Cafe Valentin Bewertungen 181

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skulle ha en lille hygge øl på café Valentin i Rungsted, med min svigerfar, som er en ældre mand. Vi bestilt en lille Tuborg classic og en lille Pepsi Max. Min svigerfar betalte og tjekkede ikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Cafe Valentin - Hillerød Har prøvet deres kyllingesalat m. avocado en del gange, har altid været rigtig god, men det gik dog helt galt 9 Nov. Salaten lignede ikke sig selv,, istedet var der kommet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kommer som gæst , inviteret af gode venner. Uha café i Hillerød , det lyder ikke af de store kolonariske oplevelser. Men skam dig man !. Rigtig hyggelig lokale , varm og emmer af hygge. En tiltalend... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klammeste mad jeg nogensinde har fået serveret. Absolut ikke pengene værd. Jeg bestilte en pastaret med rejer og laks, som i virkeligheden kun vil mætte en 2 årig! Pastaerne kunne tælles på en hånd,... Mehr ansehen

2.4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og afslappende oplevelse

Rigtig god og afslappende oplevelse, med lækker mad, hyggelig restaurant, som tilbyder massere af siddepladser - både inde og unden døre. Deres burgere var smagsfulde og pomfritterne var virkelig gode.
Klart et sted der kan anbefales, og her kommer jeg i den grad igen!

30. Oktober 2020

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra, med deres nye menukort, mad, drikkevarer, anretning og deres super gode priser. Det kan varmt anbefales om man skal have morgenmad, frokost, aftensmad eller noget helt andet.

29. Oktober 2020

Mad til 4.

Vi har idag d. 06/09-2020 været 4 mennesker inde at spise på café valentin på Rungsted havn og nøj vi oplevede god service. Satte os ned 2 min efter kom en flink og imødekommende tjener hen og tog imod vores bestilling, jeg kom ved en fejl til at bestille en stor Fanta men tjeneren tøvede ikke med at bringe mig en cola istedet kvit og frit. Maden kom ca 5 min efter til os alle sammen og smagte yderst tilfredstillende og kan varmt anbefales fra de 4 jyder.

6. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Udbetaler ikke løn til medarbejderne

Jeg fik tilbudt et job som tjener på deres cafe i Hillerød. Inden jeg sagde ja til jobbet havde jeg hørt om en tidligere ansat som blev snydt for sin løn op til flere gange. Jeg valgte at tage chancen alligevel.
Min oplevelse det var at man blev dårligt behandlet og overhovedet ikke fik ordenligt oplæring før man blev sat til forskellige opgaver. Det kan jo være en grund til at nogle gæster oplever dårlig service..

Jeg arbejder der ikke mere, men jeg mangler stadig at få min løn udbetalt. Jeg har op til flere gange kontaktet lederen. Prøvet at nå ud til chefen, men det er en nærmest umulig opgave.

28. Juli 2020

Rungsted Havn.

Rungsted Havn.
Den ringeste brunch mig og min kone nogensinde har fået.
Intet var tæt på nogenlunde.
Intet var friskt - udover prisen!

Vi kommer aldrig igen. Virkelig skidt og spild af penge...

4. Juli 2020

Ringe service

Vi kommer ind og sætter os kl 20:40 og sidder så venter på der kommer nogle med menu kort, der går ca 10-12 min før nogle retter henvendelse og udlever menukortet.. efter to minutter har vi besluttet os for hvilke mad vi skal have. Jeg stikker så en finger i vejret og siger vi klar til at bestille. Der går yderliger 10 minutter før de kommer. Da hun så kommer for at tag mod bestilling så går det fint indtil hun så vender tilbage efter 2 min og siger køkkenet er lige lukket.. prøver så at forklare at vi har været klar til at bestille i meget lang tid men det er dem der har været bagud og kan ikke se det os som skal spise skraldet pga de ikke kan følge med og passe deres arbejde!! Ringe service og personale🤢

18. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig sercice, små portioner, udstegt kød

I dag var jeg på café Valentin i Hillerød med min syvårige søn, da vi godt kan lide at besøge lokale madsteder, faldt den i dag på dette sted, da knægten gerne ville have nachos og jeg havde lyst til en burger.
Det var lidt en blandet fornøjelse, først finde et bord, op med armen, der kom en ung pige hen, på ca. 20 år, og siger, ”ja, hvad vil i ha”, jeg siger, først vil vi gerne se jeres menukort, det kom hun så med, vi besluttede os for det vi havde i tankerne, nachos og burger, min søn ville gerne have en stor sprite, pris 49 kr. 0,4 , er det ikke en lille sprite, eller er det bare mig? Jeg ville gerne have en Edinger Weissbier, 69kr, ja fordi på en dejlig sommerdag, kan jeg godt li en kold hvede-øl, den var desværre lunken måtte jeg konstatere, jeg fik fat i den unge pige i start tyvene igen, gjorde opmærksom på problemet, hun sagde ”den er ikke lunken, den er da kold”, jeg sagde, ”øhh du må gerne mærke på glasset”, hun gentog ”den er koldagtig”, jeg sagde nu for tredje gang, ”den er lunken”, hun sagde til min store overraskelse, ”den har været i køleskabet hele natten, så den er kold, og der er desværre ikke noget jeg kan gøre”, ”vildt nok”, tænkte jeg. Men fair nok, hun har åbenbart styr på hvor alle øl i cafeen befinder sig til alle tider! Min søns Nachos og min burger kom efter 32 min, der var ikke specielt mange i caféen, kl. var 14.17 da vi fik maden, der var ca. mellem 15 og 20 pax, der var tre-fire tjenere på arbejde. MexiBurgeren 129kr så ok ud, kødet var meget gennemstegt, fritterne var rigtig gode, der var bare alt for lidt af dem, dybelsen ti,l ved jeg ikke hvad var, det var noget hvidt dressingish noget, Min søn synes Nachos m. kylling smagte fint, igen en forholdsvis lille portion til 119kr. alt i alt en oplevelse til 1,5-2 på et grease Baometer på 6.
Jeg drak ikke min øl, da jeg ikke bryder mig om lunken øl, samlet pris 366kr.
Da vi var færdig, kom jeg til at tænke, om det var mig der var helt galt på den, og det er nu I skal hjælpe mig, jeg synes at service tog for lang tid, at den unge pige ikke havde en snus forstand på service, mængden af mad var alt for lidt (jeg vil gerne være mæt, når jeg har fået frokost, jeg går aldrig efter mængden, men altid efter smagen) hvis alle disse elementer havde været i orden, havde jeg betalt og været tilfreds, men jeg gik derfra med fornemmelsen af at have betalt alt for meget for for dårlige varer, jeg ved godt det bare er et cafe besøg, men alligevel.

9. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var med familien ude at spise i…

Jeg var med familien ude at spise i anledning af min 50 års fødselsdag i Rungsted havn min dag havde været helt fantastisk flotte blomster og gode gaver lige indtil vi sku spise.
Jeg bestiller en rib eye det ku jeg ikke få for de var løbet tør fair nok jeg bestiller så en oksemørbrad det samme gør min mand og min datter en plankebøf også af mørbrad min søn en grillet kyllingebryst og min mor et stjerneskud samt drikkevare.
Vi venter og venter og pludselig kommer en af de ansatte og fortæller at der desværre kun er to af os der kan få mørbrad øhhhhhhh okay !,,, min mand vælger så en hjemmelavet burger og vi siger at det er sku ikke i orden næ nej men vi kan få 50% rabat på burgeren 🤨hvad 60 kroner min mors stjerneskud som iøvrigt ikke kan kaldes for et stjerneskud men en stjernekaster da der ikke er nogen dampet rødspætte på til gengæld er de to stegte rødspætter så tørre at panering falder , af min søns kyllingebryst har fået så mange tæsk at man dårligt kan se det er et bryst og med et drys revet ost på alt i alt en rigtig dårlig oplevelse og jeg tænker ikke at jeg til nogen vil anbefale at smide 1100 kroner ud i luften dernede men selvfølgelig hver sin smag !!

3. Juni 2020

Sørgelig betjening

Sørgelig betjening, intet service tilbage af det gamle Valentin. Og maden? Føler ikke en gang det er værd at nævne længere. Pølsemanden, en fransk derfra, er meget mere mættende.

5. März 2020

God aften og drinks

Har haft en dejlig aften på cafeen i Hillerød, med gode mojitos
Der var fin betjening af de søde tjenere på trods af travlhed under happy hour.

23. Februar 2020

En våd aften i byen

En lørdag aften og vi er 2 par på vej i byen, og vælger at starte aftenen på café Valentin, som vi så ofte har gjort før.

Vi starter aftenen lidt uheldigt ud ved at den første tjener på aftenen vælter hele bakken med drinks ned i skridtet på mig... SKET ER SKET og der er absolut ingen sure miner herfra, han kommer med nye drinks og streger min øl fra regningen, så kun gode vibes fra vores side🤠

Senere på aftenen bestiller jeg 2 mojito oppe i baren hos en noget næsvis bartender, som ikke virker til at have intentioner om at tjene nogle former for penge til virksomheden, og afviser mig i baren.
5 minutter efter kommer hun ned med 2 øl til bordet som jeg ikke har bestilt... jeg spørger til øllene, da det ikke var mine. Hun går igen og jeg tænker ikke videre over det, da det kunne være at personalet havde forbarmet sig over mine våde bukser.. Yderligere 5 minutter efter kommer hun tilbage og hiver næsten øllene ud af hænderne på os, da hun har leveret dem til det forkerte bord🥴 uden at have hørt nærmere, kom jeg til at betale for øllene, hvilket jeg ikke er tilfreds med.... 🙀

Bedre held næste gang!!

22. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

vi var ude for at spise brunch på…

vi var ude for at spise brunch på Rungsted, det var den dårligste oplevelse vi nogensinde har givet penge for!!! Maden var dyr i forhold til det lille buffetudvalg der var.. og så var maden kold.. da jeg havde taget en bid af min mad og hentede en tjener ned for at beklage mig over det, ville hun gå ud til chefen for at meddele dette. Da hun kom tilbage uden min tallerken, sagde hun at jeg løj- alt havde været brandvarmt.. fik ikke min tallerken igen og havde ærlig talt ikke lyst til en ny omgang kold mad... så da vi skulle betale, sagde jeg at jeg ikke ville betale for min kolde mad, som jeg desuden ikke havde rørt... der stod tjeneren og chefen og påstod hårdnakket at jeg løj og ville have mig til at sige at jeg havde ombestemt mig... jeg måtte bruge store ord for at få dem til at anullere min regning!!! Tag aldrig derhen... har aldrig oplevet noget lignende!! Dårlig service og uforskammede, uprofessionelle mennesker der har det..

12. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville ønske jeg kunne give minus 5…

Ville ønske jeg kunne give minus 5 stjerner!

Dette både for service, betjening og mad.

Får serveret kold mad og nævner dette. Kan enten få det varmet op igen eller få halvdelen i rabat.

Jeg beder om halvdelen i rabat, og maden bliver taget straks fra mig. Da jeg skal betale, er rabatten nu kun 25%

Med andre ord har jeg betalt omtrent fuld pris uden at få mad serveret, da jeg stort set intet havde rørt på tallerkenen.

Udover det får man de sureste miner fra en i mine øjne toralt inkompetent tjener, der ikke kender begrebet god service. Ingen tvivl om, at han ikke bør arbejde i en udadvendt stilling.

Intet under at anmeldelserne er som de er, negative! De afspejler et sted, der på ingen måde kan anbefales eller giver lyst til at man kommer igen.

Første, eneste og sidste besøg her!

Læs anmeldelserne herinde og find alternativer. Dårlig service og mad skal man lede længe efter!

😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

4. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe råvarer og uforskammet service

Har spist frokost hos Valentin i Rungsted i dag og Gedesalaten var med decideret dårlig/gammel slatten spinat og rucola og bløde røde løg, der vidnede om ‘left-overs’. Tjeneren undskyldte sig med, at det de varer de havde fået til morgen, men kommenterede, at man ikke kunne få kompensation, hvis man ikke havde spist det.... Goddag man økseskaft.
Da vi fornemmede en fuldstændig ligeglad attitude bad vi bare om at betale, så vi kunne komme afsted, hvortil han replicerede: ‘Så ved I det til en anden gang og så kan I spise et andet sted’ Og det gør vi bestemt også og kan kun råde andre til at gøre det samme!

22. Oktober 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr