cambio autodelen/carsharing Bewertungen 226

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Honnêtement je laisse cet avis pas entant que cliente mais comme conducteur qui peut pas sortir du garage à cause de la manière de se garer des certains. Ce n'est pas là première fois que j'ai dû appe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

On voulait remercier votre collègue ALA, du service client Belgique, qui a géré notre problème aujourd'hui (23 mai). Elle était très à l'écoute, super empathique et résolutive. Elle a cherché plusie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reeds een 20tal jaar bij Cambio. Ik ben heel tevreden, bijna altijd auto's beschikbaar, geen zorgen over onderhoud, aankoop, enz... Je kunt ook altijd assistentie vragen wanneer iets onduidelijkis . H... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

al 5 jaar klant en zeer te vreden. Wij hebben sinds dien geen wagen meer als gezin (1kind) in Mortsel. Het werkt perfect, is relatief goedkoop in vergelijking met een eigen wagen en je hebt niet alle... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Cambio autodelen, da's een makkelijk, goedkoop en milieuvriendelijk alternatief voor een eigen wagen. Rij je jaarljiks minder dan 11.000 km en heb je niet elke dag een auto nodig? Dan is cambio wellicht iets voor jou. Op cambio.be ontdek je hoe autodelen werkt en vind een standplaats in jouw buurt. Cambio, een auto waar je wil, wanneer je wil. // Cambio carsharing est la solution parfaite pour ceux qui n’ont besoin d’une voiture qu’occasionnellement. Vous roulez moins de 11 000 km par an ? Vous pouvez alors facilement économiser des centaines, voire des milliers d’euros. Découvrez tous les avantages et inscrivez-vous sur cambio.be. Cambio, une voiture où je veux, quand je veux.

4.3

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cambio biedt een uitstekende…

Cambio biedt een uitstekende deelautodienst aan, ondersteund door jarenlange ervaring.
De tarieven zijn bijzonder competitief en het aanbod voertuigen is zowel gevarieerd als kwalitatief.

Als trouwe gebruiker sinds meerdere jaren kan ik getuigen van een consequente dienstverlening: bij elke rit kreeg ik een recente, propere en goed onderhouden wagen ter beschikking, vaak uitgerust met de meest courante veiligheidsvoorzieningen. Een bijzonder betrouwbare partner voor wie op zoek is naar flexibel en comfortabel vervoer.

5. Mai 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Bedankt voor jouw feedback, Gautier! Nog veel rijplezier met cambio :-).

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Don’t put your brand name on the car if…

Don’t put your brand name on the car if you’re going to cut me off and almost hit me

25. April 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Our apologies for the behavior of this user. Without a time or license plate, we unfortunately cannot determine which driver it is.

We have a large group of users. And that is a kind of reflection of the drivers in traffic. They simply stand out more because they drive with a cambio.

Cambio is super handig

Cambio is super handig. Je kan zowel vlakbij huis een auto ontlenen als eerst een stuk per trein en dan per cambio verder rijden.
Het fijne is ook dat je kan kiezen tussen verschillende type wagens, afhankelijk van wat je nodig hebt.

Als ze nog iets zouden kunnen veranderen dan zou het zijn dat er in bepaalde auto's toch honden toelaten. Dan zou dit systeem voor mij nog meer dan 5 sterren mogen krijgen 😉

21. April 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Bedankt om deze fijne feedback te delen, Linde. Sharing is caring!

Nog veel rijplezier met cambio!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al vele jaren actief als…

Al vele jaren actief als cambio-gebruiker, steeds geweldige service met recente wagens die tiptop in orde zijn. En vooral de combinatie met de trein geeft mij een enorm gevoel van vrijheid. Echte aanrader!

14. April 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Fijn om te horen, bedankt!

Auto delen en service

Maandag vroeg in de ochtend een reservatie geplaatst voor dezelfde dag. Bij aankomst was er helaas geen auto aanwezig. Telefoontje met de klantendienst en hebben me heel rap geholpen met een nieuwe auto in de buurt. Ze hebben me snel en professioneel geholpen. Top service en fijne auto's mee te rijden. Eventueel meerdere cambioplaatsen in limburg in de toekomst?

7. April 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Bedankt voor deze feedback!
We geven je suggestie door :-).

Topproduct met goeie service

Al een tijdje tevreden lid. Van de inschrijving tot de eerste rit, alles verliep vlekkeloos. De facturen zijn altijd transparant en als je een vraag hebt kan je altijd op hun uitgebreide website terecht. De enkele keer dat ik al heb moeten telefoneren, werd ik vriendelijk en deskundig geholpen. De wagen was toen een beetje vuil achtergelaten door de laatste gebruiker, maar de volgende keer dat ik hem nam was hij alweer gepoetst.

6. April 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Bedankt voor deze positieve feedback!

Fantastisch systeem!

Fantastisch systeem!

Ik leerde rijden met de rijleswagens die Cambio ter beschikking stelt. Nu heb ik een gewoon abonnement en ben nog steeds heel tevreden. Van de beschikbaarheid van de wagens tot de vriendelijke en vlotte service van de medewerkers, een rit met Cambio is steeds een aangename ervaring.

31. März 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Fijn om te horen dat je al van de start van je rijervaring cambio-gebruiker bent. Nog veel rijplezier met cambio!

Geen zorgen meer

Geen zorgen meer, altijd wagen in de buurt. Ik wil nooit meer een eigen auto.

8. April 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Fijn om te horen, Stijn! We wensen je graag nog veel rijplezier met cambio :-).

vriendelijke service

Heel vriendelijke mensen van de klantendienst. Hebben ervoor gezorgd dat mijn registratie direct in orde kon gebracht worden omdat ik dringend een wagen nodig had. Bedankt cambio klantendienst!

8. Februar 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Bedankt voor deze fijne feedback! We zijn er voor je...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een auto waar ik wil, wanneer ik wil :-)

Autodelen is perfect voor mij omdat ik slechts sporadisch een auto nodig heb. Met cambio verloopt alles altijd heel vlot. Ik heb 1x een schade moeten melden en ben toen heel vriendelijk verder geholpen door een behulpzame callcentermedewerker. 5 sterren!

8. April 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Bedankt voor je feedback! :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je suis hyper déçu de cette société

Je suis hyper déçu de cette société.

Il traite pas les demandes rapidement.

Un remboursement j ai du attendre plus que 3 mois pour l avoir.

Je l ai payé via mon compte et qd j ai demandé le remboursement ils ont pas remboursé pourquoi par ce que je n ai pas communiqué mon numéro de compte.

Cherche pas à comprendre

2. April 2025

Bonjour Mohammed,

Nous sommes désolés de lire que vous êtes déçu de nos services.

Nous effectuons des remboursements conformément à nos conditions générales.
Si vous avez des questions à ce sujet, vous pouvez toujours contacter le service client de cambio Flandres.

Plus d'info: https://www.cambio.be/fr-vla/faq/que-faire-si-je-veux-resilier-mon-abonnement

Bien à vous,
Team cambio

Al jarenlang fan van Cambio

Ik ben al jarenlang fan van Cambio. Voor die enkele keren dat ik een wagen gebruik kan ik telkens dat type wagen kiezen dat past bij mijn noden voor die rit. Die flexibiliteit is zalig. Dat de app niet zo blits is, is bijzaak. Liever een gouden service (24/7 kan je cambio telefonisch bereiken), dan een blinkende, maar anonieme app. Jaren geleden was het aantal wagens beperkt en moest ik wel eens met de fiets naar de wagen. Ondertussen is ook de rand van Antwerpen beter voorzien en is er bijna altijd ook last-minute een auto dichtbij beschikbaar.

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Bedankt voor deze feedback, Johan!

Al jaren fan

Al jaren klant, en heel tevreden. Auto's zijn altijd in orde, klantendienst is (bijna) altijd meteen bereikbaar en zeer behulpzaam, app werkt goed.

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Bedankt voor deze feedback, Jonas!

Onvriendelijk en slechte service

Mijn rit was afgesloten, een uur later werd ik onvriendelijk en onbehulpzaam opgebeld om de electrische wagen te gaan verplaatsen naar zijn oplaadpunt (waar ik de wagen niet gevonden had) als daar nog plaats voor was. Dit was te veel moeite voor hun om zelf te doen. Als ik het niet deed dreigden ze met een boete. De nieuwe reservatie was niet gemaakt en de persoon aan de hulplijn wist ook van niets en ook niet hoe ze de auto kon openen.
Het was onduidelijk om de auto op te laden.
Ik ga niet met cambio verder.

Dag Laure,

Onze excuses dat je je onvriendelijk en onbehulpzaam behandeld voelde.

De gebruiker voor je heeft de wagen niet correct achtergelaten (niet op de standplaats, en de wagen was dus ook niet aan het laden). Da's niet oké. Het is altijd goed om hiervan melding te maken voor je vertrekt.

Dat geeft echter niet het recht om hetzelfde te doen op het einde van jouw reservatie. We vragen altijd om de wagen achter te laten op de standplaats waar je de wagen reserveerde. Aangezien het hier om een elektrische wagen ging, is het ook belangrijk om de wagen op te laden. Zo kan de volgende gebruiker zonder zorgen vertrekken. We hebben heel wat materiaal (video, handleidingen) op e-cambio.be die je stap voor stap uitlegt hoe je een wagen moet laden. Als je de baan op gaat met een elektrische wagen, verwachten we dit engagement.

Jammer dat je op basis hiervan je account zal stopzetten.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groeten,
Het cambio-team

Cambio is superhandig.

Cambio is superhandig.
We hebben het geluk 2 wagens nabij huis te hebben.
Maar het liefste rij ik met de E wagen!
Alleen jammer dat mensen de cambio parkeerplaats plus laadpaal niet respecteren,dus zo een hekslot op de parkeerplaats Baron de Gieylaan Nazareth/ De Pinte zou fantastisch zijn!
Verder niets dan lof: heel goeie website/ makkelijk reserveren/ correcte fakturen...we wensen cambio veel succes toe in de toekomst!!!

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Bedankt Mia! Blij met een gebruiker zoals jij. We geven je suggestie door.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik ben blij dat ik Cambio heb leren…

Ik ben blij dat ik Cambio heb leren kennen, het is heel handig en ik hoef mij geen eigen auto meer te kopen
1 minpuntje is dat wanneer ik de wagen vroeger ook bv met meer dan een uur rijuren te over de niet gebruikte uren wij als gebruiker ook moeten betalen

23. März 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Dag Joyce, bedankt voor je feedback!

Als je de wagen vroeger terugbrengt, dan moet je slechts een fractie van de resterende tijd betalen (30%).

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fan van het eerste uur

Super initiatief! Zeer flexibel, zo goed als altijd een (standaard) auto beschikbaar in Gent. Properheid valt over het algemeen zeer goed mee. Bij eventuele panne komt VAB ter plaatse en kan je gebruik maken van een vervangauto. Het enige wat ik moeilijk vind is het controleren op schade. Bij het gebruik van de auto merk ik vaak dat ik iets miste bij controle van de auto voor gebruik. Kleine dingen zoals krasjes of een klein deukje ergens zijn niet erg, maar als het iets groter is moet jij betalen. Zorg dat je hiervoor gedekt bent met een extra verzekering (kan via Cambio)!

23. März 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Bedankt voor je feedback, Ingrid!

Het is belangrijk dat je voor vertrek een schadecheck doet. Als je effectief rond de wagen wandelt en controleert, dan ga je zeker deze grote schades zien.

Zeker een aanrader

Ik heb mijn auto weggedaan om over te stappen op de E-Bike. Maar soms heeft een mens wel eens een auto nodig (uitstapje of gewoon boodschappen doen) en daarom is Cambio voor mij de perfecte oplossing. Zeer degelijke wagens, die er meestal heel netjes uitzien. In tegenstelling tot je eigen auto, die ook geld kost als die stilstaat, betaal je bij Cambio enkel voor de uren die je hem echt nodig hebt. Gedaan met je blauw te betalen voor wegenbelasting, verzekering, brandstof, keuring en niet te vergeten onderhoudskosten. Ook mijn ervaring met de klantendienst via mail of telefoon is altijd heel positief geweest. Kortom 5 sterren voor Cambio!!

22. März 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Bedankt voor je feedback, Kurt! Nog veel rijplezier met cambio :-).

Tevreden Cambiogebruiker

Ik ben al bijna 10 jaar tevreden Cambio gebruiker. De redenen daarvoor zijn: handig te reserveren, veel standplaatsen rond mijn woonplaats (Gent centrum), de auto's zijn altijd in orde (nog nooit een technisch probleem gehad), de mogelijkheid om elektrisch te rijden. Ik heb de klantendienst nog niet veel nodig gehad maar de keren dat ik belde, ben ik vlot geholpen.

1. März 2025

Antwort von cambio autodelen/carsharing

Bedankt voor je feedback, Laura! Fijn om jou al bijna 10 jaar als gebruiker te hebben.

Nog veel rijplezier met cambio :-).

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr