Honnêtement je laisse cet avis pas entant que cliente mais comme conducteur qui peut pas sortir du garage à cause de la manière de se garer des certains. Ce n'est pas là première fois que j'ai dû appe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
On voulait remercier votre collègue ALA, du service client Belgique, qui a géré notre problème aujourd'hui (23 mai). Elle était très à l'écoute, super empathique et résolutive. Elle a cherché plusie... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Reeds een 20tal jaar bij Cambio. Ik ben heel tevreden, bijna altijd auto's beschikbaar, geen zorgen over onderhoud, aankoop, enz... Je kunt ook altijd assistentie vragen wanneer iets onduidelijkis . H... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
al 5 jaar klant en zeer te vreden. Wij hebben sinds dien geen wagen meer als gezin (1kind) in Mortsel. Het werkt perfect, is relatief goedkoop in vergelijking met een eigen wagen en je hebt niet alle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Cambio autodelen, da's een makkelijk, goedkoop en milieuvriendelijk alternatief voor een eigen wagen. Rij je jaarljiks minder dan 11.000 km en heb je niet elke dag een auto nodig? Dan is cambio wellicht iets voor jou. Op cambio.be ontdek je hoe autodelen werkt en vind een standplaats in jouw buurt. Cambio, een auto waar je wil, wanneer je wil. // Cambio carsharing est la solution parfaite pour ceux qui n’ont besoin d’une voiture qu’occasionnellement. Vous roulez moins de 11 000 km par an ? Vous pouvez alors facilement économiser des centaines, voire des milliers d’euros. Découvrez tous les avantages et inscrivez-vous sur cambio.be. Cambio, une voiture où je veux, quand je veux.
Koningin Maria Hendrikaplein 65b, 9000, Gent, Belgien
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Familiaal bedrijf, gebruiksvriendelijke app, super vlotte en vriendelijke service. Aanrader!

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Goede prijzen ook met de abonnementen meegerekend!
De Elektrische auto’s zijn super, ook al zijn er wel nog weinig. Maar zelfs voor een langere trip en wat plannen met snelladers is dat mogelijk, alhoewel ze zelf niet aanmoedigen om langer dan 150km met de elektrische wagen te rijden. (maar ook niet ontmoedigen)
Bij de benzine auto s moet je wel opletten tanken enkel bij Shell of total energies kan, afhankelijk van de stad.
In de stad Gent is er altijd wel een auto in de buurt ook al heb je niet gereserveerd die dag.
Als er iets met de auto is kan je ze altijd wel bereiken als je een beetje geduld hebt, en ze lossen het ook altijd met hun beste intenties op.
Alleen de schade rapporten die je nog niet in de app kan doorgeven voelt een beetje ouderwets, je moet ze altijd telefonisch verwittigen en het in een papieren boekje schrijven (dit stamt nog uit de tijd dat cambio ook zonder smartphone gereserveerd en geopend kon worden, maar dat is wel verleden tijd).
Al met al een zeer goede en betaalbare deelauto.

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Goed idee maar heel erg duur, verschrikkelijke klantendienst en het systeem ligt om de haverklap plat. Eerste gebruik schade willen melden. Klantendienst was bij eerste contact al heel onvriendelijk. Tweede keer klantendienst nodig na een technische storing waar alles plat lag. Wederom nogal onvriendelijke klantendienst, ook geen excuses van de storing of dergelijke. 3e keer geen issues gehad dus ik bleef klant. 4e was de druppel. Er stond een andere wagen op de cambio plaats bij terugbrengen. Cambio kon niets doen. Ik moest elders plaats vinden. Ik heb me kapot gezocht maar in een stad in het weekend, er was nergens plaats. Ik zat ook met mijn baby en autostoel (want ja cambio levert maar autostoelen vanaf 15 kg). Ik moest de politie bellen om te slepen. Politie kon uiteindelijk niets doen omdat zij niet konden weten of dat om een privé deelwagen ging van cambio. Opnieuw contact met de klantenservice. Niets van empathie. Bibi mocht nog 20 min rondrijden om een parking te vinden. Om dan met een reisbed, matras, rugzak, kinderstoel en baby te voet naar mijn bakfiets te wandelen die dus ook 20 minuten verder stond. Ik krijg ter compensatie een gratis verlenging van de reservatie. Woehoew feest. Pokke duur is deze handel. Blijf er aub van weg. De frustraties lopen hoog op na zoveel sukkelingen. Oh tussenin vragen gesteld maar die werden nooit beantwoord. De app werkt om de haverklap niet meer. Bon lang verhaal kort het ging eigenlijk echt nooit vlekkenloos. Voor die prijs best onaanvaardbaar!

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Pas op wanneer je een electrische wagen reserveert bij Cambio. Men beloofde ons dat deze voor gebruik zou opgeladen zijn, helaas was hij maar drie vierde geladen en na een uur rijden moesten we al herladen. Veel miserie, verlies van geld en tijd en s avonds door alle laadperikelen nog te laat op volgende afspraak. Wat een afknapper!

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Comment faire pire ? Pas sur un détail, sur tout le process !!
Si vous envisagez de louer une voiture avec Cambio, prévoyez du temps et de la patience : l'inscription prend environ deux jours minimum, la validation autant. Le jour où vous avez enfin besoin d'un véhicule ? Aucune voiture n'est disponible. Pendant ce temps, 560 € sont prélevés, et il faut compter près de deux mois pour être remboursé. Entre les délais, les frais et l'indisponibilité, mieux vaut parfois tout simplement y aller à pied.
Het stuur was niet verstelbaar en duwde in de buik waardoor bewegen niet mogelijk is. Bij instappen hoofd moeten intrekken (1m60 zijnde). Geen gebruiksaanwijzing om spiegels te verstellen vinden.( veel tijd hierdoor verloren) Maakt het niet mogelijk om te comfortabel te rijden. Als het voor iedereen toegankelijk is, zou iedereen comfortabel met de wagen moeten kunnen rijden.

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Via kbc gebruik gemaakt van Cambio. Leek super. Geen instapkosten, geen Waarborg. Ideaal voor alleenstaanden die weinig de auto nodig hebben.
Maar helaas, niet elke maand is dezelfde. Soms heb je de wagen meer nodig.
En dan loopt het serieus op. Breng je de wagen te laat binnen, extra kosten (extra te betalen hangt af of je al of niet hebt verwittigd). Wat kan je als bestuurder eraan doen dat je in de file zit door drukte of door een ongeval? Op hun site staat dan doodleuk dat je dan toch moet proberen om de wagen tijdig binnen te brengen. Vraag me af hoe je dit moet doen als je in de file staat..
Breng je de wagen te vroeg binnen? Extra kosten. Cynisch is wel dat Cambio zelf aanraadt om het einduur ruimer te nemen om extra kosten te vermijden als je de wagen te laat binnen brengt...
Wil je een wijziging aanbrengen in je reservatie? Oeps, een eurootje meer betalen.
Oesje, je moet gaan tanken. Kan enkel in bepaalde benzinestations met hun tankkaart. Verdorie, over een kwartier moet ik de wagen binnenbrengen. Nu twijfel en stress, kiezen voor extra kosten omdat je door het tanken de wagen te laat binnen brengt of extra kosten omdat je niet bent gaan tanken... Oh ja, je kan tanken met je eigen kaart. En dan moet je het bewijsje naar hen doorsturen... Als je erover klaagt krijg je dan doodleuk de melding dat je dan maar een elektrische auto moet reserveren. Moeilijk als ze in de verste verte van je woonplaats geen te vinden zijn.
Ooit eens de wagen gebruikt om naar een huwelijksfeest te gaan. Wagen van 18u tot 5u. 40km heen en terug, al bij al 35 min gereden. Afrekening van 50 euro! Waarom zoveel? Wie zal er in godsnaam die wagen nog nodig hebben midden in de nacht wetende dat er op verzamelplaats van Cambio 3 auto's beschikbaar zijn?
Maandelijkse afrekening... Als je Cambio reserveert via kbc krijg je geen factuur. Hoe kan je dit dan controleren of alles correct is afgerekend? Kan dit wel? Is dit wel wettelijk?
Als je je limiet bereikt wordt je niet op voorhand verwittigt. Je kom dit enkel te weten bij een nieuwe reservatie. Dikke pech, geen auto meer tot dat onzichtbare factuur betaald wordt. Bye bye afspraken, annuleren, nieuwe afspraken maken... Cambio en kbc beslissen dus zelf voor een stuk je leven en vrijheid als je via deze weg een wagen nodig hebt.
Uiteraard zal Cambio hier afkomen met een antwoord. Maar zal hen nu al een vraag stellen. Gemiddeld doe ik per maand sinds ik gebruik maak van Cambio 5 ritten. Kost me ongeveer 90 euro per maand. Hoeveel ritten zou ik hiermee kunnen doen met een eigen wagen? Rekening houden ook dat ik niet meer moet reserveren, dat ik niet bang meer moet zijn om tijdig de wagen tijdig binnen te brengen enz...
Blijkbaar leest cambio of begrijpen ze de review niet goed en antwoorden ze vaak naast de kwestie.

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Je trouve dommage qu'il n'y que des manuels, car je ne conduit qu'en automatique, la question POURQUOI?

Tevreden,
Ben al klant geweest bij poppy en greenmobility.
Cambio is naar mijn opinie de beste auto deel, die ik tot nu heb gebruikt!
Poppy daarentegen schreef mij zomaar een boete toe ,en schorste mij definitief vanwege een brandblusser die werd gestolen uit de auto, waar ik niks mee te maken had.
En bij greenmobility heeft iemand mijn account gehackt en heeft een ongeval veroorzaakt, de boete was 2000€ verminderd van 10.000!!! ik moest dit ophoesten, maar de afspraak was dat ik na de betaling terug gebruik mocht maken van de deelauto, niks was minder waar, ze hebben valse beloften.
En laat mij al zeker zwijgen over de vuile auto’s die worden achtergelaten of rookgedrag in de auto’s waar ze geen controle over hebben, terwijl dat bij cambio wel het geval is, en ze streng optreden ivm vuiligheid etc,
De prijzen vallen echter zeker mee, betalen moet je overal, ook al zou je een eigen auto hebben, kosten heb je altijd.
Maar als je het echt moet vergelijken is cambio de beste optie, ik moest wel eerst een waarborg betalen van €500, een verzekering dat een gemiddelde jongere niet zou doen en sneller zouden overstappen naar poppy, maar daar hebben ze wel meer problemen vanwege ongevallen en misbruik etc.
Ik betaal bij cambio 0,25 cent per gereden kilometer, wat opzich meevalt tegenover 1€ per kilometer,

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Communicatie is onbestaande. Cambio wagen in Lievegem had in augustus geen schadeverslag. Gemeld maar geen reactie. Wagen in Drongen kon in tegenstelling tot wat op de site vermeld stond niet geopend worden met kaart. Wel alle kosten te betalen, ook annulatie terwijl ik geen beschikking had over de wagen. Factuur protesteren via e-mail bovenaan factuur. Geen reactie. Makkelijk op die manier.

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Ondanks een toereikend gebruikslimiet lukt het mij al een week niet meer een wagen te boeken. Gebruikslimiet overschreden staat er dan... De "reset" van de limiet gebeurt nu plots pas bij het afsluiten van de factuur en niet op het einde van de maand (ik ben er zeker van dat dat voorheen niet het geval was). Wanneer de afsluitdatum nu precies is, daar heb je het raden naar. De klantendienst negeert je vragen en opmerkingen vakkundig en verwijst doodleuk naar het feit dat je extra "credits" kan kopen of dat je van tarief kan veranderen (zover was ik zelf al hoor). Bovendien dwingt men je nu blijkbaar (ook nieuw volgens mij) tot het toelaten van een domiciliëring bij gebruik van het basis tarief. Nu heb ik uiteindelijk (noodgedwongen) dan maar "credits" aangekocht omdat ik dringend een wagen moest boeken.
Spijtig om te zien dat ook Cambio zich nu al tot goedkope, platte commerciële truukjes moet verlagen. Het concept is immers top.
De uitvoering en vooral de houding van Cambio zeker en vast niet!
Ik laat het hier in ieder geval niet bij en dien klacht in bij de ombudsdienst.

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Que dire pour commencer…,véhicules sales et vus l’état des sièges (surtout à l’arrière), il est facile de comprendre de quoi les sièges sont souillés,…factures 1fois sur 2 erronées en leur faveur, vous pouvez dire adieu à votre sois disant participation remboursée car elle n’est pas remboursée avant plusieurs mois et ponctionnée par l’abonnement qui est facturé, bonjour les réclamations successives pour espérer le remboursement, conclusion: achetez un véhicule (même d’occasion) de petite cylindrée pas cher en carburant, taxe et assurance et vous aurez cambio en 1000 fois mieux (sans taches et odeurs de spermes dans l’habitacle), honteux vraiment

Antwort von cambio autodelen/carsharing
I recently had the pleasure of speaking with Steven from Cambio (around noon on 14th of August), and I couldn't be more impressed with the level of service I received. Steven really helped me with an activation of my account. Moreover, he was very friendly!

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Verschillende mails gestuurd geen antwoord op gekregen en na stop zetting na 4 weken nog altijd mijn financiering bijdragen niet terug gekregen

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Gemakkelijk gebruik: reservatie, instappen, rijden, wagen terug afzetten.

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Op 1 Week tijd: compleet lege tank bij vertrek met de wagen. Getankt op eigen kosten op advies van de klantendienst. Geen enkele reactie op het betalingsticketbdat ik daarvoor mailde. 2. Auto niet te openen via de app. Ik had een afspraak en ben die mislopen. Klantendienst onbereikbaar. Ik kon de reservatie ook niet annuleren door geblokkeerde App. Geen enkele reactie op mijn mail om deze rit niet aan te rekenen. 3. Tot 2 keer toe stond de gereserveerde wagen niet op de locatie. Klantendienst onbereikbaar. Daardoor 2 mislopen afspraken. Zeer ontevreden!!

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Gebeld naar reservatiedienst om voor een cliënt met autisme een wagen te reserveren. Na enkele mails was dit nog niet in orde. Gewoon gevraagd om een auto te reserveren op de juiste moment, zelfs niets gemeld van de niet beantwoorde mails. Na het doorgeven van de data, het vertrekpunt. Dit konden ze niet vinden. (Terwijl achteraf op de facturen nagekeken effectief het juiste vertrekpunt was). De boodschap gekregen dat ik me beter moest voorbereiden en dat als ik het wist, ik mocht terugbellen. Erna gewoon de telefoon toegelegd. Behulpzaam.. voor een dienst die zelf al 2 keer in fout was.

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Honteux de laisser cette société remplis de problème à disposition des citoyens, véhicule jamais propre, soucis avec l'application 8 fois sur 10, en cas de soucis on tombe 9 fois sur le répondeur qui dit que leur numéro n'est pas attribuer, ensuite avoir de la patience avec 30 min d attente pour les avoirs, ils ne savent rien faire, rien résoudre, les barrières n'en parlons même pas, ils donnent juste envie d'acheter notre propre véhicule

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Dishonest. Following a problem with the key, we had to send them back to them. Despite several contacts with the service desk, they tried to invoice us the days during which the key was sent to them, despite the fact that the car was being used by other customers. They also pretend they could never reach me which is a blatant lie. Given such dishonesty, I do not recommend.
Edit : the answer of Cambio illustrates a strange vision of customer relationship. Any abusive invoice will be contested.

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Als je de manier waarop het hele gebeuren onder de knie hebt, is alles heel eenvoudig en aangenaam om een Cambio wagen te huren. De huurprijzen vallen echt wel mee. Een aanrader voor iemand die maar een paar honderd kilometer per jaar rijd.

Antwort von cambio autodelen/carsharing
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.