oplevelse.. Super professionelle og venlige.. Absolut ikke sidste gang at jeg bruger kbh vvs :)
Super professionel håndtering af mine…
Super professionel håndtering af mine udfordringer med toilet. Og samtidig meget fin og effektiv service fra både administrationen og VVS'er på stedet. Kan klart anbefale Københavns VVS
Ringe service
Ringe service.
Har et toilet der løber og betalte 1800kr for at de skiftede reservedele i cisternen som ikke løste mit problem i mere end et par dage.
De ville ikke engang tage ud og kigge problemet i gennem igen uden at jeg skulle betale for det.
Desuden var deres kundeservice heller ikke af venlig karakter.
Kan ikke anbefales. Brug et andet firma.
Professionelt, imødekommende og pengene værd
Jeg ringede en aften udenfor normal arbejdstid med en bruser der kamp sprøjtede kogende vand og som ikke kunne slukkes. Jeg talte i vagt telefon med blikkenslageren Morten der var midt i aftensmaden, jeg forklarede at jeg var alene hjemme med en baby og det hastede! Morten smed bestikket og var hos mig inden for 20min.
Jeg var blevet gjort opmærksom på prisen 3800kr for vagt udkald. Morten fik lukket bruseren på 5 min uden at vække min baby.
Jeg ringede til konteret dagen efter og fik booket Morten igen, idet jeg syntes at han havde ydet en utrolig professionel og ikke mindst behagelig og effektiv service. Han kom et par timer efter og satte en hel ny bruser op på 1 time. Smukt!
En uge efter fik vi oveni købet en vandskade og et utæt vandrør fra overboen havde skadet et indbygget skab. Jeg ringede og bestilte Morten igen og fik besked på at få kontakt til overboen og undersøge omfanget af skaden så vidt muligt, så Morten kunne komme forberedt. Jeg blev mødt med utrolig venlig og effektiv kommunikation af kontoret. De fik endda rykket rundt på aftaler så jeg kunne få ordnet skaden samme dag.
Morten skilte skabet ad, idet jeg endnu engang var alene med baby og udskiftede røret på under 2 timer.
Jeg har været så glad for deres service.
At benytte sig af professionelle håndværkere koster penge, hvis blot man gør sit forarbejde og undersøger time pris og estimere end tid, er der ingen overraskelser.
Tak til Morten og Kbh VVS
Rigtigt darlig service og…
Rigtigt darlig service og imodekommende.
- Jeg blev skældt ud i telefonen fordi jeg var syg og blev nodt til at lave om pa modet med vvs'ern.
- Jeg fik en regning der ikke informerede om hvad jeg er kommet at betale for. De tog 300 kr betalt for noget der blev brugt til et pris af 20kr.
Utrolig ringe service
Utrolig ringe service!
Jeg bestilte en mand til at komme og reparere mit toilet. Han kom en time for sent, og endte med at være i lejligheden i under 2 min. Han træder ind af døren, ser ned i toilettet og siger: "Det kan ikke laves, desværre". Alligevel fakturerer Københavns VVS for en times arbejde. Så jeg skal nu betale 552 kr. for en håndværker, der har set på mit toilet i 40 sekunder og sagt, at det ikke kunne laves.
Jeg blev ikke fortalt noget om deres absurd høje start-gebyr, da jeg ringede ind og betalte opgaven.
Jeg bruger ALDRIG det firma igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.