Jeg skulle ha en lille hygge øl på café Valentin i Rungsted, med min svigerfar, som er en ældre mand. Vi bestilt en lille Tuborg classic og en lille Pepsi Max. Min svigerfar betalte og tjekkede ikk... Mehr ansehen
Cafe Valentin - Hillerød Har prøvet deres kyllingesalat m. avocado en del gange, har altid været rigtig god, men det gik dog helt galt 9 Nov. Salaten lignede ikke sig selv,, istedet var der kommet... Mehr ansehen
Kommer som gæst , inviteret af gode venner. Uha café i Hillerød , det lyder ikke af de store kolonariske oplevelser. Men skam dig man !. Rigtig hyggelig lokale , varm og emmer af hygge. En tiltalend... Mehr ansehen
Klammeste mad jeg nogensinde har fået serveret. Absolut ikke pengene værd. Jeg bestilte en pastaret med rejer og laks, som i virkeligheden kun vil mætte en 2 årig! Pastaerne kunne tælles på en hånd,... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Mangelfuldt
Vi har 2 gange inden for få mdr.været inde at spise i Hillerød, begge gange har der manglet noget i min ret, i henhold til hvad der stod i menukortet. Dette er meget ærgeligt, da det netop var det/de ingredienser jeg valgte retten for :-( ydermere er de andre næsten færdige med at spise når/hvis man får det der mangler. Priserne er også blevet alt for dyre med årene, prisen hænger ikke sammen med kvaliteten og mængden. For at afslutte med mere surt, så var toiletterne ikke særligt hygiejniske og det med pusleplads var lukket af, pga. Det var i stykker. Jeg spurgte personalet om hvor jeg kunne skifte min datter og fik af vide at det kunne jeg ikke. Min mand gik derfor ned i slotsarkaderne for at skifte hende og hans mad blev derfor kold. Jeg gider aldrig at spise der mere.
Dårlig bøf
Vi var og spise frokost 3 personer den ene fik en bøf der smagte meget underligt vi andre smagte også og var helt enig - fik ny bøf som smagte ligeså dårligt om end værre - ingen undskyldninger eller nogen form for kompensation - men et tilbud om en ny ret hvilket ikke giver mening da vi andre nu var ved at have spist færdigt. Virkelig dårlig service som jeg håber der er en ansvarlig for stedet som tænker over!! Medarbejderne skal som det mindste beklage over denne oplevelse!
Brunch i Hillerød
Virkelig kedelig brunch - ingen salater.
Dårlig service
Skuffende brunch - for mange mennesker, for lidt mad
Vi havde bestilt bord til brunch kl. 12, og vi var der kl. 12, men vi fik først et bord at sidde ved efter en halv time.
Der var stuvende fuldt. Og efter at have fået bord skulle man stå i kø igen for at få drikkevarer. Da vi endelig kunne begynde at spise, var buffeten halvtom, og trods flere løfter om opfyldning skete der ikke rigtig noget.
Det er ikke de ansattes fejl; de knokler fortvivlet for at få tingene til at hænge sammen. Men stedet er dårligt indrettet og organiseret, og de tager alt for mange gæster ind i forhold til hvad de kan klare at betjene. Vi kommer aldrig igen.
Atmosfæren og kaffen er i top!
Det er uden tvivl mit yndlingskaffested af alle steder i Hillerød. De er gode til, at få een til at føle sig velkommen hver gang...
utrolig dårlig kok
Jeg fik brunch. Det varme var koldt og resten smagte af salt!
Hyggelige lokaler men de skal have en ny kok før jeg kommer igen.
Takker for en dejlig aften i super fede omgivelser
Super smilende og venlig betjening. De åbnede køkkenet op for en snack. Moderne indretning og super behagelig musik. 5 store stjerner her fra, for en god oplevelse.
Hyggelig café og god mad
Jeg har spist der 2 gange nu og er imponeret over pris/kvalitets forholdet.
Maden er frisk og god cafémad og priserne er fine, der er en hyggelig atmosfære og flinkt personale - kan anbefales.
Skøn atmosfære
Cafe Valenting er et skønt sted. Den ligger på gågaden i Hillerød og har store vinduespartier så der er masser af lys og rummelighed. Selv med frost udenfor var det varmt indendørs. Maden var rigtig god og betjeningen fin. Menukortet var stort og priserne rimelige.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.